Sexiga underkläder för män – Kika på de fräckaste här

488

Sexiga underkläder kan göra mycket för att förbättra parlekarna tillsammans med den som man håller kär. Visst kan man vilja snygga till sig lite extra för att verkligen få både en själv och partnern på humör, och det finns en hel uppsjö av både sexiga underkläder för män och kvinnor. Nedan ska vi specifikt ta en närmare titt på ett antal sexiga underkläder för män som håller hög standard både när det kommer till komfort, utseende och högkvalitativa material!

Sexiga underkläder för män Prismaskin
men s g string with strass zipper s Testvinnaren Se pris
net tank top black m l Nybörjaren Se pris
Svenjoyment Ministring Den Billiga Se pris

Men’s G-string With Strass Zipper

men s g string with strass zipper s

Se priset här

Ett sexigare plagg än Men’s G-string With Strass Zipper får man allt leta länge efter. Oavsett om man är på jakt efter heta underkläder till rollspelen, dominanslekarna eller om man bara vill se extra snygg ut inför samlag är detta en typ av sexiga underkläder för män som man inte vill missa.

Dessa sexiga underkläder för män kommer i form av stringkalsonger med en glittrande dragkedja längst fram för att enkelt kunna ta på och av kalsongerna. Dragkedjan gör det dessutom möjligt att behålla plagget på under samlag, och tack vare det behagliga materialet neopren kommer man inte att vilja ta av plagget! Välj mellan storlekarna S, M, L, XL och 2XL för att få sexiga underkläder för män med perfekt passform!

Fördelar:

 • Svart stilren design
 • Tillverkade i hållbart och bekvämt material
 • Snygg glittrande dragkedja längst fram

Nackdelar:

 • Det är viktigt att man väljer rätt storlek då de inte är särskilt töjbara

Net Tank Top Black

net tank top black m l

Se priset här

När man vill visa upp sin kropp – men på ett diskret och fräckt sätt – är det Net Tank Top Black som gäller. Det här plagget består av ett nätlinne med stora maskor som ser till så att man kan visa upp hela överkroppen trots att man har ett linne på sig.

Välj antingen storleken M/L eller XL och få ett fräckt plagg som passar en perfekt. Kombinera gärna Net Tank Top Black med kalsonger såsom den tidigare nämnda Men’s G-string With Strass Zipper eller ta en titt på andra sexiga underkläder för män som gör susen tillsammans med det här snygga linnet!

Fördelar:

 • Fräckt nätlinne som visar upp ens överkropp
 • Välj mellan två olika storlekar för bättre passform
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Hade gynnats av fler storleksalternativ

Svenjoyment Ministring

Svenjoyment Ministring

Se priset här

Med storlekarna Small, Medium, Large och X-Large kan man välja just den rätta Svenjoyment Ministring för perfekt passform. Det här plagget lämnar inte mycket till fantasin och är enkelt att både sätta på sig samt att ta av.

Det enda som täcks är just ens intima delar, vilket gör så att allt fokus dras till ens paket. En smal tygrem går sedan hela vägen back och ner mellan skinkorna så att ens rumpa förblir fullkomligt blottad samtidigt som man får det där välkända string-utseendet. Svenjoyment Ministring är en typ av sexiga underkläder för män som man kommer att få stor glädje av i sovrummet.

Fördelar:

 • Fräckt plagg som bara döljer just ens intima delar
 • Mycket billigt
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Får enbart tvättas förhand

Jockstrap Neon

jockstrap neon s

Se priset här

Vad sägs om ett häftigt neongrönt plagg med ett stretchigt tyg för perfekt passform? Jockstrap Neon är en typ av sexiga underkläder för män som är tillverkad i 90 % polyester och 10 % elastan för att inte bara vara riktigt bekväm att ha på sig, utan för att också göra tyget flexibelt. På så sätt vilar ens paket på ett behagligt sätt i plagget utan att det blir för tajt.

Tack vare nätfickan på framsidan av Jockstrap Neon får man en diskret syn på vad som gömmer sig under plagget. På baksidan kan man förvänta sig en hederlig jockstrap-modell där större delen av ens rumpa är synlig för lite extra visuell stimulans.

Fördelar:

 • Fås i en härlig neonfärg
 • Nätficka på framsidan för att delvist kunna se det som finns bakom plagget
 • Riktigt skönt och töjbart material

Nackdelar:

 • Inte passande för de som eftersöker en diskret färg

Boxer Black/Neon

boxer black neon m

Se priset här

Boxer Black/Neon bjuder på en blandning av färger. Detta plagg är nämligen för det mesta svart och en aning transparant, men inte får man glömma bort de snygga neondetaljerna som löper längs flera delar av underkläderna. Detta gör plagget ännu snyggare att titta på och häftigare att ha på sig.

Välj mellan antingen storleken M, L, XL eller 2XL för att få precis de underkläderna som passar en. Med en design som görs upp av 90 % polyamid och 10 % elastan är Boxer Black/Neon flexibelt nog för att bekvämt sitta om ens kropp. Välj det heta plagget redan idag och få sexiga underkläder för män med ett lätt transparant utseende för att inte gömma alltför mycket av sig själv.

Fördelar:

 • Snyggt transparant plagg med neondetaljer
 • Mjuka och behagliga underkläder
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Brief Lace Black

brief lace black s

Se priset här

För de som vill ha sexiga underkläder för män där det inte har snålats med högkvalitativ design är det Brief Lace Black som gäller. Det här plagget har en snygg spetsdesign med många små detaljer för att fullända kalsongerna och imponera lite extra på partnern under parlekarna.

Få ett plagg som passar helt perfekt tack vare faktumet att man både kan välja mellan storleken S, M, L och XL. Samtidigt är kalsongerna elastiska nog så att ens paket får plats oavsett penisstorlek. Det är heller inte mycket som lämnas åt fantasin då Brief Lace Black är ett transparant plagg som verkligen fulländar stunder i sovrummet.

Fördelar:

 • Riktigt snygg spetsdesign med många små detaljer
 • Flera olika storlekar att välja mellan
 • Flexibelt material för bra passform

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Svenjoyment Contour Boxershorts

svenjoyment contour boxershorts

Se priset här

Här kommer ett ytterligare Svenjoyment plagg, och den här gången i form av Svenjoyment Contour Boxershorts. Om man älskar polyester och gärna bär ett plagg som framhäver ens heta kropp är dessa kalsonger det perfekta valet. Materialet kramar verkligen ens rumpa, lår och framsida på helt rätt sätt så att man lätt kan visa upp vad man har att erbjuda.

Svenjoyment Contour Boxershorts är mycket stilrena med sin svarta färg som pryder hela plagget. För att enkelt komma åt ens intima delar samtidigt som utseendet blir extra fräckt finns det två blixtlås på vardera sida om ens paket. Härligt förföriskt, helt enkelt!

Fördelar:

 • Fräckt polyesterplagg som framhäver ens rumpa, lår och paket
 • Två blixtlås på framsidan för att enkelt komma åt de intima delarna
 • Stilren svart design

Nackdelar:

 • Hade gynnats av fler storlekar att välja mellan

Jockstrap Wetlook Black

jockstrap wetlook black s

Se priset här

Ta på dig sexiga underkläder för män såsom Jockstrap Wetlook Black och imponera på partnern lite extra med en fräck look som visar upp allt det som man har att bjuda på. Kalsongerna är tillverkade i 92 % polyester samt 8 % elastan och kommer därför att krama om ens kropp för att framhäva alla ens bästa kvaliteter.

Med mjuka resårband under rumpan får man ett lyft som uppskattas för ett extra fräckt utseende, och inte behöver man oroa sig för att plagget inte ska bli passande. Det kommer i både storleken S, M, L, XL samt 2XL, så det finns utan tvekan en storlek som blir perfekt för en.

Fördelar:

 • Fräcka polyesterkalsonger som framhäver de intima delarna
 • Mjuka resårband under rumpan för att få ett uppskattat lyft
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

String Zipper

string zipper s

Se priset här

Bjud på en het föreställning i sovrummet med hjälp av String Zipper. Den här typen av sexiga underkläder för män är framställd som stringkalsonger i ett riktigt bekvämt tyg som gör den skön att ha på sig. Med materialen i 90 % viskos och 10 % elastan är plagget robust nog att sitta på plats samtidigt som det är flexibelt nog att behagligt bäras.

Välj mellan storlekarna S, M, L och XL för att få tillgång till sexiga underkläder för män som passar en helt perfekt. Tack vare dragkedjan som löper längs hela framsidan kan man ha samlag medan plagget sitter på, så man slipper att krångla med knappar och att försöka ta av sina underkläder helt och hållet.

Fördelar:

 • Mjukt och elastiskt tyg för perfekt passform
 • Många storlekar att välja mellan
 • Dragkedja längst fram som låter en ha samlag medan plagget bärs

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

G-string med Öppen Front till Män

aaben front g streng maend

Se priset här

För de som vill visa upp allt som de har att bjuda på kommer här G-string med Öppen Front till Män. Dessa sexiga underkläder för män har två hål framtill som ger direkt insyn till både penis och pungkulor medan de resterande delarna av underkläderna agerar som stilrena stringkalsonger.

Med 85 % polyamid och 15 % elastan är detta ett plagg som är mjukt och töjbart för bästa möjliga passform. Det är dessutom möjligt att välja mellan storlekarna Medium, Large och X-Large för att verkligen se till så att man får sexiga underkläder för män som sitter såsom de ska.

Fördelar:

 • Stilren svart design
 • Hål där penis och pungkulor kan sticka ut
 • Flera storlekar att välja mellan för perfekt passform

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Jockstrap

jockstrap s

Se priset här

Jockstrap är sexiga underkläder för män som är öppna baktill så att partnern får full tillgång till ens heta kropp. Baksidans design ger rumpan ett härligt lyft, och den stilrena vita färgen fulländar looken.

Jockstrap har ett mjukt, behagligt och töjbart material så att ens paket ska få gott om plats oavsett storlek. På tal om storlek kan man välja mellan S, M och XL för att få den där perfekta passformen. Med materialen 90 % polyamid och 10 % elastan kan man alltid förvänta sig en skön känsla och upplevelser i sovrummet som man sent ska glömma.

Fördelar:

 • Öppen baktill för ett fräckt utseende
 • Design som ger rumpan ett lyft
 • Mjukt och skönt material

Nackdelar:

 • Hade gynnats av fler storlekar att välja mellan

Svenjoyment Höfthållare med Spets och Rosetter

svenjoyment hofteholder med blonder og slojfermodel

Se priset här

För de som är trötta på diskreta plagg och vill ”go all out” är det verkligen Svenjoyment Höfthållare med Spets och Rosetter som man bör kika närmare på. Dessa sexiga underkläder för män har många häftiga detaljer, och den snygga designen består bland annat av delar med svart transparant mesh. Här får man ett snyggt spetsplagg med satinrosetter som verkligen fulländar ens look.

På både baksidan och framsidan är underkläderna justerbara, så man kan ställa in plagget för att passa just ens egen kroppsform. Välj även mellan antingen storleken Small, Medium, Large, X-Large eller 2XL. Kom ihåg att strumpor måste beställas separat.

Fördelar:

 • Snygg och unik design med spets och satinrosetter
 • Justerbar både på framsidan och baksidan
 • Flera olika storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Strumpor måste köpas separat

Men’s String With Mesh

men s string with mesh s

Se priset här

Välj Men’s String With Mesh och få halvtransparanta stringkalsonger i en snygg randig utformning. Nätdesignen säkerställer ett fräckt utseende som inte lämnar mycket till fantasin. Detta låter inte bara partnern få en smygtitt på vad som gömmer sig under plagget, utan det ser också till så att varje minsta beröring känns fantastisk.

Dessa sexiga underkläder för män är tillverkade i 90 % polyamid och 10 % elastan för en mjuk och skön upplevelse med ett tyg som bjuder på perfekt passform. Välj mellan storlekarna S, S/M, M eller XL.

Fördelar:

 • Snyggt randigt utseende med nätdesign
 • Transparant tyg för fräcka upplevelser
 • Flera olika storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Svenjoyment Susp med O-Ring

svenjoyment jock med o ring

Se priset här

Svenjoyment Susp med O-Ring är ett typ av plagg som visar upp hela paketet och mestadels av kroppen för många fräcka parlekar tillsammans med den som man håller kär. Dessa sexiga underkläder för män kommer utrustade med en stålring på framsidan där ens intima delar hänger ut så att man verkligen får möjligheten att visa upp sig.

Nitar på stora delar av plagget ger det en ännu mer kinky look som garanterar att dessa sexiga underkläder för män uppskattas under vilda BDSM-sessioner, men även vid lite mildare parlekar. Justera plagget för en bra passform och börja njuta!

Fördelar:

 • Fräck O-ring som ens intima delar hänger ut ur
 • Nitar för en fräck look
 • Justerbar

Nackdelar:

 • Finns endast i en storlek

Men’s Pants With Zipper

men s pants with zipper m

Se priset här

Men’s Pants With Zipper är ett härligt plagg med wetlook detaljer som definitivt kommer att uppskattas av både en själv och partnern. Dessa sexiga underkläder för män har en dragkedja som gör det smidigt att öppna upp kalsongerna för att fortfarande ha möjlighet att bära plagget under samlag.

Nätdesignen och wetlook-materialet kombineras för en fulländad look, och det finns till och med både storleken S, M, L samt XL att välja mellan för perfekt passform. Bär plagget under de heta parlekarna eller ha det på under dina vanliga kläder för en fräck överraskning när ni kommer hem.

Fördelar:

 • Kombination av nätdesign och wetlook-material
 • Flera storlekar att välja mellan
 • Dragkedja framtill för samlag medan man bär plagget

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Men’s Fishnet Pants

men s fishnet pants s

Se priset här

Vid beställning av Men’s Fishnet Pants är det garanterat att man får fräcka och sexiga underkläder för män som inte gömmer ens underliv. Tack vare nätdesignen känner man varje liten beröring medan man visar upp sitt imponerande paket.

Plagget kommer med en push-up effekt som bjuder på ett härligt lyft, och med materialen 90 % polyamid samt 10 % elastan lyckas kalsongerna att vara både töjbara nog för perfekt passform och tajta nog för att visa upp ens kropp.

Fördelar:

 • Snygg nätdesign
 • Flera storlekar att välja mellan
 • Push-up effekt

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Svenjoyment Boxershorts med Blixtlås

svenjoyment boxershorts med lynlas

Se priset här

Svenjoyment Boxertshorts med Blixtlås är de ultimata heta underkläderna för många nätter av fräcka parlekar. Kombinera gärna underkläderna med ytterligare plagg såsom ett snyggt linne för att fullända looken, men visst går det också bra att bara bära kalsongerna om man föredrar ett lite mer halvnaket utseende.

Dessa underkläder har många häftiga detaljer såsom en nätdesign på vissa delar av plagget, en kedja som löper längs ena sidan samt blixtlåset på framsidan som gör det möjligt att ha samlag medan man bär plagget. Välj mellan Medium, Large, X-Large eller 2XL och få perfekta sexiga underkläder för män.

Fördelar:

 • Många fräcka detaljer
 • Dragkedja framtill för samlag medan plagget bärs
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Men Striped Pants

men striped pants s

Se priset här

Men Striped Pants är snygga och sexiga underkläder för män med en inbjudande design och ett snyggt randigt mönster. Plagget är tillverkat av märket Yolanda som är välkänt för att ta fram högkvalitativa produkter som blir passande i sovrummet. Välj mellan storlekarna S, M, L samt XL och få ett plagg med perfekt passform. En del av underkläderna är genomskinliga så att partnern ska kunna se in samtidigt som varje beröring blir oemotståndlig. Testa på Men Striped Pants redan idag för sexiga underkläder för män som man inte kommer att ångra sig att man beställde!

Fördelar:

 • Snyggt randigt mönster
 • Genomskinligt tyg för en extra dimension till njutningen
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Herren Jock

herren jock s

Se priset här

Herren Jock är fräcka underkläder som har tillverkats av det mycket populära märket Yolanda och kan nu beställas redan idag antingen i storleken S, M, L eller XL. Med andra ord finns det garanterat en storlek som passar en helt perfekt. Plagget i sig självt är öppet på baksidan så att man kan komma åt under analsex utan att behöva ta av sig underkläderna. Även på framsidan kan man komma åt de intima delarna då det finns en dragkedja som dras ner för att blotta ens paket. Herren Jock vet verkligen hur man gör lekar i sovrummet fräcka och smidiga med sexiga underkläder för män!

Fördelar:

 • Öppen därbak för enkel tillgång under analsex
 • Dragkedja på framsidan
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Plagget hade gynnats av att ha ett mjukare och mer bekvämt tyg

Late X Latex T-Shirt Män

late x latex t shirt maend

Se priset här

Late X Latex T-Shirt Män är en typ av sexiga underkläder för män i form av en T-shirt. Plagget är tillverkat av latex för att få en riktigt tajt passform och kommer i en stilren svart färg. Bär gärna den här T-shirten tillsammans med några av kalsongerna som vi har nämnt ovan eller kanske matchande latexbyxor. Det är bara fantasin som sätter gränser! Kom ihåg att det är väl värt att beställa en latexspray separat för att plagget ska förbli som nytt.

Fördelar:

 • Sexigt tajt passform
 • Tillverkat i fräckt latex
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Krävs underhåll med bland annat latexspray för att hållas i gott skick

Herren Rio

herren rio s

Se priset här

Njut av fräcka stringkalsonger från det kända märket Yolanda genom att vända sig till Herren Rio. Det här plagget kan väljas i antingen storleken S, M, L eller XL för att se till så att kalsongerna verkligen passar. Tyget är tajt nog för att sitta på plats och förbli robust samtidigt som det är mjukt och flexibelt nog för att alltid kännas bekvämt att bära. Imponera på partnern redan idag med sexiga underkläder för män såsom Herren Rio!

Fördelar:

 • Många storlekar att välja mellan
 • Fräcka stringkalsonger som visar upp rumpan
 • Mjukt och bekvämt tyg

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Net Jockstrap

Här kommer ännu en högkvalitativ produkt från märket Yolanda i form av sexiga underkläder för män. Net Jockstrap är ett plagg som har en nätdesign framtill med stora hål så att man verkligen kan visa upp sitt paket. Detta ökar naturligtvis också känsligheten så att varje beröring blir fantastiskt härlig. På baksidan har plagget en jockstrap design som ger ens rumpa ett lyft samtidigt som partnern får fri tillgång till ens bakdel för analsex medan man bär underkläderna. Introducera Net Jockstrap under de fräcka parlekarna redan idag och få utomordentliga upplevelser med ens käraste.

Fördelar:

 • Ger rumpan ett snyggt lyft
 • Nätdesign med stora hål framtill för tillgång till paketet
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Black Level Boxershorts i Lack

black level lak boxeshorts underkläder

Se priset här

De snygga svarta boxershortsen i 100 % polyester har ett fräckt utseende med en mängd detaljer som fulländar plagget. Tack vare dragkedjan på framsidan är det enkelt att öppna upp shortsen för att njuta av samlag medan man bär plagget, och med ett stort antal storlekar att välja mellan är det nästintill en garanti att det finns Black Level Boxershorts i Lack som passar en perfekt. Materialet är ganska tajt, och både rumpan samt paketet kommer därför att ramas in för att bjuda på visuell stimulans som aldrig förr.

Fördelar:

 • Många storlekar att välja mellan
 • Tajt material som ramar in rumpa och paket
 • Dragkedja på framsidan för samlag medan man bär plagget

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Late X Latex Showmaster Öppna Boxershorts Män

late x latex showmaster aben boxershorts maend

Se priset här

Vill du att ditt paket ska vara helt synligt genom dina boxershorts för smidiga blowjobs och andra härliga parlekar? Då kommer man att få stor nytta av Late X Latex Showmaster Öppna Boxershorts Män. Den här typen av sexiga underkläder för män är tillverkad i latex för att sitta tajt mot kroppen och därför rama in rumpan på ett fantastiskt sätt. Samtidigt finns det en öppning framtill som ens penis och pungkulor kan föras igenom för att vara fullt synliga medan man bär plagget. Här är det utan tvivel tal om ett fräckt plagg!

Fördelar:

 • Tajt latexmaterial för att rama in rumpan
 • Öppning framtill för penis och pungkulor
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand och kan behöva latexspray som säljs separat

Svenjoyment Nät T-Shirt

svenjoyment net t shirt

Se priset här

Här lämnas det inte mycket till fantasin med en T-shirt som man kan se igenom. Välj mellan Small, Medium, Large, X-Large och 2XL för att få det där perfekt passande plagget när man vill imponera på partnern i sovrummet. T-shirten har en nätdesign så att man ser kroppen igenom plagget, men inte får vi glömma att nämna polokragen och ärmarnas kanter i en wetlook-design för att fullända tröjan. Kombinera gärna Svenjoyment Nät T-Shirt med sexiga underkläder för män i form av exempelvis kalsonger eller boxershorts.

Fördelar:

 • Härlig nätdesign som visar upp ens kropp
 • Snygga wetlook-detaljer
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Svenjoyment Gladiatorkjol med 2 Bälten

svenjoyment gladiator skirt med 2 baelter

Se priset här

Då har vi kommit till ett ganska unikt plagg som sätter spratt på vardagen alla gånger. Svenjoyment Gladiatorkjol med 2 Bälten blir perfekt under alla sorters parlekar när man vill se lite extra snygg ut – och varför inte bära plagget under rollspelen tillsammans med ens käraste? Kjolen kommer med sju band som låter en få en smygtitt på paketet undertill. Högst upp finner man två bälten som kan justeras för perfekt passform tillsammans med nitar och metalldetaljer som fulländar looken!

Fördelar:

 • Unik gladiatorkjol som blir perfekt under rollspelen
 • Detaljerat plagg med metallspännen och nitar
 • Två justerbara bälten högst upp

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Svenjoyment Neopren Jumpsuit

svenjoyment neopren jumpsuit xlarge

Se priset här

Få en fullständig look med hjälp av en snygg jumpsuit. Svenjoyment Neopren Jumpsuit är tillverkad i neopren som är töjbart och ser till så att plagget sitter skönt om ens kropp. För att enkelt kunna ta av plagget eller få tillgång till samlag medan ens jumpsuit sitter på finns det ett blixtlås framtill. Det är lika lätt att komma åt därbak tack vare hålet som gör rumpan fullt synlig för fräckt analsex närhelst man är på humör. Det finns med andra ord mycket att älska hos Svenjoyment Neopren Jumpsuit, så ta tillfället i akt redan idag och beställ sexiga underkläder för män!

Fördelar:

 • Töjbar jumpsuit som passar de flesta
 • Dragkedja framtill för enkel tillgång till ens paket
 • Öppning därbak för möjlighet till analsex medan plagget bärs

Nackdelar:

 • Hade gynnats av fler storlekar att välja mellan

Svenjoyment Tank Top med Snörning

svenjoyment tank med snore

Se priset här

Svenjoyment Tank Top med Snörning är ett linne som antingen kan kombineras med andra sexiga underkläder för män såsom matchande boxershorts eller användas på egen hand utan någonting som täcker ens intima delar. Linnet kommer i en stilren svart design med fräck snörning som en extra detalj. På sidorna är tyget även genomskinligt, och visst är detta ett plagg som passar de flesta tack vare det stora antalet storlekar som man kan välja mellan.

Fördelar:

 • Snyggt linne med fräck snörning
 • Kan enkelt kombineras med en lång rad sexiga underkläder för män
 • Sidorna är transparanta som en extra fräck detalj

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Svenjoyment Wetlook Jumpsuit

svenjoyment wetlook jumpsuit

Se priset här

Vad sägs om ett plagg som täcker hela kroppen och kramar varje kurva för en riktigt snygg look? Svenjoyment Wetlook Jumpsuit blir perfekt när man vill krydda till parlekarna eller ta BDSM-sessionerna till nästa nivå. Det glansiga wetlook-utseendet måste man bara älska, och tack vare att materialet är töjbart blir passformen perfekt. Välj mellan en uppsjö av storlekar för att få den Sevenjoyment Wetlook Jumpsuit som blir bäst för en!

Fördelar:

 • Fräckt Wetlook-utseende
 • Många storlekar att välja mellan
 • Ramar in kroppen med sin tajta passform

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Mister B Colt Läder Jock Svart

mister b colt laeder jock sort small

Se priset här

Drömmer du om sexiga underkläder för män i ett fräckt material såsom läder? Då behöver du inte längre drömma. Mister B Colt Läder Jock Svart blir nämligen det perfekta plagget för en. Med sitt stilrena svarta utseende och läckra läder är plagget riktigt snyggt att titta på, men det är också lika härligt att bära. Dra gärna nytta av blixtlåset framtill för att smidigt komma åt, och tack vare en elastisk rem får man större komfort när man bär underkläderna.

Fördelar:

 • Tillverkad i äkta läder
 • Blixtlås framtill för att smidigt komma åt ens paket
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Svenjoyment Neopren T-Shirt med Blixtlås

svenjoyment neopren t shirt med lynlås

Se priset här

Svenjoyment Neopren T-Shirt med Blixtlås är ett perfekt val både till fester och heta lekar i sovrummet. Med sin tajta passform är plagget perfekt när man vill visa upp musklerna, och tack vare blixtlåset på framsidan är det smidigt att få av sig kläderna när lekarna blir vilda. Välj mellan flera olika storlekar och få den perfekta T-shirten när man vill imponera på omgivningen. Kombinera den gärna även med ett par kalsonger eller andra liknande plagg.

Fördelar:

 • Tajt passform för att kunna visa upp ens kropp
 • Många storlekar att välja mellan
 • Blixtlås för att enkelt få på och av plagget

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

NEK Wetlook Boxershorts med Knappar

nek wetlook boxershorts med knapper

Se priset här

NEK Wetlook Boxershorts med Knappar har ett lyxigt utseende till sig som kan förgylla varje het stund i sovrummet med ens käraste eller så står man i rampljuset under den kommande fetischfesten. De sköna boxershortsen kommer med snygga tryckknappar som är enkla att öppna upp för att komma åt paketet undertill. Som fina detaljer finns det snörning och en nätdesign på sidorna för att få det där lilla extra.

Fördelar:

 • Exklusivt utseende
 • Tryckknappar för att enkelt komma åt paketet undertill
 • Snygga detaljer i form av snörning och nätdesign

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Svenjoyment Wetlook Playsuit med Blixtlås

svenjoyment wetlook playsuit med lynlås

Se priset här

Vad sägs om en fräck outfit som kramar om kroppen på ett perfekt sätt samtidigt som man enkelt får tillgång till de intima delarna? Svenjoyment Wetlook Playsuit med Blixtlås har ett blixtlås som går längs hela framsidan, runt benen och bak till rumpan så att man bara kan dra ner blixtlåset när det är dags för heta lekar i sovrummet. Med materialen 92 % polyester och 8 % elastan sitter tyget tätt om kroppen samtidigt som man ändå får en bekväm passform.

Fördelar:

 • Händigt blixtlås som går hela vägen från bröstet bak till rumpan
 • Snyggt tajt tyg som kramar om ens kropp
 • En fullständig outfit som blir perfekt vid parlekar och fetischfester

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Zado Bröstharness i Läder Män

zado leather harness

Se priset här

Nu börjar vi närma oss slutet av listan, och inte kan man fullända sin samling av sexiga underkläder för män utan en riktigt häftig bröstharness. Den här produkten är tillverkad i äkta läder för ett fräckt utseende och hållbarhet. Den kan dessutom justeras så att man får bästa möjliga passform. Kombinera gärna ens Zado Bröstharness i Läder Män med andra sexiga underkläder för män!

Fördelar:

 • Tillverkad i äkta läder
 • Justerbar för perfekt passform
 • Kan enkelt kombineras med andra sexiga underkläder för män

Nackdelar:

 • Får inte tvättas

Svenjoyment Chaps i Konstläder med String

svenjoyment imiteret læder chaps med string

Se priset här

Den nästsista produkten i listan över sexiga underkläder för män är ett par byxor i konstläder – men med en twist. Det här plagget agerar nämligen som stringkalsonger vid ens intima delar där ens paket ramas in på bästa sätt samtidigt som ens rumpa är fullt synlig. För de som älskar rollspel och har en förkärlek till cowboys är det här plagget verkligen ett måste! Kombinera det gärna också med andra sexiga underkläder för män såsom ett transparant linne.

Fördelar:

 • Fräckt plagg som ramar in paketet och gör rumpan fullt synlig
 • Tillverkad i snyggt konstläder
 • Perfekt för de som älskar cowboy-rollspel

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Black Level T-Shirt i Lack med Nät Män

black level lak t shirt med net mænd

Se priset här

Som en sista typ av sexiga underkläder för män har vi här Black Level T-Shirt i Lack med Nät Män. Det här plagget har många snygga detaljer såsom en nätdesign och ett antal remmar som tillsammans fulländar ens outfit. Plagget blir perfekt att använda under antingen fetischfester eller vid fräcka parlekar med ens käraste. Det är upp till en själv vad som föredras!

Fördelar:

 • Snygga detaljer med remmar och nätdesign
 • Många storlekar att välja mellan
 • Passande vid både fetischfester och parlekar

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här