Onanitips för killar guide – 12 tips för din sololek

442

Ingen skulle förneka att träning är bra både för din mentala och fysiska hälsa. När du tränar utlöser din kropp endorfiner som triggar positiva sensationer. Men vet du vad mer som kan göra att du mår bra? Att njuta av lite sololek.

Ja, det är sant; att onanera är ett säkert och hälsosamt sätt för att inte bara uppleva upphetsning men också för att minska stress, förbättra din sömn och för att få uttryck för sexuella spänningar som byggts upp. Faktum är att onani för killar har en mängd goda påverkningar på vår hälsa och inga negativa effekter, dessutom så är det ju jättekul.

Fortsätt att läsa för mer tips om onani för killar. Vi berättar om hur du börjar och hur du kan göra din solosession till en riktigt het upplevelse. Nedan hittar du hela 12 onani tips för killar.


1. Skapa en stämning.

Onani för killar behöver inte vara en snabbis i badrummet! Du kan planera din onani precis som med allt annat och göra det till kvalitetstid med dig själv.

Du kan göra onani mer njutningsfullt genom att:

  • Dämpa belysningen.
  • Spela upp din favorit erotiska video.
  • Lek långsamt med dig själv.
  • Var avslappnad och i nuet.

2. Byt position

Det finns ingen anledning att ha samma rutin varje gång med onani för killar. Istället rekommenderar vi att du provar olika ställningar.

Om du alltid står, försök med att luta dig mot en bänkskiva eller väggen med dina höfter framåt. Om du alltid ligger ned, prova att sitta upp, antingen på din säng eller en stol. Du kan till och med njuta av en solosession när du står på alla fyra.

Olika positioner betyder olika sensationer och det kan betyda mer njutning. Det är ett hett onanitips till killar.

3. Ta din tid

Onani för killar behöver inte vara en snabb, super intensiv upplevelse, om det inte är det du gillar givetvis. Du är välkommen till att sakta ned och utforska vad som känns bra. Du kan experimentera med hastighet, beröring, positioner, sexleksaker och mer under en sololek.

Ta din tid och upptäck vad som kan leda dig till en bättre orgasm.


4. Byt hand

Att byta hand precis som att byta position kan leda till andra sensationer som i sin tur kan leda till intensiv ejakulering. Du kan kanske utvidga din njutningszon genom att använda din icke dominanta hand till att onanera.

Om du känner dig äventyrslysten kan du prova ”The Stranger” – du vet, den tekniken där du sitter på din hand tills den somnar och sedan använda den för att stimulera känslan av att en annan person ger dig ett handjobb. Alla har provat det minst en gång.

Letar du efter ett ännu större äventyr? Prova att hålla din penis mot din mage och att smeka undersidan av den med din icke dominanta hand.

5. Rör dina höfter

Det är lätt att glömma att röra sina höfter i onani för killar. Du leker ju inte med en partner så det kommer inte lika naturligt. Men att röra höfterna kan hjälpa med att öka intensiteten och leda till mer njutning.

Nästa gång du onanerar, rör dina höfter fram och tillbaka eller i cirklar eller den rörelse som känns bäst för dig.

Det viktigaste onanitipset för killar är att du inte behöver göra samma sak varje gång. Njut av variation.

6. Prova olika rörelser

Att röra din hand upp och ned längs din penis är den klassiska tekniken som de flesta med en penis använder sig av. För de flesta så leder detta nästan alltid också till orgasm. Men varför ska din sololek vara tråkig? Experimentera med olika smekningar och rörelser.

Du kan använda dig av långa, vridande rörelser från basen till toppen. Du kan lägga din penis i handflatan och dra i ditt penishuvud medan du onanerar med ett helt handgrepp. Lägg till lite gnidning till det klassiska tre fingersgreppet.

Lek dig fram till olika former för beröring, alla gillar olika när det kommer till onani för killar.


7. Fokusera inte bara på din penis

Det finns fler njutningspunkter än bara din penis, så visa lite kärlek till resten! Om du gillar när din partner leker med dina testiklar, skaftet och mellangården – varför ska du då undvara detta under din solosession?

Dina testiklar har till exempel nästan lika många nervänder som din penis. Om du vill göra din njutning mer intensiv, överväg att dra i dina bollar precis före du når klimax.

Du kan också massera eller leka med mellangården för intensiva sensationer och glöm inte att smeka ditt skaft för att bygga upp till orgasm.

8. Utforska andra erogena zoner

Vill du ha en orgasm som känns i hela kroppen? Utforska då dina andra erogena zoner! Att leka med dina öron, bröstvårtor, hals, mun och läppar kan ge dig njutningssensationer i hela kroppen.

Du kan gnida, nypa, dra och klämma dessa delar av din kropp för en mer intensiv orgasm under en extra fräck sololek. Glöm inte att prova olika saker för att uppleva fantastisk onani för killar.

9. Glöm inte prostatan

Din prostata även känd som den manliga g-punkten är din guldbiljett till en intensiv helkropps orgasm. Har du inte provat det ännu är detta nog vårt bästa onanitips för killar.

Du kan börja långsamt genom att använda ett finger till att försiktig gnida insidan och utsidan av din anala öppning. Fortsätt sedan med att föra in ditt finger långsamt för att massera prostatan. Öka hastigheten och rörelsen när njutningen byggs upp tills du är redo att komma.

Vill du inte leka med ditt finger så kan ett onanitips för killar vara att köpa en sexleksak för analstimulering.

10. Prova edging

Vill du förlänga din nästa solo date? Prova start och stopp metoden. Orgasm kontroll kallas också för edging och det är en populär teknik för att få en längre och mer explosiv upplevelse.

Prova att smeka din penis tills du når gränsen för ejakulation och stoppa helt med vad du gör. Börja därefter långsamt att onanera igen, öka hastigheten tills du är redo att komma och sluta igen. Repetera den här processen så många gånger du vill.


11. Prova en sexleksak eller två i onani för killar

Det finns riktigt många sexleksaker för män på marknaden. Sexleksaker kan ge din solostund det där lilla extra och leda till otrolig njutning.

De vanligaste alternativen är:

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin

Se priset här

Pink Lady Vagina – fleshlight

fleshlight pink lady vagina 2000x2000

Se priset här

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z guide

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide

Se priset här

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Se priset här

Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass

Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass

Se priset här

Om du vill ha en riktigt häftig orgasm rekommenderar vi verkligen att du tar in en sexleksak eller två.


12. Det finns mer än bara porr på video

Visst, alla gillar vi en riktigt sexig video men det är inte den enda formen för erotik som finns tillgänglig därute. Om du brukar se på videos, tänk på att variera även detta lite. Att läsa eller lyssna på erotik är kul och tillåter dig att utforska dina fantasier på ett säkert och sexigt sätt.

Det finns väldigt många sexnoveller där ute som du kan njuta av helt gratis online. Ljudböcker behöver du nog betala för men det kan absolut vara värt det. Om du vill fortsätta med videos så rekommenderar vi att du skippar gratissidorna och betalar för din porr. Du kommer bli överraskad över hur mycket som gömmer sig bakom betalningsväggen.


Det bästa onanitipset för killar

Det är hälsosamt att ta på dig själv, ett naturligt sätt att utforska dina fantasier och vad som får dig att njuta och må bra. Det finns dessutom en otroligt lång lista med fördelar vid just onani för killar; du blir mindre stressad, du blir på mycket bättre humör, du sover bättre och du får släppa de sexuella spänningarna du bär på.

Om du aldrig kan somna och ligger vaken om nätterna så är ett tips att du provar att onanera. Det gör dig nämligen både lugn och trött och kan därför hjälpa jättemycket. Har du en presentation eller ett möte på jobbet som du är nervös för? Prova att onanera på morgonen före du går hemifrån. Det minskar din stress och gör dig på bättre humör.

Om vi ska vara helt härliga så borde du faktiskt njuta av sololekar så ofta du har lust och kan.

Det är självklart okej om du är helt ny till att onanera. Kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel sätt att onanera på. Därför är vårt bästa onanitips för killar att ta din tid och utforska din kropp långsamt. Det gör att du kan hitta vad du blir upphetsad av och älskar.

Onani är den perfekta möjligheten för att hitta alla dina njutningspunkter, vilket gör sex med en partner lättare. Vet du vad du tycker om och njuter av kan du få det. Om du inte vet riktigt hur du njuter som mest så kan du inte heller berätta det för din partner och ert sex blir inte så bra som det kunde vara.

Experimentera med olika stilar, tekniker och sexleksaker. Gör det du behöver för att känna dig bekväm och njut av varje sekund.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här