Fjärrstyrd dildo – De 9 bästa i test

594

Få tag på en sexleksak som kryddar till parlekarna och förbättrar onanisessionerna med hjälp av en fjärrstyrd dildo. Dessa leksaker tillåter en att skifta mellan härliga vibrationslägen med hjälp av bland annat en fjärrkontroll eller en applikation i telefonen, och resultatet blir njutning som aldrig förr med en högkvalitativ sexleksak. Bjud in partnern eller ta sakerna i egna händer!

För att lättare hitta en passande fjärrstyrd dildo listar vi nedan några av de bästa varianterna på marknaden inom diverse kategorier, så vad väntar du på? Kika på de olika valmöjligheterna och få tag på en skön vibrerande dildo redan idag.

TESTVINNARE – Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm

naturtro dildo med fjernbetjening

Se priset här

 

Verklighetstrogna sexleksaker kan sannerligen komma att ta upplevelsen till en helt ny nivå med skön stimulans som aldrig förr. Här kommer en fjärrstyrd dildo såsom Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm in i bilden. Med ett markerat penishuvud, ådror, pungkulor och en realistisk hudfärg är det svårt att stöta på en mer verklighetstrogen onaniprodukt. Använd Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm under onanisessioner eller parlekar med partnern för njutning med en maffig leksak på 24,5 cm i längd.

En stor fördel med en fjärrstyrd dildo såsom den här är att den kommer utrustad med en vibrationsfunktion. Välj mellan två stycken intensitetsnivåer som man kan skifta mellan via den medföljande fjärrkontrollen. Detta blir perfekt för heta parlekar där en person håller i fjärrkontrollen medan den andra njuter av dildon. För de som tycker om handsfree lekar har man även tur då det finns en sugpropp i botten av leksaken. Med hjälp av sugproppen blir det möjligt att fästa en fjärrstyrd dildo såsom den här på diverse ytor såsom golv och väggar. Kom ihåg att inhandla ett vattenbaserat glidmedel separat för att på ett så bekvämt vis som det går kunna föra in dildon.

Fördelar:

 • Härliga vibrationer som styrs med en fjärrkontroll
 • Naturtrogen dildo för en så äkta upplevelse som möjligt
 • Sugpropp i bottnen för att fästa dildon på plana ytor

Nackdelar:

 • Måste köpa batterier separat

TILL NYBÖRJAREN – Uprize Rock Hard AutoErect Fjärrstyrd Dildo 20 cm

uprize rock hard autoerect fjernbetjent dildo 20 cm

Se priset här

 

Är det hög tid att testa på en ganska unik sexleksak som kan ta lekarna i sovrummet till en helt ny nivå? Då kanske man vill ge en fjärrstyrd dildo såsom Uprize Rock Hard AutoErect Fjärrstyrd Dildo 20 cm en chans. Den här onaniprodukten går från att ligga slak till att ställa sig upp genom att trycka på en knapp på den medföljande fjärrkontrollen – en häftig funktion som definitivt gör så att det hettar till under onanisessionerna. Med sugproppen i bottnen kan man fästa dildon på till exempel väggen eller golvet för att njuta av allt som den härliga sexleksaken har att bjuda på utan att behöva använda händerna.

Dildon har inte bara en autoerect-funktion utan är dessutom utrustad med så mycket som 10 olika vibrationslägen att skifta mellan. Njut av dessa i antingen sovrummet eller badet då en fjärrstyrd dildo såsom den här är 100 % vattentät. För att slippa att tänka på batterier laddas dildon upp med hjälp av en USB-sladd, så sätt gärna leksaken på laddning efter användning för att den återigen ska vara redo vid kommande tillfällen. En fjärrstyrd dildo som är så unik som Uprize Rock Hard AutoErect Fjärrstyrd Dildo 20 cm är svårt att hitta!

Fördelar:

 • Autoerect-funktion som tar dildon från slakt till uppstående läge
 • 10 vibrationsinställningar att skifta mellan
 • Vattentät för onanisessioner i badet

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN BILLIGA – Fjärrstyrd Vibrerande Dildo

fjernstyret vibrator dildo

Se priset här

 

Njut av en lätt och smidig fjärrstyrd dildo i ett härligt silikonmaterial genom att vända sig till produkten Fjärrstyrd Vibrerande Dildo. Den här svarta naturtrogna sexleksaken kommer med en realistisk utformning och ett markerat ollon. Hela dess längd ligger på 20 cm, men den införbara längden är 17,5 cm med en diameter på 4 cm där dildon är som tjockast. Stimuleras av den stilrena sexleksaken under onani på egen hand eller ta med dildon in i sovrummet under förspelen med partnern.

Fjärrstyrd Vibrerande Dildo agerar inte bara som en ordinär dildo, utan kommer utrustad med 10 vibrationslägen som man byter mellan med hjälp av en trådlös medföljande fjärrkontroll. Det är här som parlekarna kommer in i bilden då man gärna kan låta partnern hålla i fjärrkontrollen och byta mellan vibrationerna medan man själv drar nytta av dildon. Batterier ingår till både fjärrkontrollen och dildon, så detta är inget som man behöver tänka på. Inte kan det gå fel med denne trådlösa dildo, så satsa på leksaken redan idag och njut av dess många fördelar.

Fördelar:

 • Stilren dildo i härlig silikon
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Styrs med en sladdlös fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Använder sig av batterier istället för laddningssladd

MEST POPULÄRA – Uprize Rock Hard AutoErect Fjärrstyrd Dildo 15 cm

uprize rock hard autoerect fjernbetjent dildo 15 cm

Se priset här

 

Detta är en fjärrstyrd dildo som man nog kommer att känna igen. Vi nämnde nämligen 20 centimetersvarianten högre upp på listan, men här är dildon i ett lite mindre format. Uprize Rock Hard AutoErect Fjärrstyrd Dildo 15 cm är en riktigt häftig dildo som från början ligger ner i ett slakt tillstånd, men med hjälp av ett knapptryck ställer sig dildon upp rakt och är redo att användas. Köp gärna ett vattenbaserat glidmedel för att använd tillsammans med dildon för en extra härlig känsla.

Om vanlig penetrering inte är roligt nog kommer Uprize Rock Hard AutoErect Fjärrstyrd Dildo 15 cm också med en vibrationsfunktion som ger en möjligheten att prova på 10 vibrationslägen för att hitta det som passar en som bäst. Det är med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen som dessa vibrationslägen skiftas mellan, så använd antingen dildon själv eller låt partnern hålla i fjärrkontrollen medan man själv bara behöver luta sig tillbaka och njuta.

Fördelar:

 • Gå från en slak till en upprättstående dildo med ett knapptryck
 • Skifta lätt mellan 10 vibrationslägen med en fjärrkontroll
 • Välj mellan en lila eller beige variant

Nackdelar:

 • Relativt dyr

TILL VARDAGEN – Loving Joy Super Gybrator Roterande Dildovibrator

loving joy super gybrator fjernstyret

Se priset här

 

Loving Joy Super Gybrator Roterande Dildovibrator är en högkvalitativ fjärrstyrd dildo med ett naturtroget utseende som är framtaget för att likna den äkta varan så mycket som möjligt. I materialet TPE kommer den här vattentäta dildon som därför kan dras nytta av i både sovrummet och badet antingen på egen hand eller tillsammans med partnern. Med sitt markerade ollon, pungkulor och allmänt realistiska utseende ser Loving Joy Super Gybrator Roterande Dildovibrator till så att man får en så naturtrogen upplevelse som möjligt.

Såsom namnet antyder är detta dock inte enbart en vanlig dildo. Det är nämligen en fjärrstyrd dildo som både roterar och vibrerar för maximal njutning. Ge fjärrkontrollen till partnern och låt honom eller henne välja mellan de sju olika vibrationslägena samtidigt som man själv stimuleras av de härliga mönstren. För de som är på jakt efter att krydda till parlekarna eller för de som vill förbättra onaniupplevelsen är det här en sexleksak som aldrig sviker en.

Fördelar:

 • Vattentät för lekar i badet och duschen
 • Både roterar och kommer med sju vibrationslägen
 • Styrs med en händig fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Inte det lättaste att använda för nybörjare

DEN FRÄCKA – You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

you2toys fjernbetjent strap on duo

Se priset här

 

Vad sägs om en två-i-ett fjärrstyrd dildo? Det är precis detta som man får när man beställer You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo. Leksaken kommer i form av en strap-on med en dildo som är vänd inåt för att vaginalt stimulera personen som bär denne strap-on. Den andra dildon är vänd utåt för att stimulera partnern, så med You2Toys Fjärrstyrd Strap-on Duo blir det sannerligen full njutning för båda parter samtidigt.

Vi nämnde dock att det är tal om en fjärrstyrd dildo, och visst är så fallet. Båda dildoarna kommer med vibratorer inom sig som har tre hastigheter att välja mellan. Sättet som man styr hastigheterna på är genom en fjärrkontroll som ingår i paketet. Det är därför upp till en själv om man vill ha kontroll över vibrationerna eller ge den makten till ens partner. Den inåtvända dildon har en storlek på 10 cm x 3,5 cm medan den utåtvända bjuder på 18 cm x 3 cm. Glöm inte att fyra stycken AAA-batterier krävs för att få igång vibrationerna och de här batterierna måste köpas separat, men visst kan man använda denne strap-on även utan vibrationslägena.

Fördelar:

 • Två dildoar i en och samma strap-on
 • Kommer utrustad med tre vibrationshastigheter
 • Perfekt val för parlekarna

Nackdelar:

 • Fyra batterier krävs som måste köpas separat

DEN LYXIGA – 50 Shades Freed Feel So Alive

50 shades freed feel so alive 2000x2000

Se priset här

 

Lyxig är bara förnamnet när man talar om den stilrena 50 Shades Freed Feel So Alive sexleksaken i ett silkeslent material. Denne buttplug kommer att ta njutningen till nästa nivå när den används antingen under onanisessionerna eller parlekarna med sin käraste. Det blir lätt och roligt att involvera partnern då 50 Shades Freed Feel So Alive har en trådlös fjärrkontroll som ens partner kan ha kontroll över medan man använder sin buttplug.

Få en riktigt skräddarsydd upplevelse tack vare de åtta vibrationsmönstren som man kan välja mellan samt de 12 olika hastigheterna. För lekar i badrummet har man tur då sexleksaken är helt vattentät – och batterier blir ett minne blott då man laddar upp denne buttplug med en sladd. Det är helt enkelt tal om en riktigt lyxig, stilren och enkelanvänd buttplug som kommer att uppskattas av både honom och henne.

Fördelar:

 • Tillverkad i ett silkeslent material
 • En stor mängd vibrationslägen och hastigheter
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Mycket dyr

TILL DEN ERFARNE – CalExotics Emperors Dildo med Fjärrkontroll 18 cm

calexotics emperors dildo med fjernbetjening

Se priset här

 

CalExotics Emperors Dildo med Fjärrkontroll 18 cm är en fjärrstyrd dildo i ett naturtroget format. Applicera en klick vattenbaserat glidmedel som köps separat och njut av en dildo med ett detaljerat penishuvud, ådror, pungkulor – ja, så nära den äkta varan som man kan komma. I botten av leksaken finner man en sugkopp som gör det möjligt att fästa dildon på golvet, väggen eller insidan av badkaret för att ta lekarna till en helt ny nivå med handsfree upplevelser.

Det må inte vara en appstyrd dildo, men CalExotics Emperors Dildo med Fjärrkontroll 18 cm är utrustad med multispeed vibrationer som styrs via en fjärrkontroll. Denne kräver två stycken AA-batterier som måste köpas separat. Själva dildons mått ligger på 18 cm i längd och 4 cm i diameter, och för att få så mycket som möjligt utav sin dildo rekommenderas det återigen att även inhandla ett vattenbaserat glidmedel för härligare penetrering.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Har multispeed vibrationer
 • Sugpropp i botten för handsfree lekar

Nackdelar:

 • Kräver batterier som köps separat

NYHET – Topco Average Joe The Architect Dion Dildovibrator med Fjärrkontroll 23 cm

average joe the arkitekt dion dildo vibrator med fjernbetjening 23 cm

Se priset här

 

Då är det dags för en het nyhet som man inte vill missa: Topco Average Joe The Architect Dion Dildovibrator med Fjärrkontroll 23 cm – ett långt namn för en lång dildo. Om man är ute efter app styrda dildos kommer man inte att ha någon tur här, men visst är det lika härligt med en högkvalitativ sexleksak som drivs med hjälp av en fjärrkontroll. Dildon har ett naturtroget utseende med en mycket realistisk och detaljerad utformning, men den här sexleksaken agerar inte bara som dildo.

Njut av de sex olika vibrationslägena som man lätt kan skifta mellan med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Använd leksaken själv eller låt partnern styra ens stimulans på ett mycket härligt sätt. Allt man behöver för att redan idag få ut så mycket som möjligt av Topco Average Joe The Architect Dion Dildovibrator med Fjärrkontroll 23 cm är två stycken AA-batterier till fjärrkontrollen och leksaken samt ett vattenbaserat glidmedel för bättre glid vid penetrering. Svårare än så är det inte, så börja njuta på egen hand eller tillsammans med partnern genom att beställa redan nu!

Fördelar:

 • Realistisk utformning
 • Flera olika vibrationsinställningar
 • Styr enkelt vibrationerna genom en fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte i paketet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här