Analplugg – Bästa i test

3070

Analpluggar kan användas för analstimulering både hos henne och honom. Det sitter många nervrtrådar i analen som gillar att bli ompysslade.

Analpluggar är perfekta sexleksaker för att få uppleva kraftfullare orgasmer utan en större ansträngning eftersom erogena zoner stimuleras utan aktiv beröring.

Men hur ska du veta vilken som passar dig? Vi på Lovebuddy har listat både för och nackdelar här nedan, allt för att du ska kunna hitta din nästa analplugg.

Kika även in våra olika specialtester inom kategorin:

Vad är en analplugg?

Analplugg är en sexleksak som du har i din anal. Oftast är det just steget att sätta in den som gör att du anstränger dig och sedan kan den vara kvar där tills du själv önskar ta bort den. Vissa tar på den när de ska exempelvis städa bara för att göra vardagen roligare.

Är en analplugg säker att använda?

Ja, om du lyssnar på din kropp! Genom att aldrig tvinga fram något och vara noggrann med att använda mycket glidmedel och en ordentlig uppvärmning så är det inga problem. Här kan du se vilka glidmedel vi rekommenderar och här kan du ser vår guide om hur du töjer din anal på säkraste sätt..

Det är även viktigt att din plugg har ett så kallat stopp, en bredare ände som gör att den inte kan åka helt och håller i din anal.

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av Analpluggar här →

 


TESTVINNARE – Sinful Slim Analplugg Small

Sinful Slim Analplugg Small
Sinful Slim Analplugg Small

Se priset här

Recension

Sinful Slim Analplugg Small tillhör inte gruppen stora analpluggar utan är tvärtom relativt liten. Denna buttplug är mycket lämplig för anal stimulering på absolut högsta nivå. Eftersom Sinful Slim Analplugg Small är just liten så kan den vara ett mycket bra val för dig som är ny till analsex och vill testa det på egen hand eller tillsammans med en partner för allra första gången.

Sinful Slim Analplugg Small har en slank och är formad lite som en kägla. Den är åtta centimeter lång och den är mycket enkel att smidigt föra in i analgången. Eftersom den är liten kommer den inte att känns så kraftig som en mer traditionell sort.

Sinful Slim Analplugg Small är tillverkad av ett mjukt och mycket flexibelt silikon. Detta gör att pluggen känns len och skön mot huden i anus. Huden där är mycket känslig så det är bra med en len plugg. Att pluggen är len och skön gör det möjligt för dig ensam, eller tillsammans med din partner, att njuta av mycket långt och njutbart analsex.

Om du vill vara helt säker på att det inte kommer ske några olyckor vid din anala stimulering, det är trots allt ett hål vi använder för annat också. Så rekommenderar vi att införskaffa en anal douche.

Eftersom Sinful Slim Analplugg Small har en bred fot så kan du vara helt säker på att den kommer att sitta som den ska och att den inte kommer att fastna eller glida upp för långt. Den sugpropp som sitter på kommer också göra att du får händerna fria till andra spännande upptåg.

Läs hela min recension här

Kristina testare
“Hej! Mitt namn är Kristina, jag är 26 år och jag har också skrivit om Sinful Slim Analplugg Small. Du hittar min recension här.”

 


 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Anchor Silikon Analplugg

Sinful Anchor Silikon Analplugg
Sinful Anchor Silikon Analplugg

Se priset här

Recension

Sinful Anchor Silikon Analplugg är en anal plugg som gör att du kommer att kunna njuta av analsex på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Denna plugg är designad som ett ankare och det avrundade huvudet kommer att kittla dig skönt både i anus och i området runt anusöppningen.

Sinful Anchor Silikon Analplugg har en fot som är lite längre. Det gör att den kommer att sitta bättre i anus och det kommer i sin tur att göra den säkrare att använda. Denna fot kommer att fungera väl även efter en längre tids användning. Det kan trots allt vara ganska farligt att använda en plugg som riskerar att fastna i anus eller, än värre, glida upp i ändtarmen för att sedan fastna där.

Sinful Anchor Silikon Analplugg är tillverkat i mycket smidigt, behagligt och läckert silikon. Detta silikon är mjukt och mycket behagligt och det kompromissar inte när det gäller fastheten – som är så viktig när man använder denna typen av produkt. Även om det är mjukt så får du inte glömma att använda glidmedel.

Denna plugg från Sinful är mycket lämplig för dig och din partner om ni redan har provat på analsex tidigare. Sinful Anchor Silikon Analplugg fungerar också med en analkedja som kopplas till en annan sorts buttplug.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGA Baseks Klassisk Analplugg

Baseks Klassisk Analplugg
Baseks Klassisk Analplugg

Se priset här

Recension

Baseks Klassisk Analplugg är en av de bästa som vi har testat. Om du är intresserad av att prova på lite analsex på egen hand så är detta pluggen för dig. Den här kommer att göra ditt sexliv mycket bättre. Det är trots allt så att anal stimulering är en mycket välbeprövad teknik för sexuell stimulans.

Det finns förstås ingenting som hindrar att du också använder Baseks Klassisk Analplugg tillsammans med en manlig eller kvinnlig partner, det kan vara kul att leka tillsammans. Se till att göra rent din anal innan ni blir två i leken.

Det som Baseks Klassisk Analplugg gör är att den stimulerar de mycket känsliga nerverna som sitter i och i området kring anus. Denna stimulans kommer att ge dig en mycket spännande och upphetsande erfarenhet. Eftersom Baseks Klassisk Analplugg är relativt liten är den perfekt att prova på för den som är nybörjare på analsex.

Baseks Klassisk Analplugg har en något rundad design vilket gör det enkelt att föra in pluggen varpå kroppen, som är kulformad, kommer att ge dig en mycket fyllig känsla. Att få uppleva sin anus fyllas upp är en mycket behaglig och erotisk upplevelse.

Tack vare att Baseks Klassisk Analplugg har en bredare fot kommer du inte att behöva oroa dig för att den ska fastna eller glida upp i anus. Du kommer enkelt att kunna föra ut den efter att du använt den.

Baseks Klassisk Analplugg är producerad av TPE och den har ett mycket mjukt och lent yttre. Glöm inte bort att köpa hem ett glidmedel i samband med analstimulering.

Lila Testare
“Jag heter Lila och jag har också prövat denna, klicka här för att läsa om min upplevelse.”

Läs hela recensionen här

 


 

DEN LYXIGA –  Baseks Jewel Analplugg Medium

Se priset här

Recension

Baseks Jewel Analplugg Medium fungerar utmärkt för den som vill prova på att experimentera med stimulering av sitt eller sin partners anus. Baseks Jewel Analplugg Medium kan användas både av kvinnor och män och givetvis fungerar den lika bra för heterosexuella som homosexuella par. För dig som undrar, ja du kan tycka om analstimulering oavsett läggning, män har till och med en p-punkt i analen.

Om du drömmer om att börja experimentera med analsex och anal stimulering så är Baseks Jewel Analplugg Medium perfekt för dig. Den har också ett lyxigt utformande som gör att din sexupplevelse kan bli av den lite mer exklusiva sorten. Det ska väl trots allt vara lyxigt med sex, med eller utan partner.

Den fungerar på så vis att den stimulerar de mycket känsliga nerverna som sitter inne i anus samt runt analöppningen. Pluggen fungerar för stimulering tillsammans med en partner eller utan partner, det spelar ingen roll utan det är helt och hållet upp till dig hur du vill ha det.

Att Baseks Jewel Analplugg Medium är mycket vacker gör det än mer intressant när du ensam eller tillsammans med din partner leker med analsex. Juvelen som sitter i foten tillför en mycket fin dimension till sexet. Det finns massor av olika analpluggar med juveler i foten, alla lika läckra på sitt sätt.

Baseks Jewel Analplugg Medium är mycket lätt att föra in i anus tack vare att den har en spets som är rundad. Foten som sitter på pluggen förhindrar att den fastnar i anus och det mjuka silikonet som den är klädd i är mycket mjukt och mycket lent.

Läs hela recensionen här

 


 

DEN MEST POPULÄRA Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten
Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten

Se priset här

Recension

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten är en analplugg män som är en väldigt vacker och mycket elegant diamantplugg. Den glaskristall som den är gjord av ger den ett särskilt vackert utseende.

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Liten är inte så stor så den är ett mycket bra val för den som vill prova på analsex för första gången eller om du eller din partner gillar lite mer försiktiga och ömma lekar istället för lite mer robust, kraftigt, sex. Sinful Jewel Butt Plug i Ståls vikt ger den ger en fin stimulans precis i området runt anus.

En annan fin fördel med Sinful Jewel Butt Plug i Stål är att, eftersom den är gjord i stål, kan användas både varm eller kall. Det kan med andra ord vara spännande att lägga den i varmt eller kallt vatten innan den ska användas. Beroende på vattnets temperatur så kommer man uppnå den önskade värmen på pluggen. Tänk på att om du lägger den i varmt vatten att du dubbelkollar värmen så att du inte bränner dig.

Det är rekommenderat att du använder ett ganska drygt glidmedel för bruk i anus innan du sätter igång med din lek och din njutning.

Se priset här

 


 

 TILL VARDAGEN – Sinful Jewel Silikon Analplugg

Sinful Jewel Silikon Analplugg Small
Sinful Jewel Silikon Analplugg Medium

Se priset här

Recension

Sinful Jewel Silikon Analplugg Medium är en mycket bra analplugg för nybörjaren. Denna mycket diskreta plugg kommer att ge dig skonsam stimulering på ett sätt som du aldrig tidigare anat att du skulle kunna få. Det är fantastiskt att kunna njuta av denna typ, särskilt för den som gillar utmärkt sex (gör vi väl alla?). Du och din eventuella partner kommer att få oförglömliga upplevelser.

Det är viktigt att påpeka att Sinful Jewel Silikon Analplugg Medium kan användas för eget bruk eller tillsammans med en partner. Det kan trots allt vara så att ibland vill man vara ensam om sin njutning och ibland vill man njuta tillsammans med en partner. Den gör det möjligt för dig att välja själv.

Sinful Jewel Silikon Analplugg Medium har en yta som är len som silke vilket är mycket skönt. Den har också en avrundad spets så att den är enkel att föra in och ut. Den fot som sitter i botten på pluggen hindrar att pluggen fastnar eller åker in för långt i anus.

Sinful Jewel Silikon Analplugg Medium har en diameter på blotta 2.5 centimeter och den är alltså bäst lämpad för den som vill prova på analsex för första gången. Läs vår guide för fler tips.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKA Sinful BumBum Analplugg i Glas Small

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small
Sinful BumBum Analplugg i Glas Small

Se priset här

Recension

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small är mycket lämplig om du vill prova anal stimulering och helt nya former av njutning. Den kommer att ge dig mycket stora möjligheter till att utforska nya möjligheter när det gäller sexuella njutningar. Dessa njutningar kommer du helt säkert att kunna ta till helt nya nivåer med Sinful BumBum Analplugg i Glas Small eftersom denna är så extremt lämplig för lek, sex och intimitet.

Den fungerar alldeles utmärkt om du använder den på egen hand men du kan förstås också använda den tillsammans med en kvinnlig eller manlig partner. Det gör du helt och hållet som du vill. Det är trots allt din njutning som ska komma i centrum, oavsett hur mycket du bryr dig om din partner.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small är producerad av glas som är härdat och den kommer med en mycket elegant design som gör att du kan njuta än mer av att använda den. Den ser liksom delikat och robust ut på en och samma gång. Denna plugg kan också kylas ned eller värmas upp före användning vilket tillför ännu en dimension av njutning. Det kan trots allt vara mycket spännande med lite omväxling.

Passa på att kombinera din analplugg i glas med en dildo i glas för att få ännu starkare orgasmer. För en helt magisk upplevelse kan du kyla dildon och värma analpluggen, du kommer snart varken veta ut eller in.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small har en spets som är rundad och det gör att den är mycket enkel att föra in i anus. Den har också en stabil hals och en lika stabil fot vilket gör att den inte åker för långt in i anus och eventuellt fastnar där. Det kan trots allt vara farligt.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Small är som sagt producerad av härdat glas och en mycket fin förvaringspåse följer med i leveransen.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTEN Sinful Triple Fun Anal Training Set

Sinful Triple Fun Anal Training Set
Sinful Triple Fun Anal Training Set

Se priset här

Recension

Sinful Triple Fun Anal Training Set är en anaplugg som låter dig experimentera på alla sätt och inom alla områden som tillhör allting som handlar om analsex. Denna plugg är helt enkelt perfekt för dig som vill utforska nya områden inom sexuell lek, ensam eller tillsammans med din partner.

Sinful Triple Fun Anal Training Set består av tre stycken slanka pluggar i helt olika storlekar. Detta gör att du kan njuta av dina övningar helt och hållet som du själv vill. Dessa pluggar kan du föra in allt emellan nio och fjorton centimeter och de har diametrar på mellan 2.5 och 3.8 centimeter. Här kan du läsa mer om hur du töjer din anal.

Alla tre modeller som kommer med Sinful Triple Fun Anal Training Set är försedda med kraftiga sugproppar vilket gör det möjligt för dig att leka och njuta utan att använda dina händer. Pluggarna har rundade spetsar och det gör att de är behagliga att föra in. Den smala halsen och breda basen gör att du kan känna dig säker på att vid tillfället du använder den, så kan den inte fastna i anus, något som annars kan vara mycket farligt.

Med Sinful Triple Fun Anal Training Set kommer också något som kallas för ”anal douche”. Detta för att du ska kunna tvätta dig i anus på ett hygieniskt sätt efter att du är klar med dina sexövningar. Detta är förstås mycket bra eftersom det betyder att du inte behöver oroa dig för infektioner och bakterier – som så lätt bildas i våra intima områden.

Sinful Triple Fun Anal Training Set är tillverkat av silikon som är mycket lent.

Se priset här


 

BUBBLAREN – Fun Factory Bootie Analplugg Medium

Fun Factory Bootie Analplugg Medium
Fun Factory Bootie Analplugg Medium

Se priset här

Recension

Fun Factory Bootie Analplugg Medium är en analplugg som är av det lite fylligare slaget. Lite fylligare betyder i detta sammanhang att du kan räkna med en mer intensiv upplevelse från när du använder den. Perfekt om du vill veta hur det känns att få din anal töjd.

Fun Factory Bootie Analplugg Medium är mycket mjuk och är lätt att böja. Pluggen har också en fint ergonomisk design. Denna design ger dig en riktigt bra stimulation av anus såväl som din prostata.

Högst upp sitter en topp som är böjd. Det sitter också en stopplatta i botten. Tack vare denna ”stopper” kan du känna dig säker på att pluggen inte ska fastna i anus och där orsaka skador på din kropp.

Fun Factory Bootie Analplugg Medium är vattentät och passar lika bra att använda för en man som för en kvinna. Pluggen är tillverkad av medicinskt silikon och har en längd på tio centimeter.

Se priset här

 


B Swish Bfilled Basic Plus Slate Analplugg

b swish bfilled basic plus butt plug

Se priset här

Recension

B Swish Bfilled Basic Plug Slate Analplugg är unik av sitt slag, den har nämligen en kula inuti. Kulan gör så att du blir stimulerad inifrån med små rörelser och bidrar till en skönt tyngd.

Den rundade spetsen gör att B Swish Bfilled Basic Plug Slate Analplugg är väldigt lätt att föra in och stopparen är designad så att den inte skaver.

Med sin läckra färg och så lovar vi att du kommer bli förälskad vid första ögonkast, B Swish Bfilled Basic Plug Slate Analplugg är verkligen one of a kind.

Se priset här


Lovense Hush Appstyrd Large Analplugg

Lovense Hush 2 Appstyrd Large Analplugg

Se priset här

Recension

Lovense Hush Appstyrd Large Analplugg är en riktigt lyxig analplugg från vårt älskade märke – Lovense. Dessvärre har den ett rätt saftigt pris, men vi vill lova att det är värt det! Dock kan det vara bra om du har prövat några analpluggar tidigare så att du vet om leksaken är för dig.

Lovense Hush Appstyrd Large Analplugg är en rejäl leksak och det är ytterligare en faktor till att vi rekommenderar den till erfarna.

Det är ett skönt material som produkten är gjord av och med endast en liten klick glidmedel så får du uppleva en skön känsla.

 

Se priset här


Q&A Analplugg

Varför analplugg? Varför ska just du köpa en?

Du bör införskaffa dig en sådan av flera anledningar och nu ska vi lista några av dem.

  • Mer njutning, din anal består av massor av känsliga nervtrådar som är sköna att stimulera.
  • Använd en analplugg under vaginalt sex och upplev en trängre och starkare känsla.
  • Genom att stimulera flera erogena zoner samtidigt så får du en kraftfullare och mer intensiv orgasm.
  • Om du har en penis innebär det även att du har en prostata i din anal och kan därför uppnå p-punktsorgasm.
  • Analpluggar är bra att använda som uppvärmning inför analsex.

 

Hur använder man analplugg?

Viktigt att tänka på när du använder den är att det inte ska göra ont och därför är det viktigt med glidmedel. Din anal producerar nämligen inget eget glid och för en bekväm upplevelse vill du undvika friktion. Det kan även vara en bra idé att gå på toaletten innan, för att säkerhetsställa att du är helt tömd.

När du smörjt in din anal och din analplugg med glidmedel så kan du börja med att trycka fingret, eller om det är en mindre analplugg trycka det lätt mot din anal. Ringmuskeln kommer i början vara spänd men slappnar av efter ett tag och då kan du sakta trycka mer tills du fått in din analplugg.

Hur ska du rengöra din anal?

För dig som vill säkerhetsställa att det inte sker några olyckor (även om det bara är mänskligt) så kan du använda en anal douche innan. I det här Bäst i Testet kan du se vilka vi rekommenderar.

Vilken analplugg ska du välja?

Det finns flera olika sorters analpluggar och det varierar såklart vilken som är den bästa analpluggen för just dig. Är du helt ny så rekommenderar vi först och främst med att börja med en liten och därefter öka i storlek så att du utan smärta kan töja din anal.

Du kan välja mellan flera olika sorter där de har olika former, storlekar, detaljer ex. vibration och material.

Vad finns det för olika sorter?

Klassisk analplugg

Precis som det låter är det här den vanligaste och mest simpla analpluggen. Ett tips här kan vara att köpa ett set med flera olika storlekar. Här finns det också flera möjligheter att testa på olika material, kanske gillar du temperature play och väljer därför en i metall.

Sinful BumBum Silikon Analplugg Set

Analplugg med vibration

Precis som det låter så är det en vibrerande analplugg, en analplugg med vibrator. Här finns det både batteristyrda och eldrivna. Likaså finns det olika kraftfulla vibratorer, vanligtvis är de eldrivna mer kraftfulla. Vissa av dem styr du direkt på leksaken andra styr du med hjälp av en fjärrkontroll.

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg

Analplugg med kulor

Kulorna gör att du stimuleras extra mycket när du för dem fram och tillbaka med in och ut rörelser. Extra skönt tycker många det är att dra ut dem samtidigt som de får orgasm.

Sinful Anchor Silikon Analplugg

Analplugg med penisring

Här får du två leksaker i en och penisringen hjälper dig att få en kraftfullare orgasm.

penisring med analplugg

Olika material

Det finns alla möjliga material allt från analplugg stål, plast, silikon, glas osv. Vi har i det här testet tagit med flera olika.

Känns en analplugg som analsex?

Eftersom de är två helt skilda saker så är det svårt att jämföra dessa. Vid analsex är ni alltid två och en penis har inte samma topp som en anaplugg har vilket gör att det kan vara svårare om ni är ovana.

Däremot att ha sex med analplugg kan förstärka orgasmerna ännu mer eftersom flera erogena zoner stimuleras samtidigt.

 

Är analplugg och buttplug samma sak?

Ja, som för många andra fantastiska produkter så finns det flera olika namn.

 

Analplugg i vardagen eller Analplugg på semestern?

Som tidigare nämnt så kan en analplugg göra även den tråkigaste vardagen spännande. Att använda en analplugg i vardagen eller varför inte använda en analplugg på semestern, det är inga konstigheter. Det gör bara allt mycket roligare och mer spännande!

 

Analplugg Stor VS. Analplugg liten

Vi skulle säga att det här handlar om två saker, vad du själv gillar och hur van du är vid att använda analasexleksaker. En Analplugg liten kan vara bra även för den erfarna som uppvärmning, men sedan tröttnar nog denne lätt. En ananplugg Stor rekommenderar vi endast till den med mycket erfarenhet tillsammans med mycket glidmedel och försiktighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här