Analplugg – Bästa i test

2929

Stadig tvekan?

Se urvalet av Analpluggar här →

 


Sinful Slim Analplugg Small

“TESTVINNAR”

Sinful Slim Analplugg Small
Sinful Slim Analplugg Small

Se priset här

Recension

Sinful Slim Analplugg Small tillhör inte gruppen stora analpluggar utan är tvärtom relativt liten. Denna buttplug är mycket lämplig för anal stimulering på absolut högsta nivå. Eftersom Sinful Slim Analplugg Small är just liten så kan den vara ett mycket bra val för dig som är ny på analsex och vill testa det på egen hand eller tillsammans med en partner för allra första gången.

Sinful Slim Analplugg Small har en slank och är formad lite som en kägla. Den är åtta centimeter lång och den är mycket enkel att smidigt föra in i analgången. Eftersom den är liten kommer den inte att känns så kraftig som en mer traditionell analplugg.

Sinful Slim Analplugg Small är tillverkad av ett mjukt och mycket flexibelt silikon. Detta gör att pluggen känns len och skön mot huden i anus. Huden där är mycket känslig så det är bra med en len plugg. Att pluggen är len och skön gör det möjligt för dig ensam, eller tillsammans med din partner, att njuta av mycket långt och njutbart analsex.

Eftersom Sinful Slim Analplugg Small har en bred fot så kan du vara helt säker på att den kommer att sitta som den ska och att den inte kommer att fastna eller glida upp för långt. Den sugpropp som sitter på analpluggen kommer också göra att du får händerna fria till andra spännande upptåg.

Se priset här


 

 Sinful Anchor Silikon Analplugg

TILL NYBÖRJAREN

Sinful Anchor Silikon Analplugg
Sinful Anchor Silikon Analplugg

Se priset här

Recension

Sinful Anchor Silikon Analplugg är en anal plugg som gör att du kommer att kunna njuta av analsex på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Denna plugg är designad som ett ankare och det avrundade huvudet kommer att kittla dig skönt både i anus och i området runt anusöppningen.

Sinful Anchor Silikon Analplugg har en fot som är lite längre. Det gör att den kommer att sitta bättre i anus och det kommer i sin tur att göra den säkrare att använda. Denna fot kommer att fungera väl även efter en längre tids användning. Det kan trots allt vara ganska farligt att använda en analplugg som riskerar att fastna i anus eller, än värre, glida upp i ändtarmen för att sedan fastna där.

Sinful Anchor Silikon Analplugg är tillverkat i mycket smidigt, behagligt och läckert silikon. Detta silikon är mjukt och mycket behagligt och det kompromissar inte när det gäller fastheten – som är så viktig när man använder en analplugg.

Denna plugg från Sinful är mycket lämplig för dig och din partner om ni redan har provat på analsex tidigare. Sinful Anchor Silikon Analplugg fungerar också med en analkedja som kopplas till en annan sorts buttplug.

Se priset här


 

Baseks Klassisk Analplugg

“DEN BILLIGA”

Baseks Klassisk Analplugg
Baseks Klassisk Analplugg

Se priset här

Recension

Baseks Klassisk Analplugg är en av de bästa analpluggar som vi testat. Om du är intresserad av att prova på lite analsex på egen hand så är detta pluggen för dig. Den här analpluggen kommer att göra ditt sexliv mycket bättre. Det är trots allt så att anal stimulering är en mycket välbeprövad teknik för sexuell stimulans.

Det finns förstås ingenting som hindrar att du också använder Baseks Klassisk Analplugg tillsammans med en manlig eller kvinnlig partner, det kan vara kul att leka tillsammans.

Det som Baseks Klassisk Analplugg gör är att den stimulerar de mycket känsliga nerverna som sitter i och i området kring anus. Denna stimulans kommer att ge dig en mycket spännande och upphetsande erfarenhet. Eftersom Baseks Klassisk Analplugg är relativt liten är den perfekt att prova på för den som är nybörjare på analsex.

Baseks Klassisk Analplugg har en något rundad design vilket gör det enkelt att föra in pluggen varpå kroppen, som är kulformad, kommer att ge dig en mycket fyllig känsla. Att få uppleva sin anus fyllas upp är en mycket behaglig och erotisk upplevelse. Tack vare att Baseks Klassisk Analplugg har en bredare fot kommer du inte att behöva oroa dig för att analpluggen ska fastna eller glida upp i anus. Du kommer enkelt att kunna föra ut den efter att du använt den.

Baseks Klassisk Analplugg är producerad av TPE och den har ett mycket mjukt och lent yttre.

Se priset här


 

 Baseks Jewel Analplugg Medium

“DEN BILLIGA”

Baseks Jewel Analplugg Medium
Baseks Jewel Analplugg Medium

Se priset här

Recension

Baseks Jewel Analplugg Medium är en analplugg som fungerar utmärkt för den som vill prova på att experimentera med stimulering av sitt eller sin partners anus. Baseks Jewel Analplugg Medium kan användas som en analplugg kvinnor eller en analplugg män och den fungerar lika bra för heterosexuella som homosexuella par.

Om du drömmer om att börja experimentera med analsex och anal stimulering så är Baseks Jewel Analplugg Medium perfekt för dig. Denna analplugg har också ett lyxigt utformande som gör att din sexupplevelse kan bli av den lite mer exklusiva sorten. Det ska väl trots allt vara lyxigt med sex, med eller utan partner.

Det som en analplugg gör är att den stimulerar de mycket känsliga nerverna som sitter inne i anus samt runt analöppningen. Pluggen fungerar för stimulering tillsammans med en partner eller utan partner, det spelar ingen roll utan det är helt och hållet upp till dig hur du vill ha det.

Att Baseks Jewel Analplugg Medium är mycket vacker gör det än mer intressant när du ensam eller tillsammans med din partner leker med analsex. Juvelen som sitter i foten på analpluggen tillför en mycket fin dimension till sexet.

Baseks Jewel Analplugg Medium är mycket lätt att föra in i anus tack vare att den har en spets som är rundad. Foten som sitter på pluggen förhindrar att den fastnar i anus och det mjuka silikonet som den är klädd i är mycket mjukt och mycket lent.

Se priset här


 

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten

“MEST POPULÄRA”

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten
Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten

Se priset här

Recension

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten är en analplugg män som är en väldigt vacker och mycket elegant analplugg. Den glaskristall som den är gjord av ger analpluggen ett särskilt vackert utseende.

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten är inte så stor så den är ett mycket bra val för den som vill prova på analsex för första gången eller om du eller din partner gillar lite mer försiktiga och ömma lekar istället för lite mer robust, kraftigt, sex. Sinful Jewel Butt Plug i Ståls vikt ger den ger en fin stimulans precis i området runt anus.

En annan fin fördel med Sinful Jewel Butt Plug i Stål är att, eftersom den är gjord i stål, kan användas både varm eller kall. Det kan med andra ord vara spännande att lägga analpluggen i varmt eller kallt vatten innan den ska användas. Beroende på vattnets temperatur så kommer man uppnå den önskade värmen på pluggen. Tänk på att om du lägger den i varmt vatten och den får ligga där för länge så kommer den inte att vara varm längre.

Det är rekommenderat att du använder ett ganska drygt glidmedel för bruk i anus innan du sätter igång med din lek och din njutning.

Se priset här


 

 Sinful Jewel Silikon Analplugg

“TILL VARDAGEN”

Sinful Jewel Silikon Analplugg Small
Sinful Jewel Silikon Analplugg Small

Se priset här

Recension

Sinful Jewel Silikon Analplugg Small är en mycket bra analplugg för nybörjaren. Denna mycket diskreta plugg kommer att ge dig skonsam stimulering på ett sätt som du aldrig tidigare anat att du skulle kunna få. Det är fantastiskt att kunna njuta av denna typ av analplugg för den som gillar utmärkt sex. Du och din eventuella partner kommer att få oförglömliga upplevelser.

Det är viktigt att påpeka att Sinful Jewel Silikon Analplugg Small kan användas för eget bruk eller tillsammans med en partner. Det kan trots allt vara så att ibland vill man vara ensam om sin njutning och ibland vill man njuta tillsammans med en partner. Denna analplugg gör det möjligt för dig att välja själv.

Sinful Jewel Silikon Analplugg Small har en yta som är len som silke vilket är mycket skönt. Den har också en avrundad spets så att den är enkel att föra in och ut. Den fot som sitter i botten på pluggen hindrar att pluggen fastnar eller åker in för långt i anus.

Sinful Jewel Silikon Analplugg Small har en diameter på blotta 2.5 centimeter och den är alltså bäst lämpad för den som vill prova på analsex för första gången.

Se priset här


 

 Sinful BumBum Analplugg i Glas Small

“DEN FRÄCKA”

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small
Sinful BumBum Analplugg i Glas Small

Se priset här

Recension

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small är en analplugg som är mycket lämplig om du vill prova anal stimulering och helt nya former av njutning. Den kommer att ge dig mycket stora möjligheter till att utforska nya möjligheter när det gäller sexuella njutningar. Dessa njutningar kommer du helt säkert att kunna ta till helt nya nivåer med Sinful BumBum Analplugg i Glas Small eftersom denna analplugg är så extremt lämplig för lek, sex och intimitet.

Analpluggen fungerar alldeles utmärkt om du använder den på egen hand men du kan förstås också använda den tillsammans med en kvinnlig eller manlig partner. Det gör du helt och hållet som du vill. Det är trots allt din njutning som ska komma i centrum, oavsett hur mycket du bryr dig om din partner.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small är producerad av glas som är härdat och den kommer med en mycket elegant design som gör att du kan njuta än mer av att använda den. Analpluggen ser liksom delikat och robust ut på en och samma gång. Denna plugg kan också kylas ned eller värmas upp före användning vilket tillför ännu en dimension av njutning. Det kan trots allt vara mycket spännande med lite omväxling.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small har en spets som är rundad och det gör att den är mycket enkel att föra in i anus. Den har också en stabil hals och en lika stabil fot vilket gör att analpluggen inte åker för långt in i anus och eventuellt fastnar där. Det kan trots allt vara farligt.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small är som sagt producerad av härdat glas, en mycket fin förvaringspåse följer med i leveransen av analpluggen.

Se priset här


 

 Sinful Triple Fun Anal Training Set

“ARBETSHÄSTEN”

Sinful Triple Fun Anal Training Set
Sinful Triple Fun Anal Training Set

Se priset här

Recension

Sinful Triple Fun Anal Training Set är en anaplugg som låter dig experimentera på alla sätt och inom alla områden som tillhör allting som handlar om analsex. Denna plugg är helt enkelt perfekt för dig som vill utforska nya områden inom sexuell lek, ensam eller tillsammans med din partner.

Sinful Triple Fun Anal Training Set består av tre stycken slanka analpluggar i helt olika storlekar. Detta gör att du kan njuta av dina övningar helt och hållet som du själv vill. Dessa pluggar kan du föra in allt emellan nio och fjorton centimeter och de har diametrar på mellan 2.5 och 3.8 centimeter.

Alla tre analpluggar som kommer med Sinful Triple Fun Anal Training Set är försedda med kraftiga sugproppar vilket gör det möjligt för dig att leka och njuta utan att använda dina händer. Pluggarna har rundade spetsar och det gör att de är behagliga att föra in. Den smala halsen och breda basen gör att du kan känna dig säker på att analpluggen du använder för tillfället inte ska fastna i anus, något som kan vara mycket farligt.

Med Sinful Triple Fun Anal Training Set kommer också något som kallas för ”anal douche”. Detta för att du ska kunna tvätta dig i anus på ett hygieniskt sätt efter att du är klar med dina sexövningar. Detta är förstås mycket bra eftersom det betyder att du inte behöver oroa dig för infektioner och bakterier – som så lätt bildas i våra intima områden.

Sinful Triple Fun Anal Training Set är tillverkat av silikon som är mycket lent.

Se priset här


 

 Fun Factory Bootie Analplugg Medium

“BUBBLAREN”

Fun Factory Bootie Analplugg Medium
Fun Factory Bootie Analplugg Medium

Se priset här

Recension

Fun Factory Bootie Analplugg Medium är en analplugg som är av det lite fylligare slaget. Lite fylligare betyder i detta sammanhang att du kan räkna med en mer intensiv upplevelse från när du använder analpluggen.

Fun Factory Bootie Analplugg Medium är mycket mjuk och är lätt att böja. Pluggen har också en fint ergonomisk design. Denna design ger dig en riktigt bra stimulation av anus såväl som din prostata.

På analpluggen sitter en topp som är böjd. Det sitter också en stopplatta i botten på analpluggen. Tack vare denna ”stopper” kan du känna dig säker på att pluggen inte ska fastna i anus och där orsaka skador på din kropp.

Fun Factory Bootie Analplugg Medium är vattentät och passar lika bra att använda för en man som för en kvinna. Pluggen är tillverkad av medicinskt silikon och har en längd på tio centimeter.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här