Masturbator – Bäst i test

1625

Att onanera på samma sätt varje gång kan göra att onani blir till en vana och inte till en härlig upplevelse. Med en masturbator kan du ändra på det.

Det finns otroligt många olika slags masturbatorer som kommer göra din onani till en upplevelse och ta den till helt nya höjder.

Nedan har vi samlat de produkter som är bäst i test på marknaden så att du kan hitta din nya bästa vän.

Att tänka på vid köp av en Masturbator:

Fundera på om du vill använda den själv eller andra. Vilka funktioner vill du ha? Vilken prisklass? Vilken modell? Det finns så många olika sorter så vi hoppas att testet nedan hjälper dig hitta rätt.

Det här är Alexander, han har också testat Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator, du kan läsa hans detaljerade recension här.”

Sexleksaker för män

Sexleksaks industrin styrs av kvinnor. De har fler produkter att välja mellan och köper oftare produkter som hjälpmedel för bättre onani och bättre sex. För kvinnor har det blivit väldigt accepterat att köpa sexleksaker och nästan något maktfullt och feministiskt.

Översikt Priskoll
Mr. Membr Lucy Original fleshlight Testvinnare Se priset
PDX Elite Moto-Bator Masturbator Nybörjaren Se priset

Den billiga Se priset

 


Testvinnaren: Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Mr. Membr Lucy Original fleshlight

Se priset här

 • Tajt
 • Realistisk
 • 20 cm djup

Om du har gått och drömt om en tajt och realistisk upplevelse så är det här din pocket pussy. Den har en sugande vakuumfunktion som är otroligt upphetsande. Du kan tränga in hela 20 cm.

På utsidan ser den bara ut som en ficklampa men när du öppnar den möts du av härliga blygdläppar. Vaginan ser och känns väldigt realistisk. Har du inte en partner så är detta the next best thing.

Den har en väldigt stimulerande struktur och det kan bli svårt att hålla tillbaka orgasmen. Insidan är flexibel vilket gör att produkten passar de flesta penisstorlekar.

Den har fem stjärnor i betyg så man kan säga att det finns många nöjda köpare där ute.

Alexander, 32 år
Lovebuddy´s testare Alexander har också prövat produkten och därefter skrivit en egen recension, klicka på länken nedan för att läsa den.

Läs hela recensionen här


Till nybörjaren: PDX Elite Moto-Bator Masturbator

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Se priset här

 • Inklusive 3 penisringar
 • Stimulerande sleeve
 • Hand fri

Denna masturbator kan användas helt utan händer. Du får den sugande känslan helt automatiskt från de två motorerna. Du blir välkomnad av den härliga munnen och tränger sedan in i den noppriga sleevet. Sleevet kan också tagas ut och användas separat.

På köpet får du tre penisringar som kan användas för att förlänga din erektion. Produkten drivs av batterier som du måste komma ihåg att byta så du alltid kan få optimal njutning.

Med den här masturbatorn ska du inte själv skapa stimulering vilket betyder att du slipper använda händerna och bara kan luta dig tillbaka.

 


Den billiga: Sasha Grey UR3 Cream Pie Lösmus

Se priset här

 • Gjord efter Phoenix vagina
 • Realistisk
 • Cyber skin material

Vad kan vara mer äkta än en lösvagina som är gjord efter en riktig persons vagina. Denna masturbator är en avbild av Phoenix vagina så du får känslan av att ha sex med henne.

Den är gjord i realistiskt cyber-skin material vilket gör att det nästan känns som riktig hud. Dessutom så är den tajt så den känns extra skön att tränga in i. Du kan själv klämma på masturbatorn för en att ge dig själv extra härliga sensationer. Bestäm tempo och tryck helt själv och njut.
“Hej, jag har också testat och skrivit om Sasha Grey Lösmus. Det är verkligen en realistisk version av Sasha själv, du hittar den här. /Alexander”

Läs hela recensionen här


Mest populära: Automatic Male Masturbator

Automatic Male Masturbator

Se priset här

 • Vibrerar
 • Stönande ljudeffekter
 • Mjuk

Man kan kalla den för masturbator 2.0 då den har en automatisk funktion så du kan luta dig tillbaka och bara njuta. Med en kombination av vibrationer och luftkompression så ger den många möjligheter för kittlande stimulering.

Du får även ljudeffekter med i form av stön som kan användas med högtalare eller hörlurar. Inuti är den räfflad vilket också leder till ökad stimulans i den tajta produkten.

Det finns 10 vibrationsmöjligheter så du kommer hitta en som passar dig perfekt. Luftkompressionerna gör det också möjligt för dig att styra hur tajt den ska sitta. Så produkten är väldigt anpassningsbar och kan bli till precis det du önskar.

Det finns en funktion som heter orgasm-mode, den kan du sätta på när du närmar dig klimax. Då kramas nämligen din penis extra hårt för en mer intensiv stimulering.

Den är väldig användarvänlig och du byter mellan de olika lägena med en enkel knapptryckning. Du kan föra in din penis 15 cm. Den är uppladdningsbar och gjord i mjukt TPR/TPE material.


Den fräcka: Sinful Uppladdningsbar Powerful Mastubator till Män

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Se priset här

 • Flexibel
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Avtagbar vibrator

Denna populära produkt har både snygg design och är väldigt effektiv. Låt det flexibla materialet krama din penis och vibrationerna skölja över din penis. Du väljer helt själv mellan de olika vibrationsinställningarna och med tio alternativ så hittar du säkert en eller flera som passar dig och din njutning.

Vibratorn är avtagbar så du kan välja om den ska vara med i leken eller ej. Du kan också använda vibratorn till att stimulera din partner.

Den är vattentät så om du vill ha lite extra njutning i badet är den optimal. Materialet är mjuk silikon som är skonsamt och skönt mot din kropp.

Den är 8,5 cm lång och har en diameter på 3,5 cm, dock är maturbatorn töjbar så den passar nästan alla storlekar. Det medföljer en laddare så att du kan njuta så ofta du vill, bara du kommer ihåg att ladda den ibland.


Till den erfarne: Autobator 6+

Autobator 6+

Se priset här

 • Automatisk stimulering
 • Flexibel
 • Stimulerande struktur

Denna oralsexrobot gör det möjligt att avnjuta oralsex utan en partner. Motorn är starkare än dess föregångare Autobator 4+. Oralsexroboten ger en väldigt äkta stimulering av oralsex som kommer ta din onani till helt nya nivåer.

Du väljer själv både hur tajt och intensiv omgången ska bli och det är lätt att göra med de olika inställningarna. Produkten är väldigt användarvänlig så du kan fokusera på det som är viktigt, din njutning.

Justera storleken så den passar din penis och kom ihåg att använda vattenbaserat glidmedel.


Nyhet: Suck-o-mat

Suck-O-Mat Blowjobmaskin

Se priset här

 • Avsugning on demand
 • Smidig
 • 15 cm

Tänk om du kunde få en avsugning precis när du vill. Med denna masturbator kan den drömmen bli till verklighet. Du har totalt 25 lägen att välja mellan när det kommer till att kombinera hastigheten med intensiteten. Den rör sig upp och ned längs din penis precis som i en avsugning.

Materialet är skön silikon som omfamnar din penis. Du kan införa 15 cm vilket gör att den passar nästan alla storlekar. Använd den med vattenbaserat glidmedel för ännu skönare känsla.

Produkten är lätt att använda. Du styr den bara med knapparna ovanpå. Storleken är smidig så du kan ta den med dig på din nästa resa och få en avsugning precis var som helst.


Prisvinnare – Fleshlight Flight Pilot Masturbator

FLESHLIGHT FLIGHT PILOT

Se priset här

 • Extra trång
 • Vinnare av “Årets manliga Leksak”
 • Hos Mshop får du 90-dagars nöjdgaranti

Fleshlight Flight Pilot Masturbator är prisvinnare och fick titeln “årets manliga leksak”, behöver vi säga mer? Det var visserligen 2012 och trots att det var längesen så är den fortfarande aktuell på marknaden.

Det som utmärker Fleshligth Flight Pilot Masturbator främst är att den är tightare än andra fleshlights, det betyder att den är extra trång att penetrera. Detta är absolut en smaksak och vissa tycker att det blir för tight, men majoriteten älskar det.

För en extra skön upplevelse rekommenderar vi att du låter Fleshlight Flight Pilot Masturbator ligga i varmt vatten och kombinera med riktigt glidmedel, då får du verkligen en masturbator i toppklass.


Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

Se priset här

 • Perfekt för solo-lekar
 • Värmefunktion
 • Prisvinnare i “Good Design Award”

Här har vi en annorlunda masturbator, Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator har en unik värmefunktion. Värmefunktionen gör att din masturbator kan värmas upp till 40 grader och det bidrar till att göra din upplevelse så realistisk som möjligt.

Du har totalt sju stycken olika vibrationslägen att välja mellan och du behöver inte ha på värmefunktionen om du inte vill. Så det finns definitivt möjligheter att variera sig mellan.

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator är även vattentät och den ergonomiska designen gör att den ligger bra i handen vid användning.

 


Satisfyer Men Vibration Masturbator

Satisfyer Men Vibration Masturbator

Se priset här

 • 11 olika vibrationsprogram
 • Extra stimulans för känsliga frenulum (penissträngen)
 • Vattentät

Satisfyer Men Vibration Masturbator är ytterligare en av vinnarna i “Good Design Award” och har rekommenderats av ingen mindre än självaste Rocco Siffredi.

Med 11 olika vibrationslägen kan du variera dig och tack vare att Satisfyer Men Masturbator är vattentät så kan du använda den i duschen. Se till bara så att du får med dig glidmedlet även in i duschen för att undvika friktion.


 

Sexleksaker – Din väg till ett bättre liv

När män köper sexleksaker å andra sidan så anses dom vara några märkliga ensamma och desperata typer. Männen får en stämpel om att vara snuskiga medan kvinnor som gör det är starka och äger sin sexualitet. Denna skillnad kommer givetvis från tabu och skam. Kvinnor kämpade otroligt hårt för sin sexuella frigivning efter årtusenden med förtryck. Detta har givit resultat.

För män betyder det dock att de fortfarande är kvar i ett tabu om maskulinitet. Här kommer några anledningar till att du ska bryta detta tabu och köpa din första masturbator.

 • Sexleksaker öppnar för nya upplevelser i det privata rummet: Har du tänkt att du kanske skulle gilla anal lek? Eller något annat i sängen som du aldrig vågat pröva? En sexleksak är perfekt till att komma igång med nya sexlekar och hitta nya saker som du upphetsas av. Det ger dig optimala möjligheter för att experimentera utan stress eller press. Utforska alla dina erogena zoner istället för att bara fokusera på din penis. Ta din tid och ha kul under vägen.
 • Vuxenleksaker kan göra dig bättre i sängen: Leksaker kan göra att du håller längre. Studier har visat att den normala tid som spenderas på en porrsida är 10 minuter. Det inkluderar att hitta rätt video och se den. Man vet även att 75% av porrsurfare är män. Att få en snabb orgasm när du onanerar är dessvärre något som även påverkar din förmåga att hålla klimax med din partner. Sexleksaker ger dig en helt ny upplevelse och en annan form för stimulering. Många av dessa är också perfekta träningsredskap för att kunna hålla tillbaka en orgasm. Du kan även lära dig att få en starkare och hårdare orgasm.
 • Det kan vara stärkande att köpa något som fokuserar på din njutning till dig själv: Vi nämnde att det är ofta sett som stärkande när kvinnor köper sexleksaker och bryter tabu. Varför ska det inte vara det samma för dig? Du ska bara över det första hindret och göra ditt första inköp. Låt din nya produkt göra att din onani går från något snabbt och pinsamt till passionerad egen tid. Äg din orgasm.
 • Bara för att det redan är bra betyder det inte att det inte kan bli bättre: Du njuter säkert redan av din onani. Det är ju faktiskt superhärligt att få orgasm. Dock ska du veta att vuxenleksaker kan göra det mycket, mycket bättre. Produkterna är ju gjorda för att du ska njuta och därför är det som att bjuda in en onaniexpert till ditt sovrum.
 • Du har inget att skämmas för: Alla onanerar och marknaden för manliga sexleksaker utvecklas hela tiden. Nu kan du hitta riktigt eleganta kvalitetsprodukter. Det är inget att skämmas över att du vill uppgradera din onani. Kvinnor gör det hela tiden varför ska inte du få den mest optimala upplevelsen när den finns tillgänglig?
 • Det handlar inte bara om dig: En vanlig fördom mot manliga sexleksaker är att män inte behöver leksaker. Kanske är du en av dem som har det så? Män får generellt sätt lättare orgasm än kvinnor vilket också kan förklara varför kvinnor köper fler än män. Om du känner igen dig i det här scenariot så tänk på att det inte bara handlar om dig. Det finns produkter som kan göra ert sex bättre. Till exempel penisringar som gör din erektion större och gör så att du håller längre samtidigt som den också innehåller en klitorisvibrator. Men även en produkt som en masturbator kan ge dig tid till att öva och hålla din orgasm längre. Något som gynnar dig och din partner.

Så det är dags att bryta det tabu och den skam som finns och köpa en härlig sexleksak.

Ta kontrollen över din onani

Bilden vi får av manlig onani på tv och film är inte särskilt sexig. Ofta är det en tonårskille som blir upptäckt av sina föräldrar i badrummet med en tidning i handen. Eller så är det nörden som sitter i ett rum som han delar med en annan snubbe och blir tagen med handen i byxorna av sin rumskompis.

Den bilden bidrager förmodligen till den skam som finns omkring manlig onani. Det är något äckligt som ska gömmas och blir man upptäckt så är det otroligt pinsamt.

Vi tycker att det är dags för din onani att bli sexig istället för skamfull. Här är därför några tips som kanske kan hjälpa dig på vägen:

 1. Onanera inte i badrummet om det inte sker i badet eller duschen. Att sitta och onanera där du också går på toaletten är inte hett överhuvudtaget. Det bidrager till tonårsskammen och gör onanin smutsig.
 2. Skapa en stämning. Du kan till exempel tända ljus och släcka ned för att nästan skapa en romantisk stämning. Städa och plocka undan lite så att du inte ligger och stirrar på din smutstvätt. Ett bra ställe att göra det på är i ditt sovrum precis som när du har sex med en partner. Som nämnt i punkten ovan kan även duschen och badet vara otroligt hett.
 3. Bor du tillsammans med andra människor? Lås dörren eller var säker på att du är ensam hemma ett tag så att du kan slappna av helt. Det är din egen tid och ingen ska störa.
 4. Skaffa en masturbator. Låt en produkt som är gjord för njutning sköta jobbet och ta din orgasm till nya nivåer.
 5. Ta din tid. Se till att du inte har bråttom när du onanerar utan ge dig själv tid till att njuta. Ett tips är att prova orgasmkontroll. Här handlar det om att reta dig själv. Onanera tills du känner att du är på väg att komma och sluta. Fortsätt att göra detta några gånger innan du låter dig själv nå hela vägen till klimax. Detta ska gärna ge en starkare orgasm än du någonsin upplevt tidigare.

Genom att följa dessa tips gör du din onani till något som du njuter av och inte något som bara ska överstökats. Det är inte mindre maskulint att prioritera sig själv och låta sig själv njuta.

 

Hitta den ultimata masturbatorn för dig

Att välja den perfekta masturbatorn kan vara avgörande för ens individuella njutning. Här är några riktlinjer för att hjälpa dig hitta den optimala sexleksaken utan att behöva prova på och fel.

Utforska Materialval:

Beroende på preferenser och känslighet, överväg material som silikon, TPE eller cyberskin. Varje material erbjuder unika egenskaper och känslor.

Anpassa Texturer och Mönster:

Många masturbatorer har varierande texturer och inre mönster. Utforska olika kombinationer för att hitta den som passar dina förväntningar och förstärker njutningen.

Känn Storlek och Vikt:

Storlek och vikt påverkar användarupplevelsen avsevärt. Prova dig fram för att hitta en som ligger bekvämt i handen och ger den rätta känslan.

Undersök Funktioner och Teknologi:

Vissa masturbatorer har inbyggda vibrationer, uppvärmningsfunktioner eller justerbara tryckpunkter. Identifiera vilka funktioner som lockar dig mest för en skräddarsydd upplevelse.

Läs Kundrecensioner:

Få insikt från andra användare genom att läsa recensioner. Deras erfarenheter kan ge värdefulla perspektiv och vägledning för ditt köpbeslut.

Att hitta den ultimata masturbatorn handlar om att förstå dina egna preferenser och behov samt att vara öppen för att experimentera med olika funktioner och designs.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här