Anal orgasm – Så får du en

801

Att få en lyckad anal orgasm är långtifrån en självklarhet för de flesta, och de finns fortfarande en hel uppsjö med frågor på mångas läppar gällande ämnet.

Nedan ska vi tala mer om allt som man kan vilja veta kring analorgasmer för att förhoppningsvis få en tydligare bild av denne sköna upplevelse!

1. Vad är en anal orgasm?

analorgasmDet må vara enklare att nå klimax genom att stimulera könsorganen, men en anal orgasm kan uppnås oberoende av om man har en vagina eller penis.

Det gäller bara att ha rätt teknik och att hitta ett spännande tillvägagångssätt som passar just individen.

Ett stort skäl till varför anal orgasm är möjligt för både vagina- och penisbärare är att muskler och nerver därbak är sammanlänkade med ens könsorgan.

Särskilt för penisbärare är det gynnsamt att ta del av anala lekar då prostatan (en stor källa till njutning och härliga orgasmer) kan nås via anala lekar.

2. Hur uppnår man en anal orgasm?

Här kommer en fråga som finns på mångas läppar men som tyvärr inte kan besvaras på ett enkelt sätt. Alla enskilda individer är olika och kommer därför att kunna uppnå en anal orgasm på sitt eget vis.

En stor hjälp på traven är dock att slappna av så mycket som det går och att inte spänna sig då penetrering kan kännas obehagligt om man inte är avslappnad.

I alla lägen är kommunikation av yttersta vikt. Man ska alltid säkerställa sig om att båda parter är på samma våglängd och att ingen känner obehag.

Nyckeln till en anal orgasm är att ta det långsamt och sakta jobba sig uppåt, något som man kan testa sig fram med så länge man har rätt redskap vid ens sida.

Använd de rätta redskapen

Det kan vara givande att enbart dra nytta av ett finger tillsammans med en klick glidmedel om man är en nybörjare inom ämnet ”anal orgasm”.

Men diverse leksaker och redskap kan förbättra upplevelsen markant, och just därför ska vi nedan ge tips på några leksaker och kit som sannerligen kan hjälpa en på traven:

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

sinful rebel dual vibrating prostate massagerSe dagens pris

Fördelar:

 • Sju olika vibrationsinställningar att välja mellan
 • Batterier på köpet
 • Stimulerar två områden samtidigt

Nackdelar:

 • Inte fullkomligt vattentät, så bör inte användas i badet

Recension

Sinfuls vibrerande Prostate Massager är ett förträffligt val för de som vill experimentera med anala lekar. För att nå en härlig anal orgasm når denne sexleksak både prostatan samt den känsliga mellangården för stimulering som aldrig förr.

Med sju olika vibrationsinställningar finns det även garanterat en inställning som passar en likt handen i handsken. Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är framtagen i ett lent och behagligt silikonmaterial tillsammans med ABS-plast.

 

Sinful Get Started Anal Nybörjarset med A-Z Guide

sinful get started kit color fixSe dagens pris

Fördelar:

 • Ett bra set för nybörjare inom anala lekar
 • Stor valuta för pengarna
 • Kan både användas på egen hand eller med en partner

Nackdelar:

 • Setet hade gynnats av ett rengöringsmedel

Recension

Sinful Get Started Anal Nybörjarset med A-Z Guide är framtaget för de som suktar efter en anal orgasm men som kanske inte tidigare har testat på anala lekar.

I det här paketet får man allt som man kan tänkas behöva: ett analt glidmedel, en relax spray, en liten analplugg samt en Anal Douche.

Med alla dessa redskap vid ens sida är man väl förberedd på härliga stunder antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner där en utomordentlig anal orgasm står på menyn.

 

Baseks Jewel Analplugg Medium

Se dagens pris

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Perfekt vid både sex och onani
 • Snygg och lyxig design

Nackdelar:

 • Diamanten i bottnen kan lätt lossna

Recension

Baseks Jewel Analplugg Medium är en snygg lila analplugg med en juvel i foten, vilket inte bara gör leksaken härlig att använda utan dessutom bjuder på visuell stimulans.

Leksaken är tillverkad i silikon, och är därför mycket len och behaglig att använda. Storleken är relativt bra för nybörjare, men det finns mindre varianter av analpluggar om man hellre föredrar det.

När allt kommer till kritan är Baseks Jewel Analplugg Medium ett bra val för de som är ute efter en anal orgasm.

Läs hela recensionen här

Realistic Plug

realistic plug 2000x2000Se dagens pris

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Sugpropp med bra sugförmåga
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Mycket liten storlek, så veteranerna kanske föredrar en större variant

Recension

Sist men inte minst på listan av rekommendationer kommer Realistic Plug. Denne leksak som hjälper till att uppnå anal orgasm är verklighetstrogen till utseendet och liknar därför den äkta varan med sitt markerade ollon och detaljrika skaft.

Denne analplugg har en sugpropp i bottnen som ser till så att den kan fästas på diverse plana ytor för en handsfree upplevelse. Tack vare sin utformning och storlek är det möjligt att dra nytta av Realistic Plug som både en analplugg och en dildo.

 


 

Dra nytta av glidmedel

De flesta är medvetna om att vaginor har ett naturligt glidmedel som förenklar penetrering, men detsamma gäller inte för anus. För att nå en anal orgasm ska man därför inte tveka att satsa på ett högkvalitativt glidmedel.

Det finns till och med varianter som är särskilt framtagna för anala lekar och är därför långvariga för att man ska kunna njuta av de anala lekarna under en utsträckt tidsperiod. Ha dock i åtanke att det alltid är bättre att använda för mycket än för lite!

Att börja smått och jobba sig uppåt

Nu har vi gått igenom ett antal leksaker och redskap som kan hjälpa en på vägen mot en härlig anal orgasm. Det man ska tänka på i detta skede är att inte vara för optimistisk och välja en mycket stor analplugg, utan det är alltid bättre att börja smått för att sedan jobba sig uppåt.

Den stora prioriteten är alltid att det ska kännas så behagligt som möjligt för båda parter, så att använda en stor mängd glidmedel och kommunicera väl under hela processen är A och O.

Stimulering av flera kroppsdelar samtidigt

För att lyckas nå en analorgasm de första gångerna man testar på anal stimulering kan det hjälpa att blanda in andra kroppsdelar i njutningen för att uppnå det resultatet som man eftersöker.

Man kan exempelvis både kombinera oralsex och användning av en analplugg eller så fäster man nipple clamps medan man experimenterar med anala leksaker. Tänk på att aldrig använda en leksak vaginalt efter att den har använts analt då detta kan leda till infektioner och andra otrevligheter.

Om man är en person med en vagina kan det rekommenderas att man först får en orgasm på sättet som man vanligtvis gör (exempelvis genom vaginal penetrering eller klitorisstimulans) Efter detta kommer man att vara mer avslappnad samtidigt som musklerna i ens anus inte är lika spända, så detta kan vara en bra förberedelse inför anala lekar.

Om man istället är en penisbärare kan man gynnas av att satsa på en Prostate Massager eller att använda ett finger för att hitta ens prostata. Om man föredrar en buttplug finns det dock även många varianter av denne leksak som man kan välja mellan.

Se till att hålla rent

En stor rädsla hos många inför anala lekar är att det kan komma att bli kladdigt eller smutsigt. Det finns dock åtgärder för att förhindra problem, och en av dessa åtgärder är att säkerställa att man har utfört sina behov i badrummet ett par timmar innan man tar del av anala lekar. Man bör dessutom ställa sig i duschen precis innan så att man kan tvätta av sig helt och hållet därbak.

Om man vill vara extra säker är det ofta en god idé att vända sig till en anal douche som kan dras nytta av medan man sitter på toaletten. Man fyller detta redskap med ljummet vatten och skruvar sedan på dess munstycke igen.

Därefter kan man applicera en klick vattenbaserat glidmedel innan man för in ens anal douche analt. Genom att sedan trycka på behållaren sprutas vatten upp analt, och man låter det sedan rinna ut av sig självt. Repetera den här processen till dess att vattnet som rinner ut är fullkomligt klart. Då kan man vara säker på att man är så ren som man kan bli. Glöm inte att ens anal douche måste rengöras omedelbart efteråt med hjälp av antingen tvål och vatten eller ett rengöringsmedel som är framtaget för sexleksaker.

Hur förbereder man sig?

Innan man kastar sig ut i världen av anallekar och försöker att nå en anal orgasm får man inte glömma följande tips som man kan ta hänsyn till för att känna sig mer förberedd:

 • Njut av ett härligt bad – Ett varmt och skönt bad kan göra under för en innan man tar del av lekarna för att potentiellt nå en anal orgasm. Det heta badet ser till så att musklerna slappnas av och så att blodflödet till ens könsorgan ökas. Man kan dessutom ta vara på tillfället genom att redan i badet börja känna på sig själv och stimulera ens anus.

 

 • Förbered med erotik – Det är ingen hemlighet att det kommer att bli enklare att njuta av anal stimulering om man redan är kåt innan lekarna i sovrummet äger rum. Just därför rekommenderas det att titta på porr, läsa/lyssna på en erotisk historia eller att helt enkelt fantisera om någonting sexigt för att verkligen komma igång både mentalt och fysiskt.

 

 • Ha nog med glidmedel – Man kan aldrig ha för mycket glidmedel när det är tal om anal stimulans. Vi nämnde tidigare att ens anus inte skapar ett naturligt glidmedel på samma sätt som vaginan, och för detta skäl är det av yttersta vikt att använda en stor mängd analt glidmedel för att kunna uppnå anal orgasm. Utan tillräckligt med glidmedel finns det en risk att huden blir irriterad och att det gör mycket ont efteråt, så ta alltid det säkra före det osäkra.

 

 • Dra nytta av en analplugg Analpluggar har vi talat mycket om i denne artikel, och det finns en god anledning till varför så är fallet. Den här sexleksaken är nämligen mycket förträfflig när det kommer till förberedelser inför anallekar. Om man använder en analplugg på egen hand kan man ta allting i sin egen takt och på så vis sakta vänja sig innan det är dags att ta stimuleringen till nästa nivå tillsammans med ens partner. Analpluggar kommer både i mycket små storlekar, medium-storlekar och lite större varianter, så det finns garanterat en variant som blir perfekt för en.

Att beställa analleksaker på nätet

Om man är ute efter en orgasm analt kan upplevelsen som sagt underlättas om man har de rätta leksakerna och redskapen tillhands, men frågan är bara var man hittar dessa leksaker.

Det finns både landbaserade sexbutiker samt sexbutiker på nätet, och vad man i slutändan väljer beror på ens preferenser. Trots detta finns det en relativt lång rad fördelar med att vända sig till just sexbutiker på nätet, och dessa positiva aspekter är väl värda att nämna.

 • Diskret paketering – Ett stort skäl till att så många väljer att köpa analleksaker på nätet är just den diskreta paketeringen och leveransen. När man hämtar upp sin beställda leksak kommer omvärlden inte att kunna lista ut vad man har beställt då både paketeringen och avsändaren är diskret. Det behöver därför inte kännas pinsamt för en om man hellre håller sina sovrumsupplevelser för sig själv.

 

 • Större utbud – En landbaserad butik kommer alltid att vara begränsad av det utrymmet som byggnaden har. Detta är någonting som webbutiker inte behöver tänka på, och man hittar därför många gånger tusentals produkter i sexbutikerna online som inte hade fått plats i en landbaserad butik. Ett bredare sortiment att välja mellan, helt enkelt.

 

 • Att slippa åka hemifrån – Att slå sig ner på soffan och beställa sina föredragna analleksaker därifrån utan att ens behöva lämna hemmet är naturligtvis en stor positiv aspekt. Man behöver bara öppna upp datorn och börja beställa.

 

 • Inga öppettider – Sist på listan är det värt att nämna hur de flesta sexbutikerna på nätet inte har några specifika öppettider när det kommer till att lägga beställningar. Man kan beställa sina sexleksaker när man än känner för det utan att vänta på att butiken ska öppna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här