Knipövningar för män – Så tränar du din PC muskel

617

Du står på gymmet och lyfter skrot men när du gör detta så glömmer du en väldigt viktig muskel, nämligen PC-muskeln. Det kanske är en muskel som du inte vet så mycket om men det är den muskel du använder när du ska avbryta din kisstråle. Att träna denna kan ge dig ökad känslighet och därmed ge dig starkare och mer intensiva orgasmer.

Vad händer vid knipträning?

Efter att du kommit igång med dina knipövningar kommer din blodcirkulation till penis som gör att den blir styvare och mer känslig. Din produktion av sekret kommer förmodligen öka vilket gör det lättare för dig att penetrera och gör din onani skönare.

Kåt man på mattan

Resultat av regelbunden knipträning

Knipträning kommer ge dig starkare orgasmer och ökad kontroll över din utlösning. Du får med andra ord starkare orgasmer som du kan hålla längre.

Bra knipövningar

Testa att knipa dina muskler i din bakdel och omkring urinröret. Du ska också tänka på att lyfta din bäckenbotten framåt och inåt. Har du provat yoga känner du till denna teknik.

 • Börja med att knipa så snabbt du kan och så många gånger du kan.
 • Bli starkare genom att knipa så hårt du kan, några få gånger.
 • Prova att hålla ditt knip lite längre för att testa din uthållighet.

Du kan göra dina knipövningar för män när du sitter, ligger ned eller står upp. Gör det som känns bäst för din pc muskel träning. I början kan du göra övningarna två gånger om dagen tills du märker att du blir starkare. Efter det behöver du inte göra dem lika ofta.


Forskning av knipträning

Väldigt många män väljer den medicinska vägen utan att prova knipövningar för män. Det har visat sig att knipövningar har samma effekt som viagra med utan biverkningar.

Tips för kraftfull erektion

Du kan få ännu bättre effekt med hjälp av en penispump eller penisring eller dessa två i kombination.

Produkter för en starkare erektion

Du kan supplementära dina knipövningar för män med olika produkter som gör att du kan hålla din erektion ännu längre.

Penispump

Här rekommenderar vi en penispump som ger riktigt bra resultat, ni kan även kika på andra penispumpar.

Bathmate Hydromax7 Penispump – Testvinnare

bathmate hydromax7 penispumpe

Se priset här

 • Vattentryck
 • Kraftigt vakuum
 • Större penis

Med Bathmate så kan du pumpa din penis till en tillfälligt större storlek. Det är ett perfekt komplement till att träna pc muskeln. Normalt så fungerar penispumpar med lufttryck, Bathmate gör dock pumpar som använder sig av vatten vilket leder till en mer kraftfull effekt.

Produkten är behaglig och lätt att använda. Detta tack vare en mjuk ring som inte bara gör produkten mer behaglig men också gör att den kan sitta tät mot kroppen. Pumpen kommer också i en helt perfekt vinkel för effektiv pumpning.

Med hjälp av pumpen får du en större penis än normalt och din känslighet ökar så att du får en mer intensiv orgasm än någonsin förr.

Fördelar:

 • Effektiv produkt som ger snabba resultat.

Nackdelar:

 • Då den ska användas i vatten är den inte så enkel att använda som luftpumpar, då du måste duscha varje gång du ska använda den.

Penisring

Det finns en mängd penisringar på marknaden som alla är i olika storlekar med olika effekter. En penisring är en produkt som gör att du kan hålla din erektion längre vilket passar perfekt efter att du byggt upp styrka med knipövningar för män.

Alpha – Testvinnare

alpha penisringar

Se priset här

 • Med vibrationer
 • Uppladdningsbar
 • Skönt material

Alpha är en väldigt skön penisring som stimulerar er båda samtidigt på ett otroligt effektivt sätt. Produkten har nämligen 10 vibrationslägen som kan stimulera din partners klitoris samtidigt som du får en starkare orgasm som du dessutom kan hålla längre.

Den är uppladdningsbar vilket gör den väldigt smidig att använda. Ni laddar den 60 minuter också kan ni njuta i hela 150 minuter. Materialet på ringen är silikon vilket gör att den är väldigt bekväm att ha på och även är skonsam mot din kropp.

Den är enkel att använda. Applicera vattenbaserat glidmedel på produkten eller penis för lättare påföring. Vibrationerna styr ni genom att trycka på knappen på produkten. Hitta den perfekta vibrationen för din njutning.

Fördelar:

 • Den stimulerar er båda. Kvinnor har svårare att komma än män men klitorisstimulering kan bidraga till bättre orgasmmöjligheter för kvinnor.

Nackdelar:

 • Den passar primärt till heterosexuella par då den är gjord för klitorisstimulering.

Produkter för att hålla sig längre i sängen

Produkterna är perfekta för att du ska kunna använda din nya styrka efter din pc muskel träning. Vi rekommenderar att du börjar med knipövningar för män för att sedan använda dig av produkterna för helt optimal upplevelse.

Fördröjningskräm

Fördröjningskrämer hjälper dig med att bedöva din penis lite utan att gå på kompromiss med känslan. Det gör att du kan hålla länge vilket ger en skönare stund för dig och din partner.


Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml – Testvinnare

Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

Se priset här

 • Stimulerande
 • Naturliga ingredienser
 • Värmande effekt

Det här är en kräm som inte bara gör att du håller erektion längre men också ger dig ökad stimulering. Tänk styrkan av att du har tränat din pc muskel och får därmed mer intensiva orgasmer plus stimuleringen från produkten.

Du får både en svalkande och värmande känsla av krämen och den kan upplevas som otroligt kittlande. Det är en helt naturlig produkt. Insmörjningen av krämen kan bli en del av ert fräcka förspel.

Den har en snabbverkande effekt vilket gör att du direkt efter insmörjning kan njuta av ett långt och härligt samlag.

Fördelar:

 • Den verkar otroligt snabbt.
 • Den stimulerar samtidigt som den effektivt hjälper dig.

Nackdelar:

 • Det är svårt att vara diskret med användningen då du ska smörja in din penis precis före. Därför rekommenderar vi produkten till människor i relationer som är öppna och ärliga och inte till singlar.

Delay spray

Delay spray fungerar på samma sätt som fördröjningskräm men istället för en kräm får du samma fördröjande effekt med en spray.

Dr. Love Delay Spray 50 ml – Testvinnare

dr love delay spray 50 ml

Se priset här

 • Fungerar med kondom
 • Kundfavorit
 • Snabbverkande

Detta är en delay spray som hjälper dig att hålla längre. Efter dina knipövningar för män vill du ju kunna hålla hela natten med din partner och här är lösningen.

Den verkar extremt snabbt och du behöver inte använda särskilt mycket. Det räcker med 2 till 4 spray per gång så är du redo.

Du kan använda produkten med kondom vilket gör att du kan ha säkert sex på samma gång.

Fördelar:

 • Den är enkel att använda.
 • Den verkar väldigt snabbt.
 • En flaska räcker länge.

Nackdelar:

 • Även med denna kan du inte vara diskret vilket många vill vara omkring sina erektionsproblem.

Knipövningar för män – träna pc muskeln tips och tricks

Du ska börja med att hitta din pc muskel givetvis för att veta hur man tränar den på bästa sätt. Börja med att ställa dig framför spegeln med ett blottat underliv. Föreställ dig att du ska hålla tillbaka kiss eller en prutt och knip ihop omkring urinröret och ändtarmen.

När du har hittat din bäckenbotten kan du se om din penis/testiklar lyfter sig. Sätt eventuellt ett par fingrar på din mellangård och märk om den rör sig uppåt när du kniper. Spänn din bäckenbotten och håll koll på att du inte onödigt spänner i mage, lår och rumpa samtidigt.

Du är nu redo för några härliga övningar. När du har blivit van kan du välja om du ska göra övningarna stående, sittandes eller liggandes, i början rekommenderar vi dock att du tar den position som känns bäst för dig. Du kan också bli så avancerad att du kan göra dem när du gör andra hushållsaktiviteter.

Tänk på att andas in och ut hela tiden när du utför knipövningarna och inte hålla din andning.

 1. Börja med att välja din ställning. Andas in och ut djupt och slappna av i kroppen.
 2. Utför en serie av snabba små knip så du kommer i kontakt med din bäckenbotten. Ta en paus när detta är utfört.
 3. Knip därefter 6 sekunder och slappna av i 6 sekunder – upprepa detta 6 gånger.
 4. Slut med att knipa så länge som du kan. Med andra ord håll ditt knip och slappna därefter av i lika lång tid.
 5. Gör denna övning 3 gånger om dagen.

Så ökar du svårighetsgraden på dina knipövningar för män:

När din bäckenbotten blir starkare kan du göra övningarna svårare.

 • Öka längden av dina knip. Kom ihåg att du ska hålla paus lika länge som längden av ditt knip. När du är redo för att hålla i 10 sekunder ska din paus också vara 10 sekunder.
 • Prova andra ställningar.
 • Du kan prova att göra dina övningar medan du gör andra saker som att dammsuga.
 • Gör dem när du är ute och går eller springer.

Det är viktigt att du kommer ihåg att hålla pauser annars kan din bäckenbotten bli överspänd istället för smidig.

 


Hur man gör knipövningar och varför män absolut bör göra dem mera

Knipövningar har många bra effekter och kan ge samma härliga fördelar som för kvinnor. Du kan bland annat förebygga inkontinens och göra ditt sexliv mycket bättre.

Fördelar med knipövningar och hur man gör dem

Du kan göra knipövningar för män för att förebygga eventuella framtida problem med inkontinens. Dessa problem kommer ofta vid en högra ålder. Vill du undvika dessa problem när du är äldre kan du börja redan idag med att förebygga.

Men du kommer också märka positiva effekter i ditt dagliga liv. Du kommer nämligen kunna hålla längre i sängen genom att träna din pc muskel. Genom att använda dig av knipövningarna för män ovan kommer du kunna ge din partner riktigt glada överraskningar.

Ett tips om du har svårt att hitta och träna din knipmuskel är att avbryta kisstrålen när du sitter på toaletten.

Träna pc muskeln redan idag på bästa sätt

Pc-muskeln är en förkortning för ett längre och mer komplicerat latinskt namn. Men det är inte viktigt att känna till. Det är en muskel som går från blygdbenet till svansbenet. Med andra ord finner du den omkring din ändtarm och urinblåsa.

Risken att lida av ansträningsinkontinens eller träningsinkontinens är stor om du inte gör knipövningar för män och tränar pc muskeln. Inkontinens är otroligt besvärligt och pinsamt för den som lider av det. Att inte kunna hålla tät kommer ge dig massor av problem.

Alla människor kan drabbas av dessa problem, män som kvinnor. Det är superlätt att träna denna muskel och det finns inga bra ursäkter för att inte göra det. Ditt framtida jag kommer tacka dig.

Mer råd om knipövningar för män

Det som är bra med knipövningar för män är att det är lättare för män att göra dem än för kvinnor generellt. För att kvinnor ska komma vidare och utvecklas i sin träning rekommenderas dem att köpa knipkulor. Dessa är praktiska, smidiga och effektiva. Det finns ingen motsvarighet för män.

Som man utvecklas du igenom att knipa längre och att välja andra positioner. Det gör att du lätt kan komma vidare när du känner dig redo.  Kom ihåg att det är viktigt att du gör övningarna ofta och att det är viktigt att du slappnar av mellan knipen.

Vi rekommenderar att du gör övningarna flera gånger om dagen för mest effektivt resultat. Inkontinens är inte bekvämt och du kan dessutom bli bättre i sängen av att knipa.

Vem vill inte vara bättre i sängen och slippa användningen av onödvändiga mediciner med biverkningar som kan skada mer än de hjälper. Har du problem med att komma för tidigt kanske? Eller du kanske bara vill kunna hålla längre. Då är knipövningar för män för dig.

Är du heterosexuell så är ett vanligt problem att kvinnor inte kommer lika ofta som män. Detta beror ofta på att män kommer före kvinnor. Ibland får kvinnor inte ens tid att njuta. Det kan verkligen vara ett problem i relationer och något du givetvis vill ändra på.

Många tror att man inte kan göra något annat än att ta piller för att hjälpa med problemet. Detta är som vi har visat med detta inlägg inte sant och du kan göra förändring redan idag. Det är en process men det tar inte lång tid att styrka pc muskeln.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här