Bäst i test – de 8 bästa dildomaskinerna

344

Sexmaskiner kan komma i många olika storlekar, former och färger – med några få funktioner eller med en hel uppsjö av användningsområden. Med detta i åtanke är det därför inte det enklaste att hitta en högkvalitativ dildomaskin som passar en likt handen i handsken.

Lyckligtvis nog behöver man inte själv leta igenom varje sexbutik på marknaden, för nedan ska vi tala mer om de bästa dildomaskinerna inom olika kategorier. Kika på topplistan och hitta en dildomaskin som både passar dina önskemål, din smak och din budget.

 


TESTVINNARE – Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin

toy joy magnum opus thruster sex maskine

Se priset här

Om man vill ha en dildomaskin som ser lyxig ut, är riktigt effektiv och inte tar upp någon större plats på samma sätt som en stor sexmaskin är det Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin som borde stå på önskelistan. Denne dildomaskin är en riktig testvinnare med sitt läckra utseende och högkvalitativa funktioner. Kanske har man sett en av de stora sexmaskinerna med en dildo som rör sig fram och tillbaka och önskat att det hade funnits en mer kompakt variant. Det är detta som Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin kan bjuda på.

Med sina långa härliga stötar känns denne dildomaskin nästan som att bli penetrerad av den äkta varan. Allt man behöver göra är att trycka på en knapp, och omedelbart börjar dildon tränga in i en – upp till 9 cm! Välj mellan tre olika hastigheter för att få just den in-och-ut upplevelsen som passar en allra bäst. Det är dock inte bara olika hastigheter som denne dildomaskin kan bjuda på, utan även sju vibrationsmönster som styrs genom de lätt åtkomliga knapparna på leksakens skaft.

Som kronan på verket har även materialet mycket att bjuda på. Denne dildomaskin är nämligen tillverkad av ett lent silikonmaterial som glider över huden på ett riktigt skönt vis. Oroa dig inte heller för konstanta köp av batterier då ens dildomaskin lätt laddas upp med en medföljande USB-sladd. Välj själv om leksaken ska användas på egen hand eller när man vill hetta till det vid dominanslekarna!

Fördelar:

 • Flera hastigheter och vibrationsmönster att välja mellan
 • Mycket smidigare och mer kompakt jämfört med stora sexmaskiner
 • Laddas lätt upp med en medföljande USB-sladd

Nackdelar:

 • En aning högljudd

TILL NYBÖRJAREN – Lovebotz The Fucking Adapter

lovebotz the fucking adaptor

Se priset här

Här kommer en leksak som inte är en dildomaskin i sig själv, men med hjälp av det här tillbehöret har man möjligheten att omvandla ens tigersåg till en fantastiskt fräck dildomaskin. Lovebotz The Fucking Adapter är såsom namnet antyder en adapter som passar med en majoritet av tigersågar som kommer utrustade med en framåt-och-bakåt rörelse. När adaptern väl är fastsatt kan man därefter sätta fast ens föredragna dildo och njuta av de stötande rörelserna utan att man själv behöver lyfta ett finger.

Denne dildomaskin adapter är utformad på ett sätt som gör det möjligt att använda alla olika typer av Vac-U-Lock dildoar med ens sexmaskin. Oavsett om man vill fästa en stor dildo, en liten dildo eller kanske en analdildo på ens tigersåg kan adaptern komma väl tillhands.

Hur fäster man då adaptern för att skapa en ultimat dildomaskin? Detta är lättare än man kanske tror. Skruva helt enkelt fast adaptern, och sedan är det bara att trycka fast en dildo på andra sidan adaptern. Om man råkar ha andra dildoar med en vacuum-funktion som liknar Vac-U-Lock dildoar kan även dessa användas tillsammans med ens adapter.

Fördelar:

 • Gör lätt om din tigersåg till en dildomaskin
 • Kan användas med alla Vac-U-Lock dildoar
 • Mycket enkel att montera

Nackdelar:

 • En aning dyrt med tanke på vad man får

DEN BILLIGA – Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator

Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator

Se priset här

Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator är en dildomaskin som bjuder på en bekväm sits och långa nätter med utomordentlig stimulans. För att dra nytta av denne dildomaskin blåser man helt enkelt bara upp den, och när man sedan är färdig tömmer man sin dildomaskin på luft för enkel förvaring. Tillsammans med sexmaskinen ingår en vibrator.

Tillsammans med ens dildomaskin kommer en fjärrkontroll som låter en styra vibrationshastigheterna, och det är upp till en själv om man vill ta kontroll över situationen eller överlåta fjärrkontrollen till partnern.

Denne dildomaskin klarar av en vikt på upp till 100 kg, och med två handtag på vardera sida håller man enklare balansen. Kom ihåg att ens dildomaskin drivs med två stycken AA-batterier, och dessa måste köpas separat. Med allt detta i åtanke kommer man dock att få många härliga upplevelser tillsammans med sexleksaken. Kika gärna också på ytterligare sexmaskiner genom att klicka här. Välj denna dildomaskin och få hög kvalitet i form av en fantastisk dildomaskin.

Fördelar:

 • Vibrator ingår
 • Styr vibrationshastigheterna med en medföljande fjärrkontroll

Nackdelar:

MEST POPULÄRA – LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin

lovebotz robo fuk deluxe justerbar sexmaskine

Se priset här

Här kommer en riktigt snygg dildomaskin som bjuder på äkta individuellt anpassad stimulans. LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin är en förbättrad version av en tidigare utgåva, och listan på fördelar med denne dildomaskin är lång. Maskinen är utrustad med en riktigt kraftig motor, och för att hitta en ställning som passar just dig går det att vrida denne dildomaskin 135 grader. Då blir det helt upp till en själv om man vill stå, ligga ner eller inta en annan ställning vid användning av ens dildomaskin.

När stötarna blir så kraftiga att man knappt kan hålla balansen finns det ett inbyggt handtag som man kan greppa tag i. Det är dock helt upp till en själv hur intensiva man vill att stötarna ska vara. Dra nytta av fjärrkontrollen och justera stöthastigheten för att få en så individuellt anpassad upplevelse som möjligt. Styr hastigheten själv eller låt partnern hålla i fjärrkontrollen när man vill att parlekarna ska kryddas till lite extra.

Detta är, tro det eller ej, en dildomaskin som både passar män och kvinnor på ett perfekt sätt. Det ingår nämligen både en dildo och en lösvagina som man kan fästa på sin dildomaskin, så det är upp till en själv vilket tillbehör man vill använda. Oavsett vad är detta en dildomaskin som har allt man kan tänkas vilja få av en sexmaskin.

Fördelar:

 • Kan vinklas i 135 grader
 • Kan användas med både en medföljande dildo och lösvagina
 • Stöthastigheten styrs via den medföljande fjärrkontrollen

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Läs hela recensionen här

TILL VARDAGEN – The Cowgirl Premium Riding Sex Machine

the cowgirl premium riding sex machine

Se priset här

Om du älskar cowgirl ställningen, satsa på en dildomaskin såsom The Cowgirl Premium Riding Sex Machine. Detta är en dildo machine som inte kompromissar när det gäller kvalitet och funktioner. Man styr sin vibrerande dildo machine antingen med den medföljande fjärrkontrollen eller via en applikation på mobilen för att få flera valmöjligheter. Njut av ett av de två tillbehören som ingår: en kudde med små knoppar för att stimulera klitoris eller en dildo som är lätt böjd för att träffa g-punkten. Båda av dessa dildo machine tillbehör är framställda i silikon för att kännas lena och sköna mot huden.

Det finns hela 6 vibrationslägen att välja mellan, steglösa hastigheter att skifta mellan samt 360-graders rotation. Med andra ord bjuder denne dildo machine på njutning som är anpassad efter ens egna behov och önskemål. Dra nytta av ens dildo machine antingen på egen hand vid fräcka onanisessioner eller bjud in partnern och låt honom/henne styra vibrationsmönstren via fjärrkontrollen medan man själv bara njuter.

Slipp fullständigt att oroa dig för att batterierna ska ta slut eller att denne dildo machine ska urladdas. Man kopplar nämligen in leksaken i väggen, och på så vis kan man njuta så länge som man själv vill.

Fördelar:

 • Kan styras med antingen en fjärrkontroll eller gratisapplikation
 • Kommer med flera olika vibrationsmönster och hastigheter
 • Kopplas enkelt in i väggen

Nackdelar:

 • Väldigt dyr

DEN FRÄCKA – Kink Power Banger Sexmaskin

kink power banger sex maskine

Se priset här

Få en riktigt fräck dildo machine genom att satsa på Kink Power Banger Sexmaskin. Stimuleras i den ställningen som du själv föredrar då man utan problem kan justera vinkeln på denne dildo machine. Välj om du vill stå, ligga eller inta någon helt annan ställning och njut av denne dildo machine oavsett om du föredrar vaginal eller anal stimulans.

Tillsammans med Kink Power Banger Sexmaskin får man en fjärrkontroll som justerar multispeed hastigheten. Det snabbaste läget låter ens dildo machine utföra 195 stötar per minut, så upplevelserna kan bli riktigt intensiva om man så föredrar det. Som grädden på moset finns det sugproppar på undersidan av sexmaskinen som man kan ta av eller låta sitta på. Dessa säkerställer att ens dildo machine inte glider över golvet medan man använder den.

Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur en dildo machine såsom Kink Power Banger Sexmaskin har en adapter som låter alla Vac-U-Lock kompatibla leksaker fästas på maskinen. Kom ihåg att en dildo till ens dildo machine måste köpas separat. Med detta i åtanke får man här en härlig dildo machine som man antingen kan välja att njuta av på egen hand eller så överlåter man kontrollen till ens partner.

Fördelar:

 • Kan vinklas för att njutas av i olika ställningar
 • Multispeed hastighet som justeras med en fjärrkontroll
 • Sugproppar så att maskinen står stadigt på golvet

Nackdelar:

 • Dildos till maskinen köps separat

DEN LYXIGA – LoveBotz Love Glider Sexmaskin

lovebotz love glider sexmaskine

Se priset här

Det ska naturligtvis kännas skönt att sitta på sin dildo machine, och med detta i åtanke kommer man verkligen att imponeras av LoveBotz Love Glider Sexmaskin. Denne dildo machine bjuder på ens livs åktur, och med mjuka sidokuddar slipper man att sitta ner på ett hårt material. Dra nytta av denne dildo machine antingen själv när det är dags för spännande onanisessioner eller ta fram maskinen när parlekarna ska kryddas till lite extra.

Huruvida man föredrar vaginal stimulans eller anal stimulans gör ingen skillnad, för tillsammans med denne dildo machine ingår både en penisdildo samt en analdildo. Välj själv hur du vill stimuleras och vilken leksak du vill använda dig av! En stor fördel med en dildo machine såsom LoveBotz Love Glider Sexmaskin är att det inte finns någon laddare eller några batterier som kommer i vägen. Skälet är då sexmaskinen styrs med hjälp av ens egen kropp och inte ström. Det här garanterar att man alltid har kontroll över situationen och endast får uppleva den hastigheten och intensiteten som man klarar av.

Tack vare hur fästet ser ut är det fullt möjligt att använda ens dildo machine tillsammans med i princip alla dildoar inom Vac-U-Lock serien, men visst kan man också nöja sig med de två dildoarna som redan ingår. Skruva bara fast en av dem och börja njuta omedelbart. Det här är utan tvekan en riktigt lyxig dildo machine som han eller hon kommer att älska.

Fördelar:

 • Mjuk och behaglig sits
 • Två olika dildos ingår
 • Passar med de flesta dildoarna inom Vac-U-Lock serien

Nackdelar:

 • Ganska dyr

TILL DEN ERFARNE – F-Machine Gigolo Sexmaskin

the f machine gigolo fuck machine

Se priset här

Är du ute efter en dildo machine som inte tar upp något större utrymme, men som samtidigt ger njutning som aldrig förr? Då kan F-Machine Gigolo Sexmaskin stå till tjänst. Denne dildo machine har man möjligheten att vinkla på flera olika sätt så att den ska passa en perfekt. Detta gör det enklare att själv välja i vilken ställning man vill penetreras samt om man vill njuta av anal eller vaginal stimulans. Det är dock inte bara vinkeln som kan justeras, utan även hur djupt och snabbt stötarna ska gå.

Att styra denne dildo machine är inte särskilt svårt tack vare den sladdlösa fjärrkontrollen. Det här tillåter också för parlekar där en av er njuter av allt det som er dildo machine har att bjuda på medan den andra greppar tag i fjärrkontrollen. Det här kan bli en perfekt idé vid bland annat dominanslekar.

För att kunna börja använda ens dildo machine direkt ingår en dildo som är 20 cm lång och 3,8 cm i diameter. Den här kan utan problem fästas på sexmaskinen, men det är inte allt som kan fästas på den. Alla Vac-U-Lock leksakerna går nämligen att använda med en dildo machine som den här, och tack vare den mindre storleken blir det inga problem att förvara maskinen. Satsa på en dildo machine såsom F-Machine Gigolo Sexmaskin redan idag och var säker på att du får en dildo machine som verkligen levererar.

Fördelar:

 • Kan vinklas på flera sätt för alla möjliga positioner
 • Kommer med trådlös fjärrstyrning
 • Lätt att förvara tack vare den mindre storleken

Nackdelar:

 • En aning dyr

Fördelarna med en dildo maskin

En dildo maskin eller en annan sorts högkvalitativ sexmaskin kan bjuda på någonting som många andra ordinära sexleksaker inte kan. Vi talar bland annat om automatisk stimulans utan att man själv behöver hålla i leksaken och kontrollera stötarna. Det kan utan tvekan bli jobbigt för armen i längden, så varför inte istället satsa på en dildo maskin och låta leksaken göra jobbet åt en? Ens dildo maskin kommer med största sannolikhet att fungera tillsammans med en lång rad dildoar, så det är bara att fästa den som passar en som bäst. Sedan trycker man på maskinens knappar, den medföljande fjärrkontrollen eller en viss applikation på mobilen för att ens dildo maskin ska starta. Luta dig sedan tillbaka och njut!

En ytterligare fördel som en dildo maskin bjuder på är chansen att krydda till parlekarna. Kanske ger man exempelvis sin partner ett blowjob medan sexmaskinen samtidigt penetrerar en. Då kan båda parter njuta samtidigt, och visst finns det en lång rad olika ställningar och lekar som man kan testa på. I vanliga fall kan man kontrollera hur snabba stötarna ska vara eller vilken vibrationsnivå som man föredrar för att få en upplevelse som är skräddarsydd efter ens egna individuella behov.

Nackdelarna med en dildo maskin

En av de få nackdelarna med att välja en dildo maskin är att många av dessa sexmaskiner tar upp ett ganska stort utrymme – sannerligen mer än om man bara hade använt en dildo på egen hand. Detta resulterar i att ens dildo maskin kanske inte är det smidigaste att transportera med sig om man exempelvis vill ta med maskinen på den kommande resan. Det finns dock relativt små dildo maskiner som man utan problem kan förvara utom sikt i hemmet.

En annan nackdel är faktumet att sexmaskiner vanligtvis är ganska dyra, men kostnaden kan variera rejält beroende på vilken dildo maskin man väljer. Det finns stora, komplexa och avancerade dildo maskiner med många funktioner som kostar upp till 15 000 kronor. Samtidigt finns det dock mindre varianter med lite färre funktioner som enbart kostar 4 000 kronor. Satsa därför på en variant som håller sig till just din budget.

Sist men inte minst kan en nackdel vara att behöva köpa och byta ut batterier på ens dildo maskin, men huruvida detta är ett måste eller inte beror på maskinen som man har köpt. Vissa sexmaskiner använder batterier, andra en laddningssladd och några är inkopplade i väggen medan de används. Batteriköp är därför en nackdel som man kan skippa förbi helt.

Att tänka på när man väljer sin dildo maskin

Det första man bör göra innan man dyker ner i världen av dildo maskiner är att besluta sig för vad ens budget ska vara. Om man är ute efter en dildo maskin med en stor mängd funktioner och vibrationsmönster får man vara beredd på att betala lite mer, så bestäm först av allt vilken prisklass du vill lägga dig i samt vad som är viktigast för dig.

Därefter är det dags att välja huruvida man vill köpa en dildo maskin som drivs med batterier eller inte. Det rekommenderas att vända sig till en dildo maskin som kopplas in i väggen medan man använder den. På så vis behöver man aldrig lägga pengar på batterier och man behöver aldrig oroa sig för att ens dildo maskin ska urladdas medan man använder den. Därtill kan det vara värt att köpa till en sexmöbel för att få den rätta ställningen vid användning av ens dildo maskin. Om man exempelvis vill njuta av ens dildo maskin doggystyle kan man föredra att luta sig eller ligga mot en sexmöbel för en mer bekväm upplevelse.

Sist men inte minst bör man ta storleken i åtanke. Är detta en dildo maskin som man vill kunna transportera med sig på resor eller vill man istället satsa på en stor dildo maskin som står stadigt på golvet i alla lägen? Vad man väljer beror på hur och var man ska dra nytta av sin dildo maskin, så kika gärna på det breda sortimentet av olika dildo maskiner som man kan hitta i en stor mängd sexbutiker.

Ytterligare sexleksaker att köpa med ens dildo maskin

En dildo maskin i sig själv är vanligtvis redan ganska dyr, men om ens plånbok är tjock nog kan det vara spännande att köpa till diverse andra sexleksaker som tar njutningen till nästa nivå. Det mest uppenbara inköpet är att testa på andra dildoar om man har en dildo maskin som är kompatibel med flera andra typer av dildos. Kanske vill man testa på en mer naturtrogen dildo, kanske vill man experimentera med olika storlekar eller så vill man både ha en analdildo och en penisdildo i ens kollektion. Det finns verkligen en hel värld av valmöjligheter tillsammans med ens dildo maskin.

Njutningen behöver inte sluta här, för varför inte också exempelvis satsa på BDSM-utrustning? Om ni har planer på att dra nytta av er dildo maskin tillsammans under dominanslekarna blir det bara bättre med exempelvis en ögonbindel, piskor eller andra heta tillbehör. På så vis kan man stimuleras av både ens dildo maskin och ens partner samtidigt – på flera olika spännande sätt. En dildo maskin eller en annan typ av sexmaskin är därför ett ypperligt val att både använda själv och med någon som man håller kär.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här