Orion Erotisk Adventskalender Original – Recension och test

589

Att säga att årets jul blir minnesvärd är en underdrift med Orion Erotisk Adventskalender 2023 i din hand. Den här kalendern har verkligen tagit erotiska överraskningar till en ny nivå och lovar en december månad fylld med spänning och njutning – oavsett vem du är! Det spelar ingen roll om du är i en relation eller singel, hetero eller queer, finns något i denna kalender för att förhöja din intimitet.

Vad som verkligen utmärker sig är mångfalden i innehållet. Med en balanserad blandning av klassiska sexleksaker, sensuell stimulans, förspelsprodukter och lekfulla inslag, tillgodoser kalendern en rad olika smaker och preferenser. För nykomlingar inom området ger den en perfekt introduktion, medan mer erfarna användare kommer att uppskatta den höga kvaliteten på produkterna (från flera kända sexleksaksmärken).

Designen är stilren och diskret, vilket gör att kalendern smälter in i vilket rum som helst. Presentaskarna är lättåtkomliga, vilket gör den användarvänlig och praktisk. Den medföljande guiden med kärlekspositioner, date-night-kort och andra sensuella överraskningar ger en extra dimension till upplevelsen.

Se priset här

Orion har verkligen gjort den erotiska kalendern värd sitt köp, för endast 1449 SEK får du nästan ett överflöd av högkvalitativa produkter. Med en sådan kombination av variation och kvalitet är det ett kap. Men kom ihåg, i och med den höga efterfrågan kommer lagret säkert inte räcka länge.

Orion Erotisk Adventskalender 2023 är en julklapp som verkligen inte lämnar något övrigt att önska. Med sin oöverträffade variation och toppklassiga produkter kommer den göra julen extra oförglömlig. Så varför vänta? Ge dig själv eller din partner en julklapp som verkligen kommer skänka en månad av spänning och njutning.


Fördelar

 • En inkluderande och stilren design, för en gångs skull ser kalendern inte ut att vara anpassat efter ett visst kön
 • Prisvärd, alla sexleksaker separat kostat 5.789 kr (spara 4.340 kr)
 • Flera välkända märken så som We-Vibe och Romp
 • Mervärdet i form av den exklusiva QR-koden med massor av läckra extratips
 • Alla tillbehör i form av betterier och laddare ingår
 • Smidigt sätt att få testa nya sexleksaker

Nackdelar

 • Personlig preferens, det är inte alla sexleksaker som kommer att passa alla
 • Som singel kan du inte nyttja alla produkter på sättet det är tänkt på (ex. We-Vibes parleksak)

Recension

Upplevelse

Att utforska Orion Erotisk Adventskalender 2023 har varit som att upptäcka en skattkista av njutning och intimitet. Varje dag har varit en spännande överraskning, fylld med högkvalitativa produkter som verkligen har berikat mitt och min partners liv. Det skapar mer spänning i vardagen och en kommunikation som vi inte haft tidigare.

Mångfalden i innehållet har varit imponerande. Från klassiska sexleksaker till sensuella förspelsprodukter och lekfulla inslag, har kalendern verkligen täckt alla baser. Produkterna är välgjorda och utvalda med omsorg, vilket har skapat en känsla av förtroende för varje överraskning som väntar bakom luckorna. Utan att avslöja allt för mycket så handlar det om masturbatorer, sexspel, vibratorer och mer anpassade parleksaker.

Designen är diskret och stilren, vilket har gjort att kalendern smidigt har smält in i min vardag. Dessutom har de urtagbara presentaskarna gjort öppnandet av luckorna till en lek, vilket har gett varje dag en extra touch av spänning.

Gällande själva utformningen av askarna, dvs. de små lådorna inuti kalendern är dessa tillverkade av mycket robust kartong. Vad detta betyder är att man inte behöver känna oro över att kalendern på något vis ska falla samman.

Att ha tillgång till en mängd inspirerande tilläggsmaterial har också varit en bonus. Kärlekspositioner, date-night-kort och andra sensuella överraskningar har gett mig och min partner nya idéer och skapat en extra dimension av intimitet i vårt förhållande. Något jag upplever skiljer Orions erotiska kalender mot många andra.

Innehåll

Vad varje leksak i Orion Adventskalender är kan vi naturligtvis inte avslöja, men vi kan ge några ledtrådar. Man får bland annat leksaker till lätt bondage, sexig lingeri , flera olika sorters sexleksaker som stimulerar olika erogena zoner och på olika sätt samt olika oljor.

Det som är så härligt med innehållet i kalendern är just att man inte vet vad man kommer överraskas av, och visst tar detta en ur komfortzonen. Men det är ett perfekt (och er ekonomiskt) sätt att hitta och upptäcka nya sexleksaker och stimuleringsmöjligheter som du kanske inte visste att du uppskattade tidigare.

I Orion Erotisk Julkalender utöver en guide och extra tips finns:
12 x Sexleksaker
5 x Produkter för förspel
4 x Stimuleringsprodukter
3 x produkter för rollspel

Se priset här

Orion Erotisk Adventskalender Original

Själva askarna är även dem en spännande sak i sig, för på andra sidan (den sidan du inte kan se på bilderna) så finns så meddelande av olika slag. Vilket gör att det blir dubbelöverraskning och de är även så pass hållbara att de fungera som förvaringsaskar även när du är klar med lucköppningen.

Vi nämnde tidigare att inte alla leksaker kommer att passa singlar, eller kanske inte faller dig i smaken så blir det enkelt med hjälp utav de gulliga askarna att ge bort till en vän i julklapp.

Orion Erotisk Adventskalender Original

Ett häfte med sextips & Exklusiv QR-Kod

Orion Erotisk Adventskalender är en kalender som verkligen bidrar med mervärde. Det handlar utöver de 24 olika leksakerna, om ett inspirationshäfte som innehåller information kring varje produkt tillsammans med sextips.

Nytt för 2023 är att du även får tillgång till en en QR-kod med massor av heta tips. Det finns allt från tips på olika sexleksakspositioner, hur du kan stimulera erogena zoner på nya sätt m.m.

Du kommer helt enkelt få inspiration för att hitta nya sätt att dra nytta av de förträffliga leksakerna på egen hand eller tillsammans med ens käraste.

Det här häftet hjälper inte bara nybörjarna som inte vet hur leksakerna fungerar, utan även de lite mer erfarna som vill få råd om nya spännande sätt att ta del av sexleksakerna. Ha i åtanke att häftet som medföljer är på engelska och tyska.

QR-kod

Se priset här

Hur använder du den?

 1. Placering och Förväntan: Välj en diskret men tillgänglig plats för kalendern. Låt den bli en spännande del av er dagliga rutin och skapa förväntan inför varje ny lucka.
 2. Dagliga Ritualer: Öppna en ny lucka varje dag och använder du den tillsammans med din partner. Detta blir er speciella stund att utforska och njuta av varje överraskning.
 3. Utforska Med Omsorg: Ta er tid att bekanta er med varje produkt. Läs instruktionerna och utforska dess potential för att maximera njutningen.
 4. Kreativitet och Experiment: Var inte rädd för att vara kreativ. Prova olika kombinationer och upptäck nya sätt att fördjupa er intimitet.
 5. Använd Tilläggsmaterial: Ta del av det medföljande häftet med kärlekspositioner, date-night-kort och andra sensuella överraskningar. Det kan ge er nya idéer och inspirera till extra intimitet.
 6. Öppen Kommunikation: Ha öppna samtal om era upplevelser. Uppmuntra varandra och dela era tankar och känslor för att skapa en starkare och mer givande intimitet.
 7. Respektera Gränser: Kom alltid ihåg att respektera varandras gränser. Det är viktigt att känna sig trygg och bekväm i varje steg av upplevelsen.
 8. Njut av Ögonblicket: Släpp alla bekymmer och fokusera på att vara närvarande. Njut av de sensuella stunderna och låt er upplevelse vara fylld av ömsesidig glädje och tillfredsställelse.

Men viktigt att komma ihåg – Om sexleksakerna är gjorda i silikon använd alltid vattenbaserat glidmedel. När leksaker gjorda i silikon möter ett glidmedel gjort i silikon blir det en kemisk reaktion, då kan dina sexleksaker smälta och gå sönder. Så alltid  vattenbaserat glidmedel.

Rekommenderad till

Orion Erotisk Adventskalender är framställd som ett perfekt val både till nybörjare och de som är vana vid sexleksaker, så oavsett vem man är kan man få stor glädje av kalenderns innehåll.

Om man inte är säker på hur varje produkt ska användas slipper man fullständigt förvirring då det ingår instruktioner. I den här instruktionen får man information om varje sexleksak som ingår i kalendern och hur den på bästa sätt dras nytta av.

Detta är ett ultimat tillfälle att samla på sig flera sexleksaker för ett rimligt pris. Här har ni även möjlighet att testa på sexleksaker ni aldrig skulle testat annars. Det finns så mycket att testa på ute i världen av sex och vi lovar att det finns flera saker där ute, som ni inte har testat på än men kommer att älska.

Vänta inte alltför länge med att beställa din egen Orion Erotisk Adventskalender då produkten snabbt såldes slut förra året. Det är därför väl värt att skynda sig så att man har sin kalender redo inför den kommande julen!

 

Det säger andra kunder

Kvaliteten garanteras genom att kika på vad kunderna under tidigare år har tyckt om Orion Adventskalender. Man möts snabbt av glada miner och lika glada toner när man tar en titt på recensioner som tidigare kunder har lämnat, och här är ett exempel:

”Gav denna till min tjej, hon blev sjukt glad, nu inväntar en spännande december månad 🙂 Stort paket med massa småpresenter i, riktigt schyst pris. ”

Kalendern är den perfekta julklappen för mig och min man. Den hjälper oss att få bort stressen i advent varje år.

Sammanfattning

Julen kan man bara ta del av en gång om året, så det gäller att göra högtiden så speciell som möjligt. Se till så att månaden blir oförglömlig med Orion Adventskalender, en produkt som är totalt 47,5 x 42,5 x 9 cm.

Här finns nog med plats för att rymma ett värde på hela 5789 kr i form av fantastiska sexleksaker som man inte vill gå miste om.

Orion Erotisk Adventskalender kan köpas som en tidig julklapp till sig själv, men det kan också bli en gåva till ens partner eller varför inte en vän?

Det är smidigt att det finns kartonger för alla leksaker för då blir det enkelt att ge bort bara små delar av kalendern också. Delad glädje är dubbel glädje!

Missa inte den här chansen och ta tillfället i akt innan det är för sent. Oavsett om man köper Orion Erotisk Adventskalender till sig själv eller en vän är det en stor fördel att man inte behöver tänka på att själv köpa några tillbehör. Istället får man nödvändiga produkter såsom glidmedel, laddningssladdar och batterier i ens Orion Adventskalender – så det finns inga negativa överraskningar som väntar på en.

Julklappar är ju alltid trevligt så om någon av produkterna inte faller dig i smaken kan du alltid ge bort en av askarna med produkten i. Klappat och klart! Behåll sexleksakerna som du älskar och ge bort de som du inte är särskilt glad över i julklapp.

 


NYTT FÖR 2023

Orion Erotisk Adventskalender Premium

Orion Erotisk Adventskalender PREMIUM är en triumf av erotisk njutning med 24 noggrant utvalda överraskningar som sätter passionen i fokus. Denna exklusiva kalender är utformad för att återuppliva lusten och utforska nya horisonter av intimitet. Med 14 stimulerande sexleksaker och 10 extra överraskningar är det en resa för både nybörjare och erfarna älskande.

Skillnaden på Orion Adventkalender Original och Orion Adventskalener Premium är innehållets värde. Värdet på innehållet är imponerande – med märkesprodukter till ett totalt värde av 6389 SEK, inklusive en parvibrator och en lufttrycksvibrator. De två produkter som avslöjas här är dock desamma produkter som avslöjas i Originalet, men resterande produkter har tagits till en extra nivå när det kommer till Premium.

Precis som Orion Original så erbjuder PREMIUM-adventskalender en möjlighet att återupptäcka och utforska lust och fantasier, oavsett om man är hetero, queer, ung eller gammal. Likaså designen, den är inte bara dekadent, den är även praktisk med sina 24 eleganta, urtagbara askar. Oavsett om den ställs upp eller blir ihopfälld, är denna kalender en blickfångande dekoration för julhelgen.

Innehållet är kompletterat med högkvalitativa glidgeler och accessoarer som förstärker intima stunder. Dessa höjdpunkter säljs nu till ett oslagbart pris av 2149 SEK, vilket sparar hela 4240 SEK. Men skynda dig, detta erbjudande är starkt begränsat och gäller endast så länge lagret räcker.

Med Orion Erotisk Adventskalender PREMIUM väntar en månad fylld av passion och sensuell glädje. Oavsett om det är för att återupptäcka lusten, utforska nya äventyr eller helt enkelt för att njuta tillsammans, erbjuder denna kalender en oförglömlig adventstid. Varför nöja sig med något mindre än det absolut bästa?

SPOILER ALERT 

 • Parvibrator från We-Vibe
 • Lufttrycksvibrator från Romp

Jämförelse

Orion Adventskalender 2023

VS.

Övriga Erotiska Julkalendrar 2023

Egenskaper

Orion
Erotisk Adventskalender

Orion Erotisk Adventskalender Original

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Amorelie
Erotisk AdventskalenderAmorelie x Loveboxxx - Erotisk Adventskalender

Satisfyer
Deluxe
Julkalender

Satisfyer Deluxe Julkalender

Mshop Pleasure JulkalenderMSHOP CHRISTMAS PLEASURE CALENDAR
Betyg 1-5 4 4,7 4,2 4,6 4
Pris 1695 995 kr 1795 kr 1495 kr 995 kr
Innehållets värde 5900 kr 3400 kr 7000 kr 2000 kr
Innehåll 14 x Sexleksaker, 4 x Erotiska tillbehör, 6 x Mjuk bondage 13 x Sexleksaker, 5 x Erotiska tillbehör, 6 x Mjuk bondage 10 x Sexleksaker,  9 x Erotiska tillbehör, 5 x Mjuk Bondage
12 x Sexleksaker, 7 x Erotiska tillbehör, 5 x Mjuk Bondage
7 x Sexleksaker, 2 x Erotiska tillbehör
För vem Passar alla, oavsett lägning och kön men särskilt dig som gillar lyx. Passar alla, oavsett lägning och kön men särskilt om du är helt ny till sexleksaker. Passar alla, oavsett lägning och kön men särskilt om du gillar att experimentera med nya produkter. Främst för heterosexuella par och innehåller en stor variation av sexleksaker för honom, henne och er. Passar alla, oavsett lägning och kön men särskilt dig/er som inte vill ha så många produkter.
Egenskaper Vibrerande, Batteridriven, Penetrerande, Sexleksaksset Vibrerande, Fjärrstyrd, Batteridriven, Penetrerande, Sexleksaksset Vibrerande, Batteridriven, Penetrerande,  Sexleksaksset Batteridriven, Vibrerande, Penetrerande, Sexleksaksset Batteridriven, Vibrerande, Penetrerande 
Vikt 2,5 kg 1,850 kg 2,400 kg 3,090 kg 1,200 kg
Språk Danska, Svenska, Norska, Finska, Franska, Tyska, Nederländska, Engelska Engelska EN, NL, DE, FR, ES,
IT, RU, PL, NO, IS,
UA
Engelska
Färg Svart och guld/roséfärgat Svart och Silver Svart, Rosa, Lila Svart, Blå, Rosa, Guld och Silver Svart
Allergivänliga Latexfri Latexfri Vegansk Miljövänlig och vegansk

 


Q&A Orion Erotisk Adventskalender

Orion Erotisk Adventskalender 2022 VS Orion Erotisk Adventskalender Original 2023

Orion Erotisk Adventskalender
Orion Erotisk Adventskalender Premium

Orion Adventskalender 2022's totala värde var 4000 kr och kalendern i sig hade måtten: 26,5 x 17,5 x 37,5  cm. Innehållet värde blev cirka 4000 kr främst på grund av den lyxiga Womanizern. Kalendern innehöll totalt:

 • 1 x womanizer
 • 10 x sex toys
 • 2 lingeri
 • 4 x accesories
 • 2 x soft bondage
 • 5 x cosmetics

Orion Adventskalender 2023's innehåll är värt 5789 kr och är ett större paket än förra året sett till sina mått: 47,5 x 42,5 x 9 cm. Skillnaden är även alla spännande tips och information du får tillgång till via QR-koden i år.

Även innehållet är annorlunda:

 • 1 x Parleksak We-Vibe
 • 1 x Lufttrycksvibrator från ROMP
 • 11 x Sexleksaker
 • 4 x Accessories
 • 5 x Cosmetics
 • 2 x soft bondage

Varför just Orion Erotisk Adventskalender?

Med de många fördelarna kan det konstateras att Orion Erotisk Adventskalender sannerligen ger valuta för pengarna, och hela det upplagda formatet är spännande för både par samt singlar. Gör julen tillsammans extra fräck och välj Orion Erotisk Adventskalender för en lång rad olika sexleksaker som man kan testa på tillsammans.

Vem vet? Kanske hittar du en ny favorit som du tidigare aldrig ens hade lagt märke till. Introducera spänning till sovrummet genom att beställa en Orion Adventskalender innan det är för sent!

Finns det olika produkter inuti?

Det här årets innehåll är unikt, och man kan därför satsa på Orion Erotisk Adventskalender även om man har köpt kalendern året innan. Visst håller alla sexleksakerna inom kalendern hög standard, men en specifik produkt som kommer att fånga din uppmärksamhet lite extra är en produkt från Womanizer.

Ett högkvalitativt sexleksaksmärje som blivit känd för sina exklusiva lufttrycksvibrator. Lufttrycksvibratorer är sexleksaker som stimulerar ens klitoris med hjälp av tryckvågor utan direkt beröring. Dessa leksaker kan nästintill garantera snabba och intensiva orgasmer med utifrån olika intensitetsnivåer som man kan välja mellan.

Lufttrycksvibratorer i allmänhet har på senaste tiden tagit världen med storm tack vare deras effektivitet. Det finns ett gott skäl till varför så många lufttrycksvibratorer har en 30 dagars orgasmgaranti, och detta på grund av att man ganska enkelt når klimax med en av de här leksakerna.

Istället för att enbart stimulera den yttre delen av klitoris tar sig tryckvågorna hela vägen in för att skaka om en som aldrig förr. Många kvinnor som aldrig tidigare har fått orgasm har lyckats med just en lufttrycksvibrator, så man kommer utan tvekan att älska Womanizer produkter – och detta är bara en av många sexleksaker som Orion Adventskalender bjuder på.

Har du testat på 2021:s Orion Erotisk Adventskalender? Var då inte rädd att behöva få samma produkt igen. Om man köper årets Orion Adventskalender är det nya produkter som gäller, och även själva kalendern har en ny fin design som man utan tvekan kommer att vilja visa upp!

Mer från Orion

Även om man kanske förknippar Orion med deras fantastiska Orion Adventskalender har de faktiskt ett brett sortiment av olika sexleksaker och tillbehör som man kan vilja titta närmare på. Man kan finna alltifrån peruker och påslakan till vibratorer, bondage sets och lösvaginor i deras breda sortiment av produkter.

För de som älskar spännande sexlekar kanske man exempelvis vill satsa på deras Dice Set där de olika tärningssidorna talar om för en vad man ska göra med sin partner härnäst.

Penis sleeves, masker, dildoar, ball gags – det finns knappt någon gräns när det kommer till alla de högkvalitativa sexleksakerna som Orion kan bjuda på. Ta en titt på deras breda urval eller vänd dig direkt till Orion Adventskalender om man gärna vill ha hela 24 nya sexrelaterade produkter till ett imponerande lågt pris.

Vi vet att det kommer att bli svårt att hålla sig ifrån att öppna luckorna men vi lovar att de tråkiga decemberdagarna kommer bli så mycket roligare med den här kalendern.

Om du gillade detta test kan du även vara intresserade av de här testen:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här