BDSM Halsband – Bästa i test

1704

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av sex halsband här →

 


 

TESTVINNAR – Obaie Halsband i Konstläder med D-Ring

Obaie Halsband i Konstläder med D-Ring

Se priset här

Recension

Obaies Halsband i Konstläder med D-ring är ett BDSM halsband som kan användas som fetish halsband, halsband för henne eller halsband för honom. Det är helt upp till er i paret hur ni använder halsbandet för BDSM.

Med Obaies Halsband i Konstläder med D-ring kan en av er i paret ha makten över den andre och dominera henne eller honom helt och hållet. Ni kan förstås också växla mellan att ha makten i ert förhållande. När det gäller BDSM är det ofta så att en av partnerna njuter av att ha makten men det kan förstås också vara intressant för er att växla mellan vem som har makten och vem som är den som blir dominerad och tvingad till underkastelse.

BDSM Halsband Perfekt För Rollspel Dominanslekar och Kinky

Obaies Halsband i Konstläder med D-ring är perfekt för olika typer av rollspel och kinky dominanslekar.

Halsbandet kommer med en väldigt solid d-ring som gör att du, eller ni, mycket enkelt kan använda halsbandet med en kedja eller snöre för att öka spänningen än mer.

Detta mycket breda halsband är också justerbart så att det passar de allra flesta halsar. Den mjuka insidan på Obaies Halsband i Konstläder med D-ring gör att halsbandet är bekvämt att bära under en längre tid vilket gör att du kan roa dig med din och din partners sexlek under många timmar i sträck.

Obaies Halsband i Konstläder med D-ring är gjort i konstläder och har en mycket läcker, svart, design som gör att halsbandet känns både modernt och väldigt mycket som klassisk BDSM på en och samma gång.


 

TILL NYBÖRJAREN – Sex & Mischief Shadow Restraint med Halsband och Manschetter

Sex & Mischief Shadow Restraint med Halsband och Manschetter

Se priset här

Recension

Shadow Restraint från Sex & Mischief är ett SM halsband som är perfekt för BDSM.

Shadow Restraint från Sex & Mischief kan användas både av homosexuella och heterosexuella par och kommer garanterat att öka njutningen i förhållandet på ett sätt som gör att ni kan ge er ut i det okända och utforska bondage och alla andra möjliga kinky sexlekar.

Detta BDSM halsband är helt enkelt perfekt för ett par som gillar spännande och erotiska lekar.

Shadow Restraint från Sex & Mischief fungerar också mycket bra för det par som vill växla om och låta en den, än den andra partnern hålla i handtaget och vara den som dominerar.

BDSM Halband Set

Shadow Restraint från Sex & Mischief är ett set som har både ett mycket läckert halsband oh två manschetter för handlederna. Setet är producerat i klassisk nylon med svart färg.

Det löper en rem från halsbandet ned till manschetterna och den remmen är justerbar så att du kan binda upp din slav oavsett om han eller hon ligger på magen eller på ryggen.

Shadow Restraint från Sex & Mischief gör det också möjligt för er att växla roller med varandra eftersom detta BDSM halsband är unisex, det är också perfekt för nybörjare.

Shadow Restraint från Sex & Mischief sex halsband har en maximal omkrets på 53 centimeter och manschetterna håller en omkrets på 35 centimeter. Den rem som håller ihop halsbandet och manschetterna är 45 centimeter långt.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGA – Obaie Halsband i Konstläder med Kedja

Obaie Halsband i Konstläder med Kedja

Se priset här

Recension

Ett BDSM halsband är ett sex halsband som används vid sexlekar som inbegriper underkastelse och dominering.

För den som vill börja experimentera med underkastelse och dominans är Obaies Halsband i Konstläder med Kedja ett mycket bra val, oavsett om du letar efter ett halsband för män eller halsband kvinnor.

Obaies Halsband i Konstläder med Kedja är ett mycket bra halsband för olika lekar som innehåller moment av rollspel där antingen en man eller kvinna dominerar sin partner, som kan vara en man eller kvinna i heterosexuella eller homosexuella par.

Själva dominansen kommer att bli en mycket stor njutning för er i er lek. Det är många människor som går igång på både att få dominera eller att bli dominerad så nu kan förvänta er mycket extas.

Obaies Halsband i Konstläder med Kedja mycket bra BDSM halsband för kvinnor

Obaies Halsband i Konstläder med Kedja har ett mycket mjukt inre och det ökar komforten högst väsentligt för den som bär det. Metallkedjan är också mycket lätt att ta på och av för att sedan bytas ut mot annan utrustning för bondage. Med ett sexhalsband som detta finns det ingen ände på hur mycket kul ni kan ha när ni leker med varandra.

Obaies Halsband i Konstläder med Kedja har en mycket fin design och är svart. Detta halsband är mycket modernt och med sin häftiga design kommer det att tillföra mycket till er lek. Det gäller att inte tveka, ni kan gå vidare på en gång och köpa halsbandet.

 


 

DEN BILLIGA – Spartacus Läder Koppel för Halsband

Spartacus Läder Koppel för Halsband

Se priset här

Recension

Spartacus Läder Koppel För Halsband är ett BDSM halsband som är perfekt för par som vill ta ut svängarna lite i sin lek. Detta är ett koppel av mycket hög kvalitet som kan användas som BDSM halsband och kopplas till alla möjliga sexleksaker som har en D-ring eller en O-ring.

Spartacus Läder Koppel För Halsband håller en mycket hög kvalitet vilket gör det perfekt för par. Kopplet och halsbandet kan kopplas till andra sexleksaker som också har bra o-ringar eller d-ringar.

Kopplet sätts fast med en karbinhake och det ger en extra bra effekt när man ska leka på riktigt. Dominanslekar är något som kan öka extasen i vilket förhållande som helst. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur bra ett BDSM halsband kan vara för sexlivet.

Karbinhake på Spartacus Läder Koppel För BDSM Halsband

Den karbinhake som kommer med Spartacus Läder Koppel För BDSM Halsband är en mycket spännande produkt. Karbinhaken gör det möjligt att koppla en stor mängd alternativa sexleksaker till kopplet.

Oavsett om det är du eller din partner som gillar att dominera eller att bli dominerad, och lika oavsett om ni lever i ett heterosexuellt eller ett homosexuellt förhållande, så är dominanslekar ett mycket fint sätt att krydda på ett förhållande.

Det finns få saker som kan få igång en relation så snabbt som att leka med varandra. Då glömmer man lätt sin vardag helt och hållet, vilket också det kan vara en fantastisk ingrediens för att utveckla sin relation – eller att ta den ur en knipa.

Spartacus Läder Koppel För Halsband mäter 120 centimeter.

 


 

MEST POPULÄRA – Spartacus Halsband Med Bröstklämmor Svart

Spartacus Halsband Med Bröstklämmor Svart

Se priset här

Recension

Spartacus Halsband med bröstklämmor är ett mycket spännande BDSM halsband som har få likar inom sitt segment. Detta submissive halsband både utmanar och attraherar alla som bär det, och för par kan detta halsband med bröstklämmor vara ett tillskott som kommer att pigga upp relationen på ett mycket fint sätt.

Det är mycket lätt att tänka att läder och kedjor tillhör de som är mycket kinky och lever i miljöer där extremsex är normen.

Men så är det inte på något sätt. Spartacus Halsband med bröstklämmor kan användas av vilket par som helst som vill ha lite extra krydda i samlivet. Halsbandet med bröstklämmor är en kombination av ett halsband i läder och bröstklämmor med kedjor och det är perfekt för att dominera eller underkasta sig varandra i antingen ett homosexuellt eller heterosexuellt par.

Justerbart BDSM halsband med bältesspänne vid nacken

Spartacus Halsband med bröstklämmor har ett justerbart halsband med bältesspänne i nacken. Detta justerbara halsband gör att det kan anpassas till precis vilken person som helst och det i sin tur gör det möjligt för både storväxta och småväxta personer, kvinnor som män, gamla som unga att leka med Spartacus Halsband med bröstklämmor.

Från själva halsbandet utgår också två långa kedjor som vardera har en justerbar klämma för brösten så att de är lätta att sätta fast. Denna justerbara klämma gör att det är möjligt att använda bröstklämman oavsett om det är en storbystad kvinna eller en mycket slank pojke som ska använda Spartacus Halsband med bröstklämmor.


 

TILL VARDAGEN – Maze by Bijoux Indiscrets Single Choker Halsband

Maze by Bijoux Indiscrets Single Choker Halsband

Se priset här

Recension

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets är ett BDSM halsband av mycket hög kvalitet. Detta läder halsband gör att du ser både sensuellt sexig och mycket elegant ut. Denna choker är mycket smal och har en likaledes mycket blank metallring runt sig.

Detta får tankarna att gå till riktigt spännande kulturscener som handlat om erotisk BDSM. Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets är så stiliserad och snygg att den kan användas både utomhus och inomhus och den har det där lilla extra som den kräsne konsumenten förväntar sig av en raffinerad sexleksak.

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets har ett läder halsband som är en riktig prydnad. Du kan bära det ute i det sociala livet och du och din partner kommer att känna hur det pirrar i kroppen när ni tänker på vad som väntar när ni kommer till en tillräckligt privat plats för att använda det på riktigt.

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets är tillverkad i veganskt konstläder

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets är tillverkad i veganskt konstläder och det gör den till en produkt för dig som gillar den sköna känslan av läder men som samtidigt inte vill känna den lukt som kommer med äkta läder, eller som av ideologiska anledningar inte vill använda dig av animalieprodukter.

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets är justerbar och har ett mycket enkelt system med knappar för att låsa in storlekarna så att den kan användas oavsett vilken storlek på halsen som personen som ska bära den har.

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets har en omkrets på mellan 31.5 och 41 centimeter beroende på hur knapplåset ställs.

Chokern från Maze by Bijoux Indiscrets är inte bara en fantastisk produkt, den är också känd från många modetidningar.

 


 

DEN FRÄCKA – Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsband

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsband

Se priset här

Recension

BDSM halsbandet Tassel Choker från Maze by Bijouix Indiscrets är ett av de bästa halsband vi sett på marknaden. Detta halsband för BDSM ger dig en mycket fin möjlighet att vara både elegant och sensuell samtidigt.

BDSM halsbandet Tassel Choker från Maze by Bijouix Indiscrets är en choker som har en mycket häftig piska, eller ett bihang som liknar en piska, med guldfärgade och solida metallringar som får en att tänka på erotiska filmer.

Med BDSM halsbandet Tassel Choker från Maze by Bijouix Indiscrets  får du ett halsband för BDSM som är något alldeles extra. Denna choker är så diskret och sofistikerad att du utan problem kan bära den ute på stan.

Chokern kan med andra ord tjänstgöra som smycke samtidigt som du och din partner vet att detta är något helt annat. Denna känsla är förstås något ni kan njuta av när ni glider runt på stan.

BDSM halsbandet Tassel Choker från Maze Indiscrets har tolv tunna svansar

BDSM halsbandet Tassel Choker från Maze by Bijouix Indiscrets har tolv tunna svansar som kan kittla din partners kropp medan du bär halsbandet.

Denna choker är framställd i hundra procents veganskt läder som är perfekt för dig som värnar djurens rätt, och kanske inte gillar lukten av äkta läder.

Läs hela recensionen här

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Jag har också testat detta läckra BDSM-Halsband, både sexig och bekväm! Läs mer här

 

ARBETSHÄSTEN – SToys Svart Läderhalsband

SToys Svart Läderhalsband

Se priset här

Recension

Detta BDSM halsband SToys är ett bondage halsband i läder. Halsbandet är mycket bekvämt att bära och det har en passform som är något helt utöver det vanliga. BDSM halsband SToys är tillverkat av svart läder av hög kvalitet och det är också reglerbart.

Tack vare att lädret är av hög kvalitet känns halsbandet mycket skönt att bära ligger mjukt an mot din hud.

På framsidan av halsbandet sitter en metallring som du kan fästa ett koppel i. För den som är äventyrslysten är detta ett fantastiskt sätt att ta med sig erotiken var man än går.

 


 

PERFEKT FÖR LEK – ZADO Läderhalsband med D-Ring

ZADO Läderhalsband med D-Ring

Se priset här

Recension

ZADO-halsbandet är ett BDSM halsband som är av typen slav halsband.

Om du är en person som vill underkasta dig eller förödmjuka din partner samtidigt som du kan titta på honom eller henne och njuta av hur vacker han eller hon är i läderhalsbandet så är ZADO-halsbandet precis vad du behöver.

ZADO-halsbandet är mycket kinky. Du kan dra ett snöre eller varför inte en kedja genom den D-ring som sitter på halsbandet och njuta av att bli helt och hållet dominerad.

Halsbandet är relativt brett och det är klätt med nitar. På insidan känns materialet mjukt mot huden och det gör att det går att bära halsbandet under en längre tid än vad som annars är möjligt.

ZADO-halsbandet kommer i läder, är sex centimeter brett och kan justeras med ett spänne.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här