Någonting som alla glasdildos har gemensamt är hur vackra och användarvänliga de är.

Här behöver man inte oroa sig för något gummi som blir gammalt och äckligt efter en tids bruk, utan tack vare glasdildos kan man försäkra sig om att ha ett rent och hållbart material tillhands.

Som om detta inte vore nog är det utomordentligt enkelt att rengöra sin glasdildo efter användning, så när allt kommer till kritan låter detta som det perfekta valet.

Nedan ska vi tala mer om de topprankade glasdildoarna på marknaden så att man lättare ska hitta en passande variant som blir perfekt både vid onani och parlekar.

 

 

TESTVINNARE – Icicles No. 18 Glasdildo

Icicles No 18 Glasdildo

Se Prisen Här

Icicles No. 18 Glasdildo är drömmen för alla som vill nå G-punkten och få fantastiska orgasmer. Denne glas dildo är mycket snyggt och unikt utformad med kulor och knoppar som sticker ut för en spännande upplevelse som inte går att få med en ordinär flesh-dildo. En stor fördel med en glasdildo som denne är att det är fritt fram att antingen värma upp leksaken eller att kyla ner den för att göra stimuleringen ännu mer spännande.

Av denne 18,5 cm långa glasdildo kan man föra in 12 cm. För enklast möjliga penetrering är det väl värt att kika närmare på ett vattenbaserat glidmedel som man applicerar på dildon innan man för in den.

 

TILL NYBÖRJARENSinful Groove Glasdildo

Sinful Groove Glasdildo

Se Prisen Här

Sinful Groove Glasdildo är en böjd glasdildo som enkelt kommer att nå g-punkten för en fantastisk känsla både vid onani på egen hand och under lekar tillsammans med ens partner. Dildon kommer utrustad med ett flertal kulor som gör stimuleringen mer njutbar, och kulorna blir större ju närmare man kommer basen för extra utmaning.

Materialet som denne glasdildo är tillverkad av är ett splitterfritt glas som kan hålla en livet ut om man tar hand om den väl. Ta njutningen till en ny nivå genom att antingen kyla ner eller värma upp dildon under rinnande vatten innan användning. Ta dessutom hjälp av den medföljande satinpåsen när det är dags att förvara dildon.

 

DEN BILLIGA – Sinful Curvy Genomskinlig Glasdildo

Sinful Curvy Genomskinlig Glasdildo

Se Prisen Här

Om man är på jakt efter någonting enkelt och elegant som utför sitt jobb på ett perfekt sätt är Sinful Curvy Genomskinlig Glasdildo ett ypperligt val. Denne glasdildo är 16 cm lång och hela 15 cm kan föras in. Leksaken är dessutom vattentät, så om man vill använda den utanför sovrummet – exempelvis i duschen eller badkaret – så är det fullt möjligt.

Glasdildon är lätt böjd vilket betyder att det inte kommer att vara några problem att nå g-punkten eller prostatan beroende på vad man använder denne glasdildo till. När man inte använder dildon behöver man inte oroa sig för var man ska förvara den då en riktigt snygg satinpåse medföljer som man kan lägga dildon i.

 

MEST POPULÄRA – Chakrubs The Heart Slim Rosenkvarts Dildo

Chakrubs The Heart Slim Rosenkvarts Dildo

Se Prisen Här

En vacker kristall tackar man sällan nej till, och särskilt inte när den kan bjuda på njutning som aldrig förr. Det är vanligt att man drar nytta av stenen Rosenkvarts inom kristallterapi, och nu har den även gått över till världen av dildos.

Tack vare utformningen av dildon är den mjuk och skön att använda samtidigt som tyngden är bekväm.

Antingen kan man använda den såsom den är med tanke på att dildon fort uppnår ens egen temperatur eller så kan man värma upp eller kyla ner dildon för extra kryddig stimulans.

Som grädden på moset är denne sten även såld till ett mycket rimligt pris med tanke på hur högkvalitativ den vackra stenen är.

 

TILL VARDAGEN – Fifty Shades Freed Its Divine Glasdildo

Fifty Shades Freed Its Divine Glasdildo

Se Prisen Här

Med både denne heta glasdildo och ett vattenbaserat glidmedel tillhands får man återkommande njutning igen och igen. Inhandla Fifty Shades Freed Its Divine Glasdildo till sig själv eller ens partner när det väl är dags att krydda till det lite i sovrummet.

Glasdildon är helt svart och kommer utrustad med ett mönster i form av sex kulor. Högst upp är de lite mindre medan de blir allt större ju närmare basen man kommer för att kunna öka utmaningen succesivt.

Tack vare sin börja form blir denne glasdildo även perfekt för de som vill stimulera antingen g-punkten eller prostatan. När leksaken inte används är det lätt som en plätt att förvara den i en snygg medföljande tygpåse.

 

DEN FRÄCKA – Icicles No. 67

ICICLES NO. 67

Se Prisen Här

Ett handtag vid basen för enkel användning av en snygg handblåst glasdildo med ett stimulerande mönster – kan det bli bättre än så?

Icicles No. 67 är en glasdildo på 21 cm med en införbar längd på 16 cm. Den är snyggt utformad för att både kunna passa perfekt vid vaginal och anal användning. Leksaken kommer med ett mönster i form av flera olika kulor där de blir större ju närmare basen man kommer.

Om man vill införa ett extra moment i lekarna kan man hålla denne glasdildo under varmt eller kallt rinnande vatten för att ändra temperaturen.

Sist men inte minst är det dessutom väl värt att veta hur materialet som leksaken är tillverkad av är mycket kompakt samt hållbar, så man kan förvänta sig att den ska hålla under lång tid framöver.

 

Spartacus Blown Realistisk Dildo med Testiklar

Spartacus Blown Realistisk Dildo med Testiklar

Se Prisen Här

Trots glasmaterialet kommer Spartacus Blown Realistisk Dildo med Testiklar att se mycket verklighetstrogen ut. Denne glasdildo är tillverkad i glas som både är hållbart och splitterfritt, så man kan alltid känna sig helt säker vid användning. Gummimaterial kan lätt bli gammalt och unket, men så länge man satsar på en glasdildo kan man försäkra sig om att man får kvalitet som kan hålla livet ut.

Värm upp eller kyl ner denne glasdildo ifall man är ute efter att krydda till det lite extra i sovrummet. Om man dessutom vill använda glasdildon i en sele så är det fullt möjligt tack vare basen. Satsa på leksaken för att antingen njuta tillsammans med en partner eller på egen hand.

 

Icicles No. 68

ICICLES NO. 68

Se Prisen Här

Snygg svart design och ett handtag som gör greppet bekvämt är de två största positiva aspekterna av denne glasdildo, men fördelarna slutar inte här. Icicles No. 68 är hela 22 cm lång där man kan föra in ungefär 16 cm. Det snygga mönstret kommer att bli njutbart både vid vaginalt och analt bruk, så både han och hon kan använda den som man själv vill. Det handblåsta glaset ser också till så att man får en leksak som faktiskt kan hålla i många år framöver utan att bli unken eller gå sönder. Denne glasdildo är helt enkelt en perfekt leksak för alla de som älskar glasleksaker.

Glöm heller inte att man kan, likt med många andra glasleksaker, värma upp eller kyla ner Icicles No. 68 under rinnande vatten om man föredrar en viss temperatur.

 

Icicles No. 50 Glasdildo

Icicles No 50 Glasdildo

Se Prisen Här

Inte nog med att denne glasdildo kommer utrustad med ett häftigt blått mönster som får leksaken att se helt unik ut, utan man kommer även att få extra stimulans tack vare den knottriga utformningen av denne glasdildo. Icicles No. 60 Glasdildo är drömmen för de som är trötta på helt släta leksaker och istället är ute efter ett mönster som man faktiskt kan känna av vid användning.

För enkel penetrering kan det vara väl värt att inhandla ett vattenbaserat glidmedel till denne dildo, och lyckligtvis nog kan man köpa både dildon och glidmedlet i samma webbutik. Testa på den här leksaken redan idag för många heta upplevelser framöver.

 

Master Series Mammoth Glasdildo

Master Series Mammoth Glasdildo

Se Prisen Här

Om de små dildoarna inte längre är nog och man hellre är ute efter någonting riktigt enormt kommer Master Series Mammoth Glasdildo absolut inte att göra en besviken. Denne gigantiska glasdildo på 26 cm är allt som man någonsin kan önska sig. För mer njutning än en vanlig slät dildo kan bjuda på kommer denne glasdildo med tre kulor som blir större ju närmare basen man kommer.

Oavsett om man vill använda dildon för onani på egen hand eller för heta BDSM-lekar tillsammans med ens partner så kommer det att finnas ett användningsområde som passar just den här heta glasdildon.

 

Master Series Brutus Glasdildo Thruster

Master Series Brutus Glasdildo Thruster

Se Prisen Här

För större realism har denne glasdildo en design där man tydligt ser både ollonet och ådror längs dildon för mycket heta lekar oavsett om man föredrar vaginala eller anala upplevelser. Master Series Brutus Glasdildo Thruster är ämnad åt veteranerna som bland annat känner för att experimentera med BDSM.

Håll leksaken under antingen varmt eller kallt vatten för att lägga till en extra dimension till njutningen i sovrummet. En snygg förvaringspåse som medföljer kan användas för att förvara denne glasdildo när den inte är i bruk. Oberoende av om man planerar att använda denne leksak själv eller med sin partner så finns det mycket att älska.

 

Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts Dildo

Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts Dildo

Se Prisen Här

Rosenkvarts är en fantastiskt vacker ädelsten som ofta används inom kristallterapi, men nu är det även möjligt att använda den som en dildo på egen hand eller tillsammans med en partner.

Förutom att se mycket vacker ut och kännas riktigt len kan Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts Dildo även se till så att man verkligen träffar G-punkten tack vare det faktumet att dildon har en lätt böjning till sig.

Låt denne dildo anpassa sig till ens kroppstemperatur eller antingen värm upp den eller kyl ner den under rinnande vatten så att man får en upplevelse utöver det vanliga.

 

Chakrubs The Heart Original Rose Quartz Dildo

Chakrubs The Heart Original Rose Quartz Dildo

Se Prisen Här

Vi har tidigare nämnt den smala varianten av den här dildon, men här kommer originalet. För de som är insatta i kristallterapi har man säkerligen tidigare hört talas om denne sten, men numera har de även tagits fram som en form av dildo. Vikten gör så att dildon ligger bekvämt i ens hand, och med en slät yta kommer det att kännas fantastiskt att föra in denne leksak.

Om man tidigare har använt en glasdildo så vet man kanske att dessa kan kylas ner eller värmas upp, och detsamma gäller för denne rosenkvarts-dildo. Håll dildon under varmt eller kallt vatten under ett litet tag, och sedan är det fritt fram att använda sig av denne fantastiska dildo. Priset må vara lite åt det dyra hållet, men man får stor valuta för pengarna med denne dildo.

 

Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas

Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas

Se Prisen Här

En häftigare design är svår att hitta. Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas är en glasdildo på hela 21,6 cm i längd som är skonsam mot huden för en fantastiskt sexuell upplevelse. En stor fördel med just denne glasdildo är att den fungerar som en dubbeldildo där båda sidorna kan användas. På en sida får man en mer realistisk upplevelse likt den äkta varan medan den andra sidan har ett unikt mönster för extra njutning.

Oavsett vilken sida man helst vill använda så kan man enkelt värma upp eller kyla ner dildon för att det ska bli ännu mer spännande i sovrummet. Låt ens partner bestämma vilken sida som ska stimulera en eller använd leksaken själv vid onani.

 

Icicles No. 5 Blå Glas Dildo

Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Se Prisen Här

Som en ringlande orm går det räfflade mönstret hela vägen från toppen av dildon till botten. Det munblåsta glaset gör denne glasdildo mycket elegant och känslan vid penetrering är fantastisk. Icicles No. 5 Blå Glas Dildo ger en möjligheten att värma upp den eller kyla ner den under i ett vattenbad för att göra lekarna extra förträffliga.

Dildons fulla längs är 18 cm, men den införbara längden ligger på 16 cm med en diameter på 3,8 cm. Både analt och vaginalt bruk är fullt möjliga med denne snygga glasdildo, så satsa på den här leksaken redan idag.

 

Max Passion Ramsey Glasdildo

Max Passion Ramsey Glasdildo

Se Prisen Här

Denne snygga glasdildo har en längd på 19 cm med en medföljande svart förvaringspåse så att det blir lätt som en plätt att både förvara och transportera dildon. Max Passion Ramsey Glasdildo är en leksak som är framställd i splitterfritt glas och med flera kulor som pryder leksaken kan man få extra stimulering. Välj antingen den änden av dildon som har flera olika kulor eller den andra änden med enbart en kula.

Rengör även enkelt dildon med hjälp av ett rengöringsmedel för sexleksaker. Det är dock fullt möjligt att enbart använda varmt vatten och tvål om man känner att detta är nog.

 

Max Passion Kariba G-punktsdildo i Glas

Max Passion Kariba G-punktsdildo i Glas

Se Prisen Här

Den sista dildon på listan är en snygg glasdildo i en vacker rosa färg med ett hett mönster för utomordentlig njutning. Materialet är splitterfritt glas, och med hjälp av varmt eller kallt vatten kan man själv bestämma vilken temperatur leksaken ska vara vid användning.

Med en böjd form kommer man utan problem att nå g-punkten och med de fem kulorna som pryder hela dildon kommer man helt säkert att få njutning som aldrig förr. Använd den snygga och diskreta medföljande tygpåsen vid förvaring, och när det väl är dags att rengöra denne glasdildo så kan man använda antingen tvål eller ett rengöringsmedel för sexleksaker. Satsa på denne heta leksak eller någon av de andra varianterna på listan.

 

  UTGÅR – Icicles No. 82

ICICLES NO. 82

För en sexleksak som ser riktigt snygg, elegant och exklusiv ut får man inte missa Icicles No. 82. Det kommer att vara nästintill omöjligt att ta blicken ifrån denne snygga glasdildo i en skinande rosa färg. Om man letar efter en present till henne som kommer att liva till det i sovrummet så har man kommit till den rätta platsen.

Denne glasdildo tillåter en att föra in 10 cm av dess 15 cm fulla längd. Om man vill få en lite extra kryddig känsla kan man hålla sexleksaken under varmt vatten precis innan användning för att höja temperaturen. Detsamma gäller med kallt vatten om detta är att föredra.

 

 

UTGÅR – Icicles No. 69

NO. 69

En mer elegant design får man allt leta efter. Med en massagestav i glas som har en snygg skinande rosa färg blir stunderna i sovrummet bara bättre, oavsett om man använder leksaken på egen hand eller tillsammans med ens partner. För bästa effekt är denne sexleksak handblåst, och med ett kompakt material kan Icicles No. 69 hålla livet ut om man tar hand om den väl.

För de som vill att leksaken omedelbart antingen ska följa ens egen temperatur, bli riktigt het eller riktigt iskall kan man lätt hålla Icicles No. 69 under rinnande vatten innan man använder den. Massagestaven i glas blir den perfekta presenten till antingen sig själv eller någon som man håller kär.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här