Sinful Rabattkod

Genom att bli en av Lovebuddy´s sexleksakstestare får du en 10% rabattkod på Sinful.

Vad krävs för att bli en sexleksakstestare?

Du behöver först skriva ett testinlägg om ett ämne som vi skickar till dig. Om texten blir godkänd är du klar för att börja ta emot sexleksaker som du sedan skriver recensioner om och i samband med det får ta del av en exklusiv rabattkod på Sinful. Rabattkoden är giltig under hela den tid som du arbetar som sexleksakstestare.

Här kan du läsa mer om hur arbetet som sexleksakstestare går till. Viktigt att veta är att du får behålla alla sexleksaker du testar. Så inte nog med att du får tillgång till en rabattkod för att köpa fler utan din låda med sexleksaker kommer att växa oavsett.

Vad erbjuder Sinful?

Det finns fler anledningar till varför du borde handla dina sexleksaker hos just Sinful bortsett från rabattkoden.

Stort utbud

Sinful erbjuder ett stort utbud av sexleksaker för alla kön inom alla flera olika kategorier. Tips! Passa på att handla produkter för över 700kr när du använder Sinful rabattkod så får du även gratis frakt.

Bra kvalité till lågt pris

Alla sexleksaker är av högsta kvalité även och Sinful genomför löpande olika marknadsundersökningar för att se till att erbjuda det bästa på marknaden för deras kunder. Något vi på Lovebuddy värdesätter högt.

Snabb och diskret leverans

Beställ innan kl. 13.30 på vardagar (fredagar kl. 12:3), så skickas produkterna som finns på lager till dig samma dag. Alla produkter skickas i diskreta paket.

365 dagars returrätt

Enligt konsumentköplagen har du 14 dagars ångerrätt, men hos Sinful får du upp till 365 dagars returrätt om du vill skicka tillbaka en vara.

Kända sexleksaksmärken

Sinful är Sverigest största återförsäljare av sexleksaker från de största internationella märken i hela världen.  Några stora märken är Fun Factory, LELO och Durex.

Produktguider och informationsvideor

När du klickar dig in på olika sexleksaker finns det oftast både produktguider och informationsvideor att ta del av.

 

Finns det fler rabattkoder på sinful?

Sinful är en av Sveriges populäraste återförsäljare av sexleksaker och därför är Sinfuls egna rabattkoder eftertraktade. Men viktigt att veta är att Sinful ger inte ut rabattkoder via vanliga hemsidor utan enbart via exklusiva avtal, som exempelvis med Lovebuddy´s testare.

För att läsa mer om hur de använder sig av rabattkoder kan du klicka här.

 

Här kan du se några av huvudkategorierna som du kan använda Sinfuls Rabattkod på samt några starkt rekommenderade produkter av våra testare:

Klicka här för att se utbudet av sexleksaker för kvinnor

Klicka här för att se utbudet av sexleksaker för män

Klicka här för att se utbudet av sexleksaker för par

We-Vibe Unite ParvibratorSe pris här

 

Om Sinful

Sinful har funnits sedan 2008 och grundades av Mathilde Mackowski och Tonny Andersen och är idag Skandinaviens störta e-handelsföretag inom sexleksaker. Deras huvudkontor samt lager finns i Århus, Danmark och där finns även deras 80 medarbetare.

Sinful har även vunnit flera olika priser, bland annat det danska Børsens Gazellepris hela 5 år irad och blivit utnämnd till ”bästa Online-exportör”.

Sinfuls Mission

Sinful vill inspirera människor till ett bättre sexliv med mer kärlek, närvaro och intimitet i vardagen.

Sinfuls egna märke – Sinful

Inte nog med att de är återförsäljare för flera olika världsledande märken inom sexleksaker de har även sitt egna märke – Sinful. Sinful sexleksaker är en serie av exklusiva produkter till riktigt bra priser, produkterna innefattar bland annat dildoer, vibratorer, analpluggar och lätt bondage. Allt för att du ska få rätt förutsättningar till ett bättre sexliv.