Dildos, precis som alla andra sexleksaker, kom inte med instruktioner. Så den här artikeln bör ge er tillräcklig kunskap för att använda er dildo.

Kom ihåg att det inte finns något rätt eller fel när det gäller att använda en dildo. Gör bara det som känns bra.

Ni kommer att märka att denna artikel är skriven för solospel (onani), det är det bästa sättet att lära er om er själva och er dildo. Men även om ni vill experimentera med er partner, så kan denna artikel också vara till hjälp .

Använda en dildo

Step 1: Smörjning, smörjning, smörjning

Smörjning, smörjning, smörjning

Den viktigaste tipset om hur ni använder någon form av penetrerande leksak, till exempel en dildo, är att använda en massa glidmedel. En dildo producerar inte en egen smörjning som en penis. De flesta material kommer inte att glida lätt om de inte smörjs med glidmedel.

Och om ni planerar att använda en dildo, tror inte missuppfattningen att kvinnors egna smörjning är allt hon behöver. Oavsett hur mycket en kvinna smörjer sig själv, det finns inget bättre än att lägga till fler. Många material kommer också att absorbera era naturliga vätskor, vilket ger en mycket obehaglig friktion som kan vara mycket smärtsamt och lämna en öm i dagar efter.

Step 2: Se till att ni tillräckligt upphetsade

Se till att ni tillräckligt upphetsade

Efter tillämpning av en generös mängd glidmedel till er öppning, vagina eller anus, är det dags att börja spela. Nu kan ni inte starta någon typ av lek med omedelbar penetration. Så slappna av och luta sig tillbaka, stimulera ert könsorgan med fingrarna och / eller hand. Om ni leker med er älskare, be honom eller henne att stimulera er oralt först.

Step 3: Långsam och stadig penetration

Långsam och stadig penetration

Sätt dildo långsamt första gången och ta en lång djupa andetag. Djupa andetag gör så att blodet rusar till könsorganen, hjälpa dem att uppsluka och koppla av. Kort, ytliga andetag eller hålla andan stoppar allt som händer, vilket resulterar i täthet och muskelspänningar.

När ni sätter in den, prova att lämna det där för ett ögonblick innan ni drar ut den. Ni behöver inte tränga er med hela dildo. Om den har en kort och tjock huvud, bara stack huvudet in och ut.

Vissa kvinnor som djupa genomföringarna medan andra gillar grunt genomföringar. Kom ihåg att det är er leksak, ni har kontrollen. Men variera den så att ni kan känna olika känslor. Smörj ert könsorgan och dildo och gnid den mot era läppar och klitoris, reta er själva innan ni för in den.

Step 4: Njut av de ni känner

Njut av de ni känner

Oavsett om ni använder er dildo ensam eller med en partner, gå långsamt och var försiktiga i början. Ta er tid och njuta av känslan. Om ni vet att ni blir mer upphetsade och vill ha det hårdare, snabbare eller djupare så gör det eller berätta för er partner hur ni vill ha de.

Böjd Dildo

 

Böjd Dildo

Om ni har en böjd dildo, vinkla den upp mot främre väggen i slidan, för att stimulera er g-punkt.

Dubbeldildo

Om ni använder en dubbel dildo med en partner, vara redo för vissa perioder av tafatthet. Dubbeldildos Dubbeldildoär inte lika lätta att använda som de verkar. Det tar rätt positionering och samordna era rörelser med er partner att göra det framgångsrikt.

En trevlig möjlighet att prova är ni två som ligger på sidorna rygg mot rygg med benen sax tillsammans. Ert huvud kommer att genom er partners fötter som hennes huvud ska vara genom era fötter.

Ni kan också prova båda böja sig, positionera er rumpa till rumpa och ridning dildo tillsammans. Observera att en av er eller kanske båda kan behöva hålla på till mitten av dildo för att hålla den stadigt.

Om ni använder en dubbeldildo på egen hand för samtidig vaginal och anal penetration, se till att köpa en som behåller sin form. Det är att dildo behåller den form du gett den, annars kommer den att glida ut ur en av era öppningar. Detta avbrott kan vara mycket obehagligt och frustrerande.

Step 5: Nyckeln till framgång

Nyckeln till framgång

Nyckeln till en framgångsrik användning av er dildo med en partner är kommunikation. Er partner kan inte känna era reaktioner när ni använder en dildo som han eller hon kan känna med sin penis eller hans eller hennes fingrar.

Detta innebär att om ni spänner upp från obehag, kan er partner inte känner det. Och om ni vill ha det hårdare, snabbare eller djupare, kan er partner inte känna att ni trycker hårdare eller klämma hårdare.

Så ni måste kommunicera dessa behov till honom eller henne. Var inte rädd för sårad varandra. Det är inget fel med att berätta för er partner vad ni vill eller behöver. Poängen med sexuella spela för är att få njuta, om ni inte har roligt, måste ni kunna berätta det så ni kan det rätt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här