Slicka fitta – Så slickar du klitoris tills hon skriker

2575

Vi kommer lära dig att slicka fitta så bra att din partner kommer tala i tungor. När du använder teknikerna vi kommer visa så kommer din tjej att skrika och ropa efter mer. Hon kanske till och med kommer uppleva tecken på beroende, med dessa tips.

Tyvärr så finns det mycket strunt där ute om hur du ska slicka fitta på rätt sätt. Därför har vi gjort denna guide så att du enkelt kan ta del av tips för att slicka fitta och bli en mästare på att slicka klitoris.

För att vara ärlig är det endast två tekniker du behöver: Pannkakan och Vortex och de är de mest intensiva och mest njutningsfulla du kan använda dig av. Faktum är att alla andra tekniker du kan använda inte kommer i närheten av dessa två men vi kommer lära dig fler tekniker så att du alltid kan leverera nya tricks när du ska slicka fittan.

Slicka fitta

Så här är guiden strukturerad.

  1. Vaginans anatomi – extremt viktigt för att kunna slicka klitoris till orgasm.
  2. Upptrappningen – 7 steg till hennes njutning.
  3. Pannkakan och Vortex – De enda två teknikerna du behöver för att hon ska skrika av njutning.
  4. Ytterligare 14 kraftfulla tekniker för att slicka klitoris till orgasm.
  5. 11 misstag att undgå – De värsta misstagen som män gör, med andra ord de ultimata slicka fitta tipsen.

Du behöver inte använda Pannkakan och Vortex på en gång. Ta din tid och bygg upp en spänning så att hennes orgasmer blir ännu mer intensiva.

På det här sättet kommer hon när du äntligen slickar och suger och ger henne njutning med din mun, bli som en heroinmissbrukare som bara vill ha mer.

Vi kommer strax till tekniken som gör det möjligt för dig att slicka klitoris till orgasm men först ska vi förstå oss på hennes anatomi.

Hennes anatomi

1. Vaginans anatomi

På bilden nedan kan du se de viktigaste delarna av en hur en snippa ser ut, eller ja snippa, fitta, fiffi, du kan kalla det vad du vill. Oavsett så är dessa delar viktiga för att få tjejen att komma, särskilt klitoris.

Klitorishuva – På toppen av hennes vagina kan du se hennes klitorishuva. Det är den lilla hudfliken som täcker hennes klitoris. Den beskyddar hennes väldigt känsliga klitoris från att komma till skada och liknar en mans förhud.

Klitoris – Hennes klitoris är förmodligen den viktigaste delen av hennes vulva när du ska slicka hennes klitoris till orgasm. Du kan se en liten del av kött som är full av nervänder som du kommer fokusera större delen av din ansträngning på. Som du kan se på bilden befinner den sig under klitorishuvan. Det är här du ska fokusera om du vill få tjejen att komma.

Men klitoris är mycket större än det du kan se. Klitoris är faktiskt cirka 9 till 11 cm lång så du behöver inte nödvändigtvis bara fokusera på toppen av hennes klitoris när du slickar fitta. Den gömda delen inkluderar ett skaft så du kan tänka på det som att du stryker hennes skaft. Men lova oss en sak, fråga aldrig “vart är klitoris?”. Att veta vart klitoris sitter är ett måste.

Yttre och inre blygdläppar – De yttre och inre blygdläpparna är hudflärparna som är indikerat på bilden vid utsidan av hennes vagina. Som du kan se är de yttre blygdläpparna mycket större än de inre. Känsligheten av dessa varierar från kvinna till kvinna. Vissa kvinnor älskar att bli stimulerade här och andra känner ingenting.

Urinrörsöppningen – Det är givetvis har hon kissar och när vi slickar fitta är det inte ett område vi kommer uppmärksamma.

Slidöppning – Vissa väljer att kalla hela vaginan för slida, men det blir fel eftersom det är själva slidan som är röret inuti. Det är även i just slidöppning som penetration sker.

Vagina – Hennes vagina är den andra delen av hennes kropp förutom klitoris som är väldigt känslig och som känns fantastisk att stimulera med din tunga, läppar, fingrar eller penis.

Anus – Hennes anus har också många nervänder som kan vara otroligt sköna att stimulera om hon gillar sådant men detta är mer en del av analsex.

Låt oss gå vidare till hennes interna anatomi.

Hennes g-punkt

G-punkten – Hennes g-punkt ligger på insidan mot den vaginala väggen. Du finner den cirka 3 – 4 cm in upp mot den vaginala väggen. Det vill säga du ska inte rakt in men lite in och upp mot magen. Detta område är faktiskt en del av hennes klitoris man kan säga insidan av klitoris. Men du ska inte försöka dig på g-punkten tills du vet att hon är upphetsad nog.

Den svullnar nämligen när hon blir upphetsad vilket också gör den lättare att hitta.

A-punkten – Punkten ligger som illustrerat längre in i vaginan mot hennes livmoderhals. Stimulering av området kan leda till starka vaginala orgasmer men det kan också innebära smärta för vissa. Området är svårt att nå utan någon form för sexleksak som tillexempel en dildo.

Vagina – Hela hennes vagina är känslig och inkluderar både hennes g-punkt och a-punkt.

Livmoderhalsen – Detta område kan vara den mest fantastiska stimuleringen någonsin eller innebära intensiv smärta. Det handlar om vad din partner gillar. Dock är området otroligt känsligt och smärtsamt för de flesta kvinnor och det kan handla om minsta beröring.

Anal och anus –  Hennes anal är insidan av anus. Vissa älskar att bli stimulerade här och vissa hatar det, precis som med män. Prata om vad ni gillar.

När du slickar fitta kommer du primärt vara fokuserad på den yttre delen av hennes underliv. Att slicka fittan innebär alltså att främst slicka på och runt om klitoris.

2.Upptrappningen – 7 steg till hur kommer tjejer lättast

Att satsa på förspelet ger kvinnor en 50% större chans att få orgasm.

Så här reta du henne steg för steg:

1.Börja med en långsam resa – Kyss från hennes mun till hennes bröst. Fortsätt med att kyssa hennes kropp medan du sänker dig till hennes midja och höfter. När du kommer till hennes trosor placerar du en hand på vardera ben och öppnar dem långsamt. Hon har många känsliga punkter på insidan av låret och några kanske kommer överraska dig.

2.Trosor – Ta inte av hennes trosor ännu. Kyss istället hennes vagina/vulva genom hennes trosor. Du kan också låta din tunga löpa längs hela hennes vagina på utsidan av hennes underkläder.

3.Lägre – Efter att du har kysst hennes trosor ett tag kan du gå ned mot hennes innerlår och enda ned till hennes knän. Kyss henne längs ett ben och ta sedan det andra.

Du kan också klämma på hennes lår om hon gillar det lite hårdare. Här är även den ultimata platsen för ett sugmärke då hon är den enda som kan se det. När du ska kryssa över till motsatt ben ska du spendera lite mer tid på hennes vagina. Var inte förvånad om hon ber dig om att slicka hennes fitta i detta stadie. Motstå frestelsen och fortsätt bygga upp en stämning.

4.Ovanför klitoris – Innan du går vidare och tar av hennes trosor rör dig upp över hennes klitoris och kyss henne precis ovanför troslinjen. Och se till så att du är bombsäker på vart klitoris sitter innan du börjar.

5.Ta av dem – Ta av hennes trosor genom att placera ett finger på varje sida och långsamt dra ned dem över hennes höfter.

6.Nära – Nu kan du börja med att kyssa och slicka, extremt långsamt runt hennes vagina och klitoris. Du ska bara reta henne och pröva att ha så lite kontakt med hennes kropp som möjligt – använd endast spetsen på tungan.

  1. Huvudrätten – Det är äntligen dags för huvudrätten… Det är dags för Pannkaka och Vortex.

3.Pannkaka och Vortex

Pannkaka och Vortex

Pannkakan

Det är en väldigt lätt teknik för dig som slickar fittan och enkelt för den som blir slickad att förklara.

Börja med att låta din tunga hänga ut över din haka och slappna av. Gör den bred och platt som en pannkaka. Håll den här positionen.

Börja med tungan i botten av hennes vulva. Säkra att din tunga är täckt av saliv så rör du den upp från botten av vaginan till toppen tills toppen av din tunga passerar hennes klitoris. Låt endast ditt huvud röra sig och håll tungan stilla.

slicka klitoris till orgasm

När du når till toppen börjar du om från början och startar samma rörelse från botten till toppen. Se till att din tunga hålls bred och platt för att slicka klitoris till orgasm.

Här har du svaret på frågan hur kommer tjejer lättast. Tänk på att inte röra tungan men låt allt tryck och rörelse komma från huvud och nacke.

Tänk på att röra dig långsamt för optimal stimulering.

Det finns två olika saker du kan tänka på med tekniken när du märker att hon är på väg att komma.

slicka klitoris

Håll den stadiga takten (för nybörjare och de med lite erfarenhet) – De flesta kvinnor gillar när du kan hålla en stadig takt och rytm när hon är på väg att komma. Så håll både tryck och hastighet. Att ändra detta kan förstöra hennes orgasm och humör.

Sakta ned smärtsamt (avancerade) – Är du van vid att få din kvinna till orgasm och gör det ofta kan du prova en annan teknik. När du märker att hon är nära orgasm sakta ned lite så att den sista delen före hon kommer tar längre tid än vanligt.

Ju mer du prövar detta desto långsammare kan du ta det. Hon kommer då att njuta längre av den väldigt sköna delen före orgasm. Det får henne att komma starkare och mer intensivt än normalt.

Varning: Om du är ny till att slicka fitta och inte känner din partners orgasm så väl rekommenderar vi att du väntar med att pröva denna metod. Det kan nämligen leda till frustration

Efter hon fått orgasm ska du inte göra så mycket här kan du kyssa andra delar av hennes kropp. Precis som män blir kvinnor väldigt känsliga i området de precis fått orgasm i, så att fortsätta röra den kan vara smärtsamt.

Vortex

Vortex

Även denna är lätt att utföra och en bra metod för att slicka klitoris till orgasm.

Gör en o-form med munnen som är lite större än hennes klitoris.

Se till att dina läppar är täckta i saliv och placera ditt O över din tjejs klitoris och området runt omkring.

Konstant Vortex

Börja försiktigt att suga på den. Det kommer orsaka hennes klitoris att sugas upp i din mun och det är väldigt stimulerande för henne.

Det är den basala tekniken men det finns flera variationer som du kan prova och se vilken hon njuter mest av.

Konstant Vortex – Håll konstant samma nivå av sug hela tiden. För vissa kvinnor är detta det enda som krävs för klimax.

Rytmisk Vortex – Du kommer här att suga och släppa trycket i en takt, ta hennes klitoris in och ut av din mun och släpp den. Hur fort det går är upp till dig.

Du kan göra det så snabbt eller långsamt som rytmen av en sång. Prata med henne och lyssna till hennes kropp vad hon vill ha.

Hård Vortex med långsamt släpp – Du suger hennes klitoris starkt före du släpper den långsamt. Upprepa detta.

Slickande Vortex – När du suger in hennes klitoris i din mun ska du försöka hålla den där samtidigt som du använder din tunga för att massera hennes klitoris. Prova olika tryck och hastigheter för att se vad hon gillar.

Storleken på ditt ”O” kan också anpassas efter vad hon gillar. Tänk på att inte använda dina tänder, klitoris är superkänslig.

Det här är alltså de två teknikerna vi rekommenderar för att du ska kunna slicka klitoris till orgasm.

4.14 andra tekniker för att svara på frågan hur kommer tjejer lättast när du slickar fitta

Vi anser att Pannkakan och Vortex är de två bästa teknikeran för att slicka klitoris men det finns givetvis också andra.

1.Under press

Den här tekniken hänger ihop med Pannkakan. Du ska utföra Pannkakan och när du kommer till platsen precis under klitoris ska du stanna. Här ska du öka trycket så din tungas bas tvingas in under klitoris.

tekniker för att svara på frågan hur kommer tjejer lättast

Långsamma rörelser med ett hårt tryck är det du ska tänka på för att slicka klitoris till orgasm.

2. Edging

Edging är en teknik som kan användas i alla sexuella lekar även när du slickar fitta. Det går ut på att ta din partner till gränsen för orgasm och därefter saktar du ned och stimulera mer försiktigt så att hon inte kommer.

Gör detta några gånger tills du äntligen tar henne hela vägen till orgasm som blir mer explosiv än någonsin.

3.Ge henne finger

Använd dina fingrar samtidigt som du slickar fitta. Du kan göra det utvändigt eller invändigt.

4.Slicka klitoris och fingra hennes g-punkt.

Slicka klitoris och fingra hennes g-punkt.

Precis som det låter. Otroligt skönt sätt att stimulera.

5.Sug hennes klitoris och fingra botten av hennes vagina

Sug hennes klitoris och fingra botten av hennes vagina

6.Slicka klitoris, fingra hennes g-punkt och lek med hennes rumpa

Slicka klitoris, fingra hennes g-punkt och lek med hennes rumpa

Du kan smeka hennes rumpa eller anus utan att föra in något. Gillar hon dock penetrering där bak kan du givetvis föra in dina fingrar.

7.Experimentera

Prova olika tekniker och upptäck möjligheterna av flera tekniker på samma gång.

8.Maktspel

Var dominant och bind henne samtidigt eller om hon är den dominanta kan hon styra trycket genom att ha sina händer på ditt huvud.

9.Låt henne hjälpa till

Hon vet bäst vad som tar henne till orgasm om ni upplever svårigheter kan du be henne om hjälp.

10.Experimentera med din tunga

Prova att rulla din tunga och penetrera henne eller kanske tar du pannkakan från toppen till botten. Du kan prova olika saker.

11.Välj en sida

Ofta gillar kvinnor en sida bättre än den andra prova att stimulera hennes favorit sida.

12.Våtare är bättre

Vi rekommenderar att om du inte kan producera tillräckligt med saliv själv att du använder glidmedel. Det är skönare för er båda med en bra våthet.

13.Blås

Gör igen en ”O” form och blås på hennes vagina, det ger en härligt kylande effekt.

14.Slicka hennes anal

Gör detta efter du slickat fitta men aldrig omvänt. Har du slickat anal ska din mun tvättas före den rör andra delar av kroppen för att undvika infektion. Tänk på att fråga innan, många gillar inte anusstimulering.


5.11 Farliga misstag som de flesta män gör när de slickar fitta

1.Använd inte alfabetet – Prova inte att rita alfabetet på hennes fitta, de flesta kvinnor gillar inte detta.

2.Var konsekvent – Det är bäst att vara konsekvent att byta teknik och hasighet hela tiden gör det svårt för de flesta kvinnor att komma.

Du ska speciellt inte ändra din teknik när hon närmar sig orgasm. Håll rytm, hastighet och tryck!

3.Lyssna efter feedback – Lyssna på hennes kropps signaler och fråga aktivt efter vad hon gillar.

4.Mat är en dålig idé – Att slicka mat från din partners kropp kan absolut vara jättesexigt men du ska inte slicka det från hennes vagina.

Mat partiklar kan tränga in i vaginan och skapa irritation och infektioner. Bland annat svampinfektioner.

5.Imitera inte porr – Slicka fitta porr ska se bra ut men inte kännas bra. Därför ska du inte imitera denna typ av stimulering.

6.Var inte för tuff – Det är ett känsligt område så du behöver inte vara hårdhänt när du slickar klitoris.

7.Härma inte penetrationssex – Att försöka penetrera tungan gör inte mycket för henne. Penetrationssex är något annat, separera dem. Att slicka fittan är en konst och bör göras med ömhet.

8.Använd gärna händer – Det kan göra hennes upplevelse bättre.

9.Gå inte för fort fram men ignorera inte snabbisar heller – Vi rekommenderar den långsamma varianten men det finns också något härligt med en snabbis. Men kom ihåg att göra det till något sexigt och inte något som ska överstökads.

10.Fråga efter hjälp – Du kan prova olika tekniker på din partner och se vilken hon gillar mest. Fråga gärna om vilken hon gillar bäst och vad som fungerar för henne. Det som gör en person till en fantastisk älskare är att vara öppen för feedback.

11.Fokusera inte för mycket på orgasmen – Har du någon gång haft svårt att komma? Hjälper det då om någon säger att de ska ta dig till orgasm eller känner du dig pressad och stressad av det? De flesta känner sig stressad av att höra orgasm nämnas för mycket. Fokusera därför inte på det utan på hennes njutning.

Om du låter bli att göra dessa misstag här ovan så finns det stora chanser att du kommer få tjejen att komma snabbt.

Hur känns det att bli slickad?

Det kan vara svårt att veta hur det känns att bli slickad av flera skäl, du kanske själv inte har en fitta eller så har du aldrig blivit slickad. Det kan kännas olika för alla, hos vissa kan det pirra till i hela kroppen.

Bilder på personer som slickar fittan är lånade från Bad Girls Bible.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här