Du är kåt, uttråkad och/eller stressad tack vare den eviga nyhetsströmmen. Vad ska en kvinna göra? Onanera såklart!

Till att börja med så känns inte bara onani bra – lite sololek är faktiskt bra för dig. ”Det hjälper mot både stress och ångest,” säger Leah Millheiser, MD, klinisk assisterande professor och direktör för kvinnlig sexuell medicin vid Stanford University Medical Center.

”Vi vet att du blir helt avslappnad efter en orgasm, vilket är jättebra för någon som är spänd,” fortsätter hon. ”Onani ökar också blodflödet till ditt underliv, som är viktigt för att det håller din vagina hälsosam.” Där har du det kvinnlig onani är bra för dig, varsågod!


1. Ta fram en spegel

Före du kan ”rock your body” i stil med Justin Timberlake måste du lära känna din kropp. Det är viktigt för kvinnor att lära känna sin kropp. Börja med en spegel du kan hålla i samtidigt.

Det är bästa sättet för att få en helhetsbild och framförallt hitta din nya bästa vän; din klitoris. Med sina 15 000 nervänder är det här onanimagin sker och därför är det ett av de bästa onanitipsen för tjejer. Klitoris kan vara svårare att hitta än man tror då den ofta kallas toppen av isberget, då de mesta är gömt under ytan.

2. Säg hej till alla dina kvinnliga delar

Gå på upptäckfärd och spendera tid på att röra alla delarna av din vagina för att känna efter vad som känns bra. Det gör att du även kan berätta för din partner vilka områden som ger dig den härligt kittlande känslan.

3. Skapa en stämning

Tänd ett ljus och sätt på en sexig spellista. När gårdagens tvätt och resterna från gårdagens måltid ligger framme så är det inte så lätt att känna sig sexig. Försök skapa den stämningen som du tänder på.

4. Ta fram dina sexigaste underkläder

Inget får dig att känna dig mer sexig än att ta på ett par sexiga och sköna underkläder. Detta är ett riktigt hett onanitips för tjejer.

5. Lägg undan telefonen

Onani ska vara egen tid. Så lägg undan din telefon och låtsas att världen utanför inte existerar. Fokusera på att vara i nuet och vad som händer med din kropp. Kvinnor som praktiserar mindfulness har lättare att nå orgasm. Så när du onanerar och du märker att tankarna vandrar för dem snällt tillbaka till nuet och fokusera på din njutning.

6. Fokusera på det du gör

Fokusera all din tankekraft på det du gör. Din stimulering och njutning är det viktigaste just här, just nu.

7. Lås din dörr

Se till att du inte kan bli störd även om du är ensam hemma. Det kommer störa din uppmärksamhet om det finns i ditt bakhuvud att någon skulle kunna komma in och upptäcka vad du håller på med.

8. Hitta din inre gudinna

Fokusera på sensationen av dina kurvor och inte på allt du inte tycker om med din kropp. Försök att älska din kropp och allt den kan, det kan verkligen hjälpa med sexuell njutning.

9. Använd din fantasi

Alla har olika saker de tänder på. Du behöver inte fantisera om kedjor och piskor. Din fantasi kan vara vad som helst som du tänder på i stunden.

10. Visualisering

Räcker fantasin inte? Oroa dig inte. Bilder och filmer kan hjälpa många och du slipper anstränga dig. Det behöver inte vara porr utan kan vara bilder eller bara en scen från en film.

11. Använd glidmedel

Det gör det bekvämare att stimulera dig själv om du använder dig av glidmedel. Studier har visat att 50% tycker det är lättare att komma när de använder glidmedel.

Sinful Silk Silikon Glidmedel

12. Börja med dina händer

Att börja med dina fingrar är det lättaste sättet att lära känna din kropp.

13. Lek med olika positioner

Ett onanitips för tjejer är att byta position precis som du gör tillsammans med en partner.

14. Ändra din teknik

Prova nya tekniker eller en womanizer med orgasmgaranti för att krydda din stund.

Womanizer Premium Klitorisstimulator

15. Ta med din sololek till duschen

Allt blir härligare i duschens varma och stimulerande strålar. Vill du ha lite extra kul ta med Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator och åk på ett riktigt orgasmäventyr.

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

16. Prova att penetrera dig med dina fingrar

Eller ännu bättre låt en vibrerande dildo göra jobbet.

17. Lek med sexleksaker

Det finns otroligt många vibrerande leksaker som kommer ta dig till orgasmhimlen.

18. Prova andra sexleksaker

Vibratorn är en klassiker men på dagens marknad kan du hitta allt från oralsexstimulering till vibrerandeägg.

19. Rör din kropp

Att röra höfterna eller andra kroppsdelar kan skapa nya sensationer och maximera stimulering.

20. Reta dig själv

Utforska orgasmkontroll, det fungerar på det sättet att du stimulerar dig själv nästan till orgasm så stoppar du och fortsätter så. Orgasmen blir mer intensiv efter denna lek.

21. Onanera ofta

Minst en gång i veckan.

22. Kombinera stimulering

Stimulera inuti, utanpå, bröstvårtorna och allt annat du kan komma på.

23. Ta din tid

Ta så lång tid du behöver och har lust till.

24. Du kan inte onanera för mycket så känn ingen skuld

25. Njut av resan

Du behöver inte komma varje gång. Njut av resan och upptäcktsfärden av din egen kropp.


Det här är våra absoluta bästa onanitips för tjejer och vi lovar att dom kommer hjälpa dig på din orgasmresa.

Med andra ord borde du göra det till en del av din self-care söndag redan nu.

Utöver det så är en bra solo session väldigt bra för ditt sexliv på många sätt. För det första så hjälper det dig att bli mer bekväm i sängen tillsammans med din partner. Du kan därför lättare uppleva orgasm tillsammans med någon.

Det gör i sin tur att du känner dig närmare din partner då en orgasm utlöser hormonet oxytocin. Det är ett kraftfullt hormon som gör att du känner dig närmare med den personen du är tillsammans med.

Det enda problemet är att onanitips för tjejer inte är inkluderat i sexualundervisning eller när dina föräldrar ska tala med dig om sex. Det gör att vi inte vet hur man gör för att uppnå dessa fantastiska resultat.

Givetvis så finns det många sätt att onanera på och inget sätt är rätt eller fel. Men vi har samlat onanitips för tjejer från experter som inte bara lär dig hur du bäst onanerar men också hur du tar din orgasm till en helt ny nivå.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här