Finger vibrator – Bästa i test

1435

Med en fingervibrator vid ens sida blir stimuleringen mer intim då ens partner kan trä vibratorn över fingret för stor flexibilitet.

Nå precis de där rätta punkterna oavsett om man vill använda vibratorn till klitorisstimulering, g-punktsstimulering eller massage över resten av kroppen.

Fingervibratorn kommer att krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner eller så använder man leksaken på egen hand vid onani.

Nedan ska vi kika närmare på de 10 bästa fingervibratorerna på marknaden för att göra valet av fingervibrator lite enklare för en!

Stadig tvekan?

Se urvalet av fingervibrator här → 

 


Sinful Touch Me Fingervibrator

“TESTVINNAR”

Se dagens pris

Recension

För en fingervibrator som både är prisvärd och som kommer att krydda till det i sovrummet riktigt rejält bör man kika närmare på Sinful Touch Me Fingervibrator.

Detta är en vibrator som man trär på sitt finger, och när man väl har startat vibrationerna kommer den att kännas fantastisk vid onani eller lekar tillsammans med ens partner. Just den här fingervibratorn är tillverkad av ABS-plast tillsammans med silikon, vilket är ett material som garanterar att leksaken känns len och härlig mot huden.

Sinful Touch Me Fingervibrator blir perfekt för klitorisstimulering, men kan även användas på i princip alla punkterna på kroppen. För att få ett vibrationsläge som passar ens individuella önskemål är det möjligt att välja mellan sju olika vibrationsinställningar.

Allt man behöver göra är att dra nytta av tre stycken LR44-batterier för att vibratorn ska fungera, och dessa ingår i paketet när man köper vibratorn.

Sinful Touch Me Fingervibrator är det rätta valet för de som är ute efter en mycket billig sexleksak som trots sin låga kostnad är mycket högkvalitativ samt ger en många utomordentliga stunder i sovrummet. Den fulla längden av den här leksaken är 7,2 cm medan diametern ligger på 2 cm.


Fantasy For Her Fingervibrator

“NYBÖRJAREN”

Se dagens pris

Recension

Om man vill använda sig av hela handen istället för enbart ett finger för att ta njutningen till en helt ny nivå så kan Fantasy For Her Fingervibrator bli en stor hit. Leksaken är formad för att följa kroppen och nå de intima delarna på helt rätt sätt.

Som om detta inte vore nog finns det även en förhöjning för att vibratorn ska nå rätt. För att fingervibratorn ska passa ens hand kommer den med en rem som man lätt kan justera för rätt passform. Det är tack vare remmen som man dessutom kan fästa denne fingervibrator i trosorna om man vill njuta utan att ens behöva använda händerna.

Att hitta den där perfekta vibrationsinställningen som passar en är naturligtvis viktigt, och lyckligtvis nog kommer därför denne fingervibrator med så mycket som 10 vibrationsnivåer. För att vibratorn ska kännas extra bekväm kommer den i ett silikonmaterial som blir mjukt och slätt mot huden.

Föredrar man att använda sexleksaker i duschen? Inte heller blir detta några problem då Fantasy For Her Fingervibrator är vattentät som tillåter heta lekar i badrummet. Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur denne fingervibrator laddas med en USB-kabel, så man slipper fullständigt att inhandla batterier.

 


 

Baseks Powerful Fingervibrator

“DEN BILLIGA”

Baseks Powerful Fingervibrator

Se dagens pris

Recension

Baseks Powerful Fingervibrator trär man enkelt på sitt finger, och den kommer att sitta säkert samt stabilt under alla lekar antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

En stor fördel med denne fingervibrator är materialen: ABS-plast med en yta av silikon som ser till så att vibratorn blir riktigt härlig att använda. Baseks Powerful Fingervibrator vet sannerligen var skåpet ska stå när det kommer till kraftfulla vibrationer och många valmöjligheter. Man kan nämligen välja mellan 10 olika vibrationsinställningar beroende på vad man föredrar.

Antingen trär man på vibratorn på sitt eget finger för en trevlig onanistund eller så kan ens partner bära fingervibratorn för att stimulera en medan man kopplar av och njuter. Fingervibratorn blir perfekt för klitorisstimulering, men även att föra in. När man beställer denne produkt från Sinful kommer det att ingå tre stycken LR44-batterier som vibratorn behöver för att fungera.

Längden på denne fingervibrator är 7 cm medan bredden är 2,2 cm. Med andra ord är den liten nog för att enkelt kunna förvara leksaken i handväskan på ett diskret sätt.


Baseks Fun Fingervibrator

 

Baseks Fun FingervibratorSe dagens pris

Recension

Billig och riktigt effektiv är två adjektiv som beskriver denne fingervibrator mycket väl. Baseks Fun Fingervibrator blir den perfekta lösningen antingen vid onani eller när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner.

Fingervibratorn har inte enbart små nervkittlande knoppar för fantastisk stimulering, utan vibrerar dessutom för njutning som man definitivt inte vill missa. Man kan trä den här vibratorn på ens eget finger vid onani eller så kan ens partner bära fingervibratorn så att man själv bara kan luta sig tillbaka och koppla av.

Tack vare leksakens mjuka TPE-yta känns denne fingervibrator mycket slät och bekväm mot huden, vilket bara gör stimuleringen bättre. Leksaken är ftalatfri, har en längd på 6,3 cm samt en bredd på 3 cm.

Olyckligtvis nog kan man inte välja mellan flera olika vibrationsnivåer, men den vibrationsnivån som fingervibratorn bjuder på är mer än fantastiskt nog. Denne fingervibrator drivs av tre stycken LR44-batterier som ingår i paketet, så man behöver inte oroa sig över att köpa batterier under den första tiden.


Frisky Bang Her G-punkts Fingervibrator

Frisky Bang Her G-punkts FingervibratorSe dagens pris

Recension

Med Frisky Bang Her G-punkts vibrator från Sinful njuter man inte bara av stimulering via ett finger, utan även en vibrerande fingervibrator. Bulletvibratorn inom leksaken är kraftfull trots sin mindre storlek och kan därför förse en med njutning som aldrig förr. För heta lekar i sovrummet tillsammans med ens käraste kan partnern trä på denne fingervibrator på fingret medan man själv bara lutar sig tillbaka och njuter.

Det är mycket enkelt att nå rätt tack vare att leksaken sitter på fingret, och med materialet i mjuk silikon känns leksaken härlig mot huden – den heta rosa färgen gör allting bara bättre.

Särskilt g-punktstimulering är ett perfekt användningsområde för denne fingervibrator, men även andra områden såsom klitoris, bröstvårtor, pung och mellangård. När allt kommer till kritan kan Frisky Bang Her G-punkts Fingervibrator användas till i princip alla punkter på kroppen för antingen en trevlig massage eller härlig sexuell stimulering.

Börja använda denne fingervibrator redan idag genom att sätta in två stycken LR41-batterier. Fyra av dessa batterier ingår i paketet, så man kommer att kunna använda vibratorn under en längre tid innan det är dags att köpa nya batterier.


Baseks Finger Fun Minivibrator

Baseks Finger Fun MinivibratorSe dagens pris

Recension

Den må bara ha en vibrationsnivå som man kan dra nytta av, men med hög kvalitet till ett mycket lågt pris ger Baseks Finger Fun Minivibrator ändå stor valuta för pengarna.

Njut på egen hand eller tillsammans med ens partner och ta fingerstimulering till en helt ny nivå. Denne fingervibrator har inte enbart en stark vibrator utan kommer dessutom med knoppar längs hela sexleksaken för att lägga till ytterligare en dimension av njutning. Använd leksaken vid de intima delarna som exempelvis en klitoris- och g-punktsvibrator, eller använd leksaken vid skön massage över hela kroppen. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Denne fingervibrator har en längd på 4,9 cm och är tillverkad i ftalatfritt TPR för största komfort. Den drivs av ett engångsbatteri som ingår i paketet när man inhandlar Baseks Finger Fun Minivibrator. Njut redan idag antingen med en partner eller på egen hand genom att använda Baseks Finger Fun Minivibrator till heta lekar i sovrummet.


Frisky Finger Bang Her Fingervibrator

Frisky Finger Bang Her Fingervibrator

Se dagens pris

Recension

Låt partnern skämma bort en i sovrummet eller njut av en härlig onanistund tillsammans med Frisky Finger Bang Her Fingervibrator. Leksaken kommer med en bulletvibrator i sig, och för att njuta av de heta vibrationerna gäller det bara att trä på fingervibratorn på sitt finger.

Den mindre storleken ser till så att leksaken kan nå alla de efterlängtade punkterna. Dra nytta av denne fingervibrator som exempelvis en klitorisvibrator eller njut av massage över hela kroppen. Det är upp till en själv var man vill använda Frisky Finger Bang Her Fingervibrator.

Vibratorn kommer med ett engångsbatteri, och den kan därför enbart dras nytta av tills batteriet urladdas, men trots detta kommer man att kunna njuta av många heta stunder tillsammans med ens partner eller på egen hand i sovrummet.

Som en julklapp, Alla Hjärtans Dags present eller liknande blir denne fingervibrator en perfekt gåva till ens käraste. Då leksaken är tillverkad i silikon kan man vara säker på att den känns slät och härlig mot huden – för att inte nämna den räfflade ytan som lägger till en extra dimension av njutning. Välj mellan en rosa eller lila fingervibrator och kika närmare på den heta leksaken hos Sinful!


Fukuoku Massage Handske – Höger

Fukuoku Massage Handske - HögerSe dagens pris

Recension

Om inte ett enda finger är nog för att förse en med härlig njutning, varför inte använda hela handen! Fukyoku Massage Handske är en handske som man sätter på sin högra hand (Sinful har dessutom en vänsterhandvariant) med en vibrator i varje finger.

Detta ger en många fantastiska möjligheter till het njutning, och med 9 000 vibrationer i minuten kommer man att få en fulländad upplevelse som man sent glömmer. Hållaren för batterierna är placerad på handskens ovansida – med andra ord mitt på handen – så fingrarna kan röra sig fritt utan någonting som är i vägen. Denne fingervibrator blir därför perfekt både vid klitorisstimulering, g-punktsstimulering eller massage på vilken kroppsdel som helst.

Känner man för att krydda till lekarna genom njutning med sin partner i badrummet? Då är Fukuoku Massage Handske en bra lösning tack vare att denne sexleksak är vattentät. Ta gärna med handsken in i duschen för en het stund med sin partner.

Den vattentäta funktionen tillåter en även att använda oljor och dylikt vid en härlig massage utan att handsken blir förstörd. Tänkt på att denne fingervibrator drivs av tre stycken AAA-batterier, men dessa ingår i paketet när man köper leksaken. Ha därtill i åtanke att handsken är ämnad för de som är högerhänta, så om man vill använda vänsterhanden får man inhandla den vänstra varianten från Sinful.


Feelz Toys Rosa Fingervibrator

Feelz Toys Rosa FingervibratorSe dagens pris

Recension

Feelz Toys Rosa Fingervibrator är en lång rosa vibrator med en mycket unik utformning. Vibratorn är bredare nära toppen för att täcka ett större område, och för att börja använda sexleksaken gäller det bara att man trär den över sitt finger.

Med andra ord kan man enkelt använda fingervibratorn själv vid onani eller ta hjälp av ens partner så att man bara behöver koppla av och njuta. Använd fingervibratorn till antingen klitorisstimulering eller g-punktsstimulering beroende på vad man föredrar.

Vibratorn nära toppen är relativt mild jämfört med andra kraftfulla vibratorer, och det gör den här leksaken till ett perfekt val för nybörjare eller till de som är lite mer känsliga. Denne fingervibrator är tillverkad av silikon, vilket gör den flexibel och ser till så att vibratorn passar de flesta fingrarna.


B Swish Bteased Fingervibrator

B Swish Bteased Fingervibrator

Se dagens pris

Recension

Den sista vibratorn på listan har både ett hett mönster som ger en ny dimension till stimuleringen samtidigt som man får stor valuta för sina pengar. Välj mellan antingen en grön, blå eller lila fingervibrator och trä den sedan på sitt eget finger eller partnerns finger för sexiga lekar i sovrummet.

Leksaken är framtagen i silikon och ABS-plast för att få den där lena och släta känslan mot huden som man bara kommer att älska. Som om detta inte vore nog är leksaken vattentät, så använd den gärna i duschen utan att den kommer till skada.

B Swish Bteased Fingervibrator har en längd på 5 cm, en diameter på 2 cm samt tillåter en att välja mellan fem olika vibrationsmönster.  Batterierna som leksaken behöver är tre stycken LR41-batterier, men dessa ingår i paketet när man köper produkten. Batterierna som medföljer tillåter en att använda leksaken i så mycket som tre timmar, så de heta stunderna varar så länge som man själv vill.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här