Sexleksak ägg – Bästa sex-ägg i test

823

Ett sexleksaks ägg är en av de mest kittlande produkterna du kommer att äga.

Det som man typiskt förbinder sexleksaks ägg med är lite fräck utomhuslek. Ofta så kommer dessa ägg nämligen med fjärrkontroll eller en app som gör att vibrationer kan kontrolleras på distans.

Vi har samlat de bästa sexleksak äggen på marknaden och nästan alla ägnar sig åt läckert public play.

Översikt Priskoll
Sinful Deluxe Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg Testvinnare Se priset
lovense lush 2 app styret g punkts vibrator 01 app Nybörjaren Se priset
Galaxy vibrerande ägg Den billiga Se priset

 

Klicka här för att se fler alternativ på sex-ägg

 


TESTVINNARE – Sinful Deluxe Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Här har vi ett sexleksak ägg som är perfekt till par, kan användas både för yttre och inre stimulering som ligger väldigt behaglig mot både hud och hand.

Fördelar

 • Passar till ett kittlande förspel.
 • Prova public play eller bara att vara i olika rum därhemma. Det är kittlande att inte veta när ens partner kommer skicka härliga orgasmgivande vibrationer till dig.
 • Den har starka vibrationer.

Nackdelar

 • Kan uppfattas som att inte vara tillräcklig tystgående.

Recension

Ett sexleksaks ägg som ger er möjligheten för lite härlig utomhuslek. Har ni som många andra drömt om att ta med era lustfyllda äventyr ut på stan? Då är detta en perfekt leksak för er. Din partner kan nämligen styra dina vibrationer på 10 meters avstånd.

Själva sexleksak ägget är 7 cm långt och har en diameter som mäter på 3,4 cm. Materialet som är silikon känns skönt i din kropp. Även formen är ergonomisk vilket gör att produkten känns behaglig och är lätt att föra in.

Det finns hela tio vibrerande lägen att välja mellan och dessa styrs givetvis med fjärrkontrollen. Sexleksak ägget är vattentätt vilket bjuder in till fräcka vattenlekar. Det är möjligt att ladda både fjärrkontrollen och ägget så ni slipper för allt krångel som kommer med batterier.

Hur använder du den?

Börja med att ladda ditt sexleksakägg med hjälp av den medföljande laddaren, om du laddar sex-ägget i 120 minuter kan du använda det i 45 minuter. Därefter kan du välja om du vill använde den för yttre eller inre stimulering, det kan vara extra skönt att applicera en klick glidmedel. Sedan styr du vibrationerna med fjärrkontrollen, eller så ger du över kontrollen till din partner.

 

Rekommenderad till

Perfekt för paret som vill kunna stimulera varandra på avstånd.

 

Det säger andra kunder

Emilia – ” Jag har testat ägget med min partner. Tycker väldigt mycket om det och det har hållt. Jag köpte ett batteriladdare ägg en gång gick bara att använda en gång! Min partner ser ut att njuta av känslan att styra ägget. Så helt klart värt priset! ”

 

Sammanfattning

Här har vi ett ägg som passar de flesta, de är en solklar testvinnare, vi tycker verkligen att detta är marknadens bästa sexleksak ägg.

 


TILL NYBÖRJAREN – Lovense Lush 2 App-stryd G-punktsvibrator

Se priset här

Ett perfekt sexleksak ägg som passar nybörjaren alldeles utmärkt, här kan du specialdesigna vibrationsmönstret så att det passar dig och din unika kropp.

Fördelar

 • Den är perfekt till distansförhållanden.
 • Den har oändliga vibrationsmöjligheter.
 • G-punktsstimulering

Nackdelar

 • Produkten är rätt dyr i förhållande till andra sexleksak ägg.

Recension

Det här sexleksak ägget kan styras med en app vilket leder till att det finns en oändlig mängd av vibrationsmöjligheter. Det som är speciellt med produkten är nämligen att den kan skapa vibrationer till musik eller till och med röster. Du kan med andra ord vibrera till din partners röst, häftigt eller hur?

Ni styr här vibrationerna online och kan använda er av Wifi eller Bluetooth. Räckvidden är upp till 14 meter. Produkten är uppladdningsbar och kan användas i vatten.

Materialet är silikon som är mjukt och flexibelt och känns bra i din kropp.

Det är en kundfavorit där främst de starka vibrationerna hyllas. Ni kan använda den på en längre distans än 14 meter om ni kopplar upp den mot en dator. Då kan ni chatta med varandra samtidigt som du skickar eller mottager vibrationer från andra sidan landet eller världen.

 

Hur använder du den?

Det går att använda den för yttre stimulering och då är det valfritt hur och vilka erogena zoner du vill stimulera. Den är dock skapt för inre stimulering, då ska det stora huvudet placeras i vaginan och den lilla delen kan placeras på klitoris, den är främst till för att hålla det på plats.

Rekommenderad till

Passar bra för dig som är nybörjare och vill testa dig fram bland olika typer av stimuleringar.

 

Det säger andra kunder

Mikael – ” Den är lätt att använda fast lite svår att koppla upp. Men väldigt sköna vibrationer och känns skönt när den vrider sig lite. Väl använd varje dag. Svårt att inte få en orgasm. Rekommenderas väl även till män.”

 

Sammanfattning

Ett sexleksaks ägg som är specifikt framtaget för att stimulera g-punkten, men du stimulerar även klitoris samtidigt. Såklart kan du även använda den för endast yttre stimulering om du vill det. Det bästa av allt med detta sexleksaks ägg är att du kan designa dina egna vibrationsmönster.

Läs hela recensionen här

 


DEN BILLIGA – Galaxy

Se priset här

Ett av de mest prisvärda äggen på marknaden är Galaxy och är från ett av Mshop´s egengjorda märke. Här får du en diskret, stilren och ett kraftfullt sexleksak ägg till ett bra pris.

Fördelar

 • Den fick 5 getingar i Expressen 2019.
 • Snygg design.
 • Passar lika bra för nybörjare som erfarna.

Nackdelar

 • Dålig batteritid

Recension

Detta sexleksak ägg fungerar med fjärrkontrollen på hela 30 meters avstånd. Det gör att leken kan börja när din partner inte ens fått av sig skorna. Ni har också möjligheten för att utforska public play på avstånd vilket kan göra det ännu mer kittlande.

Du kan välja mellan 10 olika vibrationsmöjligheter. Stimulera med vibrationerna i eller utanpå kroppen. Bröstvårtor och klitoris kan vara otroligt härliga att stimulera med vibratorn. Gå på upptäcktsfärd i alla dina erotiska zoner och placera den sedan inne i dig.

Precis som många andra sexleksak ägg är detta gjort för public play och därför är även fjärrkontrollen designad så att knapparna känns tydliga. Därför kan du utan problem ha kontrollen, diskret i fickan.

Om du vill använda ägget på egen hand eller om ni vill ha det med under själva sexakten kan ni också byta mellan vibrationerna på produkten.

Själva sexleksak ägget är vattentätt men det är inte kontrollen. Så om du vill ha en ännu våtare stund i duschen så ska du lämna fjärrkontrollen på torra land.

Själva ägget har en längd på 8,5 cm och en diameter på 3 cm. Materialet är härligt silikon och ABS-plast som är behagligt att ha inne i dig. Även formen är ergonomisk vilket gör att du utan problem kan använda ägget i långa lekar.

 

Hur använder du den?

Applicera en klick glidmedel på ditt sexleksak ägg och för därefter in den i vaginan, det går bra att även använda den analt tack vare snöret som gör att det går enkelt att dra ut. Styr därefter vibrationerna med fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Ett sexleksak ägg som passar dig som vill ha ett högkvalitativt ägg, med läcker design och för en rimlig summa pengar.

 

Det säger andra kunder

Emma – ” Gillar den här leksaken dock så har den dåligt batteri och behöver ladda ofta. Hittar ingenstans om laddningstiden och hur länge batterier håller per laddning?”

 

Sammanfattning

Här har vi ett sexleksak ägg som har ett läckert och diskret utseende. Det är inte bara utseendet som är diskret utan även vibrationerna, detta är en produkt som är mer tystgående än de tidigare sexleksak äggen. Du kan styra den på upp till 30 meter vilket gör det perfekt att lämna över kontrollen till din partner.

 


Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

För dig som är intresserad av vår testvinnare kommer här en billigare version, även den från Sinful. Den är något enklare i sitt utseende men fungerar precis likadant.

Fördelar

 • Den har intensiva vibrationer
 • Passar bra till nybörjare
 • Lätt att rengöra

Nackdelar

 • Fjärrkontrollen kräver batterier

Recension

Detta läckra sexleksak ägg från Sinful har en kraftig motor som kan leverera orgasm efter orgasm . Du kan byta mellan hela 11 vibrationsmönster vilket gör att du garanterat kommer hitta ett riktigt orgasmläge för dig.

Produkten är lätt att föra in på grund av dess utformning och lena yta. Det är det härliga silikonmaterialet som gör att ägget känns så lent och skönt inne i din kropp. Kan ibland vara lite svårt att få plats på grund av att ”snöret” är i vägen.

Utformningen är också för att säkerställa att alla dina mest stimulerande punkter träffas. Du kan ge den lilla fjärrkontrollen till din partner så att din partner kan styra dina vibrationer. Det är det perfekta tillfället för dig att bara luta dig tillbaka och njuta av den härliga stimuleringen.

Räckvidden mellan fjärrkontroll och ägg är 10 meter vilket gör att även detta sexleksaks ägg går att ta med utanför hemmets fyra väggar. En runda på stan eller en tur i biografen kan alltid vara en rolig idé.

 

Hur använder du den?

Applicera lite glidmedel och för in i vaginan, du kan styra vibrationerna direkt på ägget eller med hjälp utav fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Passar dig som är intresserad av marknadens bästa sexleksak ägg, alltså vår testvinnare eftersom det här är en enklare version av det ägget.

 

Det säger andra kunder

Jenny – ”Mycket vibration för storleken och smidig att använda , låter dock högt så är kanske mer en leksak för att njuta av hemma vid förspel eller för att tillfredställa sin partner utan fysisk kontakt . Som användare kan den säkert upplevas med högljudd än vad den är. Kan starkt rekommendera denna tillsammans med andra leksaker tex.Satisfyer eller med anal sexleksaker . En riktigt bra uppvärmare !”

 

Sammanfattning

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg är ett enkelt och klassiskt sexleksak ägg. Den består av ett material som ligger skönt mot huden och  den är enkel att använda.

Läs hela recensionen här

 


Belou Vibro Bullet

 Belou Vibro Bullet

Se priset här

Detta är testets mest säregna sexleksak ägg både när det kommer till färg och utformning, det är dessutom ett av de lyxigare äggen på marknaden.

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Möjlighet till variation
 • Unik färg (finns även i svart)

Nackdelar

 • Priset
 • Endast 5 m räckvidd

Recension

Detta sexleksak ägg har två helt skilda motorer till skillnad från recenserade ovan som bara består av en, vilket betyder att du stimuleras på en helt ny nivå. Den helt ny nivån kan du även uppnå genom att ta av eller ta på silikonkudden som ingår, den ger dig möjlighet till att variera stimuleringen på flera sätt.

Det finns fyra olika vibrationsmönster som alla går att variera i fyra olika intensitetsnivåer. Tack vare dess ergonomiska design ligger den ordentligt på plats vid användning.

Däremot så kan räckvidden på hur långt ifrån du kan styra den verka lite väl kort, det är nämligen endast 5 meter i vanliga fall brukar det vara åtminstone 10 meter.

Det här är även ett vattentätt sexleksak ägg så passa på att njuta extra mycket nästa gång du ska ner i badet.

 

Hur använder du den?

För in den stora delen (huvudet) i vaginan och låt den stimulera dina inre delar och placera den lilla delen på klitoris. Variera med att ta på silikonhuvudet för att kunna träffa klitoris lättare, du får du en bredare stimulering.

Rekommenderad till

Ett sexleksak som passar de flesta och om inte annat så ger det möjlighet till att testa sig fram med stimulation på olika sätt tack vare tillbehören. Eftersom detta är ett sexleksak ägg som är ett av de dyrare på marknaden så kan det vara bra att ha prövat ett billigare innan, så du vet om du tycker om det.

 

Sammanfattning

Ett lyxigt sexleksak ägg som ger dig möjlighet till stimulation på flera sätt, här får du ett tillbehör som gör klitorisstimuleringen ännu bättre. Det finns flera olika vibrationsmönster och flera olika intensitetsnivåer på dessa.

 


Rocks Off RO-Duet 2-in-1 Vibratorägg – Prisvinnare

Rocks Off RO-Duet 2-in-1 Vibratorägg

Se priset här

När du köper detta sexleksak ägg får du även en fjärrkontroll som kan agera klitorisvibrator. Det betyder att du har möjlighet till dubbelstimulering, hur skönt?

Fördelar

 • Ni får möjlighet för dubbelstimulering
 • Två leksaker i ett
 • Läckra färger

Nackdelar

 • Endast ägget som är vattentätt, inte fjärrkontrollen

Recension

Njut av sexleksak ägget i eller utanför hemmet. Denna produkt är väldigt diskret och kan därför avnjutas utan att någon annan kommer upptäcka det.

Ägget är mjukt och härligt och har intensiva vibrationer. Det fokuserar på din g-punkt som kan njuta av hela 10 olika vibrationslägen.

Vill du ha lite yttre stimulering också så kan ni använda fjärrkontrollen som en effektiv klitorisvibrator. Det blir härlig dubbelstimulering och givetvis också dubbla orgasm möjligheter.

Du kan ta med ägget i badet eller duschen för en extra våt omgång. Produkten är gjord av silikon som är skonsamt och behagligt att bära.

 

Hur använder du den?

Om du använder ditt sexleksak ägg så för du in det i vaginan, använd ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli så skönt som möjligt. Fjärrkontrollen kan du placera direkt på klitoris eller andra erogena områden på kroppen och låta dem stimuleras av de djupa vibrationerna.

Rekommenderad till

Ett sexleksak ägg som passar dig som vill utöka förrådet med sexleksaker där hemma, just eftersom du får två olika sorter här.

 

Det säger andra kunder

Anna – ” Har använt den några gånger nu, låter lite i soffan av vibrationerna om det är relativt tyst. Glöm inte att ta ur batteriet ur ägget, den tjuvdrar batteri annars. Vi har inte provat något annat ägg tidigare, jag rekommenderar detta!”

 

Sammanfattning

Ett set som du kan ha nytta av på flera sätt, du kan nämligen använda fjärrkontrollen både som just en fjärrkontroll och som en klitorisvibrator. Det är dock endast ditt sexleksak ägg som är vattentätt, viktigt att komma ihåg.

 


Feelztoys – Eilium Vibrating Egg – Nybörjarvänlig

FEELZTOYS - EILIUM VIBRATING EGG

Se priset här

Med ett silkeslent material ligger detta sexleksaks ägg perfekt mot huden, det är ett ägg som för ovanlighetens skull endast är framtaget för yttre stimulering.

Fördelar

 • Bra pris
 • Enkel att använda
 • Söt design

Nackdelar

 • Endast för yttre stimulering
 • Endast ett vibrationsläge

Recension

Det är den första sexleksak ägg vibratorn som vi har med som inte är för inre stimulering. Eilium fokuserar nämligen på att stimulera din yttre erogena zon; klitoris. Klitoris kallas också för kvinnans njutningscenter och det är på grund av att den endast har ett syfte och det är sexuell njutning.

Organet är otroligt känsligt och kan därför leda till starka orgasmer. Eilium hjälper dig att stimulera detta område effektivt med sin äggform och härliga vibrationer.

Materialet är silikon som är väldigt mjukt och skönt mot din kropp. Det finns ett vibrationsläge och du hittar på och av knappen på produkten. Produkten är med andra ord väldigt enkel att styra. Placera den vibrerande rosa produkten på klitoris och luta dig tillbaka och njut.

 

Hur använder du den?

Ta en liten klick glidmedel på din sexleksak och därefter så sätter du igång den med hjälp utav på/av knappen, stimulera därefter klitoris. Variera mellan olika tryck, rörelser och tempo. Klicka här för att komma till vårt bäst i test.

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare som vill ha en enkel och bekväm sexleksak att utforska klitorisstimulering med.

 

Sammanfattning

En söt liten rosa klitorisvibrator i form av ett sexleksak ägg. Den har en skön silkeslen yta som gör det bekvämt att stimulera andra yttre områden än klitoris.

 


Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg – Till den fräcka

svakom elva fjernbetjent vibrator g lilla

Se priset här

Med detta sexleksak ägg kan du inte tröttna på vibrationerna, du har nämligen totalt 25 olika att välja på. Dessutom kan du låta ditt ägg överraska dig genom att använda intelligent mode som sköter både förspel och huvudakten åt dig.

Fördelar

 • 25 olika vibrationer
 • Läcker design (finns i flera färger)
 • Intelligent mode

Nackdelar

 • Fjärrkontrollen är batteridriven

Recension

Låt din partner ta kontrollen över dina orgasmer med en fjärrkontroll som enda vapen. Din partner kan ge dig orgasmer på 10 meters avstånd så ni väljer om det ska föregå i hemmet eller på stan.

Ni har hela 25 vibrationer att välja mellan och ni kan också välja om ni ska använda det kittlande Intelligent Mode. Det låter kanske inte så sexigt med det är ett läge som är designat för att likna riktigt sex. Så från förspel till en intensiv orgasm.

Även detta sexleksaks ägg är gjort i silikon som är flexibelt, mjukt och skonsamt. Det gör att ni kan använda ägget länge utan obehag.

Ni kan ha med ert sexleksaks ägg i duschen eller badet för kittlande vattenlek. Dock ska fjärrkontrollen lämnas på en torr yta då den inte tål så mycket vatten.

Laddar ni produkten i 2 timmar får ni en hel timmes lek. Det är väldigt smidigt men kom ihåg att alltid ladda ägget efter er sexiga lekstund är färdig så ni alltid är redo för en ny omgång.

 

Hur använder du den?

Du styr ditt sexleksak ägg med hjälp av fjärrkontrollen, vill du använda intelligent mode så håller du in ”S”-knappen och därefter är det bara att njuta.

Rekommenderad till

Detta sexleksak ägg passar dig som gillar att kunna njuta av handsfree onani, eftersom det räcker att du placerar ägget i dig och sedan trycker in ”S”-knappen och låter den skämma bort dig.

 

Sammanfattning

Ett snyggt sexleksak ägg som finns i två läckra färger och levererar en mängd olika vibrationer. Den är framtagen i ett mjukt silikonmaterial som ligger skönt mot huden och är enkel att använda.

 


Magic Motion – Vini Lite Egg – På farten

MAGIC MOTION - VINI LITE EGG

Se priset här

Gillar du att stimulera flera områden samtidigt då är det här ett perfekt sexleksak ägg för att kombinera ihop med andra sexleksaker.

Kort beskrivning av produkten

Fördelar

 • Går att använda vid penetration
 • Nopprig yta – skönt vid yttre stimulering
 • Enkel att ändra vibrationer med – knappen sitter på svansen

Nackdelar

 • Vissa tycker den är för liten (rekommenderas därför att använda i kombination med andra sexleksaker)

Recension

Som man kan höra på namnet handlar det om en liten sexleksaks ägg vibrator. Dock har den många funktioner som gör det till en kittlande produkt. Till att börja med så har den hela 20 vibrationsmöjligheter vilket gör att du kan variera din stimulering på ett otroligt sätt.

Tillskillnad från många av de andra vibratorerna vi har kollat på så har denna inte fjärrstyrning men styrs på produktens ”svans”. Det gör det också möjligt att ändra styrkan på vibrationerna när den är placerad inne i dig, då svansen hänger ut.

Du kan välja om du vill stimulera klitoris eller g-punkten. Ett tips är att använda den i kroppen medan någon annan ger dig yttre stimulering för en härlig dubbelupplevelse. Ni kan även använda den när ni har sex. Då kan den med fördel placeras på klitoris då den är så liten och nätt att den passar perfekt mellan era kroppar.

 

Hur använder du den?

Placera den i din vagina och kombinera tillsammans med yttre stimulering eller penetrationssex – samtidigt som du har den i dig. Eller stimulera yttre delar, den noppriga ytan gör det extra skönt när du för den fram och tillbaka.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att dubbelstimuleras och vill kombinera fler sexleksaker tillsammans utan att det ska bli klumpigt.

 

Sammanfattning

Ett av de mindre sexleksak ägg som finns på marknaden, men uppskattat för det. Det innebär att du kan använda den på andra sätt jämfört med många andra tack vare storleken.

 


Sexleksak ägg för lite fräckt public play

Det finns många anledningar till att vi dras till sex ute i offentligheten. Först är det givetvis den kittlande känslan av att man kan blir upptäckt när som helst. Det är definitivt något som kryddar relationen och bidrager med spänning i ert liv.

Här är 5 anledningar till att sex ute i offentligheten är så hett:

 • Att vara spontan är hett. Många gånger har ni inte planerat att ni ska gå ned på stan med ett vibratorägg eller ha sex i en buske. Det är sådant som händer och det är sexigt.
 • Hemligheten för er närmare varandra. Det är något som stannar mellan er att ni tog med ert sexleksak ägg på stan förra helgen. Att ha hemligheter för alla andra gör att ni kommer närmare varandra.
 • Det är hett att någon kollar. Det är faktiskt riktigt många som njuter av att veta att någon tittar. Ni får er egen privata show.
 • Du är inte i kontroll. Är du bäraren av sexleksaks ägget så släpper du all kontroll och låter din partner ta över vid rodret. Det kommer bli otroligt spännande och kittlande.
 • Det är befriande att bryta mot regler. Det vet alla att man får en rush av att bryta mot mindre regler då och då. Kanske provade du att snatta något när du var mindre eller var ute senare än du fick. Det är en speciell rush som de flesta människor går igång på.

Ett sexleksaks ägg gör sex i offentligheten enklare men inte mindre kittlande.


Q & A Sexleksak ägg

Hur använder jag ett sexleksak ägg?

Du kan använda ett sexleksaks ägg på flera olika sätt, oftast fungerar det bra för både yttre och inre stimulering. Kika på vår guide för att se vilka erogena zoner som du missat att utforska. Vanligtvis så förs ett sexleksak ägg in i vaginan, det går också att använda analt men då är det viktigt att det finns någon form av “stopp”.

 

Hur vet jag vilket sexleksak ägg som passar mig?

Som allt annat är detta en smaksak, vi gillar alla olika. Det kan vara bra att utgå från följande frågor när du letar efter ett sexleksak ägg.

 • Vill du ha möjlighet till inre och yttre stimulering, eller endast ett utav dem?
 • Om det är inre, vill du att det ska vara specifikt anpassat för din g-punkt?
 • Hur ska den styras, knappar, app eller fjärrkontroll?
 • Vilken storlek?
 • Material?
 • Prisklass?

Hur rengör jag det?

De flesta sexleksaker går generellt sätt att rengöra med ljummet vatten och mild tvål. Där du sköljer av noga innan och efter och gnuggar försiktigt med tvål där emellan. Är din sexleksak inte vattentät så rekommenderar vi att du tar en fuktig trasa istället för att skölja den. Det finns särskilda sexleksakrengöringar du också kan använda.

 

Hur förvarar jag det?

För att du ska få behålla dina sexleksaker så länge som möjligt och så fräscha som möjligt krävs det att du är noga med förvaring, det är inte alls komplicerat så bli inte rädd. Förvara dem svalt och mörkt, gärna i varsin påse så att de förvars var för sig. Extra viktigt är det att förvara var för sig om din sexleksaker är gjorda av silikon, de kan nämligen bli en kemiskreaktion annars och smälta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här