Tips och trick för bättre oralsex

843

 

Oralsex kan utföras på många sätt och vis, men en sak är säker: för många är detta den bästa delen av att ha sex – antingen med ens partner eller som ett engångsligg. Med det här i åtanke är det därför inte särskilt konstigt om man har tankar kring att förbättra sin förmåga att ge oralsex på ett så härligt och effektivt sätt som möjligt. Frågan är bara hur man går tillväga och vad man ska tänka på för att ge oralsex han aldrig glömmer, men dessa frågor kommer snart att besvaras. Fortsätt att läsa för att få händiga tips och trick för bättre oralsex som kan hjälpa både honom och henne!

Vad är oralsex?

Innan vi tar en titt på alla de olika sätten att förbättra oralsex på så är det naturligtvis viktigt att vi har klart för oss vad oralsex är. Lätt beskrivet går oralsex ut på att man stimulerar en persons kön med hjälp av munnen och tungan. Oralsex kan utföras på både en man och en kvinna där man bland annat kan slicka på ett kvinnligt kön eller suga på ett manligt kön.

Hur man väljer att gå tillväga under oralsexsessionerna är dock upp till en själv och vad ens partner tycker om. Vissa föredrar att man använder tänderna lite lätt medan andra avskyr den här känslan, så det gäller att prova sig fram och öppet kommunicera med partnern för att ta reda på vad han eller hon gillar. Trots detta finns det några tumregler och tips som kan se till så att oralsex blir fantastiskt – både när ens partner ger en oralsex och när man själv ger sin partner samma upplevelse. Nedan kan du läsa några av de här tipsen för oralsex han aldrig glömmer!

1. Gör det riktigt mysigt

Tips och trick för bättre oralsex

När man tänker på oralsex är det inte överraskande om man har den där stereotypiska bilden i ens huvud av att stå på knä och suga av honom – porrfilmer får ju det att se så fräckt ut. Sanningen är dock att det både kan kännas obehagligt för henne som tvingas få ont i knäna och för honom som tvingas stå under en längre tid.

Kasta därför bort dessa idéer och tänk i nya banor där mys prioriteras. Du kan exempelvis lägga dig på ryggen på sängen medan partnern sitter knäböjd över dig eller så kan ni lägga ut kuddar så att båda parter har möjligheten att ligga på sidan. Det ska inte vara en börda att utföra eller att ta emot oralsex, så gör upplevelsen helt enkelt så mysig som möjligt!

2. Glidmedlet – ett mycket viktigt tillbehör

Tips och trick för bättre oralsex-Glidmedlet

Är det verkligen normalt att använda glidmedel vid oralsex? Jadå, det behöver absolut inte bara dras nytta av vid penetrering. Även om saliv har möjligheten att ge ett bra glid kan det fortfarande finnas mer friktion än man skulle vilja. Om man då satsar på glidmedel får man i många fall härligare upplevelser där personen som ger oralsex kan pusta ut och känna mindre stress av att prestera väl.

Saliv kan aldrig bli lika pålitligt som en flaska glidmedel – en produkt som är särskilt framtagen för att förse en med ett bättre glid under de heta lekarna i sovrummet, så ta tillfället i akt och köp ett vattenbaserat glidmedel redan idag. Klicka här för att få en översikt av alla de vattenbaserade glidmedlen som man kan välja mellan hos Sinful.se.

3. Dra nytta av leksaker

Om man inte än är redo för att testa på oralsex från ens partner eller om man helt enkelt vill ha någonting liknande att njuta av när ens käraste inte är där kan man vända sig till diverse sexleksaker som påminner om känslan av oralsex. Det finns både sådana leksaker för henne samt för oralsex han aldrig glömmer, och vi ska gå igenom några högkvalitativa exempel nedan.

LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator

lelo sona cruice 2 klitoris stimulator pink

Se priset här

Det kan mycket väl hända att du har hört talas om lufttrycksvibratorer tidigare, och då är du säkerligen också medveten om hur otroligt effektiva de är. Lufttrycksvibratorer har verkligen tagit världen med storm då de med hjälp av tryckvågor stimulerar hela klitorisstrukturen istället för att enbart stimulera den yttre synliga delen. Just LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator kan fås i antingen en rosa, lila eller svart färg och har hela 8 intensitetsnivåer samt 12 mönster. På så vis kan man välja just den stimulansen som passar ens eget behov.

Om leksaken får slut på batteri är det bara att ladda upp den igen med en sladd, så inga batterier behövs. När allt kommer till kritan är LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator en mycket bra ersättning när oralsex inte är möjligt eller om man vill börja med en leksak för att sedan arbeta sig upp till oralsex.

LELO Ora 3 Oralsex Simulator

lelo ora 3 oralsex simulator

Se priset här

Om du är en kvinna som är ute efter en känsla som kommer så nära en riktig tunga som möjligt blir LELO Ora 3 Oralsex Stimulator ett bra val för dig. Det kanske inte är den billigaste onaniprodukten, men man får stor valuta för pengarna i form av en lyxig och effektiv sexleksak som finns där för en i alla lägen. Vad är det då som gör just LELO Ora 3 Oralsex Stimulator så speciell? Denne leksak är en uppgradering av en tidigare onaniprodukt och är därför mer effektiv än någonsin. Leksaken kommer med en liten utbuktning i silikon som påminner om en tunga, och denne rör sig i cirklar på ett liknande vis som en tunga gör under oralsex.

Om du inte känner dig helt bekväm med oralsex än kan det här bli en perfekt leksak att testa på för att vänja dig vid känslan, och man kommer utan tvekan att älska både rörelserna samt vibrationerna som leksaken är utrustad med.

LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt

lelo f1s developers kit red onaniprodukt

Se priset här

Nu har det varit mycket tal om onanileksaker till kvinnor, men hur ser det ut för män som vill ha den där äkta oralsex-upplevelsen? Låt oss presentera LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt, en leksak som med hjälp av två motorer förser en med njutning som aldrig förr. Genom att sticka in sitt kön i leksaken och därefter använda en applikation på mobilen för att välja ens favoritmönster är man redo att börja. Den här leksaken är lätt att använda och kommer att kännas mycket nära äkta oralsex.

Batterier är ingenting som man behöver ha i åtanke då LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt laddas upp med hjälp av en sladd, och efter full laddning kan man använda produkten i hela två timmar innan den behöver laddas igen – sannerligen nog med tid för att få ut det allra mesta av sin onaniprodukt. LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt blir en bra ersättning när oralsex inte är möjligt eller när man vill bli van vid känslan.

4. Behåll trosorna på vid oralsex

Behåll trosorna på vid oralsex

För kvinnorna därute som vill få njuta lite extra av oralsex kan det vara väl värt att behålla trosorna på vid förspel och även till viss del under oralsexet. Den härligt retande upplevelsen av att känna läpparna och tungan mot tyget utan att partnern når hela vägen fram kan vara det som behövs för att ta en till den där perfekta nivån av stimulans.

Efter ett tag när man har blivit riktigt ”hot and bothered” är det dags för tungan att få kontakt med vulvan, och här kan det vara riktigt fräckt och sexigt för en själv om partnern drar trosan åt sidan istället för att ta av dem.

5. Släck ljuset om det behövs

Släck ljuset om det behövs

Huruvida det är bättre att ha ljuset tänt eller inte kan variera stort från person till person. Vid tänt ljus kanske man blir distraherad av ens omgivning eller så tänker man för mycket på hur man ser ut.

Vad fallet än må vara finns det många som är mer bekväma om ljuset släcks, så varför inte testa på detta tips för att enklare kunna släppa taget om ens mentala fixeringar? Istället kan man bara luta sig tillbaka och njuta av allt det som ens partner har att bjuda på.

6. Få med hela kroppen i lekarna

Tips och trick för bättre oralsex

Oavsett om du stimulerar din partner eller vice versa kan det vara härligt att inte bara lägga fokus på de intima delarna.

Börja istället att slicka och kyssa halsen, bröstet och arbeta dig nedåt för att tillslut komma fram till vulvan eller penisen.

Man kan även börja på andra hållet vid benen och jobba sig upp till de intima delarna för oralsex han aldrig glömmer eller upplevelser som hon aldrig kan få nog av.

7. Använd onani för att ta reda på vad du föredrar

Trots att det självfallet inte känns exakt likadant att ha en tunga mot ens kön kan man ändå få reda på mycket om sig själv genom att använda fingrar eller leksaker.

Det rekommenderas därför att onanera för att ta reda på vilken typ av intima lekar man föredrar.

Känns det härligare med ett lätt tryck eller är det hårda tag som gäller? Tycker man om snabba rörelser eller är det bättre när det går långsamt? Allt detta och mycket mer kan man lära sig om sig själv vid onani, så visst är detta ett bra steg att börja med.

8. Introducera porr i lekarna

Vad är oralsex utan härlig stämning i bakgrunden? Porr kommer i många olika former och stilar, men visst finns det ingen avsaknad av oralsex i porrformat.

Inte alla porrfilmer har något som ni båda kan njuta av, men när ni väl har hittat någonting passande är det fritt fram att ha filmen spelandes i bakgrunden medan ni njuter av oralsex tillsammans.

Det kan naturligtvis också vara så att ni lär er några nya tekniker av porrfilmen som ni skulle vilja testa på, så det finns en rad fördelar med dessa filmer och videor.

9. Kombinera leksaker och oralsex

Tips och trick för bättre oralsex

Ens mun och händer behöver inte göra allt arbete. Man kan nämligen även välja att introducera leksaker såsom analkulor att föra in medan man utför oralsex på sin partner.

På så vis kan ens käraste njuta av flera olika typer av stimulering samtidigt, och det betyder också att man inte behöver känna lika stor press att prestera väl när man har assistans.

Även en analplugg kan komma att bli en händig leksak, och det är utan tvekan möjligt för både honom och henne att dra nytta av dessa.

10. Beskriv vad du gör

Tips och trick för bättre oralsex

Kommunikation är sexigt, och även om din mun visserligen är lite upptagen under oralsex är det väl värt att ta några snabba pauser för att berätta exakt vad som sker.

Berätta på ett härligt och sexigt sätt precis vad du tänker göra med din partner under oralsex och få honom eller henne upphetsad redan från början.

11. Visa entusiasm

Visa entusiasm-oralsex

Det finns inget hetare än när ens partner nämner hur gott man smakar. Entusiasm är en riktig turn-on, och att veta and ens käraste verkligen njuter av att ge en oralsex förbättrar bara upplevelsen på alla sätt och vis.

Berätta därför hur härligt det är och hur gott ens partners intima delar smakar för att omedelbart få honom på bra tankar för oralsex han aldrig glömmer.

12. Sätt dig på hans ansikte

Sätt dig på hans ansikte

Den här tekniken är lika fräck och fantastisk som den låter. Det är inte alla som kan nå klimax genom gamla hederliga ställningar, så låt därför partnern få tillgång till en helt ny sida av dig.

Sitt med dina intima delar över hans ansikte och se till så att du inte lägger för mycket av din tyngd på honom. Härifrån får han helt nya vinklar att jobba med som kan hjälpa dig hela vägen till orgasm – för att inte tala om den utomordentliga dominanta känslan som den här ställningen kan medföra.

13. Lek med flera delar av kroppen samtidigt

 Lek med flera delar av kroppen samtidigt

Kvinnor är i vissa fall mer komplexa än män när det kommer till att nå orgasm, och att leka med andra känsliga områden samtidigt som han utför oralsex kan vara det som behövs för att nå klimax.

Mannen kan därför ta tillfället i akt och smeka partnerns bröst samtidigt som han suger och slickar på hennes intima delar. Stimulering av flera kroppsdelar samtidigt är någonting som många kvinnor uppskattar och älskar, men testa er fram för att hitta den rätta typen av stimulans för er.

14. Händerna kan ersätta munnen ett tag

 Lek med flera delar av kroppen samtidigt

Oralsex och övriga lekar i sovrummet ska alltid vara njutbara för er både, och om ens muskler i munnen börjar tröttas ut efter ett tag ska man inte känna någon skam över att ta en paus.

Använd istället händerna under ett tag medan du rör tungan över ollonet. Om man har några leksaker nära tillhands kan det här också vara ett bra tillfälle att dra nytta av dessa.

15. Var ärlig med partnern om vad du tycker om

15. Var ärlig med partnern om vad du tycker om

När allt kommer till kritan handlar oralsex om att båda parter ska få en härlig stund tillsammans, men för att det här ska lyckas är det av yttersta vikt att alltid vara ärlig med ens käraste.

Om någonting inte känns rätt, om du vill testa på en helt annan ställning eller om du tycker om det som händer är det alltid bäst att vara öppen med hur du känner. Samma sak gäller om du är den som utför oralsexet: fråga partnern med jämna mellanrum om han eller hon tycker att det du gör är skönt eller om ni bör testa på någonting annat. På så sätt blir det aldrig några fel eller missförstånd.

16. Smaksatta glidmedel

Smaksatta glidmedel

Vi nämnde tidigare att man kan komma att vilja använda glidmedel vid oralsex han aldrig glömmer, men vanligt glidmedel har en neutral smak och är därför inte särskilt gott. Satsa därför istället på ett smaksatt glidmedel om det är någonting som man föredrar.

Det finns en stor mängd varianter att välja mellan oavsett om man bara vill ha ett glidmedel med en lätt mintig smak eller om man verkligen vill ta det till nästa nivå med ett colasmakande glidmedel.

17. Oralsex behöver inte sluta med en orgasm

 Oralsex behöver inte sluta med en orgasm

Tro det eller ej anser många män att oralsex fungerar mer som förspel än någonting som måste leda till en orgasm.

Känn därför ingen press kring att ni måste fortsätta med oralsex till dess att han har fått utlösning. Om det börjar bli långrandigt kan ni istället gå vidare med någonting annat spännande.

18. Det är inte ett måste att svälja

 Det är inte ett måste att svälja

Om ni väljer att oralsex ska vara ”the main event” som leder till orgasm är det bra att prata med din partnern om vad du är okej med innan ni börjar.

Du behöver nämligen absolut inte svälja om du inte känner för det, och det kan vara lika sexigt om han får utlösning på någon annan del av din eller hans egen kropp.

Det kan ni diskutera tillsammans, men oavsett vad är det fullkomligt upp till dig om du vill svälja eller inte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här