Finger vibrator – Bästa i test

1496

Med en fingervibrator vid ens sida blir stimuleringen mer intim då ens partner kan trä vibratorn över fingret för stor flexibilitet.

Nå precis de där rätta punkterna oavsett om man vill använda vibratorn till klitorisstimulering, g-punktsstimulering eller massage över resten av kroppen.

Fingervibratorn kommer att krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner eller så använder man leksaken på egen hand vid onani.

Nedan ska vi kika närmare på de 10 bästa fingervibratorerna på marknaden för att göra valet av fingervibrator lite enklare för en!

Vad är en fingervibrator?

Det är en liten vibrator som fäst runt, eller på fingret. Vissa fästs med hjälp utav en ring som du trär fingret genom, andra använder du som en fingerborg. Det finns självklart andra varianter med, de som du kniper åt mellan två fingrar och de som du fäster med hjälp utav en rem.

Hur används en fingervibrator?

Precis som beskrivningen ovan så fäster du den runt eller på fingret/handen. Sedan handlar det om att stimulera där du vill bli stimulerad. Vanliga områden är klitoris, mellangården och bröstvåtorna. Det kan vara skönt att använda en klick glidmedel för att få den att glida lättare.

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av fingervibratorer här → 

 


TESTVINNARE Sinful Loving Fingervibrator

Se dagens pris

För en fingervibrator som både är prisvärd och som kommer att krydda till det i sovrummet riktigt rejält bör du kika närmare på Sinful Loving Fingervibrator. Detta är testets bästa fingervibrator.

Fördelar

 • Uttagbar bulletvibrator
 • 7 Vibrationsinställningar
 • Bra pris

Nackdelar

 • Dålig batteritid

Recension

Utforska din sensualitet med största omsorg med Loving Fingervibrator från Sinful – testvinnare i detta fingervibrator test. Inled din självkärleksritual genom att skänka ömtåliga smekningar och visa tacksamhet till din kropp för dess underbara kraft.

Välj mellan att smeka med den lilla knoppen på toppen eller låt dig förföras av den bredare basen med räfflor. För in fingret genom öglan och låt din favoritdel utforska vulvan med riktade och ljuvliga vibrationer direkt mot klitoris.

Loving Finger är perfekt att introducera i era partners lekar och dela de njutbara vibrationerna. Stimulera bröstvårtor, perineum och andra känsliga områden med detta diskreta hjälpmedel.

Efter användning är rengöring enkelt med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring.

Med en full längd på 7,5 cm, bredd på 3 cm och en vikt på 42 g erbjuder Loving Fingervibrator kompakta och kraftfulla vibrationer. Den är laddningsbar med USB och har imponerande 50 minuters användningstid. Utforska dess sju vibrationsmönster och tre hastigheter tillverkade av hudvänligt silikon.

 

Hur använder du den?

Du börjar med att placera den runt fingret fingret. Sedan styr du vibrationerna med hjälp utav knappen på toppen, det kan vara extra skönt med en klick glidmedel.

Rekommenderad till

Passar perfekt till dig som vill ha en prisvärd fingervibrator och även kunna använda vibratorn på flera sätt, detta är möjligt tack vare att den går att ta ut.

 

Det säger andra kunder

Steve – ” Kanongrej för en liten slant funkar för både henne o honom sköna mjuka vibbar tyvärr dålig batteritid men man får inte mer för hundringen++”

 

Sammanfattning

En fingervibrator med stilren och enkel design. Klicka för att välja bland de sju olika vibrationerna och därefter är det bara att njuta.

Se dagens pris

 


TILL NYBÖRJARENFantasy For Her Fingervibrator

Se dagens pris

Om du vill använda dig av hela handen istället för enbart ett finger för att ta njutningen till en helt ny nivå så kan Fantasy For Her Fingervibrator bli en stor hit.

Fördelar

 • Ergonomiskt utformad
 • Kan anpassas efter alla storlekar
 • Uppladdningsbar

Nackdelar

 • Vissa önskar ännu mer kraftfulla vibrationer

Recension

Leksaken är formad för att följa kroppen och nå de intima delarna på helt rätt sätt.

Som om detta inte vore nog finns det även en förhöjning för att vibratorn ska nå rätt. För att fingervibratorn ska passa ens hand kommer den med en rem som man lätt kan justera för rätt passform. Det är tack vare remmen som man dessutom kan fästa denne fingervibrator i trosorna om man vill njuta utan att ens behöva använda händerna.

Att hitta den där perfekta vibrationsinställningen som passar en är naturligtvis viktigt, och lyckligtvis nog kommer därför denne fingervibrator med så mycket som 10 vibrationsnivåer. Vissa tycker dock att även den starkaste nivån är för svag. För att vibratorn ska kännas extra bekväm kommer den i ett silikonmaterial som blir mjukt och slätt mot huden.

Föredrar du att använda sexleksaker i duschen? Inte heller blir detta några problem då Fantasy For Her Fingervibrator är vattentät som tillåter heta lekar i badrummet.

Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur denne fingervibrator laddas med en USB-kabel, så du slipper fullständigt att inhandla batterier. Något som är unikt om vi jämför med de föregående fingervibratorerna i testet.

 

Hur använder du den?

Det här är en sexleksak som fungerar på flera sätt, den fungerar som fingervibrator, klitorisvibrator och trosvibrator. Fäst remmarna runt handen eller trosan och styr med hjälp utav knappen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en mångsidig sexleksak, en fingervibrator som går att anpassa efter alla storlekar.

 

Det säger andra kunder

Manda – ” Diskret, liten och kraftfull! enkelt att ta med på resor.”

 

Sammanfattning

Den här fingervibratorn kan du ta med enkelt på resan, både i väskan och bära den som trosvibrator. Remmarna gör att det enkelt går att fästa den lite här och var, du har även 10 olika vibrationsnivåer att välja på.

Se dagens pris


DEN BILLIGABaseks Powerful Fingervibrator

Se dagens pris

Recension

Baseks Powerful Fingervibrator trär man enkelt på sitt finger, och den kommer att sitta säkert samt stabilt under alla lekar antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

En stor fördel med denne fingervibrator är materialen: ABS-plast med en yta av silikon som ser till så att vibratorn blir riktigt härlig att använda. Baseks Powerful Fingervibrator vet sannerligen var skåpet ska stå när det kommer till kraftfulla vibrationer och många valmöjligheter. Man kan nämligen välja mellan 10 olika vibrationsinställningar beroende på vad man föredrar.

Antingen trär man på vibratorn på sitt eget finger för en trevlig onanistund eller så kan ens partner bära fingervibratorn för att stimulera en medan man kopplar av och njuter. Fingervibratorn blir perfekt för klitorisstimulering, men även att föra in. När man beställer denne produkt från Sinful kommer det att ingå tre stycken LR44-batterier som vibratorn behöver för att fungera.

Längden på denne fingervibrator är 7 cm medan bredden är 2,2 cm. Med andra ord är den liten nog för att enkelt kunna förvara leksaken i handväskan på ett diskret sätt.

Se dagens pris


Baseks Powerful Fingervibrator
Baseks Powerful Fingervibrator

Se dagens pris

Billig och riktigt effektiv är två adjektiv som beskriver denne fingervibrator mycket väl. baseks Powerful Fingervibrator blir den perfekta lösningen antingen vid onani eller när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner.

Fördelar

 • Kraftfulla vibrationer
 • 10 olika inställningar
 • Uttagbar bulletvibrator

Nackdelar

 • Ingen diskret färg

Recension

Fingervibratorn har inte enbart små nervkittlande knoppar för fantastisk stimulering, utan vibrerar dessutom för njutning som du definitivt inte vill missa.

Tack vare leksakens mjuka TPE-yta känns denne fingervibrator mycket slät och bekväm mot huden, vilket bara gör stimuleringen bättre. Leksaken är ftalatfri, har en längd på 6,3 cm samt en bredd på 3 cm.

Lyckligtvis kan du välja mellan flera olika vibrationsnivåer, och de vibrationsnivåerna som fingervibratorn bjuder på är 10 kraftfulla sådana.  Denne fingervibrator drivs av tre stycken LR44-batterier som ingår i paketet, så man behöver inte oroa sig över att köpa batterier under den första tiden.

 

Hur använder du den?

Du kan trä den här vibratorn på ditt eget finger vid onani eller så kan din partner bära fingervibratorn så att du själv bara kan luta sig tillbaka och koppla av.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar yttre stimulering av knoppriga ytor och är ute efter en billig fingervibrator.

 

Det säger andra kunder

Julia – ” Denna var otroligt bra kan jag säga. Vibrationerna är kraftfulla men mjuka om ni förstår. Känns som en rejält dyrare produkt om man tänker på upplevelsen. Lätt att tvätta, lätt att använda och wow vilka orgasmer. Kan dock tillägga att det kan behövas mer än endast denna. Men wow iallafall.”

 

Sammanfattning

En sexleksak som dessvärre inte ligger diskret på nattduksbordet, men på andra sidan så kommer inte användningen av den bli diskret heller – oavsett färg. Den levererar nämligen kraftfulla vibrationer och bulletvibratorn ut uttagbar.

Se dagens pris


Frisky Bang Her G-punkts Fingervibrator

Frisky Bang Her G-punkts FingervibratorSe dagens pris

Med Frisky Bang Her G-punkts vibrator från Sinful njuter du inte bara av stimulering via ett finger, utan även en vibrerande fingervibrator. Istället för att ha den runt fingret har du istället den direkt på fingertoppen.

Fördelar

 • En fingervibrator specifikt för g-punkten
 • Mjukt material
 • Sitter på fingertoppen istället för runt fingret (lättare att styra)

Nackdelar

 • Innan du hittar rätt teknik kan den vrida runt på fingret

Recension

Bulletvibratorn inom leksaken är kraftfull trots sin mindre storlek och kan därför förse en med njutning som aldrig förr. För heta lekar i sovrummet tillsammans med ens käraste kan partnern trä på denne fingervibrator på fingret medan du själv bara lutar sig tillbaka och njuter.

Det är mycket enkelt att nå rätt tack vare att leksaken sitter på fingret, och med materialet i mjuk silikon känns leksaken härlig mot huden – den heta rosa färgen gör allting bara bättre.

Särskilt g-punktstimulering är ett perfekt användningsområde för denne fingervibrator, men även andra områden såsom klitoris, bröstvårtor, pung och mellangård. När allt kommer till kritan kan Frisky Bang Her G-punkts Fingervibrator användas till i princip alla punkter på kroppen för antingen en trevlig massage eller härlig sexuell stimulering.

Börja använda denne fingervibrator redan idag genom att sätta in två stycken LR41-batterier. Fyra av dessa batterier ingår i paketet, så du kommer att kunna använda vibratorn under en längre tid innan det är dags att köpa nya batterier.

 

Hur använder du den?

Jämfört med de andra fingervibratorerna så är den här även till för inre stimulering. Den förlänger ditt finger och gör att du enkelt kan nå din g-punkt. Något som du säkert märkt inte är lätt när du onanerar på egen hand.

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som gillar g-punktsstimulering.

 

Det säger andra kunder

I dagsläget så finns det inga omdömen hos vår rekommenderade återförsäljare.

 

Sammanfattning

Här har vi en fingervibrator som fungerar för både yttre och inre stimulering. Den gör så att du enkelt kan komma åt g-punkten på egen hand och möjligheterna till att få en fontänorgasm ökar.

Se dagens pris


Feelztoys Mycero Fingervibrator

Se dagens pris

Den må bara ha en vibrationsnivå som man kan dra nytta av, men med hög kvalitet till ett mycket lågt pris ger Feelztoys Mycero Fingervibrator ändå stor valuta för pengarna.

Fördelar

 • Diskret design
 • Passar alla fingrar
 • Enkel att rengöra

Nackdelar

 • Endast en vibrationsnivå

Recension

Gör ditt finger till en njutningsfull vibrator med Feelztoys Mycero Fingervibrator. Dess ergonomiska design och flexibilitet möjliggör enkel anpassning till vilket finger som helst. Perfekt för både män och kvinnor, erbjuder dessa vibratorer en diskret men kraftfull upplevelse.

Expressen rekommenderar Feelztoys Mycero Fingervibrator i sin sexleksaksguide, vilket understryker dess kvalitet och popularitet. Med en längd på 4 cm, diameter på 1.6 cm och en vikt på endast 12 g är den lätt att hantera och använda. Strömförsörjningen sker med 2 x LR41/AG3-batterier, som ingår. Den enda vibrationshastigheten erbjuder en enkel och tillfredsställande upplevelse. Dess silikonmaterial gör det inte bara flexibelt och bekvämt utan även lätt att rengöra efter användning.

Hur använder du den?

Första gången behöver du inte köpa men därefter behöver du det. Du använder knappen för att sätta igång den och stänga av den, det finns endast en vibration. Sedan trär du på den på fingret och låter fingret röra vid dina erogena zoner.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en liten och enkel sexleksak som du kan ha med dig överallt.

 

Det säger andra kunder

Matey – ” Har enbart testat den en gång hittills men kan verkligen inte hålla med om att den har en dålig vibration. Den är högljudd, ja, men väldigt effektiv för någon som är lite mer känslig. Enkel att starta upp och i ett bra material. För detta pris så går det nog inte att hitta mycket bättre.”

 

Sammanfattning

Feelztoys Mycero Fingervibrator är en ergonomisk och flexibel sexleksak som förvandlar ditt finger till en njutningsfull vibrator. Med en längd på 4 cm, diameter på 1.6 cm och silikonmaterial är den lätt att hantera, använda och rengöra.

Se dagens pris


Frisky Finger Bang Her Fingervibrator

Frisky Finger Bang Her Fingervibrator

Se dagens pris

Ytterligare en fingervibrator som placeras på fingret istället för runt, det som är annorlunda med denna är att den är framtagen som en engångsprodukt.

Fördelar

 • Placeras på fingertoppen istället för runt fingret
 • Mjukt material
 • Räfflad yta

Nackdelar

 • Endast en engångsprodukt (dock lång batteritid
 • Kan vara för tight

Recension

Låt partnern skämma bort en i sovrummet eller njut av en härlig onanistund tillsammans med Frisky Finger Bang Her Fingervibrator. Leksaken kommer med en bulletvibrator i sig, och för att njuta av de heta vibrationerna gäller det bara att trä på fingervibratorn på sitt finger.

Den mindre storleken ser till så att leksaken kan nå alla de efterlängtade punkterna. Dra nytta av denne fingervibrator som exempelvis en klitorisvibrator eller njut av massage över hela kroppen. Det är upp till en själv var man vill använda Frisky Finger Bang Her Fingervibrator.

Vibratorn kommer med ett engångsbatteri, och den kan därför enbart dras nytta av tills batteriet urladdas, men trots detta kommer du att kunna njuta av många heta stunder tillsammans med din partner eller på egen hand i sovrummet.

Som en julklapp, Alla Hjärtans Dags present eller liknande blir denne fingervibrator en perfekt gåva till ens käraste. Då leksaken är tillverkad i silikon kan du vara säker på att den känns slät och härlig mot huden – för att inte nämna den räfflade ytan som lägger till en extra dimension av njutning.

Välj mellan en rosa eller lila fingervibrator och kika närmare på den heta leksaken hos Sinful!

 

Hur använder du den?

Placera den på fingret och låt den antingen gnuggas mot dina erogena zoner eller bara tryck. Tänk på att det är en engångsprodukt och därför kan du inte byta batterier.

Rekommenderad till

Passar dig som är lite nyfiken och vill testa innan du köper en mer utvecklad produkt.

 

Det säger andra kunder

Andrea – ” Skönare än vad jag väntat mig. MEN den borde finnas för tjockare fingrar… efter jag haft den på mig några minuter så blev mitt finger blått då den var för tajt för mitt finger.”

 

Sammanfattning

En lättanvänd produkt som passar de mer nätta fingrarna. Den finns i två olika färger och har en räfflad yta.

Se dagens pris


Fun Factory Be One Finger VibratorSe dagens pris

Fun Factory Be One Fingervibrator är en tystlåten lång rosa vibrator med en mycket unik utformning.

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Passar de som är känsliga för kraftfull vibration
 • Hjälper till att komma åt p-punkt och g-punkt

Nackdelar

 • Endast en vibrationsnivå

Recension

Vibratorn är bredare nära toppen för att täcka ett större område, och för att börja använda sexleksaken gäller det bara att du trär den över ditt finger.

Med andra ord kan du enkelt använda fingervibratorn själv vid onani eller ta hjälp av din partner så att du bara behöver koppla av och njuta. Använd fingervibratorn till antingen klitorisstimulering eller g-punktsstimulering beroende på vad du föredrar.

Vissa tycker den även lämpar sig bra för att stimulera mellangården, men kommer ihåg att den inte är lämplig för anal penetration då den inte har ett ”stopp”. Om du nu fortfarande vill göra det så tycker vi att du ska låta en partner hjälpa till så den kan kontrollera leksaken bättre.

Denne fingervibrator är tillverkad av silikon, vilket gör den flexibel och ser till så att vibratorn passar de flesta fingrarna.

 

Hur använder du den?

Vi rekommenderar starkt till att du enbart använder den för klitoris eller för annan yttres stimulering. Den har inget stopp som gör att den fungerar säkert för analstimulering.

Rekommenderad till

Vibratorn nära toppen är relativt mild jämfört med andra kraftfulla vibratorer, och det gör den här leksaken till ett perfekt val för nybörjare eller till de som är lite mer känsliga.

 

Det säger andra kunder

Fredrik – ”Den gör jobbet men lite meckig att ha kvar mellan fingrarna. Fast riktigt bra ändå att kunna stimulera mig själv tex under samlag.”

 

Sammanfattning

En nätt fingervibrator som enkelt träs på fingret och kan därefter punktstimulera olika delar av kroppen.

 

Se dagens pris


Satisfyer Candy Cane

 

Se dagens pris

Utforska njutningens värld med Satisfyer’s Candy Cane Fingervibrator, där 5 hastigheter och 7 mönster skapar en förförisk symfoni. Dess smarta design och silkeslena silikon ger en oemotståndlig kombination av stil och njutning.

Fördelar

 • Finns i flera olika färger
 • 5 vibrationsinställningar
 • Smidig att resa med

Nackdelar

 • Ingår ingen bra förvaringspåse

Recension

Efter att ha fördjupat mig i njutningen med Satisfyer’s Candy Cane Fingervibrator, är jag överväldigad av dess frestande kapacitet. Dess 5 vibrationshastigheter och 7 pulserande mönster skapar en förtrollande symfoni av njutning som tar mig på en resa genom stimulansens olika nyanser.

Den ergonomiska designen, särskilt det smarta greppet och de flexibla armarna i silkeslent silikon, ger en bekväm passform mellan fingrarna. Spetsen, vars omkrets sväller för att leverera intensiva vibrationer, har blivit en oumbärlig resurs för att utforska mina mest känsliga områden – från klitoris till bröstvårtor och bortom.

Knappen för On/Off-kontroll ger enkel styrning av vibrationerna, och den vattentäta designen har utvidgat mina lekmöjligheter till nya nivåer, särskilt under avslappnade badstunder. Laddningen med den medföljande USB-laddaren har varit praktisk, och rengöringen med tvål och vatten eller sexleksaksrengöring gör den till en hygienisk följeslagare. Satisfyer’s Candy Cane Fingervibrator har förvandlat mina stunder av njutning till en förförisk resa av stil och sensuell glädje.

 

Hur använder du den?

Vila den mot fingret stimulera de områden du föredrar. Den passar bäst för yttre stimulering.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enkel och smidig vibrator för yttre stimulering.

 

Sammanfattning

Satisfyer Candy Cane är en lättanvänd leksak som du enkelt placerar ditt finger in och därefter använder för yttre stimulering. Välj mellan fem olika vibrationslägen.

Se dagens pris

 


Satisfyer Teaser

Satisfyer teaser / Satisfyer Fingervibrator

Se dagens pris

Satisfyer Teaser är Satisfyers fingervibrator och kommer med kraftfulla vibrationer och ett helt magiskt material.

Fördelar

 • Finns i flera olika färger
 • Kraftfulla vibrationer
 • Silkeslent material

Nackdelar

 • Inga diskreta färger

Recension

Satisfyer fingervibrator kommer med 12 kraftfulla vibrationslägen och vi lovar att minst en av dem passar dig. Det finns en smidig fingerögla på som gör att du även i den mest intensiva stunden inte tappar din nya bästavän.

Materialet är silkeslent silikon och det glider smidigt och lätt mot huden. Det är skönast att ha glidmedel till, men absolut inget som är nödvändigt.

Tack vare designen på Satisfyer Fingervibrator så kan du enkelt även stimulera mellangården.

 

Hur använder du den?

Placera ett eller två fingrar i fingeröglan och låt därefter din nya leksak glida över dina mest känsliga områden.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar kraftfulla vibrationer.

Sammanfattning

Satisfyers fingervibrator är en produkt som är enkel att använda och tack vare sin silkeslena yta så glider den smidigt över alla kroppens delar.

Se dagens pris


Bteased Basic Finger Vibrator

B Swish Bteased Fingervibrator

Se dagens pris

Den sista vibratorn på listan har både ett hett mönster som ger en ny dimension till stimuleringen samtidigt som man får stor valuta för sina pengar.

Fördelar

 • Finns i flera olika färger
 • 5 vibrationsinställningar
 • Smidig att resa med

Nackdelar

 • Ingår ingen bra förvaringspåse

Recension

Välj mellan antingen en grön, blå eller lila fingervibrator och trä den sedan på sitt eget finger eller partnerns finger för sexiga lekar i sovrummet.

Leksaken är framtagen i silikon och ABS-plast för att få den där lena och släta känslan mot huden som du bara kommer att älska. Som om detta inte vore nog är leksaken vattentät, så använd den gärna i duschen utan att den kommer till skada.

B Swish Bteased Fingervibrator har en längd på 5 cm, en diameter på 2 cm samt tillåter en att välja mellan fem olika vibrationsmönster.  Batterierna som leksaken behöver är tre stycken LR41-batterier, men dessa ingår i paketet när du köper produkten. Batterierna som medföljer tillåter en att använda leksaken i så mycket som tre timmar, så de heta stunderna varar så länge som du själv vill.

Hur använder du den?

Vila den mot fingret stimulera de områden du föredrar. Den passar bäst för yttre stimulering.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enkel och smidig vibrator för yttre stimulering.

Sammanfattning

B Swish Bteased är en lättanvänd leksak som du enkelt placerar ditt finger in och därefter använder för yttre stimulering. Välj mellan fem olika vibrationslägen.

Se dagens pris


UTGÅTT:

Belladot Ingrid Fingervibrator

Belladot Ingrid Fingervibrator kommer med en lekfull design, tre vibrationsinställningar och du kan välja på två olika färger.

Fördelar

 • Flexibelt material
 • Vattentät
 • Batterier ingår

Nackdelar

 • Endast tre vibrationslägen

Recension

Detta är nog en av testets sötaste fingervibratorer, Belladot Ingrid skulle kunna vara en godis, det ser åtminstone ganska ätbar ut.

Tack vare att den är mjuk och flexibel kan du komma åt olika erogena zoner extra bra och punktstimulera precis som du vill.

Du kommer enkelt åt knappen och kan styra vibrationerna, dock kanske inte med samma hand som fingervibratorn sitter på. Det finns tre olika vibrationsstyrkor som du kan välja mellan.

Tänk på att den inte är uppladdningsbar utan drivs av batterier, dessa ingår dock från början.

 

Hur använder du den?

Trä den över ditt finger eller håll i öglan och styr därefter vibrationerna med hjälp utav knappen. Eftersom det är en räfflad utsida så kan den även vara skön att gnugga mot olika delar och exempelvis användas som en klitorisvibrator.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar sexleksaker med lekfulla designer och som är relativt diskreta.

 

Sammanfattning

Med sina tre olika vibrationslägen kan du välja hur och var du vill stimuleras. Du kan använda den både för att punktstimulera eller för att dra och gnugga den fram och tillbaka.

Fukuoku Massage Handske – Höger

Fukuoku Massage Handske - Höger

Om inte ett enda finger är nog för att förse en med härlig njutning, varför inte använda hela handen! Fukyoku Massage Handske är en handske som man sätter på sin högra hand (Sinful har dessutom en vänsterhandvariant) med en vibrator i varje finger.

Fördelar

 • Perfekt för intim massage
 • Vattentät
 • Effektiva vibrationer

Nackdelar

 • Dyr

Recension

Detta ger en många fantastiska möjligheter till het njutning, och med 9 000 vibrationer i minuten kommer man att få en fulländad upplevelse som du sent glömmer. Hållaren för batterierna är placerad på handskens ovansida – med andra ord mitt på handen – så fingrarna kan röra sig fritt utan någonting som är i vägen.

Denne fingervibrator blir därför perfekt både vid klitorisstimulering, g-punktsstimulering eller massage på vilken kroppsdel som helst.

Känner du för att krydda till lekarna genom njutning med din partner i badrummet? Då är Fukuoku Massage Handske en bra lösning tack vare att denne sexleksak är vattentät. Ta gärna med handsken in i duschen för en het stund med din partner.

Den vattentäta funktionen tillåter en även att använda oljor och dylikt vid en härlig massage utan att handsken blir förstörd. Tänkt på att denne fingervibrator drivs av tre stycken AAA-batterier, men dessa ingår i paketet när man köper leksaken.

Ha därtill i åtanke att handsken är ämnad för de som är högerhänta, så om du vill använda vänsterhanden får du inhandla den vänstra varianten från Sinful.

 

Hur använder du den?

Använd den som en vanlig handske och välj därefter vilket område på kroppen du ska stimulera. Den är enklast att använda på en partner.

Rekommenderad till

Passar dig med partner som vill kunna ge och få till härliga intima massagestunder.

 

Sammanfattning

En massagehandske som kan bidra både till klassisk massage och fantastisk onani. Här får du enkelt kontroll över rörelserna och kan stimulera din partner på en helt ny nivå.


Q&A 

Hur gör jag rent produkten?

Precis som alla andra sexleksaker är det nogrannt med renlighet. Det bästa är att skölja din sexleksak i ljummet vatten och sedan andvända mild tvål. Därefter är det bra om du kan lufttorka den och om inte tiden eller möjligheten finns, så kan du handdukstorka den.

 

Vem passar produkten till?

Detta är en produkt som passar perfekt tillsammans med en partner, en riktigt bra parleksak. Anledningen är att det oftast krävs minima ansträngning att hålla den samtidigt som den används.
Likaså är det bra då majoriteten av kvinnor uppnår orgasm via klitorisstimulans och det kand du enkelt komma åt med hjälp utav dessa leksaker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här