Mshop Julkalender – Test och Recension

27
Mshop julkalender är verkligen anpassad för att passa år 2022, den är framtagen med ett stort fokus på miljö och såklart till för att skapa njutning och utforska sexuell stimulans.

Hela Mshop Julkalender är vegansk och har ett värde på 2600 kr. Mshop har tidigare inte haft någon egen julkalender av denna sort, vilket gör att denna kalender blir extra spännande. Den är framtagen för att passa alla kön och alla sexuella läggningar.

Återförsäljare Pris
mshop Se priset
Mshop Julkalender

Fördelar

  • Kalender inkl. produkter är 100% veganska
  • Högkvalitativa produkter
  • Ger möjlighet för utforskning
  • Minimalistiskt utseende

Nackdelar

  • Alla produkter faller inte alla i smaken
  • Begränsat antal (beställ därför i god tid)

Recension

Mshop Julkalender består av 4 olika luckor och bakom dessa finns det totalt 7 olika typer av spännande produkter. Utan att avslöja för mycket så ser uppdelningen av produkterna ut så här:

  • 3 Sexleksaker som används för att stimulera erogena zoner, vissa är anpassade för vagina och vissa för penis. Tänk dock på att alla produkter går att användas av alla kön så länge fantasin gör det möjligt. Exempelvis om en av produkterna var en vibrerande penisring så kan den givetvis användas för att träs ner på penisroten, men också för att trä ringen runt handen och gnida den mot andra delar av kroppen. Som en fingervibrator.
  • 2 BDSM produkter, är du helt ny till BDSM så lät dig inte skrämmas. Det går att använda BDSM sexleksaker utan att det blir för hårt och i kombination med mer vanilla sex.
  • 2 produkter som kommer tillföra så att upplevelsen av din Mshop julkalender blir både hygienisk och extra sensuell.
Återförsäljare Pris
mshop Se priset
Mshop Julkalender

Under framtagningen av Mshop Julkalender så har det funnits ett stort fokus på miljön, faktum är att det är 80% mindre spill än andra jämförelsebara erotiska julkalendrar och hela julkalendern i sig är helt återvinningsbar.

Med minimalistiskt utseende menar vi att bakom varje lucka så döljer det sig sexleksaker, det kanske låter som en självklarhet men så brukar inte alltid fallet vara. Det brukar nämligen vara fullt med plast, utfyllnadspapper m.m. för att försöka skapa en annan uppfattning av kalendern.Mshop Julkalender

Det ingår även ett inspirationshäfte, det är fyllt med roliga fakta och utmaningar för dig och din eventuella partner. Mshop Julkalender är verkligen perfekt för att utveckla kommunikationen emellan två personer i en relation, bra för att utforska varandras kroppar och hitta nya sexuella upplevelser. Det är lätt att bli bekväm när det kommer till sex och därför är en Mshop Julkalender ett bra alternativ.

Det är ett prisvärt sätt att skaffa flera högkvalitativa sexleksaker istället för att alltid behöva begränsa sin budget och köpa billiga sexleksaker. Det totala värdet av allt innehåll är 2600 kr.

 

Hur använder du den?

Du väljer själv när du vill öppna en av dina fyra luckor, men vi föreslår att du gör december månad till en roligare sådan och öppnar en ny lucka vid varje advent. Då kommer du eller ni ha flera spännande saker att se framemot varje helg.

Hur du använder de specifika sexleksakerna kommer vi inte gå in på för då riskerar vi att avslöja allt. Men tänk på att det alltid finns olika sätt att använda produkter på. Variera mellan långsamma och snabba rörelser, smek med olika mönster så som cirkelformade och gnuggliknande. Testa att stimulera olika erogena zoner, en sexleksak framtagen för klitoris kan passa lika bra för att stimulera penis-strängen.

Mshop Julkalender

Återförsäljare Pris
mshop Se priset

Tänk på att alltid rengöra era sexleksaker efter användning, våra genitala delar är väldigt känsliga och sex är kladdigt. Sexleksakerna rengörs lite olika beroende på vad för typ av material de är gjorda på och vad för typ av sexleksak det är, samt om de är vattentäta eller inte.

Är de sexleksaker som har någon form av elektronik i sig bör ni vara extra uppmärksamma på vad det står i instruktionerna. Är de vattentäta så kan ni enkelt skölja dem under vatten, rengöra dem med mild tvål, skölja dem igen och därefter är det bästa att låta dem lufttorka.

Är de inte vattentäta så rengörs de enklast med ett sexleksaksrengöringsmedel och/eller en fuktig trasa. Detta är något som är värt att tänka på vid köp av andra sexleksaker.

Rekommenderad till

Mshop Julkalender passar de flesta, det spelar ingen roll vilket kön du har eller vilken sexuell läggning. Däremot om ni är ett heterosexuellt par så kommer ni garanterat kunna nyttja sexleksakerna så som de är ämnade från början att användas, men återigen – alla sexleksaker kan användas av alla bara fantasin tillåter.

Det säger andra kunder

Eftersom detta är första gången Mshop har en egen julkalender så är det svårt att veta vad andra användare säger. Däremot så vet vi att Mshop är en mycket uppskattad sexleksaksbutik och det är även den största i hela Sverige. Därmed så kommer även rutinen, de har funnits med många år och att forma en sexleksakskalender som denna kan man tycka är piece of cake för Mshop.

De har rutinen, de har koll och de vet hur de skapar sexuella upplevelser som är uppskattade av många.

Mshop Julkalender

Sammanfattning

År 2022 är året då Mshop lanserar sin första egna julkalender, år 2022 är året vi första gången får ta del av en erotisk julkalender som har fokuserat på miljön och fyllt den med veganska produkter som ska stimulera och hjälpa dig/er till ett bättre sexliv.

Det här är en sexleksakskalender som passar för den som vill förgylla julen, men varken har tiden eller ekonomin för att öppna 24 olika luckor som en klassisk julkalender består av.

Att köpa Mshop Julkalender innebär inte bara några nya sexleksaker utan en hel upplevelse. Tack vare inspirationshäftet kommer du/ni att inspireras av spännande sexig fakta och olika utmaningar/uppdrag.

Det tar alltså inte slut efter att en lucköppning har skett utan det fortsätter efter det. Bli inte bekväma med ert sexliv, sluta aldrig utforska och för att förhindra att något av detta händer – Köp en Mshop Julkalender.

Återförsäljare Pris
mshop Se priset

 

Q&A Julkalender Mshop

Varför ska du köpa Mshop Julkalender?

Att köpa en Julkalender Mshop innebär att du gör ett miljövänligt köp och får ett spännande sexliv i fyllt med överraskningar jul. Det innebär även du kommer få möjlighet att utforska nya områden inom sex. Det kan handla om nya typer av stimuleringar, nya områden på kroppen eller olika typer av sex.

Kort sagt bör du köpa Julkalender Mshop för att fylla din december-månad med njutning.

 

Vad innehåller Mshop Julkalender

Vi kommer inte att avslöja innehållet i julkalendern, det hade tagit bort en del av poängen för att köpa den. Däremot kan vi berätta att den innehåller produkter anpassade för alla kön, stimulanser av olika slag och två produkter som kommer underlätta för användningen av sexleksakerna.

Mshop Julkalender

För vem är Mshop Julkalender?

Detta är en julkalender som passar alla, det spelar ingen roll om du har vagina eller penis, om du befinner dig i en relation eller inte. Det finns förstås vissa produkter som passar det ena könet mer än det andra, det innebär dock inte att du inte kan använda produkten. Det handlar om att våga utforska, våga fantisera och våga testa.

Om du gillade detta test kan du även vara intresserade av de här testen:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här