Orion Erotisk Adventskalender – Recension och test

554

Vill du att den här julen ska bli den bästa någonsin? Då bara måste du och din partner testa på Orion Erotisk Adventskalender. Den här riktigt lyxiga adventskalendern kommer med 24 luckor som leder upp till julafton.

Öppna en lucka varje dag tillsammans med partnern och möts av en högkvalitativ vuxenleksak bakom varje lucka. Att öppna Orion Adventskalender med sin käraste kan komma att bli en härlig tradition som för er närmare varandra samtidigt som ni får möjligheten att testa på helt nya sexleksaker som ni annars kanske inte hade valt på egen hand.

Ta chansen att beställa Orion Erotisk Adventskalender innan den säljs slut genom att klicka här och köpa den fräcka kalendern som aldrig sviker en. Förra året gick Orion Adventskalender åt som smör i solsken, så vänta inte för länge, ta tjuren vid hornen och bli imponerade av allt det som Orion Adventskalender har att bjuda på.

Nedan ska vi tala lite mer om vad man kan förvänta sig att hitta i kalendern och vad det är som gör just Orion Erotisk Adventskalender så prisvärd.

Stor valuta för pengarna är en underdrift när man talar om Orion Adventskalender. Produkterna som finns inom kalendern har ett sammanlagt värde på 4000 kronor och priset för att köpa kalendern ligger på mindre än hälften av den här summan.

Det låter nästan för bra för att vara sant, men visst är det sant! Orion Erotisk Adventskalender blir passande för både samkönade par, singlar och par av motsatt kön, men det kan vara bra att ha i åtanke hur kalendern mest är riktad till samkönade par, så om du/ni inte tillhör den här kategorin kan det finnas vissa produkter som man inte kan använda.

Allt som allt kommer dock en majoritet av innehållet att bli passande för en oavsett vem man är.


Fördelar

  • Lyxigt och fint utseende, både gällande insidan och utsidan
  • Högkvalitativa produkter
  • Flera välkända märken så som Womanizer, You2Toys och Sweet Smile
  • Alla tillbehör ingår, så som batterier och tillhörande sladdar
  • Smidigt sätt att få testa nya sexleksaker
  • Spännande att inte veta vad som finns

Nackdelar

  • Precis som det är en fördel så är det en nackdel, att inte veta vad som kommer
  • Ok att köpa som singel men risken är att det finns vissa sexleksaker som inte går att använda på egen hand (ex, bondage)

Recension

Upplevelse

Orion Adventskalender bjuder verkligen på många guldklimpar som kan komma att användas dagligen hädanefter. Glidmedel, kondomer, en penisring, en och en analplugg är bara några få exempel på de fantastiskt härliga leksakerna som man kan njuta av tillsammans med ens käraste.

Även kalendern i sig själv ser så snygg och lyxig ut att det inte är förvånande om man vill visa upp kalendern genom att ställa den på nattduksbordet.

Mer positivt än så kan det knappast bli, och kanske blir du och din partner nästa glada kunder när ni har beställt en högkvalitativ Orion Erotisk adventskalender. Öppna en ny lucka varje dag som en daglig ritual och njut av varandras sällskap när ni testar på de fräcka sexleksakerna tillsammans. Få den bästa julen någonsin!

Gällande själva utformningen av kalendern och de små lådorna inuti kalendern är dessa tillverkade av mycket robust kartong. Vad detta betyder är att man inte behöver känna oro över att kalendern på något vis ska falla samman.

Det kan enkelt ställas upp, och påminner lite om en bok. Tack vare den lyxiga och detaljerade utformningen som nästan glänser är det ingen tvekan om att man kommer att vilja visa upp ens stilfulla Orion Adventskalender på en plats där den syns.

Orion Erotisk Adventskalender består av färgerna rött i olika nyanser, guld och svart: de färgerna som tillsammans utstrålar lyx, exklusivitet och stilrenhet.

 

Innehåll

Vad varje leksak i Orion Adventskalender är kan vi naturligtvis inte avslöja, men vi kan ge några ledtrådar. Man får bland annat leksaker till lätt bondage, sexig lingeri , fleralet vuxenleksaker och olika oljor.

Detta betyder att man finner ganska stor variation i kalendern, så man kommer utan tvekan att hitta många produkter som passar en.

Det som är så härligt med innehållet i kalendern är just att man inte vet vad man kommer överraskas av, och visst tar detta en ur komfortzonen.

Plötsligt får man testa på någonting helt nytt som man tidigare kanske inte har haft blicken på, och på det här sättet är det mycket möjligt att man finner en helt ny favorit av sexleksaker.

Se priset här

Orion Erotisk Adventskalender

Ett häfte med sextips

Orion Erotisk Adventskalender kommer inte bara med de 24 olika leksakerna, utan även med ett häfte som innehåller information kring varje produkt tillsammans med sextips.

Få inspiration och hitta ett helt nytt sätt att dra nytta av de förträffliga leksakerna på egen hand eller tillsammans med ens käraste.

Det här häftet hjälper inte bara nybörjarna som inte vet hur leksakerna fungerar, utan även de lite mer erfarna som vill få råd om nya spännande sätt att ta del av sexleksakerna. Ha i åtanke att häftet som medföljer är på engelska och tyska.

Se priset här

Orion Erotisk Adventskalender

Hur använder du den?

Använd guiden för att läsa om dina produkter och hur de ska användas på bästa sätt. Vi vill inte avslöja för mycket gällande vilka produkter som ingår.

Men viktigt att komma ihåg – Om sexleksakerna är gjorda i silikon använd alltid vattenbaserat glidmedel. När leksaker gjorda i silikon möter ett glidmedel gjort i silikon blir det en kemisk reaktion, då kan dina sexleksaker smälta och gå sönder. Så alltid  vattenbaserat glidmedel.

Rekommenderad till

Orion Erotisk Adventskalender är framställd som ett perfekt val både till nybörjare och de som är vana vid sexleksaker, så oavsett vem man är kan man få stor glädje av kalenderns innehåll.

Om man inte är säker på hur varje produkt ska användas slipper man fullständigt förvirring då det ingår en broschyr. I den här broschyren får man information om varje sexleksak som ingår i kalendern och hur den på bästa sätt dras nytta av.

Detta är ett ultimat tillfälle att samla på sig flera sexleksaker för ett rimligt pris. Här har ni även möjlighet att testa på sexleksaker ni aldrig skulle testat annars. Det finns så mycket att testa på ute i världen av sex och vi lovar att det finns flera saker där ute, som ni inte har testat på än men kommer att älska.

Vänta inte alltför länge med att beställa din egen Orion Erotisk Adventskalender då produkten snabbt såldes slut förra året. Det är därför väl värt att skynda sig så att man har sin kalender redo inför den kommande julen!

 

Det säger andra kunder

Kvaliteten garanteras genom att kika på vad kunderna under tidigare år har tyckt om Orion Adventskalender. Man möts snabbt av glada miner och lika glada toner när man tar en titt på recensioner som tidigare kunder har lämnat, och här är ett exempel:

”Gav denna till min tjej, hon blev sjukt glad, nu inväntar en spännande december månad 🙂 Stort paket med massa småpresenter i, riktigt schyst pris :)”

 

Sammanfattning

Julen kan man bara ta del av en gång om året, så det gäller att göra högtiden så speciell som möjligt. Se till så att månaden blir oförglömlig med Orion Adventskalender, en produkt som uppmäter 26,5 x 17,5 x 37,5  cm med en vikt på 2,8 kg.

Här finns nog med plats för att rymma ett värde på hela 4000 kronor i form av fantastiska sexleksaker som man inte vill gå miste om. På bilden kan du se några av de märken vars produkter finns i Orion Adventskalender.

Orion Erotisk Adventskalender kan köpas som en tidig julklapp till sig själv, men det kan också bli en gåva till ens partner.

Det är smidigt att det finns kartonger för alla leksaker för då blir det enkelt att ge bort bara små delar av kalendern också. Eller är din singelkompis också sugen på att köpa en, spara pengar och köp en ihop? Delad glädje är dubbel glädje.

Se priset här

Orion Erotisk Adventskalender

Om man har en väninna som skulle uppskatta en härlig gåva såsom Orion Adventskalender kan man också välja att förgylla hennes jul på ett härligt sätt genom att ge bort kalendern som en överraskning.

Missa inte den här chansen och ta tillfället i akt innan det är för sent. Oavsett om man köper Orion Erotisk Adventskalender till sig själv eller en vän är det en stor fördel att man inte behöver tänka på att själv köpa några tillbehör. Istället får man nödvändiga produkter såsom glidmedel, laddningssladdar och batterier i ens Orion Adventskalender – så det finns inga negativa överraskningar som väntar på en.

Vi nämnde tidigare att inte alla leksaker kommer att passa singlar, så om man skulle råka vara singel eller helt enkelt får en produkt i ens Orion Adventskalender som inte faller en i smaken kan man vara lite smart och ge bort denne till en vän i julklapp.

Man öppnar trots allt luckorna precis innan jul, så varför inte slå två flugor med en smäll? Behåll sexleksakerna som du älskar och ge bort de som du inte är särskilt glad över i julklapp!

 


Varför just Orion Erotisk Adventskalender?

Med de många fördelarna kan det konstateras att Orion Erotisk Adventskalender sannerligen ger valuta för pengarna, och hela det upplagda formatet är spännande för både par samt singlar. Gör julen tillsammans extra fräck och välj Orion Erotisk Adventskalender för en lång rad olika sexleksaker som man kan testa på tillsammans.

Vem vet? Kanske hittar du en ny favorit som du tidigare aldrig ens hade lagt märke till. Introducera spänning till sovrummet genom att beställa en Orion Adventskalender innan det är för sent!

Finns det olika produkter inuti?

Det här årets innehåll är unikt, och man kan därför satsa på Orion Erotisk Adventskalender även om man har köpt kalendern året innan. Visst håller alla sexleksakerna inom kalendern hög standard, men en specifik produkt som kommer att fånga din uppmärksamhet lite extra är en produkt från Womanizer.

Ett högkvalitativt sexleksaksmärje som blivit känd för sina exklusiva lufttrycksvibrator. Lufttrycksvibratorer är sexleksaker som stimulerar ens klitoris med hjälp av tryckvågor utan direkt beröring. Dessa leksaker kan nästintill garantera snabba och intensiva orgasmer med utifrån olika intensitetsnivåer som man kan välja mellan.

Lufttrycksvibratorer i allmänhet har på senaste tiden tagit världen med storm tack vare deras effektivitet. Det finns ett gott skäl till varför så många lufttrycksvibratorer har en 30 dagars orgasmgaranti, och detta på grund av att man ganska enkelt når klimax med en av de här leksakerna.

Orion Erotisk Adventskalender

Istället för att enbart stimulera den yttre delen av klitoris tar sig tryckvågorna hela vägen in för att skaka om en som aldrig förr. Många kvinnor som aldrig tidigare har fått orgasm har lyckats med just en lufttrycksvibrator, så man kommer utan tvekan att älska Womanizer produkter – och detta är bara en av många sexleksaker som Orion Adventskalender bjuder på.

Har du testat på 2021:s Orion Erotisk Adventskalender? Var då inte rädd att behöva få samma produkt igen. Om man köper årets Orion Adventskalender är det nya produkter som gäller, och även själva kalendern har en ny fin design som man utan tvekan kommer att vilja visa upp!

Mer från Orion

Även om man kanske förknippar Orion med deras fantastiska Orion Adventskalender har de faktiskt ett brett sortiment av olika sexleksaker och tillbehör som man kan vilja titta närmare på. Man kan finna alltifrån peruker och påslakan till vibratorer, bondage sets och lösvaginor i deras breda sortiment av produkter.

För de som älskar spännande sexlekar kanske man exempelvis vill satsa på deras Dice Set där de olika tärningssidorna talar om för en vad man ska göra med sin partner härnäst.

Penis sleeves, masker, dildoar, ball gags – det finns knappt någon gräns när det kommer till alla de högkvalitativa sexleksakerna som Orion kan bjuda på. Ta en titt på deras breda urval eller vänd dig direkt till Orion Adventskalender om man gärna vill ha hela 24 nya sexrelaterade produkter till ett imponerande lågt pris.

Vi vet att det kommer att bli svårt att hålla sig ifrån att öppna luckorna men vi lovar att de tråkiga decemberdagarna kommer bli så mycket roligare med den här kalendern.

Se priset här

Om du gillade detta test kan du även vara intresserade av de här testen:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här