Trött på att ha en liten penis?

Läs detta för att lära dig hur du kan få en större kuk med beprövade tekniker för penisförstoring.

1. Vad är en stor kuk?

2. Varför vill du ha en större kuk?

3. Hur får du en större kuk?

4. Är det för att du känner dig mindre manlig?

5. Är det för att du är generad över att vara naken framför en kvinna i rädsla för att hon kommer att skratta åt dig?

6. Eller beror det på att du tror att kvinnor bara vill ha män med kukar som är större än 20 centimeter?

Faktum är att de flesta kvinnor föredrar killar med kukar i normal storlek.


 

TOPP 3 De mest effektiva metoderna för att få en stor kuk

 

Male Edge Basic Penisförlängare

Male Edge Basic Penisförlängare är en produkt som kommer att förlänga din kuk med en enkel metod. Det finns internationella studier som visar att män som brukar Male Edge Basic Penisförlängare kan få sin kuk att växa med upp till sextio procent.

Det har blivit medicinskt bevisat hur man får en stor kuk efter att man använt Male Edge Basic Penisförlängare i tre till sex månader. Du kan öka längden på din kuk med hela trettio centimeter med hjälp av sträckning, det är en metod som går ut på att uppmuntra kukens vävnad att sträckas ut.

Resultaten från användning av Male Edge Basic Penisförlängare beror på hur mycket tid du lägger på produkten. Det rekommenderas att du använder Male Edge Basic Penisförlängare två till fyra timmar per dag under sex till arton månader för att du ska få rätt resultat. Du kan sova med förlängaren, då spar du tid.

Ringen på Male Edge Basic Penisförlängare ska fästas på roten av din penis.

Se priset här

 

 

Male Edge Pro Kukförlängare

Male Edge Pro Kukförlängare gör att du kan få en enorm kuk på ett mycket enkelt sätt. Undersökningar har visat att Male Edge Pro Kukförlängare kan förstora din kuk med hela sextio procent.

Redan efter tre till sex månader kan din kuk ha vuxit med trettio procent. Det är systematisk sträckning som gör att du kommer att kunna förstora din kuk.

Det är smärtfritt att använda Male Edge Pro Kukförlängare, resultaten beror på hur mycket tid du lägger ned på att använda den.

Det rekommenderas att du använder den två till fyra timmar per dag under sex till arton månader. Du kan till och med sova med Male Edge Pro Kukförlängare för att spara tid.

Se priset här

 

 

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är lämplig för dig om du vill öka både kraften och storleken på din kuk.

Det mjuka fodralet ger den extra fyllighet som behövs för att förlänga njutningen för både dig och din partner.

Den inre strukturen på Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve ger stimulans vid varje enskild rörelse, vilket gör din upplevelse än mer spännande.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve har också hål för dina pungkulor vilket gör att den passar perfekt, och den kan töjas så att den passar alla storlekar.

Se priset här

Läs hela recensionen här

Så här får du en enorm kuk! Fortsätt läsa! ↓

 


 

HUR DU FÅR EN STOR KUK MED DESSA NIO BEPRÖVADE METODER

Det finns flera sätt att få en stor kuk. Vissa är mer drastiska än andra, medan andra är mer effektiva än andra, så vi kommer att täcka dem alla nedan.

INKIRURGISKA PENISFÖRVECKLING BEHANDLINGAR

Bästa alternativet för killar som inte gillar operationsbord och blod.

Ganska många män i dag väljer penisförstoringskirurgi för att få en enorm kuk. Det finns emellertid problem relaterade till den metoden.

För det första har dessa metoder inte visat sig säkra och utgör därför hälsoproblem. För det andra garanterar de inte omedelbara och exakta resultat.

Till exempel kan det sluta med en klumpig slak kuk om behandlingen är framgångsrik.

Några studier har genomförts under senare år avseende kirurgiska ingrepp och de är inte heller positiva. Den europeiska urologistudien undersökte fyrtiotvå män som opererade sina kukar.

Av detta antal var bara 25 procent nöjda med resultaten. Återigen måste fler än hälften göra ytterligare operationer. Utöver risken visar detta hur ineffektivt denna metod kan vara.

Den goda nyheten är att det finns en mängd icke-kirurgiska metoder för att förstora en penis som du kan använda och uppnå önskade resultat. Nedan kommer vi att diskutera några av alternativen för icke-kirurgisk penisförstoring.

Piller, näring och krämer

Först och främst bör näring vara en viktig del av ditt penisförstoringsprogram. Precis som alla andra delar av din kropp, till exempel musklerna, behöver också din kuk vissa näringsämnen för att ge den näring.

Till skillnad från receptfria läkemedel är livsmedel för penisförstoring billigare, hälsosammare och säkrare.

Näringsämnen förbättrar vanligtvis penistillväxten genom att förbättra blodcirkulationen, öka hormonerna, öka testosteronet, förbättra det psykologiska tillståndet och förbättra din hälsa.

För närvarande finns det massor av manliga förbättringspiller på marknaden och du bör alltid undersöka dem innan du väljer.

När det gäller penisoljor och krämer har dessa produkter bevisat sin effektivitet, ingredienserna absorberas direkt i ditt blodomlopp, vilket ger omedelbara resultat.

Naturligtvis kan vi inte förneka att det har förekommit fall som tyder på att dessa produkter är ineffektiva och att de har spår av bekämpningsmedel, bly och kanske djuravföring.

Men du bör förstå att det som fungerar för dig kanske inte fungerar för någon annan person, främst för att våra kroppar, och penisar, reagerar olika.

Penispumpar

Baseks Klassisk Penispump

Hur får man en stor kuk? Baseks Klassisk Penispump kan du få den enorma kuken du alltid drömt om. Denna penispump är ett fantastiskt hjälpmedel för alla som drömt om att få en stor kuk.

När Baseks Klassisk Penispump placeras över din kuk kan du använda handpumpen för att skapa ett vakuum och det är detta som tillfälligt gör din kuk större.

Baseks Klassisk Penispump kan effektivt kombineras med en penisring vilket leder till en än större och mer långvarig erektion. Det är lätt att släppa på vakuumet när du har nått den effekt du ville uppnå.

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag har också skrivit om Baseks Klassiska Penispump. 4 av 5 stjärnor får den från mig, Läs min recension här.”

Du kan njuta av Baseks Klassisk Penispump ensam eller tillsammans med en partner, båda sätten kan vara mycket njutbara eftersom sex är fantastiskt under alla omständigheter.

Baseks Klassisk Penispump är 22 centimeter lång på insidan och har en diamter på sex centimeter.

Se priset här

 

Pump Worx Penispump för Oerfarna

Pump Worx är en pump som är mycket lämplig för de som är oerfarna av att använda hjälpmedel för penisförstorning. Pumpen från Pump Worx kommer att ge dig en mycket hårdare erektion som också varar under en längre tid.

Så snart du nått en önskad nivå på vakuumet runt din penis ökar blodflödet och då även storleken på din kuk. Denna penispump fungerar också mycket bra för onani eller vanligt sex med en partner.

Tillsammans med Pump Worx följer en ring som du koppla ihop med pumpen för bättre effekt. Denna ring är mycket elastisk och har en diameter på upp till 8.5 centimeter. Du får också med glidmedel, kräm för penisförstorning och medel för rengöring av pumpen.

Se priset här

 

 

Bathmate Hydromax7 Penispump

Bathmate Hydromax7 Penispump är en förbättrad modell av Hydro 7 penispump.

Bathmate Hydromax7 Penispump är tillverkad för att användas tillsammans med vatten och för att förstora din penis. Det är på grund av det vattentryck som uppstår i pumpen som Bathmate Hydromax7 Penispump kommer att skapa ett kraftigare vakuum kring penis, kraftigare än om en vanlig penispump används.

Det som gör Bathmate Hydromax7 Penispump speciell är att den kan skapar 35 procent mer vakuum än de andra modellerna gör. Det är bland annat tack vare den unika, mjuka, avtagbara skumliknande ringen som sitter i botten på pumpen. Det är ringen som gör att pumpen kommer att sluta perfekt runt din penis, och då är det lättare att hitta den optimala vinkeln.

Se priset här

 

 

PENISFÖRLÄNGARE

Enligt flera omfattande studier inger den icke-invasiva tekniken, särskilt användningen av draganordningar, stort hopp

Teorin om hur dessa enheter fungerar är enkel; de sträcker gradvis din penis genom spänning. Det är många fysiologiska processer involverade, men den viktigaste är påverkan på penisbanden, som sitter vid roten av din kuk.

Penisförlängare sträcker dessa ligament, och som resultat hänger mer av kuken ut ur kroppen.

Medicinska uppgifter har visat att de som använder penna dragkraft regelbundet, i över tre till sex månader ofta uppnår en penisförlängning på mellan tjugo till trettio procent.

 

PENISÖVNINGAR

Den fattige mannens väg till en större kuk är penisövningar

Om du gör rätt kan penisövningar garantera ganska imponerande resultat. Dessa övningar är indelade i två kategorier – längd och omkretsövningar. Träningen fungerar genom att öka blodflödet vilket ökar tillväxten av cellerna vilket leder till ökat blodflöde in i penis, vilket leder till en ökning i storlek.

 

LÄNGDÖVNINGAR

Det finns vissa metoder som handlar som kan hjälpa dig att öka längden på din penis.

Låt oss undersöka några av dem …

 

ROTATIONSÖVNING

Rotation är en perfekt teknik för att få längd. Det är viktigt att notera att du måste genomföra en ordentlig uppvärmning innan du deltar i någon penisförstoringsövning.

Du kan använda en het trasa eller bara utföra denna övning i duschen. Detta är viktigt eftersom det gör din hud mer flexibel och också ökar blodflödet till dina vävnader. Du måste följa stegen nedan strikt:

 • Värm upp
 • Dra tillbaka din förhud och håll din kuk med ett “O” grepp bakom huvudet ordentligt.
 • Tryck kuken utåt med tillräckligt tryck.
 • Rör sedan din penis i en cirkelrörelse.
 • En rotation ska pågå i trettio sekunder.
 • Du kan byta händer efter att ha fullbordat din rotation.
 • Ta tillräckligt med tid och gå igenom en nedkylningssession också.

 

BACKWARD PULLER

Detta är ett annat träningspass, perfekt för att öka längden på din penis. Läs om proceduren nedan:

 • Värm upp
 • Dra tillbaka din förhud och placera tummarna på toppen av snoppen
 • Använd tummen och dra huden ovanpå din penis i kroppens riktning
 • Håll denna position i upp till tjugofem sekunder
 • Vila i fem sekunder mellan varje session

 

GJORDÖVNINGAR

Jelqing är kanske en av de första och mest kända övningarna för penisförstoring. Den tvingar blod in i penisområdet, expanderar blodkärlen och därmed ökar bredden. Låt oss undersöka metoden med våt jelqing.

 1. Ta tid för en ordentlig uppvärmning.
 2. Smörj händerna plus axeln genom att använda ett oljebaserat smörjmedel.
 3. Uppnå en sund erektionsnivå.
 4. Håll basen på din penis med pekfingret och tummen med höger hand.
 5. För att förhindra ojämna resultat, placera greppet närmare ditt skamben.
 6. Skjut försiktigt handen uppåt och applicera tillräckligt med tryck.
 7. Medan du håller din ena hand under glansen, använd den andra handen för att hålla basen på din penis med ett “A-OK” grepp.
 8. Släpp den första handen som håller rakt framför din glans.
 9. Upprepa proceduren tills du når önskat mål.

 


 

KIRURGISKA BEHANDLINGAR FÖR PENISUTVIDGNING

Hur får du en enorm kuk med kirurgiska behandlingar?

Kosmetisk kirurgi för att förstora penisens omkrets och längd började i USA under slutet av 1980-talet. Sedan dess har det gjorts stora förbättringar inom området, men resultaten är något blandade.

Vi kommer att gå igenom alla tillgängliga alternativ nedan.

 

INJEKTIONER

De flesta män kan ordineras mediciner som injiceras in i penis.

Injektionen kan använda en enda eller en kombination av läkemedel. Det är viktigt att notera att injektioner av penis endast måste skötas av en kvalificerad urolog.

Injektionen fungerar genom att få blodkärlen i din kuk att utvidgas vilket leder till en betydande ökning i omkretsen.

 

FETTÖVERFÖRING FÖR OMKRETS OCH LÄNGD

Penisen kan förtjockas och förlängas genom kirurgi för fettöverföring. Den innebär två kirurgiska behandlingar som du kan genomföra vid ett enda sjukhusbesök.

Under den grundläggande processen fettsugas fettet från låren eller buken. Därefter filtreras samma fett i ett försök att isolera cellerna såväl som andra oönskade material.

Sedan injiceras fettet i din penisaxel med anpassade injektionstekniker för att garantera fettöverlevnad. Eftersom fettöverföringsceller kommer från din kropp är de potentiella riskerna för allergiska reaktioner mycket begränsade.

Efter den första proceduren kan du förvänta dig att märka en betydande ökning av penningens omkrets. Naturligtvis förstärks den första storleken alltid genom svullnad, men mild.


 

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR OM PENISFÖRSTORNING

KAN PENISSTORLEKEN, LÄNGD OCH OMKRETS, ÖKAS PERMANENT?

Ja, du kan förstora storleken på din penis permanent. Det finns många metoder för att öka både omkretsen, längden på din penis, erektionskvalitet och libido.

Det tar lite tid, tålamod och naturligtvis rätt metoder. Det är i allmänhet mycket lättare att öka kvaliteten på erektion och libido än det är att permanent öka penisstorleken.

 

VILKA ÄR RISKERNA MED KIRURGI FÖR PENISFÖRSTORNING?

Medan kirurgi kan verka som det snabbaste alternativet, finns det några viktiga saker du bör tänka på.

Operationen använder metoder som ökar penisens omkrets och längd. Några av de tekniker som används för att öka längden involverar skärning av ligamenten i penis, vilket ofta följs av användning av sträckningsanordningar.

Tyvärr kan denna teknik ändra penisens position och orsaka en lågt hängande penis samt ärrbildning. Dessutom är chansen att utveckla infektioner under operationen ganska hög.

 

VAD ÄR EN NORMALSTOR KUK?

Vad är en stor kuk? Detta är en ganska vanlig fråga som många män har. Vi har alla hört orden att storleken inte spelar någon roll, det är hur du använder den, och i vissa fall är det sant.

Vad är normalstorleken för en kuk? Enligt studier är en genomsnittlig normal längd på en mans penis nio centimeter när slapp och 13 centimeter när erigerad.

Även om det finns många sätt för att öka libido, förstora penisstorlek och hålla längre i sängen, inkluderar de tre mest effektiva och pålitliga metoderna användning av naturliga piller, penispump och träning.

Håll dig dock borta från de “magiska” pillren eftersom de kan skapa mer elände än nöje.

 

VILKEN ÄR DEN BÄSTA METODEN FÖR PENISFÖRSTORNING?

Vikter eller stretchningsövningar kommer inte att göra din penis riktigt stor eftersom den inte är en muskel.

Men genom att göra dagliga ströckningar med din hand eller vikter, sträcker du vävnaden och främjar ny tillväxt. Men det krävs mycket engagemang för att uppnå någon betydande ökning i storlek.

Det finns dock några risker involverade, bland annat skadade blodkärl, rivning av vävnaden och så vidare.

 

I VILKEN ÅLDER NÅR DIN PENIS MAXIMAL STORLEK?

Din penis växer i längd och omkrets under puberteten som oftast inträffar mellan 13 och 18 års ålder. Det är också den tid din kropp genomgår stora förändringar som förvandlar dig från en pojke till en man.

Din penis slutar växa i slutet av puberteten, oftast vid 16 års ålder.

 

VILKET ÄR DET SÄKRASTE SÄTTET ATT ÖKA STORLEKEN PÅ DIN PENIS?

Allt som inte kräver operation skulle anses vara det säkraste alternativet. Det rekommenderas att du pratar med din läkare innan du testar någon typ av tillväxtmetod, vare sig det är kirurgiskt eller icke-kirurgiskt.

 

HUR DU FÅR EN STOR KUK – SLUTSATS

Du måste först se vilken typ av metod du är mest nöjd med att pröva av ovanstående. Bestäm sedan hur mycket du vill spendera för att se om den specifika metoden fungerar för dig.

Som vi nämnde ovan fungerar vissa behandlingar bättre än andra, men resultaten kan variera, varför det uppmuntras att du provar flera av behandlingarna för att se vilken som ger dig den storlek på kuken du vill ha.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här