Amorelie Erotisk Adventskalender – Recension och test

594

Gör någonting nytt och spännande inför jul tillsammans med någon som du håller kär. Med Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 får du och din partner ta del av en fräck upplevelse som aldrig förr. Kalendern består av 24 luckor, och bakom varje lucka finns en sexig produkt att njuta av tillsammans med partnern.

Få 24 spännande dagar som leder upp till julafton där ni varje dag öppnar dagens lucka för att se vilken fräck leksak ni får lov att använda. Vad som finns bakom varje lucka är en hemlighet, men det kan bland annat handla om dildoar, vibratorer, leksaker till lätt bondage och andra tillbehör.

Vad som gömmer sig i Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 får ni helt enkelt vänta och se.

Klicka här för att beställa den här populära adventskalendern innan den blir slutsåld. Kalendern går som smör i solsken, så vänta inte för länge och ta chansen redan idag! Innan ni lägger Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 i kundvagnen kanske ni dock är intresserade av att ta reda på mer om den här fräcka produkten, och det är just det som ni kan göra nedan.

Amorelie Erotisk Adventskalender

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Fördelar

  • Passar alla oavsett kön och relationsstatus
  • Valuta för pengarna, innehållet är värt tre gånger så mycket som Amorelie Erotisk Adventskalender kostar (många produkter till ett lågt pris)
  • Produkter från kända varumärken
  • Högkvalitativa produkter

Nackdelar

  • Vissa leksaker är främst för ett specifikt kön, men med kreativitet kommer även de till nytta
  • Du kan inte välja produkter och därmed kan det finnas produkter som inte faller dig i smaken

Recension

Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 är en produkt som är full av överraskningar för att krydda till parlekarna inför jul. Oavsett om man är en erfaren användare av sexleksaker eller aldrig tidigare har rört en sexleksak kommer det utan tvekan att finnas något Amorelie Erotisk Adventskalender innehåll som är av intresse för en. Kalendern har allt från penisringar, vibratorer och lätta bondage produkter till diverse massagetillbehör och oljor.

Exakt vad som finns i ens Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 kommer vi såklart inte att avslöja, men det är värt att veta hur innehållet sammanlagt är värt hela 4 600 kronor. Med tanke på att kalendern kostar mindre än hälften av det här beloppet är det därför lätt att påstå att man får stor valuta för pengarna när man satsar på Amorelie Erotisk Adventskalender 2020.

Som sagt är en stor del av det som gör adventskalendrar så spännande just den mystiska faktorn av att inte veta vad man kommer att få, så inte kan vi avslöja allt som finns bakom luckorna.

Amorelie Erotisk Adventskalender

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

Det som vi dock kan säga är att ens Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 innehåll bland annat består av sexleksaker såsom vibratorer, men även prylar för lätt bondage, sexiga massagetillbehör och oljor. Men såklart kan det även vara en nackdel att inte veta om vad som komma skall.

Det är självfallet omöjligt att veta om alla sexleksakerna kommer att passa ens individuella önskemål då ingen person är den andra lik.

Om man exempelvis inte är särskilt intresserad av bondage kan det hända att ingen av bondage leksakerna faller en i smaken. Det här kan dock även vara en fördel då man plötsligt har tillgång till leksaker som man annars inte skulle ha valt, så kanske får man då möjligheten att testa på någonting helt nytt som man i slutändan älskar!

Något vi kan garantera dock är produkternas kvalitet, de kommer produkterna från kända och högkvalitativa märken såsom Kink, Womanizer, Moqqa, Miss V och Bijoux Indiscrets.

Man kan med andra ord vara säker på att man får produkter som lever upp till ens höga standarder. Man behöver inte själv tänka på att köpa några batterier eller liknande tillbehör då sladdar eller batterier kommer att ingå till produkterna som är i behov av dessa. Det gäller därför bara att öppna upp dagens lucka och omedelbart börja njuta av det som gömmer sig på andra sidan.

 

Om innehållet

Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 är en stilren blå kalender i kartong. Det snygga utseendet motsvarar insidan som är fullspäckad med högkvalitativa och snygga sexleksaker som man bara inte får missa. För att veta vad man kan förvänta sig uppmäter kalendern 47,5 x 41,5 x 8,7 cm och har en vikt på 2,2 kg – nog med plats för ett stort antal fantastiska sexleksaker som förgyller både ens egen dag och partnerns.

 

Det säger andra kunder

Det behövs inte ta några risker när man satsar på ett beställa Amorelie Erotisk Adventskalender 2020. Den har nämligen varit en stor favorit i flera år, så om man vill se prov på att kalendern är så högkvalitativ som den utger sig för att vara kan man bara kika på några av de många positiva recensionerna från tidigare kunder.

Här är ett exempel på en recension från en kund som beställde sitt Amorelie Erotisk Adventskalender innehåll år 2017:

”Vi kunde inte vänta efter att ha haft kalendern hemma i en vecka, vi öppnade hela kalendern och är extremt nöjda med innehållet!! Helt klart värt pengarna! Och den bästa sexleksakskalendern vi köpt hitintills.”

Med så många nöjda recensioner är det lätt att påstå att det finns mycket att njuta av för paren i Amorelie Erotisk Adventskalender 2020.

Amorelie Erotisk Adventskalender

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

Hur använder du den?

För att inte avslöja något kommer vi tyvärr inte skriva ut några detaljerade produktbeskrivningar. Vi rekommenderar er att läsa på var och en av produkterna.

Experimentera med alla de 24 olika produkterna som ni får möjligheten att njuta av, och tveka inte att kombinera flera leksaker för att ta njutningen till en ny nivå. Man behöver inte ens oroa sig för att extra tillbehör måste köpas till då Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 både innehåller ett glidmedel, sexleksaksrengöringsmedel samt kommer med alla batterierna och laddningssladdarna som behövs.

Men tänk på att alla sexleksaker blir bekvämare att använda när de används med glidmedel och då de flesta av leksakerna är av silikon krävs vattenbaserat glidmedel.

 

 

Rekommenderad till

Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 passar alla. Det spelar ingen roll vilket kön, om ni är ett samkönat, olikkönat par eller om du är singel.

Det enda som kan krävas för vissa är lite mer kreativitet. Exempelvis om det är en penisring med vibrator går vibrationen att använda på andra erogena zoner på kroppen.

Någonting som man dock kanske inte har tänkt på är hur förträfflig kalendern blir som en gåva.

Köp den antingen till dig själv, som en tidig julklapp till partnern eller ge den till en väninna och hennes partner för att förgylla deras jul. Ens vänner kommer utan tvekan att uppskatta denne trevliga gest, och inte är det dåligt att ha hela 24 sexiga produkter till ens förfogande.

 

Sammanfattning

Det finns någonting för alla i Amorelie Erotisk Adventskalender 2020, så både han och hon kan njuta av det utomordentliga innehållet. Kanske bär han en skön vibrerande penisring medan hon njuter av en klitorisvibrator.

Det är bara fantasin som sätter gränserna, och om man inte är säker på hur man som bäst använder produkterna behöver man inte oroa sig: det ingår nämligen ett Lifestyle-magasin med inspiration på engelska eller tyska. Detta kan både hjälpa de som är nya inom världen av sexleksaker samt de som är erfarna men som söker ny inspiration.

När allt är sagt och gjort kommer man inte att ångra sin beställning av Amorelie Erotisk Adventskalender 2020. Den här produkten har mycket att bjuda på som både par och singlar kan njuta av, och hela idén av att öppna upp en adventskalender varje dag är riktigt spännande.

Amorelie Erotisk Adventskalender

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Kalendern har någonting för alla och blir ett perfekt sätt för män och kvinnor att testa på helt nya sexleksaker som inte tidigare har stått på inköpslistan.

Om man vill göra sin partner lite extra lycklig nu till jul rekommenderas det att beställa en Amorelie Erotisk Adventskalender 2020, och ta chansen innan kalendern hinner bli slutsåld. De förra årens varianter har varit en stor framgång, så det kommer säkerligen även det här årets kalender att bli. Njut tillsammans med partnern eller ge bort kalendern som en trevlig julklapp till en väninna för att få en riktigt god jul!

 

Frågor och Svar om Amorelie Erotisk Adventskalender och övriga produkter

 

Produkterna i Amorelie Erotisk Adventskalender

Har du köpt Amorelie Erotisk Adventskalender under tidigare år och undrar om det är värt att satsa på årets variant?

Lyckligtvis nog kommer den här kalendern i en ny utgåva varje år, så även om du har köpt fjolårets version kommer det att finnas helt nya leksaker att ta del av det här året. Gör det till en liten härlig rutin och en minijulafton när ni öppnar varje lucka tillsammans dagligen. Välj själv om ni vill använda en leksak varje dag eller vänta tills ni har ett helt set av härliga leksaker.

Man behöver inte heller nöja sig med att bara ha Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 därhemma. Det finns nämligen fler kalendrar i Amorelie utbudet såsom Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender eller Amorelie: Oh Yes Orgasm Box, 4 Weeks. Med så mycket att välja mellan behöver njutningen aldrig ta slut!

 

Amorelie Adventskalender Luxury – den extra lyxiga kalendern

Om du trodde att Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 var lyxig har du inte sett Amorelie Adventskalender Luxury. Detta är en lite dyrare variant av den tidigare nämnda produkten och innehåller sexleksaker med ett värde på hela 8 000 kronor. Jämfört med Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 som har ett värde på 4 600 kronor är detta sannerligen imponerande. Några av märkena kommer man dock att känna igen då även den här lyxiga kalendern innehåller vuxenleksaker från bland annat Tenga, MOQQA, Bold och Womanizer.

Det är möjligt att både hitta sexleksaker, produkter till bondage och andra tillbehör som han och hon kommer att älska. Man kan förvänta sig att bakom luckorna stöta på otroligt högkvalitativa sexleksaker såsom en lufttrycksvibrator som stimulerar ens klitoris med tryckvågor för en upplevelse utöver det vanliga. Många lufttrycksvibratorer på marknaden kommer med en 30 dagars orgasmgaranti – så effektiva är de!

Andra produkter som man kan lägga vantarna på är exempelvis onaniprodukten Triad från Bold där en värmefunktion resulterar i riktigt kraftiga orgasmer och helt enkelt härligare stunder antingen själv eller med partnern. Det finns dock även leksaker för de som älskar bondage och BDSM: missa inte handbojorna och fotbojorna, och som ett sista händigt tillbehör får vi inte glömma att nämna det lyxiga glidmedlet som ingår. Det här är bara några exempel på vad man kan hitta inom Amorelie Adventskalender Luxury!

Ytterligare Amorelie produkter – 4 Weeks 4 Orgasms Box och Make More Love Box

Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 och Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender innehåll är utan tvekan den produkten som Amorelie är mest kända för, men visst bjuder de på vissa andra produkter som man inte kommer att vilja missa.

För de som anser att kalendern är lite dyr kan man exempelvis kika närmare på Oh Yes Orgasm Box, en produkt som liknar kalendern, men istället för 24 mindre luckor finns det fyra stora luckor. Här öppnar man en lucka varje vecka för fyra veckors njutning på egen hand eller med partnern.

Boxen innehåller 5 olika produkter: två vibrerande leksaker, ett onaniägg, mjuka bondage-band och en ögonbindel i satin

Surprise Box For Couples är en ytterligare ask av mystik. Inuti den här produkten finns hela sex olika överraskningar som passar både nybörjarna och de lite mer erfarna användarna.

Det ingår tre vibrerande leksaker, en stimulerande leksak, en leksak till mjuk bondage samt en typ av kroppskosmetika. Likt Amorelie Erotisk Adventskalender 2020 kan man även här förvänta sig överraskningar i högkvalitativt format som blir spännande för paren som vill krydda till parlekarna lite extra.

För lite mindre tillbehör bjuder Amorelie bland annat på Flower Petals Lube, ett silikonbaserat glidmedel som har en trevlig blomdoft samt ett långvarigt glid. Använd detta tillsammans med Eau Yes For Her, parfymen vars doft leder till lust och attraktion när man vill krydda till parlekarna med sin käraste.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här