Fleshlight tips – Så här väljer du rätt och använder din Fleshlight

213

Det finns en hel uppsjö av olika typer av fleshlights, så när man ska välja den mest passande varianten är det läge att vara uppmärksam på alla ens olika valmöjligheter. Vilken fleshlight man i slutändan beslutar sig för att köpa kan bero på vilket hål man tycker om att penetrera, vilken typ av inre textur man föredrar samt ens penisstorlek. Nedan ska vi tala mer om hur man väljer rätt fleshlight samt hur man använder den här onanileksaken. Klicka här för ytterligare information om fleshlights.

Olika sorters fleshlights

Fleshlights kommer med en lång rad olika inre texturer, och hur tajt leksaken är beror på vilken fleshlight man väljer. Nedan ska vi kika lite närmare på olika fleshlight-typer och vad de har att bjuda på. Vi kommer även att ge lite fleshlight tips gällande vilken leksak som passar vilka penisstorlekar.

Original

Fleshlight Original

För de som tycker att det klassiska originalet alltid är bäst kan detta vara ett fördelaktigt alternativ. Original-fleshlighten är den minst tajta varianten på listan och kommer därför att passa de som antingen har en väldigt stor eller känslig penis. Det finns inget särskilt mönster eller detaljerad struktur på insidan.

Super Tight

Fleshlight Super Tight

Här kommer en lite tajtare variant av den tidigare nämna fleshlighten. Den enda skillnaden mellan Original och Super Tight är att den sistnämnda är lite mindre i diametern och bjuder därför på en tajtare känsla.

Ultra Tight

Fleshlight Ultra Tight

Här kommer den allra smalaste modellen av alla de olika fleshlights. Ultra Tight är passande för de som har en mellanstor eller lite mindre penis och är ute efter en tajt upplevelse. Kom ihåg att använda en stor klick glidmedel för att enklare tränga in i denne fleshlight.

Vortex

Fleshlight Vortex

Då har vi kommit till en typ av fleshlight som har en detaljerad inre struktur. Vortex ger en ganska naturtrogen känsla som uppskattas av många, och hur tajt denne fleshlight är varierar från leksak till leksak.

Wonder Wave

Fleshlight Wonder Wave

Den räfflade strukturen inom Wonder Wave ser till så att njutningen tas emot i vågor, och denne fleshlight påminner om den äkta varan. Hur tajt leksaken är beror på vilken fleshlight man väljer.

Speed Bump

Fleshlight Speed Bump

Nästsist kommer Speed Bump, en typ av fleshlight som har vunnit mångas hjärtan, och det är inte ovanligt att detta är det första inköpet för personer som inte tidigare har använt fleshlights. Texturen på insidan är knottrig, och känslan påminner om en härlig massage.

Super Ribbed

Fleshlight Super Ribbed

Sist på listan har vi Super Ribbed som stimulerar ens penis hela tiden istället för att njutningen kommer i vågor. Räfflorna sitter nämligen väldigt tätt ihop, så om man eftersöker Fleshlight tips för de som vill ha konstant njutning kan Super Ribbed bli ett bra val.

Vilken typ av känsla är du ute efter?

Tack vare att fleshlights har blivit en av de mest populära sexleksakerna för män på marknaden finns det numera ett helt hav av olika varianter att välja mellan. Det finns därför utan tvekan en fleshlight som bjuder på just den typen av känsla som man är ute efter. Ett fleshlight tips att ha i åtanke är därför att ställa sig själv frågan: letar jag efter en leksak som påminner om att penetrera en vagina, att penetrera ett anus eller att sugas av?

Oavsett vad svaret på den här frågan är finns det utan tvekan en passande fleshlight. Det finns leksaker som har tillverkats med en öppning som liknar en mun, andra som liknar en vagina och sen finns det de som liknar ett anus, så det är bara att välja själv.

Vagina, anus och mun-fleshlights

Fleshlights som är tillverkade för att påminna om en vagina kommer med en lång rad olika strukturer, och den här typen av fleshlight är vanligtvis mycket detaljerad. Inte nog med att leksaken har en härlig struktur, utan den kommer även utrustad med en naturtrogen slidöppning. Om man vill ta det ett steg längre kan man välja en fleshlight som är gjuten efter en specifik porrstjärnas vagina för de som drömmer om att få penetrera en riktig kändis.

För de som föredrar avsugningar kan man vända sig till fleshlights som inte har en slidöppning, utan istället en mun med fylliga läppar. Ibland kommer dessa leksaker till och med tillsammans med en flexibel tunga inuti munnen. Sist men inte minst finns det tajta fleshlights som påminner om ett anus. Det kan då exempelvis vara tal om ett kvinnligt anus eller en så kallad fleshjack som har gjutits efter en manlig porrstjärnas anus. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Att förbereda inför användningen av din fleshlight

För händiga fleshlight tips gällande hur man använder sin onaniprodukt, titta hitåt! Innan det är dags att njuta av allt det som en fleshlight har att bjuda på är det väl värt att förbereda sin leksak på rätt sätt. Om man exempelvis är ute efter en så naturtrogen upplevelse som möjligt kan man ta beslutet att värma upp leksaken genom att hålla sin sleeve under kranen medan varmt vatten rinner ner. Även en skål med varmt vatten kan vara ett bra val eller en uppvärmningsstång som man för in i sleeven.

Ett ytterligare fleshlight tips är att alltid dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel. Annars kan det lätt kännas obehagligt med alltför mycket friktion då fleshlights självfallet inte har naturligt glidmedel såsom den äkta varan. Det vattenbaserade glidmedlet kan både appliceras på ens penis, vid sleevens öppning eller på insidans av ens fleshlight. Hela upplevelsen kommer omedelbart att bli mycket bättre om man följer detta fleshlight tips!

Justera trycket direkt på din fleshlight

Ett fleshlight tips som är bra att ha i åtanke är just att man kan justera trycket på ens onaniprodukt så att den blir precis så tajt som man föredrar. Detta är lätt som en plätt då fleshlights kommer utrustade med ett lock i bottnen som går att skruva på. Ju mer man skruvar desto större blir trycket. Justera antingen leksaken innan du tränger in i den eller medan leksaken används då man när som helst kan skruva på locket med en hand.

Använd din fleshlight på flera olika sätt

Här kommer ännu fler händiga fleshlight tips, och i det här kapitlet ska vi kika lite på olika ställningar. Man kan nämligen använda sin fleshlight på flera olika sätt: vad sägs exempelvis om att köpa en Fleshlight Shower Mount för att kunna fästa ens fleshlight på bland annat duschväggen? På så sätt kan man njuta av onaniprodukten utan att behöva använda händerna alls. Detta är ett händigt fleshlight tips och ett vinnande koncept för de som har en förkärlek till handsfree lekar.

Alternativt kan man placera sin fleshlight på en kudde eller fästa den mellan soffan och en soffkudde. På så vis kan man blunda och föreställa sig att man njuter av missionärer. Naturligtvis kan man dock också använda sin fleshlight på liknande sätt som när man runkar: för leksaken fram och tillbaka över ens kön i det tempot som man själv föredrar. Oavsett vad kommer man utan tvekan att få många härliga stunder om man följer ovan fleshlight tips!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här