Fleshjack – de 3 bästa i test

516

Härliga fleshjacks är det perfekta valet för de som är ute efter sköna onanistunder med sexleksaker som kommer så nära den äkta varan som möjligt. En fleshjack syftar på en onaniprodukt som fungerar likt en fleshlight, men istället för att vara utformad efter en vagina är fleshjacks utformade efter ett anus. Med ett mycket naturtroget utseende och känsla kommer man utan tvivel att få många härliga stunder tillsammans med en högkvalitativ fleshjack.

Fortsätt att läsa för att få tillgång till vår topplista över de bästa fleshjacks på marknaden. Kika på de olika kategorierna och hitta en variant som passar ens individuella behov och önskemål. Den rätta fleshjack är inte långt borta!

TESTVINNARE – Fleshjack Boys Brent Corrigans Butt

fleshjack boys brent corrigans butt

Se priset här

 

Den första härliga Fleshjack-produkten på listan som utan tvivel förtjänar att nämnas är Fleshjack Boys Brent Corrigans Butt. Såsom namnet antyder är detta en onaniprodukt som är utformad efter porrstjärnan Brent Corrigans anus för en riktigt naturtrogen känsla när man penetrerar leksaken. På insidan möts man av en skön textur som man kommer att älska under alla onanisessioner, och för en så fantastisk upplevelse som möjligt alla gånger är denne fleshjack tillverkad av ett material vid namn ”SuperSkin”. Detta har tagits fram för att likna äkta hud till en så hög grad som möjligt.

För att få ut det mesta av Fleshjack Boys Brent Corrigans Butt är det en god idé att beställa ett vattenbaserat glidmedel separat för ett bättre glid. Då leksaken också är 100 % vattentät kommer man inte endast att kunna dra nytta av ens onaniprodukt i sovrummet, utan man kan därtill ta med den ner i badet eller in i duschen om man så föredrar. Efter användning kan man antingen ta beslutet att inhandla ett sexleksaksrengöringsmedel eller så tvättar man sin Flesh jack noga med tvål och vatten. Även en Fleshlight Shower Mount kan komma att bli händig då den här produkten ger en möjligheten att fästa ens Fleshjack i duschen för ännu fräckare lekar.

Satsa på Fleshjack Boys Brent Corrigans Butt redan idag och få en högkvalitativ Fleshjack som antingen kan dras nytta av på egen hand eller tillsammans med ens partner vid förspel och andra kinky lekar.

Fördelar:

 • Tillverkad av ett mycket realistiskt SuperSkin material
 • Härlig textur på insidan
 • Vattentät för lekar i badet

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL NYBÖRJAREN – Fleshjack Boys Boomer Banks Sonic

fleshjack boys boomer banks sonic

Se priset här

 

Om man är ny inom världen av Fleshjacks och omedelbart vill få tag på en riktigt högkvalitativ variant inom den här sexleksakskategorin får man inte missa att testa på Fleshjack Boys Boomer Banks Sonic. Denne Fleshjack är utformad efter porrstjärnan Boomer Banks anus och är så nära den äkta varan man kan komma tack vare det realistiska SuperSkin-materialet som leksaken är tillverkad av. Som grädden på moset innehåller denne Fleshjack en skön textur på insidan med bland annat Boomer Banks kända Sonic-mönster.

Fleshjack Boys Boomer Banks Sonic är ett utomordentligt val både för de som vill använda produkten som en onanileksak under solostunderna samt för de som vill introducera leksaken till sin partner. Varför inte krydda till förspelen genom att tillsammans dra nytta av all det som denne Fleshjack har att erbjuda? För att ta njutningen till en helt ny nivå kanske man också vill beställa ett vattenbaserat glidmedel separat så att man kan njuta av ett bättre glid – även om en liten tub vattenbaserat glidmedel på 5 ml ingår.

Onanileksaken är ftalatfri, latexfri samt fullständigt vattentät. Med andra ord kan man ta med leksaken ner i badet eller in i duschen för upplevelser som man sent kommer att glömma. Gällande mått har den en yttre längd på 25 cm, ett inre djup på 20 cm samt en inre diameter på 1,5 cm. Leksaken är dock mycket töjbar, så man behöver inte oroa sig om man är bredare än så. När allt kommer till kritan får man definitivt en fantastisk upplevelse tillsammans med Fleshjack Boys Boomer Banks Sonic.

Fördelar:

 • Skön textur på insidan
 • Verklighetstroget utseende och känsla
 • Vattentät för våta lekar

Nackdelar:

 • Relativt dyr

MEST POPULÄRA – Fleshjack Value Pack

fleshjack value pack

Se priset här

 

Den sista Fleshjack på listan är ett helt paket fyllt med allt man kan tänkas vilja ha för en härlig onanisession antingen på egen hand eller tillsammans med någon som man håller kär. Det som paketet innehåller är själva Fleshjack-produkten, men även en rengöringsspray att dra nytta av efter dess att man har använt sin Fleshjack, en talk, ett glidmedel samt ett duschfäste. Det är alltid en god idé att dra nytta av ett glidmedel när man ska penetrera en Fleshjack för att se till så att man får ett bättre glid och en skönare upplevelse. Duschfästet ser sedan till så att man har möjligheten att fästa ens Fleshjack i duschen för en handsfree upplevelse.

Varför bör man då välja just Fleshjack Value Pack? Förutom det faktumet att man får en stor mängd nödvändiga produkter i ett och samma paket är själva Fleshjack-produkten tillverkad i ett mycket naturtroget material för att inte tala om dess realistiska utseende. Detta resulterar i upplevelser utöver det vanliga med sköna stunder som kan åtnjutas antingen på egen hand eller tillsammans med partnern. Denne Fleshjack är utöver detta också helt vattentät, så man kan med andra ord ta med leksaken ner i badet eller in i duschen och njuta av heta vattenlekar. Med ett Fleshjack Value Pack får man stor valuta för pengarna, så varför inte kika närmare på produkten redan idag?

Fördelar:

 • Många händiga produkter i ett och samma paket
 • Fleshjack med naturtroget material och utseende
 • Fullkomligt vattentät

Nackdelar:

 • Ett relativt dyrt paket

Varför är Fleshjacks så populära?

Fleshjacks är en mycket populär typ av sexleksak bland män då den ser till så att man alltid har en härlig lösrumpa nära tillhands så att man kan njuta av fantastiska onanisessioner. I vanliga fall är Fleshjacks tillverkade i material som är så naturtrogna som det bara går, så det är så nära den äkta varan som man kan komma. Det är heller inte ovanligt att insidan av en Fleshjack har en särskild textur för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Om man är en person som föredrar att njuta i badet istället för sovrummet kan ens Fleshjack stå till tjänst. Den här onaniprodukten är vanligtvis 100 % vattentät och kan därför tas med in i badrummet. När en Fleshjack inte används kan man sätta på dess lock och sedan är leksaken skyddad från damm och annan smuts i rummet. Detta tillåter för enkel förvaring, men också enkel transport om man vill ta med sig sin Fleshjack på den kommande resan. Fördelarna är med andra ord många när det är tal om just Fleshjacks!

Olika Fleshjacks att välja mellan

När man väl har bestämt sig för att kika närmare på sortimentet av Fleshjacks kommer man snart att märka hur det inte riktigt är lika stort som utbudet av Fleshlights – men visst har man ändå många valmöjligheter. Medan vissa Fleshjacks har lagt sitt fokus på att helt enkelt vara naturtrogna, högkvalitativa och sköna att använda finns det andra Fleshjacks som specifikt har utformats efter kända porrstjärnors anus. Vad man väljer är upp till en själv och vad ens individuella önskemål är, men oavsett vad man föredrar finns det med största sannolikhet en Fleshjack som passar en.

Tillbehör som kan vara bra att ha

Vid beställning av en Fleshjack finns det ytterligare tillbehör som man kanske vill titta närmare på för att göra upplevelsen så perfekt som möjligt. Det finns specifika Value Packs som man kan köpa där tillbehören ingår, men om man själv vill köpa dem separat kommer här en hjälpsam lista över alla de tillbehören som man inte vill missa:

 • Glidmedel – Viktigt för att ge ett bättre glid vid penetrering och därför en mycket skönare känsla.
 • Sexleksaksrengöringsmedel – Hjälper en se till så att ens Fleshjack blir helt ren efter användning.
 • Shower Mount – Även kallad för ett duschfäste. Tillåter en att fästa ens Fleshjack i duschen för handsfree upplevelser.

Rengöring av ens Fleshjack

Efter dess att man har njutit av en härlig onanisession eller lekar med partnern där ni drog nytta av er Fleshjack är det dags att rengöra den. Det är fullt möjligt att bara använda tvål och vatten, men om man vill att sexleksaken ska bli extra ren kan man gynnas av att specifikt satsa på ett sexleksaksrengöringsmedel. Då detta rengöringsmedel har tagits fram för att rengöra just sexleksaker kommer det därför att vara riktigt effektivt.

Med allt detta i åtanke är man nu redo att hitta den där perfekta Fleshjack-produkten för att fullända den kommande onanisessionen. Använd den under solostunderna, njut av den tillsammans med partnern under förspelen eller varför inte ge bort en Fleshjack som en Alla Hjärtans Dags present!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här