Penisförstorare – De bästa produkterna för penisförstoring

1390

Det finns många män runtom i vårt avlånga land som känner sig otillfredsställda med storleken på deras kön. Lyckligtvis nog finns det en lång rad olika sexleksaker som kan hjälpa en på traven.

Ett exempel på några av dessa är penispumpen som temporärt gör ens stånd mer kraftigt och långvarigt så att man ska kunna imponera på sin käraste i sovrummet eller bara förbättra onanistunderna.

Om man istället är ute efter en mer permanent lösning kan penisförlängare hjälpa en. Dessa dras nytta av varje dag under några månaders tid för att ge en permanent penisförstoring.

Att tänka på för dig som vill förstora din penis:

Det finns flera sätt att förstora din penis på. Det som faktiskt kan leda till en permanent lösning utan kirurgiska ingrepp är att använda en penisförlängare. Den drar då ut huden och tillslut skapas det ny vävnad.

Annars finns det en mängd tillfälliga lösningar, så som en penispump eller en penis sleeve. Många av lösningarna handlar om att både få en större och hårdare penis.

För ett långsiktigt resultat krävs det dedikation och tid. Det kan ta upp till ett år innan du ser resultat och då behöver du använda penisförlängaren flera timmar per dygn.

Översikt Priskoll
male edge basic penis forstørrer ny Testvinnare Se priset
baseks classic penis pump Nybörjaren Se priset
baseks stretchy penis sleeve set Den billiga Se priset

 

Det sista exemplet på en händig sexleksak för penisförstoring är penis sleeven: helt enkelt en sleeve som man trär utanpå sin penis för att den ska verka bredare eller längre.

Nedan ska vi gå igenom några av de bästa produkterna på marknaden när det kommer till just penisförstoring, oavsett om man letar efter en permanent eller temporär lösning. Fortsätt att läsa för att hitta den perfekta penispumpen, penisförstoraren eller penis sleeven!

 

TESTVINNARE – Male Edge Basic Penisförlängare

male edge basic penis forstørrer ny

Se priset här

 

Male Edge Basic Penisförlängare är ett verktyg som blir händigt för de som vill förlänga ens penis permanent utan att betala en större mängd pengar. Trots att denne penisförlängare går under namnet ”basic” är den inte på något sätt sämre än ”pro” varianten, utan det handlar endast om hur många tillbehör som medföljer. En penisförlängare såsom Male Edge Basic är menad att användas under 2-4 timmar varje dag i 6-18 månader beroende på vilket resultat man är ute efter. På endast 3-6 månader är det möjligt att förlänga ens penis med hela 30 %, och om man använder produkten i 6-18 månader kan man nå upp till en 60 % förstoring.

Male Edge Basic Penisförlängare tar inte upp någon större plats och är mycket enkel att transportera med sig. Vid beställning ingår själva penisförlängaren, linjal, gummirem, en instruktions-DVD tillsammans med en händig förvaringsväska. På så vis kan man ta med sig penisförlängaren även när man ska ge sig av på en resa utomlands. Penisförstoraren har möjligheten att sträckas till 23,5 cm med en minimum längd på 4,5 cm från roten av ens penis till området bakom ollonet.

En fråga som ofta ställs är hur en penisförlängare såsom Male Edge Basic skiljer sig från exempelvis en penispump. Svaret är ganska enkelt: penispumpar ger ett temporärt resultat medan penisförlängare ger ett permanent resultat. En penispump ger omedelbar effekt, men detta håller bara under en liten stund såsom vid en onanisession eller samlag. En penisförlängare, å andra sidan, används under flera månader för att förstora ens penis permanent – även efter att penisförlängaren har slutat att användas.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Effektiv för penisförstoring
 • Lätt att transportera med sig

Nackdelar:

 • Ganska få tillbehör

 

 

TILL VARDAGEN – Lust Cluster

lust cluster hud 2000x2000

Se priset här

 

En sleeve är en temporär lösning för de som är ute efter att få en kraftigare och mer långvarig erektion. Sleeven kan man exempelvis dra nytta av vid en onanisession, när det är dags för lite hett förspel i sovrummet eller vid samlag med sin partner. En sleeve fungerar på så vis att den delvist hindrar blodflödet för att se till så att ens stånd varar längre samtidigt som ens kön blir mer känsligt vid beröring. Till skillnad från penisförlängare och penisförstorare är detta inte en produkt som man behöver använda under flera månaders tid, utan det är istället en produkt som ger resultat omedelbart. Kom dock ihåg att det enbart är tal om temporära resultat medan man bär sin sleeve.

Lust Cluster är en lite unik sleeve på så vis att den har ett härligt knottrigt mönster på utsidan som för med sig en lång rad fördelar. Inte nog med att man själv får en kraftigare och mer långvarig erektion, utan ens partner kan njuta av det härliga mönstret på sleeven medan man har samlag. På så vis kommer sexleksaken att gynna både honom och henne. Lust Cluster kommer i både ett genomskinligt format samt en blå färg, så det är upp till en själv vad man föredrar. Man behöver inte oroa sig för att sleeven inte ska passa då den är tillverkad av ett flexibelt material som kan stretchas ut för att passa de flesta penisstorlekar.

En sleeve kan även användas av kvinnor vid onani om man skulle vilja fästa sleeven över exempelvis en dildo för lite extra härlig njutning. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel för att enklare trä sleeven över antingen en dildo eller en penis. När man är klar är det ljummet vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel som gäller.

Fördelar:

 • Säljs till ett mycket billigt pris
 • Kommer i två olika färger att välja mellan
 • Har ett härligt mönster för att stimulera både honom och henne

Nackdelar:

 • Ger enbart ett temporärt resultat

 

DEN BILLIGA – Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

baseks stretchy penis sleeve set

 

Se priset här

 

Varför nöja sig med en sleeve när man kan få hela sex olika att välja mellan? En sleeve är en sexleksak som tillåter bäraren att få en mer långvarig och kraftig erektion vid antingen förspel, samlag eller onani. Det är upp till en själv när man vill dra nytta av en sleeve, men produkten blir ett perfekt val för de som har problem att hålla ståndet uppe eller som helt enkelt vill överraska sin käraste med någonting extra. Jämfört med penisförlängare som ger ett permanent resultat efter många månaders användning kommer en sleeve att ge ett omedelbart resultat som enbart är temporärt medan man använder sin sleeve.

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är ett paket med sex olika sleeves med olika spännande mönster. Varför skulle man då vilja ha knottriga och taggiga mönster på sin sleeve? Jo, detta ger en extra dimension till njutningen för ens partner under samlag då hon kommer att känna av de härliga mönstren vid penetrering. Med sex olika varianter att välja mellan kan man testa sig fram för att vara säker på att man hittar den mest passande sleeven.

En stor fördel med en penis sleeve såsom Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är att man inte behöver hitta en viss storlek som passar ens kön. Tack vare materialets flexibilitet kommer dessa sleeves att passa de flesta penisstorlekarna så att man kan njuta oavsett vad. Produkten fungerar genom att stoppa en del av blodflödet så att ens stånd varar längre samtidigt som det blir kraftigare och känsligare vid beröring. Med ett vattenbaserat glidmedel blir det enkelt att trä på dessa sleeves över ens penis, och även rengöring blir lätt med hjälp av ett sexleksaksrengöringsmedel.

Fördelar:

 • Förvånansvärt prisvärt där man får mycket för pengarna
 • Sex olika penis sleeves i ett paket
 • Flexibelt material så att de passar de flesta penisstorlekarna

Nackdelar:

 • Vissa kan uppleva att dessa sleeves är lite korta

Läs hela recensionen här

 

MEST POPULÄRA – Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro

chrystal skin penis sleeve vibro 2000x2000

Se priset här

 

Till skillnad från penisförlängare och penispumpar är detta inte en produkt som förstorar ens faktiska penis. Istället träs Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro över ens kön för att agera som ett yttre skal för att partnern ska bli utfylld lite extra vid samlag. Den transparanta sleeven är genomskinlig och kommer att förlänga ens penis med hela 5 cm. Utformningen av sleeven är mycket verklighetstrogen med synliga ådror och ett markerat ollon för bästa möjliga känsla. Med hjälp av en pungring sitter Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro på plats i alla lägen, och för att trä på sin sleeve utan några svårigheter rekommenderas det att man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel.

En mycket intressant fördel med denne sleeve är att den kommer utrustad med en minivibrator som stimulerar partners klitoris under samlag. Om man skulle föredra att inte använda minivibratorn kan den enkelt tas av, så det är upp till en själv vad man föredrar. Hela penis sleevens längd ligger på ungefär 23 cm medan man kan föra in omkring 15 cm.

Tack vare Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro kan man prestera bättre än någonsin i sovrummet och verkligen imponera på sin partner. Varför inte ge bort sexleksaken som en Alla Hjärtans Dags present för att hetta till det under förspel och samlag med sin älskade. Sexleksaken förser en inte med någon permanent penisförstoring, men den blir ändå fantastiskt härlig att dra nytta av och ens partner kommer definitivt att uppskatta sleeven.

Fördelar:

 • Förlänger ens penis med upp till 5 cm
 • Naturtroget utseende med synliga ådror och ett markerat ollon
 • Medföljande minivibrator som är avtagbar

Nackdelar:

 • Kommer enbart utrustad med ett vibrationsläge

 

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Klassisk Penispump

Se priset här

 

Baseks Klassisk Penispump är en pump som ser till så att man kan förstora sin penis temporärt. Till skillnad från penisförstorare såsom några av de tidigare nämnda produkterna kommer Baseks Klassisk Penispump inte att ge resultat som varar i längden, men i gengäld får man en produkt som är mycket lätt och snabb att använda. Tack vare denne penispump kan man förlänga och förstärka ens erektion nästan omedelbart för en härlig onanistund, förspel eller samlag. Pumpen ser till så att ens erektion varar längre samtidigt som den blir kraftigare och mer känslig vid beröring. Med andra ord kommer resultaten både att gynna användaren samt partnern, och hur enkel produkten är att använda gör bara saken bättre.

För att dra nytta av denne penispump trär man den över sin penis och börjar sedan att pumpa med hjälp av handpumpen. Vad som händer är då att ett vakuum skapas som temporärt förstorar ens penis inför en natt som man sent ska glömma. Om man vill se till så att resultatet blir ännu bättre är det möjligt att trä på en penisring runt sin penis efter användning av pumpen. Detta ser till så att blodflödet delvists hindras och man kan på så vis får en erektion som varar längre.

Med en Quick Release knapp kommer pumpen omedelbart att släppa taget när man har nått den effekten som man är ute efter. Med tanke på hur förvånansvärt billig produkten är kommer den att vara tillverkad av material såsom ABS-plast och PVC tillsammans med silikon. Cylindern är dessutom utformad på ett vis så att den ska passa en majoritet av penisstorlekar. Om man är ute efter att förstora kuken redan idag kommer Baseks Klassisk Penispump sannerligen att bli ett förträffligt val.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Enkel att använda för nybörjare
 • Ger snabba resultat

Nackdelar:

 • Tillverkad av ganska simpla material

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag har också skrivit om Baseks Klassiska Penispump. 4 av 5 stjärnor får den från mig, Läs min recension här.”

 

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Se priset här

 

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve är ett utomordentligt val för de som vill överraska sin partner med något lite extra i sovrummet. Denne penis sleeve förstorar ens penis medan man bär den för heta stunder under förspel och samlag tillsammans med ens käraste. För att kännas härlig vid användning har insidan av denne sleeve ett visst mönster för extra stimulans. När man bär Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve får man en extra 5 cm i omkrets för att imponera på sin partner, och sleeven är mycket enkel att trä på sitt kön så länge man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel. När man är färdig med användningen av sleeven bör man rengöra den med ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker.

Invändigt är Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve 16,5 cm lång, men lyckligtvis nog är den tillverkad av ett mycket flexibelt material. Detta leder till att man utan problem kan använda sleeven även om man är större än så med tanke på att sleeven kan stretchas ut. Sleeven är framtagen i materialen silikon och TRP, och det är tack vare det lena silikonmaterialet som sleeven känns riktigt härlig vid användning – både för honom och för henne.

Denne produkt är ingen permanent penisförstoring såsom resultatet av en penisförstorare, och inte heller en temporär penisförstoring såsom resultatet av en penispump. Istället fungerar den här produkten som ett extra mjukt lager utanpå ens penis för att se till så att ens penis känns större under samlag. Tänk på att sleeven inte kan dras nytta av som en ersättning av kondom. Vid samlag ska man därför både använda sleeven och en kondom.

Fördelar:

 • Tillverkad av mycket härliga material
 • Mönster på insidan för härlig stimulans vid användning
 • Få en extra 5 cm i omkrets

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite för stor för vissa

 

 

DEN LYXIGA – Jes Extender Original Penisförlängare

Se priset här

 

Lyxig är bara förnamnet. Den här högkvalitativa penisförlängaren kan leda till en permanent penisförstoring så länge man använder den varje dag under ett visst antal månader. För just Jes Extender Original Penisförlängare är det en rekommendation att bära den i 5-6 timmar varje dag under en tidsperiod på 2-3 månader. Med en penisförstorare väl tillhands är avsaknaden av självkänsla ett minne blott. Detta är nämligen ingen penis sleeve eller penispump som förstorar ens kön temporärt, utan efter användning av Jes Extender Original Penisförlängare  får man ett permanent resultat som kommer att imponera.

Om man har tålamodet att dra nytta av penisförstoraren under flera månaders tid kommer man till slut att se resultat som kan leda till en förbättrad självkänsla och därför även en förbättrad prestationsförmåga. Paketet kommer inte heller bara med en penisförlängare, utan diverse andra tillbehör som kommer att hjälpa en under processen. Dessa tillbehör är ett mjukt frontstycke, en gasbinda, en mycket komfortabel rem samt åtta extra förlängningsdelar. Allt detta kommer i en mycket läcker och lyxig förvaringsask som blir enkel att transportera med sig om man exempelvis vill ta med penisförlängaren på en uppkommande resa.

Jes Extender Original Penisförlängare må vara relativt dyr, men en av skälen till detta är då produkten är tillverkad av mycket högkvalitativa material såsom medicinsk plast och silverbelagt rostfritt stål. Produkten är förvånansvärt lätt att använda, och detta är en av anledningarna till varför mer än en halv miljon personer hitintills har sett positiva resultat av att använda Jes Extender. När man väl har nått ett resultat som man är nöjd med kan man sluta använda penisförlängaren och behålla resultatet av användningen permanent.

Fördelar:

 • Kommer med en stor mängd tillbehör
 • Kan lätt förvaras och transporteras i en högkvalitativ ask
 • Mycket effektivt verktyg för permanent penisförstoring

Nackdelar:

 • Mycket dyr

 

 

TILL DEN ERFARNE – Mr. Membr Automatisk Penispump

mr. membr automatisk penis pumpe

Se priset här

 

Mr. Membr Automatisk Penispump är en relativt billig sexleksak som ser till så att ens penis förstoras temporärt. Tidigare i denne lista har vi talat om olika penispumpar, men det som gör just Mr. Membr Automatisk Penispump så unik är att man inte själv behöver pumpa. Istället klickar man endast på en knapp och låter penispumpen göra jobbet åt en. För att få precis det suget som passar en kan man välja mellan tre olika nivåer som man enkelt byter mellan genom ett knapptryck. Man kan därför testa sig fram för att hitta den nivån som passar en allra bäst.

Cylindern är genomskinlig så att man ska kunna se resultatet medan pumpen är igång. För att det ska vara så bekvämt som möjligt att trä pumpen över ens kön finns det en ring vid öppningen som är tillverkad av ett bekvämt silikonmaterial. Tänk på att man behöver inhandla tre stycken AAA-batterier för att penispumpen ska fungera.

När kan man då egentligen gynnas av att använda en penispump? För många är det ett perfekt verktyg att dra nytta av precis innan en onanisession, förspel eller samlag. Inte nog med att penisen temporärt förstoras, utan ens erektion blir dessutom mer långvarig samtidigt som ens kön blir mer känsligt vid beröring. Både en själv och ens partner kommer därför att få mycket ut av Mr. Membr Automatisk Penispump. För att kunna trä på penispumpen på lättast sätt kan man applicera en klick vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Pumpar automatiskt med hjälp av ett knapptryck
 • Öppningen är tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Relativt billig

Nackdelar:

 • Ger enbart ett temporärt resultat

 

 

NYHET – Bathmate Hydromax5

bathmate hydromax 5 bla 2000x2000

Se priset här

Bathmate Hydromax5 är en penispump som passar upp till 12,5 cm i penislängd och har möjligheten att förlänga ens penis med hela 4 cm. Bathmate produkter är ganska unika och intressanta på så vis att de används i antingen badet eller i duschen och drar nytta av det mer kraftiga vakuumet som vattnet kan förse produkten med. För den här anledningen kan man förvänta sig förträffliga resultat utan några långa väntetider. Om man vill följa resultatet i realtid kommer man garanterat att uppskatta måtten på cylindern som tillåter en att se exakt hur mycket man växer.

Vad blir då resultatet av att använda Bathmate Hydromax5? Jo, en temporär penisförstoring där ens erektion blir både kraftigare och mer långvarig för en härlig onanisession, förspel eller samlag. Till skillnad från en penisförstorare kommer denne pump inte att ge ett långvarigt resultat, utan en temporär förstoring för de som vill imponera lite extra på partnern. Det är upp till en själv om man vill välja varianten av Bathmate Hydromax5 som är röd, blå eller genomskinlig.

Tack vare att penispumpen används i vatten kommer vakuumet att bli upp till 35 % mer kraftfullt än om man hade dragit nytta av en vanlig penispump. Detta kan leda till bättre resultat som både en själv och partnern verkligen kommer att uppskatta. Testa på Bathmate Hydromax5 redan idag och njut av en temporär penisförstoring för att imponera på ens käraste. Efter användning är det en god idé att dra nytta av ett sexleksaksrengöringsmedel för att se till så att pumpen blir så gott som ny.

Fördelar:

 • Mycket effektiv då pumpen används i vatten
 • Prisvärd
 • Mått på cylindern för att följa resultatet

Nackdelar:

 • Kan vara jobbigt att behöva tappa upp ett bad för att använda produkten

 


Olika sätt att förstora din penis på: 

Peniskräm

För dig som vill ha en mindre komplex väg att gå som inte gör ont så kan det vara bra att kolla in peniskrämer. Det innebär främst att du kommer få ett hårdare stånd som håller längre. Men denna känslan kan bidra till att det penis känns större.

Penisförlängare

I det här testet har vi rekommenderat penisförlängare, det är en process som kräver lång tid och därmed mycket tålamod. Det krävs att du är dedikerad i flera månader och använder penisförlängaren flera timmar om dagen, förslagsvis på nätterna.

Piller för att förstora penis

Det finns rekommenderade piller som går att få utan recept, vi rekommenderar dock att du alltid kollar av med din läkare först.

Kortsiktiga lösningar

Självklart finns det andra lösningar som går att göra så att du snabbt får en större penis. Du kan exempelvis använda en penis sleeve, det är precis som du låter en sleeve som du trär på din penis.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här