Avsugning – Så ger du den bästa avsugningen med denna avsugningsteknik

1867

Avsugning har varit inne sedan Kama Sutra kom i det andra århundradet. Det erbjuder en massa fördelar. Människor rapporterar att avsugning eller oral sex leder till ökad intimitet och nöjdhet i ett förhållande. Inte för att nämna alla fördelar som orgasmer har.

Avsugning är sex världens handslag. Du kanske ger halv dåliga avsugningar utan att ens veta det. Eller så kanske du är ny till oralsex med en man och vill skippa de halvdana övningsvarianterna. Oavsett vilken anledning du har är blowjobs härliga och vem vill inte lämna sin man på knä bedjande efter mer?

Du behöver inte leta längre här är din guide till den bästa avsugningen. Du hittar mängder av avsugningstips!

Step 1: Gör dig bekväm

Arbeta dig fram till din avsugning

Före du börjar att suga på något så ska ni se till att ni båda är bekväma. Det tar en man cirka 4 minuter att komma men om du gör det rätt kan du få din partner att njuta lite längre än så. Välj en position som är bekväm och inte ger dig obehag. Om du planerar att använda dina händer i din avsugningsteknik kan du låta dem vila på hans lår. Får du lätt ont i dina knän rekommenderar vi en position på sängen.

Vad vill han ha? Om han gillar dominans borde du överväga en position som tillåter han att titta ned på dig som tillexempel på dina knän. Är han underkastad? Välj en position där du är över honom medan du fixerar honom med rep eller liknande på sängen. Om han inte föredrar något av det ska du bara välja en position som är sexig och behaglig.

Tänk på hans penisform. Om den är lite böjd kan du luta dig åt det hållet. Det gör din ”deep throating” mycket lättare, något som brukar uppskattas i oralsex man.

Step 2: Arbeta dig fram till din avsugning

Arbeta dig fram till din avsugning

Gå inte igång med avsugningen direkt, det är inte en sprint. Går det för fort kommer det att ödelägga stämningen. Det ska vara förförande och sexigt. Det är verkligen ett av våra tråkigaste men också bästa avsugningstips.

Förspel är viktigt precis som med allt annat sex. Ta av hans kläder långsamt. Kyss honom på bröstet, arbeta dig sedan ned längs hans kropp. Har du långt hår kan du låta det smeka hans kropp. Slicka hans innerlår och andra erogena zoner före du går vidare till hans ädlare delar.

Smaka på hans penis. Kläm lite fräckt på hans kulor. Krama skaftet med din mun och för in hans penis så djupt som du kan. Låt saliven flöda och starta din magi.

Låt dina läppar slingra sig runt hans penis som att det vore en klubba. En långt slick från bas till spets. Så är det dags att hitta rytmen. Ta hjälp av dina händer.

Efter detta och endast efter detta kan du börja testa vattnet och se vad din partner gillar. Reta honom, kanske gillar han ett finger i rumpan. Kanske ska du använda händerna. Vi rekommenderar dock ett trick åt gången. Låt honom jobba för sin belöning.

Step 3: Visa entusiasm för din avsugning

Reta honom som en avsugningsteknik

Det finns inget sexigare än att få en avsugning från någon som älskar det. De flesta män säger att det som gör dem mest besvikna med oralsex man är att personen som ger det inte är entusiastisk. Om du inte gillar avsugningar, hitta något annat som ni båda kan njuta av.

Om du gillar det så ska du via det. Ta kontroll och föreslå ett blowjob. De flesta män gillar den överraskningen. Kanske river du av hans byxor när han kommer hem som en överraskning.

Stönande är ett sätt att visa att du gillar det och det kommer han att älska. Om det gör dig våt att genomföra en avsugning, visa honom. Ta lite av din våthet på fingret och använd som glidmedel. Detta är ett säkert tips för att få hans upphetsning upp på max.

Visa entusiasm genom att använda ögonkontakt som en teknik. Det visar honom att ni är där tillsammans. Le åt honom och berätta för honom hur het hans penis är, när du inte har den i munnen givetvis.

Step 4: Reta honom som en avsugningsteknik

Visa entusiasm för din avsugning

Det är nästan en konstform att reta sin partner till en helt fantastisk orgasm. Du lyckas med detta genom att använda dig av edging. Det handlar om att du tar din partner till punkten där han är på väg att komma och byter taktik helt. Du stoppar din stimulering och går tillbaka. Gör detta igen och igen för att han till sist ska få den mest fantastiska orgasmen i sitt liv.

Edging kräver givetvis att ni kommunicerar. Det fungerar därför bäst med någon du känner väl så att du kan avläsa stön, kroppens rörelse och andra saker som visar att han är på väg att komma. Ju närmare orgasm du kan få honom, ju bättre. När du kommer dit drar du tillbaka, kanske leker du med hans bollar eller bara snackar lite dirty talk.

Step 5: Fokusera på erogena zoner i oralsex kille

Kommunicera för den bästa avsugningen

Minnesvärda avsugningar handlar inte bara om penis. Det finns väldigt många erogena zoner som du kan leka med. Om du lyckas stimulera andra erogena zoner som en del av din avsugningsteknik kommer du att ge honom en biljett rakt in i orgasmhimlen.

Dessa fem punkter kommer göra ditt oralsex till den bästa avsugningen.

 1. Området där ditt lår möter din rumpa är en fantastisk erogen zon som många inte känner till. För att stimulera denna kan du slicka, kyssa, pressa eller kittla hans punkt.
 2. Säcken som håller hans bollar är ett annat område som kan rekommenderas på grund av dess många nervänder. Slicka, sug, dra och massera för stimulering.
 3. Hans bäckenbotten som är en plats mellan anus och bollarna. Detta område är fullt av penis nervänder. Här kan du stimulera genom att trycka, stryka och kittla.
 4. Anus är en zon som ofta ger män enormt mycket njutning. Du kan försiktigt gnida och kittla utsidan av anus för fantastisk njutning. Om han gillar det rekommenderar vi att du inför ett finger för härliga prostata orgasmer.
 5. Så har vi den kanske mest chockerande erogena zonen nämligen korsbenet. Dess nerver sitter ihop med könets nerver och kan därför ge sensationer till penis. För att stimulera korsbenet ska du trycka lite hårdare än på de flesta andra erogena zonerna.

Step 6: Kommunicera för den bästa avsugningen

Den bästa avsugning kräver händer

För att ge din partner den perfekta avsugningen behöver ni ge varandra feedback. Ni ska vara bekväma med att ge verbala råd om något inte känns bra eller om något känns jätte, jättebra. Det perfekta vore om han alltid sa mer av det, varje gång han tyckte om något men det är inte verkligheten vi lever i.

Om din partner inte är verbal kan du försöka leta efter kroppsliga signaler istället. Det kan vara ändring i andningen, handsignaler och liknande. Vill du prova med lite tand action så ska du lägga märke till om han blir spänd eller håller andan.

Du kommer långt med ögonkontakt. Se honom rakt i ögonen när du stoppar in hans penis i din mun. Det är en syn han kommer bevara i sitt minne lång tid framöver.

Om det inte går bra ska du inte vara rädd för att fråga honom om vad han tycker om. Han har förmodligen lekt med sin vän det mesta av sitt liv. Så han vet förmodligen vart du ska börja. Det är extra bra om du är ny till hans penis. Du kommer att lära det du vill veta, bygga förtroende, visa entusiasm och hjälp honom med att känna sig maktfull.

Step 7: Den bästa avsugning kräver händer

Den bästa avsugning kräver händer

Att göra en avsugning är inte bara att köra in en kuk i munnen och köra (chockerande eller hur). Du har ett annat verktyg som verkligen kan förhöja upplevelsen – din hand.

Att börja med ett försiktigt handjobb är en bra uppvärmning. Det finns inget som är så pinsamt som att sticka en ostyv penis i din mun. Du kan gnugga in lite glidmedel med smak på dina händer för en extra effekt.

När du väl börjar är händerna också bra assistans till din mun. Det gör saker och ting mer intressanta. Om du inte vill deep throata saken så kan du använda dina händer för att blockera penisens bas. En bra avsugningsteknik är att din tunga visar kärlek till den viktiga delen (frenulum) medan dina händer stryker skaftet. Du kan blanda det genom att kombinera mun och hand i en rytmisk rörelse in och ut. Så tillbaka till huvudet och skaftet som två separata delar.

Du kan också använda dina händer till annat än själva avsugningen, lek med andra känsliga områden på kroppen. Dra tillexempel i hans bollar, kittla hans innerlår eller rör vid hans bröstvårtor. Tryck eller rör vid hans mellangård och sätt in ett finger i hans anus (om han gillar detta).

Han kommer också älska om du leker med dina egna kroppsdelar. Du kan tillexempel ta på dina bröst, något som han garanterat kommer älska. Eller så kan du prova att ta hans hand i din och leda honom till dina skönaste punkter.

Dina händer kan också vara bra att använda om du behöver en paus från din avsugning. Sanningen är att avsugningar är hårda för din käke. Om du behöver en stund för att slappna av är därför din hand perfekt.

Är du inte fan av säd så kan du också använda din hand för att avsluta avsugningen med ett sensuellt handjobb.

Step 8: Prova att blanda stimuleringar

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter

Det finns ett säkert sätt att ge din partner hans livs tråkigaste avsugning. Använd en tråkig metod det vill säga in och ut, in och ut, in och ut. Medan du väntar på att han ska komma så att du kan komma vidare med din dag. Gör alla en tjänst och krydda ditt blowjob lite. Använd sexleksakser vid avsugning!

Även om du håller det enkelt så har du massor av verktyg att använda dig av. Dina läppar, din tunga och dina tänder (om han gillar det). Din andning, ord, bröst, händer, fingrar och ibland fötter. Väljer du att använda dig av glidmedel och sexleksaker har du ännu fler verktyg.

Du kan blanda tekniker tills din hjärna exploderar. Fokusera inte bara på hans penis. Lek med hans andra erogena zoner för att hålla honom på tårna. Om du är bra på multitasking kan du använda två avsugningstekniker samtidigt. Börja enkelt: dra i hans bollar medan du slickar på hans penishuvud. Så ska du skruva upp det en nivå eller två eller tre.

Det finns också praktiska anledningar till att blanda olika typer av stimuleringar. Du behöver ta pauser. Att bara andas genom näsan kan bli obekvämt efter ett tag om det är något du inte är van vid. Det är också nödvändigt att din käke får en paus så att det inte blir stelt och obehagligt för dig. Att ta ut penisen ur din mun behöver inte vara en stor grej om du har en plan för vad du ska göra.

Prova olika saker för att ta reda på vad han gillar. Här är några idéer:

 • Slicka på undersidan av hans frenulum, platsen där penisens huvud och skaft möts. Det är en magiskt känslig plats. Du kan slicka från sida till sida, upp och ned eller virvla din tunga längs kanterna.
 • Stöna eller nynna när han är i din mun. Ändra rytmen mellan snabbt och långsamt. Vibrationerna kommer sända honom över kanten och han kommer veta att du också njuter av det.
 • Slicka på botten av hans skaft från basen till toppen. Repetera detta några gånger medan du ser honom i ögonen. Du kan krydda det lite ytterligare genom att snabbt suga på toppen.
 • Sug på hans penishuvud och rör tungan upp och ned längs frenulum. Dra i hans bollar eller gnugga din hand längs hans mellangård. Om han gillar analalekar kan du föra in ett finger i hans rumpa.
 • För hans penis så långt in i din mun som du kan, det som normalt kallas för att deep throata. Gör en sväljande rörelse medan du rör den bakredelen av din upp och ned längs undersidan av hans penis.
 • Placera din hand på basen av hans penis och tryck. Gnugga dina våta läppar längs undersidan av hans frenulum och sug därefter huvudet på hans penis. Variera dessa rörelser några gånger. Kyss sedan hans frenulum medan du ser han i ögonen med din sexigaste look.
 • Dra ut hans penis från din mun och gnugga den mellan dina bröst. Ta tillbaka den i munnen och repetera detta några gånger.
 • Dra ut hans penis från din mun och klappa den med din hand eller utför ett handjobb. Därefter suger du hans bollar en efter en. Variera detta med att slicka hela bollsäcken.

Step 9: Använd analsexleksaker vid oralsex kille för den bästa avsugningen

Använd analsexleksaker vid oralsex kille för den bästa avsugningen

Sexleksaker är inte bara för sololekar. Det är fantastiskt för ert sexliv och framförallt för att ge den bästa avsugningen. Vi rekommendera speciellt dessa tre för att förhöja stämningen i sovrummet:

 • Glidmedel: Glidmedel är viktigt för en bra avsugning. Om inget annat så ska en avsugning vara våt. Du kan inte alltid bygga upp en flod av saliv men det är inte särskilt behagligt att suga på en torr penis. Använd silikon eller vattenbaserat glidmedel och varför inte prova något med smak.
 • Vibrator: Använd en vibrator under din avsugning på honom eller dig själv. Skaffa tillexempel en liten bulletvibrator som du stimulerar din klitoris med samtidigt som du suger av honom. Det här kommer han tycka är supersexigt. Vill du stimulera honom kan vi rekommendera innerlår och bröstvårtor.
 • Dildo: Prostat orgasmer är en helt annan värld. Att kombinera en prostata orgasm med en avsugning kommer ta din partner till helt nya nivåer av njutning. Om du är okej till multitasking kan du göra detta och din partner kommer få den bästa avsugningen någonsin. En dildo kan hjälpa dig med detta. För att den ska nå prostatan ska den helst vara böjd och flexibel.

 

Step 10: Avsluta med ett bang

Detta ska du undvika för den bästa avsugningen

Efter att du retat din partner är det dags att nå en oförglömlig klimax.

Före han får orgasm ska du slå på den stora trumman. Kombinera två tekniker, öka hastigheten eller gör något annat som du vet gör honom vild. Precis före klimax drar du i hans bollar. När han får orgasm ska du fortsätta men sakta ned lite och gör ditt grepp lösare. Han nerver kommer att bli känsliga och inte klara mer än 90 – 120 sekunder.

Fortsätt en sekund eller två mer än du tycker är bekväm och sluta efter det.

Vill du svälja så ska du göra det. Fortsätt suga och slicka medan hans sperma letar sig tillbaka till din hals. Även när han kommit kan du slicka på hans penishuvud några gånger medan du tittar upp på honom.

Om du inte vill att han ska komma i din mun så finns det alternativ. Låt honom tillexempel komma på ditt bröst, mage, rumpa eller ett annat sensuellt ställe på din kropp medan du ger han den mest sensuella blicken du har.

Detta ska du undvika för den bästa avsugningen

 1. Tänder, vissa män gillar att tänder rör penis lite lätt men fråga först.
 2. Undgå kräkreflexen.
 3. Ett äcklat ansikte. Försök att se glad och njutande ut. Gillar du inte sperma ta den inte i munnen.
 4. Överraska inte med anal stimulans.

Nu är du redo för den bästa avsugningen.

 

Sexleksaker avsugning

För dig som inte har möjlighet att få en avsugning av någon annan så finns det massor av andra sätt gör att du kan få uppleva samma känsla. Med sexleksaker som efterliknar en avsugning kommer man långt, kolla in blowjobsimulatorer ex.

 

Hur känns det att bli avsugen?

Att bli avsugen känns såklart väldigt olika och det är svårt att tala om hur det skulle kännas just för dig eller din partner hur det är att bli avsugen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här