Analkrok – Bästa i test

1298

En anal krok är ett måste när ni ska på bondage äventyr. Det är sexleksaken som leder till en otroligt kittlande spänning och kommer garantera er en fantastisk natt tillsammans.

Alla analkrokar vi har funnit består av en krok som har en härligt stimulerande kula i ena änden och en praktisk ögla i den andra änden.

Hitta din favorit bland våra favoriter nedan och njut redan innanför några dagar.

Vad är en analkrok?

Normalt så är en anal krok en metallkrok som har en boll i ena änden och en ögla av något slag i den andra. Öglan är placerad på den långa änden och den kortare änden ska föras in i anus.

Syftet med kroken är att hålla din underkastade partner på plats under BDSM lekar. Hur ni vill binda repet som ni sätter fast den med är helt upp till er. Ni gör det som känns mest kinky i den situationen.

Vad är bondage?

Nu har vi nämnt ordet bondage massor av gånger men vad är det egentligen vi refererar till.

Det handlar om att binda eller begränsa sin partner som har samtyckt till detta. Vanligtvis är det den dominanta som binder och begränsar och den underkastade som begränsas i rörlighet eller liknande. Det är sexuellt upphetsande för några med detta maktutbyte och vissa njuter av att kunna slappna av och styras av någon annan. En analkrok är ett sätt att begränsa din partner.

Många tror att bondage har med våld att göra men det har det absolut inte. Det är en upphetsande begränsande lek och har inget med våldsamhet att göra.

 


TESTVINNARE Rimba Bondage Metall Analkrok Large 27 cm.

Rimba Bondage Metall Analkrok Large

Se priset här

Detaljer:

 • Stimulering
 • Bondage
 • Kulans diameter är 4 cm

Recension

Du väljer om den ska användas till härlig analstimulering eller fräcka bondage lekar. I den ena änden hittar du kulan som har en diameter på 4 cm som kommer ge dig intensiv stimulering. Den andra änden har en ögla där ditt bondage rep kommer passa perfekt.

Den som är dominant i er lek binder fast den andra och ni är redo för er dominaslek. Detta är en produkt för dig som redan har lite erfarenhet med denna form för produkter.

Kulan kan även föras in vaginalt. Analkroken är gjord i rostfritt stål och har en längd på 27 cm. Den är också vattentät.

 


 

TILL NYBÖRJARENMaster Series Beaded Analkrok

Master Series Beaded Analkrok

Se priset här

Detaljer: 

 • Kundfavorit
 • Analkulor
 • 17 cm lång

Recension

Master Series Beaded Anal krokDessa analkulor är perfekta för dig som ska komma igång med analstimulering. Kulorna stegar nämligen i storlek vilket gör att ni kan börja med något lite mindre för att sedan gå vidare till mer intensiv stimulering. De varierar från en storlek av 1,5 cm till 3,2 cm så du kan bestämma intensiteten helt själv.

Kulorna har en bred sammankoppling vilket också gör att den går att användas som en analdildo. Gillar du mycket struktur i ditt hål så är detta produkten för dig.

För att säkra att inget oväntat sker så har den ett handtag som är format som en krok. Kom ihåg att hålla hårt i handtaget så att produkten inte kommer för långt in eller försvinner i kroppen. För en skönare upplevelse använd den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

 


 

DEN BILLIGA Rimba Bondage Metall Analkrok 24 cm.

Rimba Bondage Metall Analkrok

Se priset här

Detaljer:

 • Med en kula
 • Med en ring
 • Härligt metal material

Recension

Denna snygga analkrok i metall har en kula i ena änden och en ring i andra änden. Kulan som är 3 cm förs in i ditt anal och ringen används till att binda med ett bondagerep.

Du ska sätta in den så att den längre ändan följer din ryggs form. Ni måste hålla koll på kroppens reaktioner när ni byter ställningar och försäkra er om att det inte skapar obehag.

Använd den med glidmedel för att metallen ska kännas mer behaglig att föra in.

 


NYHETMaster Series Hooked Analkrok

Master Series Hooked Analkrok

Se priset här

Detaljer:

 • Intensiv stimulering
 • 12,7 cm införbar
 • Rostfritt stål

Recension

Denna analkrok ger dig det bästa av två världar du får en fantastisk, intensiv analstimulering samtidigt som ni har en härlig bondage lek.

Du för in den 3,8 cm stora kulan i ditt anal medan öglan ser till så att du sitter ordentligt på plats som underkastad. Den är perfekt för er som letar efter något extra dirty.

Om ni har erfarenhet med denna typ av produkt kan ni även använda den till vaginalstimulering. Analkroken är 45 cm totalt där 12,7 cm är införbart. Den kommer kännas härligt kylig och slät inne i din kropp.

 


Vad är en Analkrok?

En analkrok är en erotisk leksak som används för att utforska anal stimulering och bondage. Tillverkad vanligtvis av material som rostfritt stål eller silikon, har den en krokformad ände och en handtagssida.

Så här använder du en Analkrok

För att använda en analkrok, börja med att applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel på leksaken och runt analområdet för att underlätta införandet. Försök vara avslappnad och använd långsamma, mjuka rörelser vid införandet för att undvika obehag.

När analkroken är på plats, kan den användas för olika erotiska äventyr. Många uppskattar känslan av fullhet och tryck som kroken ger, särskilt under andra sexuella aktiviteter. Vid användning av analkroken i en BDSM-kontext kan partnern hålla i handtaget för att utöva lätt dragkraft eller styrning, vilket ökar den dominanta och undergivna dynamiken. Välbefinnande och kommunikation är avgörande vid användning av analkrokar för att säkerställa att båda parter är bekväma och njuter av upplevelsen.

En nybörjarguide till BDSM

Många par vill utforska BDSM men kanske inte riktigt vågar. Det känns väldigt förbjudet, tabu och nästan lite våldsamt. Kanske finns det också en anledning till att vara lite rädd eller orolig. Om ni går för fort, för långt eller om det sker ett missförstånd kan ni skada varandra eller kanske till och med relationen.

Men vi vill inte göra er rädda utan bara uppmärksamma på att det är viktigt att ni kommunicerar och sätter gränser.

Låt oss starta helt från början. Vad betyder så BDSM?

 • Bondage/Discipline
 • Dominance/ Submission
 • Sadism/ Masochism

Det är en bred term som inkluderar allt från lite smisk till analkrok till avancerade upphängningar. Termen täcker allt inom BDSM och går från det allra mildaste till det allra hårdaste.

Så här kommer ni igång med fräcka BDSM lekar:

 1. Utforska dina fantasier: Vad tänder du på? Vilka är dina snuskigaste drömmar? Låt fantasien löpa fritt och tänk dig in i allra fräckaste scenariona som får dig att skaka av upphetsning. Så lägger du en plan i ditt huvud och tänker vad kan man faktiskt realistiskt göra av detta. Då har du en väldigt bra start.
 2. Vilken energi vill du ha: Nu när du vet vad du gärna vill ha så ska vi tänka på vilken erotisk energi dessa fantasier kommer med. Tycker du att det låter flummigt? Tänk då på en kyss och hur en kyss kan kännas hård, romantisk, avisande beroende på vilken energi som infinner sig. Vill du att din partner ska piska dig lätt och kittlande eller hårt och straffande? Försök se scenariot framför dig vilket humör och vilken energi ska vara på plats? Vet ni hur era roller ska vara blir det lättare för er att träda in i dem.
 3. Utforska olika idéer med din partner: Laga middag och sätt er med ett glas vin och prata med varandra. Berätta om dina fantasier och låt hen berätta om sina. Om du känner att den här delen är för svår och något du inte kan göra så är du inte redo. BDSM handlar otroligt mycket om tillit och om du inte kan vara ärlig kan det gå dåligt för er under akten.
 4. En sak åt gången: Köp inte en piska, en gagball, en analkrok, en butt plug och masker på samma gång. Ett misstag många gör är att de försöker prova allt på en gång. Ta en sak åt gången. En bra sak att börja med kan vara en enkel piska eller ögonbindel. När ni vant er med det kan ni gå vidare och lägga till saker till er sexiga lek.
 5. Sätt gränser: Ni ska sätta gränser varje gång ni ska dyrka BDSM. Det är jätte, jätte, jätteviktigt. Ni ska båda vara förberedda på vad som kommer hända och vad som inte kommer hända. Det gör att ni båda är helt bekväma och kan slappna av och bara njuta. Det är viktigt att ni håller fast i de gränser som sätts. Om ni vill ändra dessa så gör det till nästa gång.
 6. Ta det långsamt: Många vill bara komma igång och köra stenhårt från början. Bygg upp stämningen och ta en sak i taget, det minskar risken för att någon blir skadad. Ni ska båda två kunna hänga med och lära er vad ni tycker bäst om.
 7. Eftersnacket: Prata med varandra efter. Det behöver inte vara precis efter men några timmar eller dagen efter. Vad fungerade, vad var bra och vad var dåligt? Vad kan vi göra bättre nästa gång. Gör en liten evaluering och se om ni kan ha det ännu bättre nästa gång.
 8. Se och lär: Det är svårt att bara börja med något man aldrig prövat förr. Hur ska ni egentligen veta vad man gör och vad man inte gör? Deltag i BDSM konferenser eller fetish fester och bara observera. Det finns också mycket material online där ni kan lära er. Vem vet ni kanske hittar en härlig workshop med lite steg för steg övningar.
 9. Var öppna: Man ska aldrig säga aldrig. Uteslut inget från början ta ett steg i taget och se vad ni kanske lär er att gilla.
 10. Njut av resan: Det är en resa som hela tiden utvecklar sig. Precis som människor som har olika faser och ändrar sig med tid kommer ert BDSM äventyr också fortsätta med att utveckla sig. Njut av varandra och den kittlande utvecklingen.

Kanske beställer ni en analkrok och börjar ert äventyr redan ikväll?

Varför ska vi prova BDSM?

Nu vet ni hur ni kommer igång med BDSM men varför ska ni göra det? Vad är de för fel på missionären och doggystyle två gånger i veckan?

BDSM är förbjudet och spännande och något som många lockas av och njuter av. Här är några anledningar till att ni ska prova det idag:

 • Leder till bättre kommunikation och intimitet.

Som du kunde läsa dig till ovan handlar BDSM väldigt mycket om att kunna berätta saker för varandra. Ni måste kunna tala om era innersta sexdrömmar och lita på att din partner inte skrattar utan är där med dig för att testa allt det ni vill i sängen. När du litar på din partner när hen binder dig upp och ned kommer ni lita på varandra genom allt.

 • Det uppmuntrar till trohet i relationen.

Det har bevisats att troheten i en relation är högre mellan de som dyrkar BDSM. Kanske är det för att de har ett levande sexliv. Kanske är det för att den tilliten som uppbyggts och allt det som man provat tillsammans inte kan hittas med en ny partner. Din partner kan inte ha bättre eller mer spännande sex hen kan med dig.

 • Det är bra för din mentala hälsa.

Folk som dyrkar BDSM har visat sig vara mindre neurotiska, mer öppna, känner sig mer säkra i sin relation och har det generellt bättre än andra mentalt. Det kan vara på grund av att du får lov till att leva ut dina drömmar.

Om du är underkastat får du också lov till att släppa kontrollen och bara slappna av. Det är något som vi nästan aldrig får göra. Samhället lägger så mycket press på att vi hela tiden ska vara perfekta och prestera. Du ska ha koll på allt. Som sub ska du bara följa någon annan och kan helt släppa förväntningarna på dig själv.

Så det finns några anledningar utöver njutningen och spänningen med att prova BDSM.

Viktigt att komma ihåg före ni kommer igång

En av de viktigaste sakerna med BDSM och fördom mot det, är att det är någon form för misshandel. Det är absolut inte misshandel. BDSM handlar om sexuell njutning för båda parter. Ingen ska vara rädd eller komma till skada.

Det är viktigt att ni kan kommunicera för annars kanske en av er kommer vara rädd under akten. Om någon som jag inte hade godkänt skulle slå mig med en piska och kalla mig hemska saker så hade jag blivit rädd. Det är därför så viktigt att ni sätter gränser och kan säga stopp.

Du kanske har hört om ett så kallat ”safe word”. Ett säkerhetsord som används när en av er känner att det har gått för långt. Det kan egentligen vara vilket ord som helst bara ni kommer överens om det innan. Stopp kanske inte är det bästa säkerhetsordet då BDSM kan vara lite som ett rollspel så en slav kanske vill ropa stopp som en del av akten. Därför kan ni med fördel istället välja ett ord som inte har något med er sexuella lek att göra som elefant eller panda eller något som är väldigt tydligt.

Kom igång med en anal krok eller en annan BDSM produkt och gör dina fantasier till verklighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här