Klitoris massage – Olika trick för att stimulera klitoris till orgasm

71

Klitoris massage kan vara fantastiskt både vid samlag och onani på egen hand, men om man har svårt att nå orgasm eller bara vill hitta ett mer effektivt tillvägagångssätt gäller det att smeka klitoris på rätt vis. Nedan ska vi gå igenom några olika tips på hur man kan stimulera klitoris för att nå orgasm. Vilka olika sätt finns det att massera klitoris på och vad bör man ha i åtanke för att kunna få en klitoris orgasm? Fortsätt att läsa och ta reda på mer!

g spot clitoris masturbation cross section

Skapa den rätta atmosfären

Stämningen är A och O för att för att kunna njuta av klitoris massage, och vissa förberedelser kan därför sitta på sin plats. Först av allt kan man exempelvis se till så att rummet som man befinner sig i är rent och fint. Det är utan tvekan en äkta turn-off när det finns smuts, damm och skräp runtom en, så om det är härlig stämning man är ute efter kan det vara värt att städa innan det är dags för massage av klitoris.

Även den rätta belysningen gör mycket för en mysig atmosfären, och här kan man gå tillväga på flera olika sätt. Om man har spotlights i taket kan man skruva ner ljuset en aning för en härlig känsla, men om man har en vanlig nattdukslampa kan man blockera en del av ljuset med exempelvis ett klädesplagg. För att göra det ännu lite mysigare inför klitoris massage kan man ta beslutet att släcka lampan helt och att istället tända några ljus. Mer romantiskt än så kan det knappast bli oavsett om man har planer på att stimulera klitoris på egen hand eller om man bjuder in sin partner för att hjälpa till med att smeka klitoris.

Ett ytterligare tips inför massage av klitoris är att använda en sexig parfym eller att ta på sig kläder som får en att känna sig het. Vi nämnde tidigare ljus, men för att ta den här idén längre kan man satsa på ett doftljus som verkligen får en på humör. Om man dock fortfarande inte känner sig avkopplad kan man börja kvällen med ett glas vin och en mysig stund i soffan med ens partner.

Att känna till sin anatomi

touching clit with one finger

Innan man börja massera klitoris är det bra om man känner till hur ens kropp fungerar. Hur känslig ens klitoris är varierar från person till person, så det som fungerar för vissa känns obehagligt för andra. Det är därför en god idé att börja massage av klitoris genom att smeka sidan av ens klitoris vid klitorishuvan med ett finger. Ta det lätt och långsamt, men man kan sedan öka trycket när man väl känner att man är redo för det. Detta kan mycket väl leda till klitoris orgasm, men om det inte är nog kan man testa att massera klitoris direkt. När man har vant sig kan man sedan testa på att använda flera fingrar på samma gång för härlig klitoris massage som förhoppningsvis leder till klitoris orgasm.

Viktigt att komma ihåg

Hur hårt eller lätt man väljer att smeka klitoris kan ha stor påverkan på hur skönt det känns med klitoris massage. För detta skäl är det viktigt att guida ens partner om han eller hon är ansvarig för massagen. Ett för hårt tryck kan göra ont medan ett för lätt tryck kan resultera i att man inte känner någonting alls. För massage av klitoris under samlag kan det vara värt att kika på listan över de 11 bästa sexställningarna för att få den bästa möjliga upplevelsen med den personen som man håller kär.

Låt partnern massera klitoris under samlag

g spot clitoris masturbation cross section

Ett effektiv sätt att stimulera klitoris under samlag är att låta partnern gnugga sin kropp mot ens klitoris, och det finns flera olika varianter av den här tekniken. Partnern kan exempelvis gnugga sin kropp mot klitoris in en uppåt-och-nedåt rörelse under missionären. Även från sida till sida kan kännas riktigt skönt och leda till klitoris orgasm medan partnerns kön är inom en.

grinding on clitoris cross section illustration

Det sista sättet är en cirkulär rörelse medan hans kön är så långt inom en som möjligt. Det är upp till en själv om partnern ska utföra gnuggandet eller om man själv vill hjälpa till med sin egen kropp. Man får helt enkelt testa sig fram och se vad som fungerar och vad som känns skönt. Att smeka klitoris kan göras på så många olika sätt, och det som känns bra för vissa känns inte bra för andra och vice versa.

Dela på långfingret och ringfingret

För nästa klitoris massage teknik fungerar det som bäst om man positionerar sig så att kvinnan är på topp. Mannen ligger på rygg och sänker sin hand ner till sin penis med handflatan nedåt. Väl nere vid könet delar han på fingrarna så att pekfingret och långfingret är på en sida medan ringfingret och lillfingret är på den andra sidan. I den här klitoris massage positionen kommer hans fingrar att trycka mot ens blygdläppar medan knogarna trycker mot ens klitoris. Med tanke på hur hårda knogar är kan detta komma att bjuda på fantastisk massage av klitoris där man själv bestämmer över trycket.

Att använda en vibrerande penisring

cock ring vibrating watercolor illustration

De vibrerande penisringarna är parens bästa vän, och särskilt under både samlag och klitoris massage. Hitta en passande penisring redan idag och njut av dess många fördelar. Vilka fördelar är det då som vi talar om? Jo, en penisring är en semiflexibel ring som fästs runt mannens penis för att se till så att blodflödet till könet ökar. Detta resulterar i en starkare och mer långvarig erektion som kan göra parlekarna mer spännande än någonsin.

Det finns dock vissa varianter av penisringar som kommer med en inbyggd vibrator, och det är här som kvinnan får njuta lite extra. Om man har positionerat sig på rätt sätt rör vibratorn nämligen vid klitoris, och ibland finns det till och med en yttre knoppig textur som gnids mot en för att stimulera klitoris. Med andra ord kan det aldrig gå fel med en högkvalitativ vibrerande penisring, och det finns många olika varianter att välja mellan i flera olika prisklasser.

Lite hjälp på traven

Det är vanligt att kvinnor föredrar klitoris massage mer än G-punktstimulering, och när man tar del av sexställningar såsom doggy style eller liknande analsexställningar kommer man inte att få njuta av någon massage av klitoris. Om man dock fortfarande vill inta dessa ställningar samtidigt som man får klitoris massage gäller det att smeka klitoris på egen hand. Det finns några olika sätt som man kan göra detta på, och vi ska tala lite mer om teknikerna nedan.

Att använda ens egen hand

1 mod2

Den första och mest uppenbara tekniken är helt enkelt att använda ens egen hand för att få det gjort. Om man står på alla fyra under exempelvis doggy style kan man bara låta en av ens händer glida bak mellan benen för att stimulera klitoris samtidigt som ens G-punkt stimuleras av partnern. Helt fantastisk njutning, med andra ord, som definitivt kan leda till en klitoris orgasm.

Att använda partnerns hand

vulcan v illustration

Om man själv vill ta det lugnt kan man låta partnern ta ansvaret och massera klitoris under samlag med sin hand. Kom ihåg att först visa vad som känns skönt och hur hårt han bör trycka för att få så mycket som möjligt ut av upplevelsen. Att kommunicera är det allra viktigaste, och såsom tidigare nämnt kommer olika personer att uppskatta olika typer av klitoris massage för att uppnå en klitoris orgasm.

vulcan v gringing clitoral stimulation illustration

Att använda en sexleksak

 

Ett mycket effektivt sätt att massera klitoris på under samlag är att dra nytta av en sexleksak såsom en högkvalitativ vibrator. Det finns en hel uppsjö av olika vibratorer att välja mellan i många olika prisklasser. Vissa kommer endast utrustade med en vibrationsnivå medan andra har tiotals vibrationsmönster som man kan skifta mellan för att få den där perfekta njutningen.

Kom ihåg att välja en vibrator som är liten nog för att smidigt kunna användas under samlag. Många vibratorer är inte framställda för att specifikt användas när man har samlag, så det gäller att man är noga med sitt val. Trots detta finns det dock parvibratorer som man kan kika närmare på tillsammans med särskilda klitorisvibrator. Ett exempel är en fjärilsvibrator: en typ av vibrator som är formad likt en liten fjäril och kan hållas mot ens klitoris. Alla olika sorters små bullet vibratorer kan också göra susen om man vill stimulera klitoris för att uppnå klitoris orgasm.

De fantastiska lufttrycksvibratorerna

Om det finns en typ av sexleksak som är riktigt händig för massage av klitoris så är det en lufttrycksvibrator. Den här leksaken har blivit utomordentligt populär bland många kvinnor världen över, och det är lätt att förstå varför. Många sexbutiker bjuder till och med på en 30 dagars orgasm garanti: få en klitoris orgasm med hjälp av lufttrycksvibratorn eller så får man pengarna tillbaka.

Det som är så speciellt med lufttrycksvibratorn är att den drar nytta av tryckvågor för att nå och stimulera hela klitoris. Vanliga vibratorer kommer i de flesta fallen bara att stimulera den yttre delen av klitoris, och det är här som lufttrycksvibratorn har ett ess i rockärmen. Även många kvinnor som aldrig tidigare har fått orgasm har lyckats med hjälp av lufttrycksvibratorn inom någon minut, så för vissa anses detta nästan vara en mirakelprodukt.

Det finns ett antal olika lufttrycksvibratorer att välja mellan, och likt många andra leksaker kommer även dessa i olika prisklasser. De lite billigare har färre vibrationsmönster och använder batterier medan de lite dyrare varianterna har flera olika vibrationsmönster och laddas upp med en medföljande USB-sladd. Tänk dock på att man måste pricka rätt när man använder leksaken, så den är inte det smidigaste att använda under samlag och man exempelvis intar doggy style ställningen.

Sammanfattningsvis

När allt kommer till kritan kan klitoris massage se olika ut beroende på vem man är och vad man föredrar. Det är vanligt att bara dra nytta av handen vid onani eller parlekar, men det är minst lika effektivt – om inte mer effektivt – att använda sig av en sexleksak. Man får helt enkelt testa sig fram och möjligtvis guida partnern om han eller hon hjälper en.

Det finns många instruktionsvideor och bilder online som gör det enklare att förstå sig på de olika ställningarna, så det är väl värt att se sig omkring. Man känner sin egen kropp som bäst, så börja gärna med ett finger och gå sedan vidare för härlig klitoris massage som förhoppningsvis resulterar i en klitoris orgasm!

Bild lånad från Bad Girls Bible

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här