Penisring – Vilken storlek ska jag ha?

482

Vilken storlek, material och vad mer ska du tänka på när du väljer penisring? Din storlek tar du enkelt reda på genom att mäta omkretsen runt din penisrot, eller penisrot och pung, och därefter dela den siffran med 3,14. När du läst den här guiden så kommer du att veta vilken penisring som passar dig.

Vill du veta mer om hur en penisring fungerar, kika här: Vad är en penisring – guide?

När du hittat rätt penisring med rätt storlek kan du ta ditt sexliv till nästa nivå, både med och utan partner.

Storlek

Storleken visas alltid i diameter i produktdetaljerna om penisringen. Du får fram din storlek genom att följa guiden till höger. Kort så behöver du mäta din omkrets för att sedan dela på 3,14. Tips är att välja den här penisringen som är töj eller justerbar, som första penisring. Exempelvis, Sinfuls egna Donut. 

Material

Precis som det finns olika storlekar på penisringar finns de i olika material. De finns bland annat i silikon, plast och metall. Vanligast är att välja en i silikon som är töjbar, speciellt om det är din första penisring och du är osäker.
Det är även ytan på en penisring som kan variera. Det finns penisringar som har en mer realistisk yta som gör att det ser och känns mer naturligt. Det finns de som är ribbade och knottriga för att skapa en annan typ av upplevelse men också de som enbart är släta.

Är du en av dem som gillar att kombinera nytta med nöje, så som sex i duschen, så finns det även de som är gjorda i vattentäta material. Då vill vi föreslå Velve Rio

En penisring, men flera alternativ

Klassisk penisring är egentligen endast en ring och används främst för att få blodet att stanna kvar i penisen. Om du vill förstärka upplevelsen med en klassisk penisring kan du fokusera på att hitta en med en mer stimulerande yta, förslagsvis en knottrig penisring. Det är även den klassiska penisringen som vi rekommenderar om det är första gången du använder en.

Penisring med vibrator är precis som det låter, en penisring med en vibrator som kan vändas mot kvinnans klitoris vid penetrerande sex eller så den stimulerar din mellangård. Det går ofta att välja olika variationer och intensitet på vibrationen precis som på en vanlig vibrator. Vi rekommenderar den här versionen när du ska använda penisringen tillsammans med din partner.

Den uppladdningsbara penisringen eller den batteridrivna. Det finns båda alternativen och vissa penisringar går även att få fjärrstyrda, då får du en fjärrkontroll till att ha vid sidan av. En prisvärd fjärrstyrd penisring är den här. 

Specialfunktioner, det finns penisringar som har ytterligare funktioner än en vibrator. Det finns även de som har en prostatastimulator kopplad till penisringen för en ännu starkare upplevelse. Sinfuls egna penisring med Prostatastimulator rekommenderar vi.

Att tänka på och tips

Stånd och användning, tänk på att om du använder en penisring som inte är töjbar så ska du trä på den när penisen är slak. Men om du använder en som är töjbar så ska du ta på den när du har fullt stånd. Penisringen som är som sagt till för att behålla blodet längre och därför är det viktigt att allt blod får möjlighet att samlas först.

Vattentät, vi vill återigen påminna dig som gillar att ha sex i duschen att köpa en vattentät.

Penispump, om du använder en penispump tillsammans med en penisring så kan vi verkligen snacka om att ta din penis till en ny dimension. Harder, better, stronger. Här kan du ta del av vårt Bäst i Test gällande penispumpar.

Glidmedel, använd glidmedel för att undvika friktion och för att enklare kunna ta av den. MEN, använd glidmedlet först efter du tagit på den för att undvika att den ska halka runt och upplevas som svårhanterlig. OBS! Glöm inte att om penisringen är gjord i silikon så behöver du använda vattenbaserat glidmedel.

Vikt, om du väljer en tyngre penisring kan den öka känslan genom att skapa en mer utdragande effekt.

Efteråt, glöm inte att ta av den och att inte använda den för länge. Vi förstår att det är enkelt att få mersmak och att du vill göra det om och om igen. Men vi rekommenderar att du använder den i max 20–30 minuter åt gången och att du tar av den emellan åt. Det är viktigt att blodcirkulationen får återgå till normalt flöde mellan användningarna.

Renlighet, som med alla andra leksaker är det viktigt med renlighet. Läs på bruksanvisningen vad som rekommenderas till just din penisring men oftast fungerar vanlig tvål och vatten.

Vi hoppas att den här guiden kommer att hjälpa dig att hitta den bästa penisringen för dig och tänk på, det kan finnas flera som passar dig!

Pröva dig fram! Titta här för att se vårt test om penisringar

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här