Geishakulor – Bäst i test

634

Att t’räna din bäckenbotten är otroligt bra då det motverkar inkontinens och ger dig mer kraftfulla orgasmer.

Geishakulor har använts i århundranden för att stärka kvinnors bäckenbotten. De kommer i olika vikter och storlekar beroende på hur avancerad du är i din träning.

Är du ny så rekommenderas du en lättare geisha kula för att gå vidare till något tyngre när du blivit mer van.

Vi har samlat de geishakulor som lär bäst i test nedan så att du kan hitta den produkt som passar dig och din träning bäst.

 

Översikt Priskoll
Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide Testvinnare Se priset

Fun Factory Smartballs Teneo Duo

Nybörjaren Se priset
Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g Den billiga Se priset


TESTVINNARE –  Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide

Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide

Se priset här

 • Bäckenbotts träning
 • Kundfavorit
 • 3 kulor

Med dessa geishakulor kan du komma igång med din bäckenbotts träning. Det finns många anledningar till att ha en tränad bäckenbotten. Du kan avhjälpa fysiska problem och öka din känslighet. Genom att öka din känslighet kan du få en ökad sexlust och mer intensiva orgasmer.

I denna box får du tre olika kulor i olika viktklasser det gör att du kan intensifiera din träning i takt med din utveckling. Du får även med en tub med vattenbaserat glidmedel, det gör införing och användning skönare. Så får du dessutom rengöring till sexleksaker med så din produkt alltid kan vara hygienisk och fräsch.

För att du inte själv ska behöva stå för att hitta på övningar får du en guidebok med där du kan hitta inspiration till din träning. Kunderna älskar dessa och märker resultat redan efter några användningar. Du kan också ta del av Lovebuddy´s egen guide.

 


TILL NYBÖRJARENFun Factory Smartballs Teneo Duo Fun Factory Smartballs Teneo Duo

Se priset här

 • Bättre muskelkontroll
 • Lätta att använda
 • Testvinnare

Dessa geishakulor gör det enkelt att träna din bäckenbotten. Du rekommenderas att använda smartballs i en liggande position till att börja med. Det är för att du ska bli van vid känslan och in-och utföring. Efter ett tag när du uppbyggt styrka kan du gå runt med kulorna och utföra dagliga sysslor.

Produkten har en utsida av mjuk silikon vilket är otroligt skönt och skonsamt. Inuti så finns det två kulor som roterar när du rör dig. Det är detta som gör att din bäckenbotten tränas.

Smartballs har ett snöre som gör att du kan känna dig trygg i att de inte kommer fastna i dig utan är otroligt lätta att dra ut. Designen har vunnit pris i Tyskland och en dansk tidning har givit produkten 6 av 6 stjärnor.

 

Läs hela recensionen här


DEN BILLIGASinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

Se priset här

Dessa geishakulor är perfekt för dig som är nybörjare. De är varken för lätta eller för tunga och kan enkelt dras ut med snöret. Att träna din bäckenbotten med dessa kan faktiskt motverka inkontinens och även ge dig starkare orgasmer.

Som kvinna är det hälsosamt att ha en tränad bäckenbotten med andra ord och det leder även till ökad njutning. Kulorna är gjorda i mjukt silikon så att det känns skönt att föra in de och ha de där inne.

 


Mest populär Bellatrix

Bellatrix knipkulor

Se priset här

 • 2 kulor i olika vikter
 • Snygg design
 • Mjukt material

Knipträning när den är som bäst med dessa härliga kulor. Att förebygga inkontinens kan låta lite tråkigt men om vi berättar för dig att det också leder till starkare orgasmer kanske du blir mer intresserad. Det är bra för din sundhet och för ökad njutning och stimulering.

Bellatrix kommer med två kulor i olika storlekar. Det är för att du under din träning utvecklas och blir starkare och behöver mer motstånd. Så produkten möter din utveckling. Den lilla kulan väger 40 g och den andra är dubbelt så stor och väger 80,5 g.

När du ska föra in en kula rekommenderar vi att du använder den tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Det gör det både skönare och lättare. Du rekommenderas att träna din bäckenbotten lite varje dag för ett extra starkt och hälsosamt resultat.


Den fräcka – Yoni Egg Amethist

yoni Egg Amethist

Se priset här

 • Elegant produkt
 • Minska stress
 • Två storlekar

Är det en geishakula eller en kristall? Det är båda. Denna kula är gjord av ametistädelsten som har en vacker lila färg. Välj mellan en liten och en mellan storlek. Om du är nybörjare rekommenderar vi small och för dig med lite mer erfarenhet är kanske medium det självklara valet.

Att de är tillverkade i ametist gör att inget ägg ser likadant ut som ett annat då ädelstenen kan ha olika mönster och variera mellan mörkare och ljusare lila. Yoni äggen kommer ursprungligen från Kina och har en 2000 år lång historia. Tillskillnad från andra geishakulor sägs Yoni ägg även ge dig positiv energi.

Ametist som material ska både kunna minska stress och negativitet. Därför får du med ett Yoni ägg i ametist inte bara bäckenbotts träning men också god energi.

För att använda det ska du gärna föra in det när du står upp och prova att gå lite samtidigt som du håller det kvar i din vagina. I början är det vanligt att du tappar ägget så du rekommenderas att göra dina övningar på ett mjukt underlag.


Till den erfarne – Elvie – Pelvic Floor Exercise Tracker

Elvie – Pelvic Floor Exercise Tracker

Se priset här

Detta är den perfekta produkten för dig som är seriöst med din bäckenbottens träning. Elvie är en geisha kula som du kopplar ihop med en app (som är gratis). Appen guidar din träning så du slipper komma på egna övningar och samtidigt kan mäta din utveckling.

De träningarna du får är inte bara hälsosamma men också roliga så att du njuter av din träning. En träningssession är cirka 5 minuter så det är något du lätt kan hitta tid till varje dag. Om du är glömsk så kan du ställa in en påminnelse när det är dags att träna igen.

De allra flesta märker resultat redan efter två veckor så bara fem minuter om dagen gör otrolig skillnad. För att undvika skador så kan appen berätta för dig om du kniper fel. Du får en personlig tränare för din bäckenbotten med andra ord.

Produkten fungerar med de flesta telefoner som kommit ut sedan Iphone 4 och Android 4.3. Det betyder att du kan använda den även om du inte har den allra senaste telefonmodellen. Dock fungerar den inte tillsammans med telefoner från märket Huawei.

Kunderna älskar den då den är rolig och effektiv på samma gång.

Läs hela min recension här

 

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och har också testat Elvie. Här kan du läsa min recension.”

Nyhet – Ami knipkulor från Sinful eller Mshop

AMI - VAGINA KNIPKULOR

Återförsäljare Priskoll
sinful.se Se priset
mshop logo Se priset

 

 • 3 geishakulor med stigande vikt
 • Mjukt material
 • Testvinnare

Dessa härliga knipkulor kan du köpa hos både Sinful och Mshop. Anledningen är att de är så populära. Både TV4 och Aftonbladet har hyllat dem. Kulorna kommer i tre olika storlekar där du kan starta med den minsta och jobba dig uppåt i takt med din utveckling.

 • Ami 1: Den väger 54 gram och är perfekt för dig som är ny till denna typ av träning. Den känns mjuk och skön.
 • Ami 2: Då det är en dubbelkula väger den 72 gram. Den är perfekt när du ska gå vidare i din träning. När du känner att du har fått kontroll är det dags att använda den här istället för Ami 1. Även denna är väldigt mjuk.
 • Ami 3: Den väger 99 gram och är både mindre och hårdare än de andra. När du blivit van till de andra två och letar efter en utmaning så ska du gå vidare till denna.

De tre storlekarna gör dessa perfekta till dig som är ny till kegelträning och vill arbeta med din bäckenbotten. En vanlig fördom mot geishakulor är att de endast används av kvinnor efter förlossning men det stämmer inte. Alla kvinnor kan med fördel använda kulorna för att förebygga inkontinens och bättre orgasmkontroll.

Det är även en favorit bland kunderna som njuter av att träna med produkterna. Så du kommer inte bara att få en starkare bäckenbotten men också njuta under tiden.


Vad är geishakulor?

Geishakulor har funnits i Japan i cirka 1500 år så denna fantastiska produkt har en väldigt lång historia. Man tror chockerande nog att de blev skapade för att män skulle njuta av dem… Men att kvinnor upptäckte hur sköna de var och kulorna blev våra. Kvinnorna på den tiden förde in kulorna och om man tappade dem så behövde man mer träning. Det handlade precis som nu om att styrka din bäckenbotten.

Sedan dess har det sket en del men produkten liknar fortfarande originalet. Den största skillnaden på dagens kulor är att de flesta har ett litet snöre för att göra de lättare att ta ut kulan.  Detta gör att det känns säkrare för nybörjare att prova geishakulor då du kan vara säker på att de inte bara försvinner i kroppen.

Därför rekommenderar vi dig som nybörjare att välja en produkt med ett snöre för att göra det lite lättare i början. Som nybörjare ska du även tänka på att inte börja med för tunga kulor. Flera av de produkter vi rekommenderar kommer i set vilket kan vara bra då du kan börja med en lätt kula och gå vidare till en tyngre när du känner dig redo.

Syftet med produkterna, som du har kunnat läsa dig till är att träna din bäckenbotten så du får ett bättre sexliv och förbygger inkontinens.

Geishakulor efter graviditet

Kulorna rekommenderas och används otroligt ofta av kvinnor som precis fått barn för att träna upp bäckenbottnen efter förlossning.  Det är nämligen rätt vanligt att du efter en graviditet kan uppleva urinläckage som är både besvärande och pinsamt.

Att göra knipövningar med geishakulor kan hjälpa att motverka dessa besvär. De kan även vara hjälpsamma under din graviditet för att förebygga besvären.

Om du använt knipkulor kan du känna dig säker på att det inte vill ske en olycka när du skrattar eller hoppar studsmatta med dina barn.

Guide till knipövningar

Nu när vi vet varför vi ska hålla på med knipövningar låt oss diskutera hur du gör detta. Efter att du köpt den som du tycker passar dig bäst från urvalet ovan så kan du först läsa om det finns några särskilda anvisningar för produkten. Finns det, så rekommenderar vi att du följer dessa.

De instruktioner vi har skrivit till dig är bara ett sätt att göra detta på. Det finns massor av andra övningar du kan testa.

Det handlar om att prova och se vad du gillar men denna är väldigt bra för nybörjare:

 1. Börja med att lägga dig ned på en bekväm plats som din säng eller soffa. I början är det lättast att ligga ned då kulorna kan falla ut när du inte tränat. Böj dina ben lätt.
 2. För att kulorna ska vara lättare att föra in kan du påföra lite glidmedel innan. För därefter in kulorna.
 3. Så är det dags att börja knipa. Har du någon gång tagit en yogaklass kanske du känner igen uttrycket naveln mot ryggraden. Det är precis så du ska tänka när du kniper. Tänk dig att du försöker hålla tillbaka en prutt eller ta på dig ett par riktigt tajta jeans. Ditt knip kommer från ändtarmen och letar sig upp mot urinröret.
 4. Knip i några få sekunder cirka 4. Ta en paus som är cirka dubbelt så lång och repetera detta tio gånger.

När du har tränat ett tag kan du gå vidare till denna övning:

 1. Knip allt vad du har.
 2. Håll ditt knip lite längre och håll kortare pauser. När du har blivit van är det lättare att märka vad som passar dig och din kropp.
 3. Ställ dig upp med kulorna i kroppen. Det är ett bra test för din träning då det kan vara extremt svårt att hålla kvar kulan i dig när du står.
 4. När du står kan du då knipa så länge du kan. Vi rekommenderar att du lägger något mjukt under dig när du står upp ifall kulorna skulle ramla ut.

Detta är två tips på hur du kan träna med dina geishakulor. När du vill ta en paus från kulorna men ändå träna din bäckenbotten kan du ta inspiration från yoga. Där kan du knipa på utandning och slappna av på inandning. Detta kan vara ett supplement till din träning med produkterna och göra din bäckenbotten ännu starkare. Prova och se vad som passar dig och din njutning bäst.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här