Erotik på Lovebuddy.se

Allt du kan hitta på Lovebuddy.se handlar om erotik på ett eller annat sätt. Om du fortsätter läsa här nedan så ska vi hjälpa dig bland all denna erotik.erotik

Erotik är ett ord laddat med spänning och kanske ett ord som inte hör till vardagssnacket, åtminstone inte för de flesta. Ordet erotik kan associeras till olika handlingar och känslor, sexuell och sinnlig kärlek eller bara klassiskt snusksnack tillsammans med lite drift. Kärt barn har många namn.

Men en sak som är säker är att på Lovebuddy.se så finns det gott om erotik, i alla dess former. Du kan se Lovebuddy.se som en tidning, blogg eller ett hjälpmedel för att hitta den perfekta sexleksaken för just dig eller som guide för att öka dina sexkunskaper och få ett bättre sexliv.

Erotiska sexleksaker

Lovebuddy.se är främst uppbyggt på recensioner i form av Bäst i Test av sexleksaker. Här av våra mest uppskattade test.

Vibratorer

Dildo

Analsexleksaker

För att underlätta för våra läsare så har vi delat upp i fyra huvudkategorier, Kvinnor, Män, Par och Fetish. Kom ihåg att inom den erotiska världen så är det bara din fantasi som sätter gränser.

Vad menar vi? Jo, bara för att en sexleksak är ämnad för ett specifikt kön eller skapt för ett visst område så behöver det inte utesluta andra användningsområden. Exempelvis så kan en klitorisvibrator stimulera både klitoris och pungkulor eller andra erogena zoner.

Visst är en värld fylld av erotik fantastisk?

 

Erotiska berättelser och noveller

Vi har spännande noveller med flera olika inslag. Allt från oskyldiga sexberättelser till den mer spännande och dramatiska BDSM-världen.

Här kan du hitta dem.

 

Guider inom erotik

Vi vill att du ska bli ditt bästa erotiska jag och har därför tagit fram flera olika guider inom erotik för att hjälpa dig framåt.

De erotiska guiderna är till för att både hjälpa dig som är singel och i en relation. Vissa är mer riktade åt det ena. Här nedan hittar du några kategorier med våra favoriter i.

Hur använder man erotiska leksaker?

Olika orgasmer

Oralsex/Onani

Sexhjälpmedel

Erotiska DIY

Erotisk dejting

Självklart så vill vi även hjälpa dig att inte behöva utöva all erotik på egen hand utan även med hjälp av erotisk dejting.