Rimming – Komplett guide till att slicka anal

630

Rimming är en otroligt härlig form för stimulering som dessutom är väldigt enkel att lära sig. Det innebär att stimulera anal med tunga eller mun. I rimming är att slicka det normala sättet att göra detta på men du kan också göra det helt utan beröring med hjälp av att blåsa eller kanske spotta din partner i dennes anal.

Nedan har vi gjort en guide till att slicka anal för dig som är ny till detta. Upptäck allt det kittlande som rimming har att erbjuda nedan.

Vad är rimming? – 20 tips för att slicka anus.

Alla har ett rövhål och för dem av oss som är äventyrliga är det den perfekta platsen för härlig analaction. Män som kvinnor kan mottaga rimming i världsklass. Upptäck njutningen som ditt rövhål kan erbjuda och överraska din partner med fantastisk rimming.

1. Älska rövhål

Anal kulor

För att ha succé innanför rimming ska du älska rumpor och mer specifikt ska du älska din partners rumpa. Du måste tycka att det är den gulligaste, sexigaste rumpan någonsin och vilja ge den personen fantastisk njutning.

 

2.Det är en bra idé för mottagaren att rengöra sin anus före. (Ja, vi talar om douching)

Det är viktigt att du i alla fall rengör utsidan av din rumpa. Även om du och din partner har det fint med det naturliga (inte douched) så gör att tvätta rövhålet hela upplevelsen mycket bättre. Det kan finnas små spår av toalettpapper i din anus som gör upplevelsen mindre njutningsfull. Så i det minsta rekommenderar vi att du hoppar in i duschen och tvättar ordentligt där bak. Vill du vara helt säker på att det inte finns några rester av något som helst kvar kan du använda en anal douche.

 

3.Om du väljer att douche, ta din tid.

Sinful Deluxe Anal Douche

De flesta väljer att använda sig av en douche före rimming. Det är helt enkelt det mest hygieniska alternativet då det också finns några hälsorisker som associeras med rimming, dessa går vi igenom vid punkt 15.

Ge din douching tid eller så kommer du behöva hoppa in i duschen igen för en ny rengöring. När någon slickar anus vill du kunna vara helt avslappnad och inte tänka på att överblivet vatten rent eller orent kan komma ut.

Douching rekommenderas för en lång och trevlig rimming session – som är en bra föregångare till annat penetrerande sex. Om du vill ha en härlig lång session behöver du kanske en trevlig och lång rengöring före.

Du använder en douche och håller vattnet i kroppen i cirka 6 till 15 sekunder (det är standard tiden som rekommenderas) men vissa människor väntar längre före de släpper ut vattnet i toaletten eller duschen. Du kan göra detta med de olika varianter av douches som vi länkar till ovan vilket är douche i form av en pump och en grej som du sätter på duschen. Det finns även preparat som kan köpas på apoteket.

 

4.För mycket rengöring är inte bra.

Att rengöra för mycket kan innebära att du gör det varje dag eller att du gör det för intensivt (det ska helst vara lugnt och milt) eller att du ta för mycket vatten i din rumpa utan att släppa ut det. Douche för mycket kan förstöra balansen i tarmen som din kropp använder för att på ett hälsosamt sätt göra sig av med avfall.

Det bästa tipset är: Ta inte mer än en timme för att förbereda dig för sex och under den timmen ska du ta många pauser och massera din mage och se till att allt vatten släpps ut. Om det tar för lång tid och du inte kan se slutet, sluta och se Netflix eller säg till din partner att hoppa in i duschen istället och att ger en rimming i kväll.

 

5.Börja inte med rimming precis när du är färdig med douching.

Det är smart att vänta. Vatten kan ha fastnat där uppe och när du ligger på din rygg eller mage kan det komma ut. Därför ligger många människor på sin vänstra sida för att göra sig av med douche vatten som fastnat. Du vill ju inte göra detta av misstag när hens mun är i ditt rövhål.

 

6.En bra diet är verkligen allt.

Rimming – Komplett guide till att slicka anal

Det är ofta stor enighet i att queera män doucher för mycket. Detta kommer från medicinska experter och andra. Det är också stor enighet om att douching är onödigt och potentiellt skadligt.

Vatten som du skjuter upp i rövhålet på ett eller annat sätt kan torka ut din hud och skapa problem. Vissa säger att en fingerkontroll är nog om det är rent kan du tuta och köra. Andra säger att om du vill göra lite rent på insidan kräver det mycket mindre vatten än man tror.

Det dem flesta är eniga om är att en bra diet är nyckeln till en ren anal. Kött men inte rött kött, grönsaker, söta frukter och mat som inte ger en pruttig mage tillexempel lök och broccoli kommer få din anal till att smaka och lukta bättre. Fiberrik mat kommer göra rengöringsprocessen lättare.

Att använda badrummet är din kropps naturliga sätt att göra sig av med avfall och det är det bästa sättet. Fiber hjälper till med att göra ditt bajs kompakt och hjälper dig med att kunna få ut allt från din tarm när du sitter på toaletten. Att inta en hälsosam mängd fiber kan med andra ord göra jobbet åt dig.

 

7.Ja, dem gör glidmedel för rimming.

Givetvis så gör dom det. Det är vattenbaserat då ingen vill slurpa i sig silikonbaserat glidmedel, som inte torkar ut eller bryts ned av vatten eller spott.

Om ni tänker att det vore kul med smak när ni slickar anal så kan ni absolut använda det så länge det är vattenbaserat. Här är tre stycken som vi rekommendera:

Sinful Glidmedel med jordgubbssmak – Din partner får smaken av sommar

Sinful Glidmedel med Jordgubbssmak 50 ml

Se priset här

Swede Fruity Love Smaksatt Glidmedel 100 ml – Att slicka anal har aldrig smakat så gott

Swede Fruity Love Smaksatt Glidmedel 100 ml

Se priset här

Aguaglide Glidmedel med Smak 100 ml – Välj mellan massor av olika smaker.

Aquaglide Glidmedel med Smak 100 ml

Se priset här

Dessa tre är vattenbaserad och har smaker som förhöjer upplevelsen.

8. Alla önska inte en helt ren rumpa före rimming. Det är okej att fråga.

Alla har vi olika smak och vissa älskar lukten och smaken av en naturlig anal. Då får du verkligen den där äktheten och råheten. Vissa föredrar dig till och med efter du precis kommit hem från gymmet. Kanske tar hen lite Listerin när hen är färdig med dig.

Om du någonsin kommer få eller har haft en partner som älskar ett smutsigt rövhål säger vi bara grattis till att du aldrig behöver använda en douche igen.

 

9. Rimming handlar om mer än tunga. Variera stimuleringen.

De som gillar aggressiv rimming kommer gå direkt på hålet och slicka nonstop i den samma rörelse igen och igen och igen medan de pressar tungan längre och längre in. Detta kan kännas helt fantastiskt men kan också bli väldigt tråkigt efter ett tag. Det kan faktiskt till och med tära på ditt hål. Saliv torkar nämligen ut din hud och hålet är det sista stället du vill torka ut speciellt om rimming är ert förspel.

Dela upp din tunga mellan hålet och det känsliga området runt omkring. Gör designs och mönster (stjärnor, sicksack, spiraler, cirklar etc.) Kittla hålet med toppen av din tunga för att sedan pressa in din tunga så långt du kan. Variera mellan din tungas olika sidor och gör snabba och lätta slick blandat med djupa och starka.

Ett annat tips är att låtsas att du hånglar med din partner, rörelserna passar lika bra till rövhål som läppar.

 

10. Din andning är lika viktigt som din tunga använd det.

Rimming

Underskatta inte effekten av andning mot hud. Om du någonsin har skedat en person så vet du hur andedräkten kan kännas mot din nacke. Det kan kittla eller kännas skönt, upphetsa eller irritera, beroende på din känslighet.

Andning är enormt viktigt i ett bra rimming jobb. Gör ett litet ”o” med dina läppar och blås mot rövhålet som att det vore ett ljus på en födelsedagstårta. Detta kan få din partner att stöna. Det är oftast en kallare utandning. Byt mellan att öppna munnen med massa värme mot hålet och gör dem redo för din tunga. Pausa, dra ut den och dyk.

 

11.Ge uppmärksamhet till omkringliggande området.

Glöm inte att fokusera på området omkring anus. Det kan vara speciellt skönt att fokusera på området mellan anus och testiklar. Detta område är väldigt känsligt vilket gör att det känns fantastiskt att slicka.

 

12. Glöm inte andra saker där nere.

Det handlar om mycket mer än att slicka anus. Området där nere har alla möjliga känsliga områden. Är du bekväm med andra saker än rimming, låt din partner utforska allt där nere.

 

13. Om du gillar det, pröva att raka dig!

Rimming

Ingen gillar att få hår i munnen. Vill du undvika hår mellan tänderna kan du se till att raka dig för rimming. Det kan också vara hett att göra för eller med någon. Ska du få den bästa utsikten och undvika inväxta hår som skapas av friktion och misstagen hårdragning. Generellt så rekommenderar vi att du rakar din rumpa så att du alltid är klar för anallekar.

Det bästa sättet att raka ditt rövhål är givetvis att få någon annan att göra det för dig. Gör det långsamt, använd en mild rakgel och försök att vara så stilla som möjligt för att undgå skador.

 

14. Känn till riskerna.

Om du blir rimmad så är du rätt säker. Sätt dig tillbaka och njut. Om du älskar att slicka anal så är du i större risk att råka ut för sjukdomar som gonorré, hepatit A, herpes, syfilis (om det finns ett öppet sår), ögoninflammation och andra små presenter.

Även rengjorda och förberedda rövhål kan bära dessa och könssjukdomar är inte exklusivt för rimming. De flesta former för sexuell kontakt har möjligheten för att överföra obehagliga infektioner.

Gör det du kan och testa dig ofta för olika sjukdomar för att försäkra dig om att du inte smittar. Lita på att din sexpartner gör det samma.

 

15. Använd tänderna sparsamt.

Använd tänderna sparsamt.

Vissa riktigt bra rimmers vet precis hur tänderna ska användas (sug inte när tänderna är pressade mot hans hål). Om din partner använder tänderna, tänk på att detta är professionellt. Det kan bli väldigt obehagligt om tänder används på fel sätt. Men om man vet vad man gör kan tänder och tunga vara en härlig kombination. Du ska dock aldrig bita eller suga eller på andra sätt vara aggressiv med dina tänder någonsin.

 

16.Har du skägg använd det.

Riming

Vissa människor älskar att känna stubb mot deras hål. Andra gör inte, prova att stimulera hen med ditt skägg och se om han gillar det. Se vad din partner gillar och ge hen vad han gärna vill ha.

 

17. Håll inte på för evigt.

Ju bättre du är till rimming, ju längre kan du göra det men det finns en gräns.

Oavsett hur bra du är så kommer saliv att torka ut din hud och rimming kommer att sluta vara njutningsfullt efter viss tid. Oftast så används rimming som ett slags förspel så håll inte på för alltid utan läs din partners signaler och sluta när det blir för mycket.

 

18.Bit inte.

Bit inte hålet. Din anus är väldigt känslig och du får lätt skador och sår. Därför ska tänder hållas borta från området. Skador ökar risken för spridning av sjukdomar ännu mer. Sexleksaker för din anal har alltid mjuka kanter för att inte skada personen som använder dem. Du kan hitta kittlande vuxenleksaker för din anal här.

 

19. Att skriva ut ord med din tunga är ett klassiskt trick och det känns jätteskönt.

Att skriva ut ord med din tunga är ett klassiskt trick och det känns jätteskönt.

Tror du inte på oss? Prova det! Genom att göra detta får du variation i din stimulering istället för att du gör exakt samma rörelse med din tunga.

 

20. Var inte rädd för att låta.

Rimming är en av de sexakter där du kan behöva veta att det du gör funkar. Verbal eller fysisk försäkran kan därför vara bra. Bara ett stön eller att skaka rumpan lite kan ge din partner den försäkran hen behöver.

Låt så mycket du vill så att din partner vet att hen gör det bra.

Bonus – Sexställningar för rimming.

snabbt sex

Det finns massa olika sexställningar som passar när du slickar analt. Vi har samlat några av våra bästa tips och om du inte hittar det du söker kan du hitta inspiration till fler sexställningar här.

1.The Rim Shot

Rimming

Det här är en extra bra sexställning för nybörjare. Den mottagande parten ligger ned med benen upp mot bröstet. Med denna position får ni många möjligheter för stimulering. Det är en sexställning som är rekommenderad för er som är nybörjare till rimming då åtkomsten är lätt och optimal.

 

2. The Private Tour

Detta är också en ställning som är bra för er som är nya till rimming. Mottagaren ligger på mage med en kudde under höfterna så dessa är höjda. Det ger perfekt åtkomst till anus och är dessutom en bekväm position. Positionen gör det dessutom möjligt för dig att leka med dig själv samtidigt.

Dubbelstimulering är alltid härligt. Som nybörjare kan det dessutom vara att föredra att vara så bekväm.

 

3.The Deep Sea River

Rimming

Ta era lekar med i duschen. Det rekommenderas också för er som är nya till att slicka anal. Att stå i duschens varma strålar kan göra att det känns mer bekvämt och avslappnad. Här rekommenderas det bara att mottagaren står upp och eventuellt håller händerna mot väggen. Om ni är oroliga för hygienen så är denna absolut att rekommendera då det kommer kännas mycket renare.

Gör ni denna kan douching och liknande kännas onödigt.

 

4.The Bend and Tap

Det här är en position där mottagaren igen ska stå upp men luta sig fram över en säng med händerna. Ingången till din anal blir då väldigt tydlig. Det här är en position som gör att ni kan leka fräcka smisklekar och kan göra så att du känner dig blottad på ett upphetsande sätt.

Detta kanske inte är den första positionen ni ska prova. Är ni helt nya rekommenderar vi någon av de andra tre som är helt perfekta för nybörjar rimming.

 

5.The Rainy Trumpet

Mottageren står upp medan givaren är på knä med perfekt tillgång till hålet eller hålen beroende på kön. Det här är en position som passar er som vill inkludera lite fingeraction och göra er sexiga rimming ännu sexigare.

Vi rekommenderar främst denna ställning till er som är ett heterosexuellt par eller ett lesbiskt par då ni kan få mest utav att vara mottagare här. Fokuset ligger på dubbelstimulering och det handlar om att fingra en vagina samtidigt som du utför fräck rimming.

Att prova att stimulera din partner på flera olika sätt samtidigt är det mest kittlande du kan göra.

Vi hoppas att ni hittade en ställning och några tips på hur er rimming ska bli helt fantastisk. Det är alltid vår rekommendation att ni tar ett test för könssjukdomar före ni går igång med denna form för stimulering. Dessutom rekommenderar vi att ni pratar med er partner om förväntningar och liknande och inte bara överraskar hen en vacker dag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här