Manlig sexdocka – Bästa i test

321
Med en manlig sexdocka kan man liva till det rejält i sovrummet under onanisessionerna, och om man släcker ljuset går det nästan att missta onaniprodukterna för den äkta varan.

Ta solostunderna till nästa nivå med en högkvalitativ manlig sexdocka, oavsett om man enbart vill satsa på en överkropp eller en hel docka. Valet är upp till en själv, men visst finns det ett alternativ som passar varje individuellt önskemål!

Nedan ska vi kika på några olika manliga sexdockor i flera olika prisklasser så att du kan få en överskådlig och enkel översikt av produkterna.

Så här gick testet till

För att få en bra överblick över alla produkter så börjades testet med att känna och klämma på produkterna och testa deras funktioner. Det har böjts, klämts, vridits och vänts.

Utöver vår egen åsikt har vi även haft med andra användares åsikter för att du som läser detta ska få en så bred förståelse som möjligt för produkten.

Manlig sexdocka Priskoll
pipedream fuck me silly dude Testvinnare Se priset
you2toys angelo loverboy oppustelig sexdukke Nybörjaren Se priset
adam male rock hard cyberskin ass stroker Den billiga Se priset

 


Pipedream Fuck Me Silly Dude

pipedream fuck me silly dude

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Satsa på en högkvalitativ sexdocka som kommer så nära den äkta manliga varan som det går! Pipedream Fuck Me Silly Dude kommer i form av en vältränad överkropp tillsammans med en härligt verklighetstrogen penis för lekar i sovrummet som aldrig förr. Penisen har ett markerat ollon, detaljerade pungkulor samt har en längd på 20 cm, så visst finns det mycket att njuta av. Som om detta inte vore nog kan man också penetrera dockan analt med en invändig längd på 25 cm.

Pipedream Fuck Me Silly Dude är en manlig sexdocka som rekommenderas för de lite mer erfarna användarna på grund av penisens bredd på hela 4,6 cm i diameter. Det är dock fullt möjligt för nybörjare att ta del av dockan så länge man tar det lugnt och försiktigt samt använder rikligt med glidmedel.

Inte nog med att en manlig sexdocka såsom Pipedream Fuck Me Silly Dude har ett naturtroget utseende och kommer utrustad med en verklighetstrogen penis, utan dess strama anus har därtill en skön räfflad struktur på insidan som gör upplevelsen ännu bättre. Tack vare flexibiliteten kan dockan penetreras oavsett penisstorlek, och tack vare faktumet att hålet går rakt igenom dockan blir det inga svårigheter att göra rent sexdockan efter användning. Som en extra gåva får man vid beställning en mindre mängd rengöringsmedel, glidmedel samt ett puder som används för att hålla dockan i ett gott skick.

Fördelar:

 • Både ett naturtroget utseende och känsla
 • Utrustad med en imponerande penis och stramt anus
 • Glidmedel, rengöringsmedel och Fanta Flesh puder ingår

Nackdelar:

 • Ganska tung

You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka

you2toys angelo loverboy oppustelig sexdukke

Se priset här

Om man vill hålla sig till en budget och inte vill lägga flera tusen kronor på en sexdocka kan det vara väl värt att vända sig till en uppblåsbar manlig sexdocka. You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka är inte bara billig och skön att använda, utan förvaring är dessutom lätt som en plätt då man utan problem kan tömma dockan på luft så att den tar upp ett mycket litet utrymme.

Med sin fasta penis på 17,8 cm har man mycket att leka med, och dockan kommer utan tvivel att fullända upplevelserna i sovrummet oavsett om man vill dra nytta av den på egen hand eller tillsammans med partnern. Tack vare materialet som dockan är tillverkad av blir det hur enkelt som helst att rengöra den efter användning, och det är upp till en själv vilken ställning man vill njuta av tillsammans med Angelo Loverboy.

Som en extra detalj har dockan både markerade bröstmuskler samt hår på bröstet för att påminna om den riktiga Angelo. Prova på en manlig sexdocka såsom You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka redan idag och vänd hela din värld upp och ner med stimulering som aldrig förr.

Fördelar:

 • Härligt fast penis på 17,8 cm
 • Enkel att förvara tack vare att dockan är uppblåsbar
 • Mycket billig jämfört med andra sexdockalternativ

Nackdelar:

 • Inte särskilt naturtrogen

PDX Male Interaktiv Fuck My Cock Masturbator

Se priset här

Det må inte vara en fullkomlig manlig sexdocka, men det finns mycket att älska hos Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker. Här är det upp till en själv om man vill penetreras eller själv penetrera onaniprodukten då den kommer utrustad med både en tjock dildo och ett stramt anus. Dildodelen är mycket verklighetstrogen när det gäller både färg och form med sitt markerade ollon, detaljerade ådror samt härliga pungkulor. Med en införbar längd på 17,75 cm och 4,5 cm i diameter är detta en manlig sexdocka som kan fylla ut en helt!

Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker kommer dock som sagt inte bara med en dildodel som kan böjas och positioneras precis på det sättet som man vill – leksaken har också ett anus med ett djup på 12,7 cm. På insidan finner man en skön textur som bara förbättrar känslan under de fräcka solostunderna eller parlekarna.

För att det ska bli lättare att rengöra onaniprodukten efter användning är den ihålig rakt igenom, så det är fullt möjligt att bara använda vatten trots att ett sexleksaksrengöringsmedel kan vara att rekommendera. Sist men inte minst är det värt att nämna hur detta är en manlig sexdocka som är framställd i Cyberskin: ett material som är imponerande naturtroget!

Fördelar:

 • Manlig sexdocka som både kan ge och ta
 • Naturtroget material och utseende
 • Anus med skön invändig textur

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Real Doll Robyn

real doll robyn

Se priset här

För en fullständig sexdocka som imponerar med sin realism och mångsidighet får man inte glömma att titta närmare på Real Doll Robyn. Dockan ger en möjligheten att välja om man vill ta del av en av de två fräcka löstagbara penisarna eller om man vill njuta av hennes vagina. Med andra ord är detta inte en vanlig manlig sexdocka, utan en fantastiskt realistisk onaniprodukt som kan användas på flera sätt av både män och kvinnor.

Med en längd på 165 cm samt en vikt på 33 kg är även längden och vikten ganska verklighetstrogen, någonting som också kan sägas om materialet som har använts. Hela dockan kommer mycket nära den äkta varan med sina snygga kurvor, sin stora rumpa, fylliga bröst och perfekt designade ansikte.

Förutom att kunna njuta av Real Dolls Robyns vagina och löstagbara penisar är det även fullt möjligt att penetrera henne analt och oralt. Lederna inom dockan är robusta nog så att de kan hålla vilken ställning man än väljer, men de är böjbara nog så att man kan positionera henne hur man än vill. Tillsammans med dockan ingår en USB-värmestång, så använd gärna denne för att värma upp dockans vagina, anus eller mun för en ännu mer realistisk upplevelse. Någonting närmare den äkta varan än Real Doll Robyn är definitivt svårt att hitta!

Fördelar:

 • Mycket naturtroget utseende och material
 • Två löstagbara dildos ingår
 • Kan penetreras analt, oralt eller vaginalt

Nackdelar:

 • Väger ganska mycket och kan därför vara lite svår att lyfta

SexFlesh Both Ways Ben Sexdocka

sexflesh both ways ben sexdukke

Se priset här

Här kommer ytterligare en onaniprodukt som inte är en fullständig manlig sexdocka, men den har utan tvekan ett förbluffande naturtroget utseende och kan smidigt användas av både män och kvinnor. SexFlesh Both Ways Ben Sexdocka är en manlig sexdocka med en 20 cm lång penis som har en diameter på 5,7 cm där den är som bredast. Här får man alltså en riktigt härlig dildo som fyller ut en fullständigt, och det verklighetstrogna utseendet med detaljerade ådror, pungkulor samt ollon är någonting som sannerligen imponerar.

Dildon kan justeras så att man har möjligheten att testa på flera olika positioner samt att ta emot den antingen analt eller vaginalt, men samtidigt är den fast nog att penetrera en på ett fantastiskt sätt. Onaniprodukten är dessutom vattentät, så om man vill ta med den in i duschen eller ner i badet är det fullt möjligt.

Fördelarna slutar dock inte vid den härliga dildon, utan man kan också njuta av ett stramt anus med en viss invändig textur för att fullända upplevelsen. Glöm bara inte att använda ett glidmedel för att stunderna i sovrummet ska bli extra sköna. Med tanke på att detta är en manlig sexdocka med ett anus som har ett djup på hela 11 cm finns det mycket att älska, så testa på onaniprodukten redan idag på egen hand eller tillsammans med ens käraste.

Fördelar:

 • Både dildo och anus i samma leksak
 • Mycket naturtroget utseende och känsla
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

Shemale Fuck Me Lea – Ladyboy

fuck me lea

Se priset här

Om man är på jakt efter både en manlig sexdocka och en kvinnlig sexdocka på en och samma gång kan Shemale Fuck Me Lea – Ladyboy leverera alla gånger. Den här högkvalitativa onaniprodukten kommer med både manliga och kvinnliga detaljer såsom en härligt kurvig kropp, fylliga bröst – men även en riktigt stor penis. Dockan är utformad för att kännas riktigt verklighetstrogen samt att se ut som den äkta varan. Hela kroppen är mycket detaljerad, men särskilt den härliga penisen med sina synliga ådror, sitt markerade ollon och stora pungkulor.

Denne docka är passande för både honom och henne då man väljer om man vill bli penetrerad av den enorma penisen eller om man själv vill penetrera leksaken analt. Dra nytta av dockan på egen hand vid onanisessionerna eller ta parlekarna till nästa nivå genom att introducera dockan under en trekant.

Med sina 50 cm i längd har Shemale Fuck Me Lea – Ladyboy en ganska realistisk storlek, och med sin vikt på hela 10 kg kan man lita på att dockan inte flyttar sig under onanisessionerna. Som en extra fördel är leksaken mycket enkel att rengöra, inte minst då hela dockan är vattentät, så det är inga problem att ha den med i antingen duschen eller badet.

Fördelar:

 • Passande för både män och kvinnor
 • Verklighetstroget utseende och material
 • 100 % vattentät och enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Lusting Trans – Transsexual Love Doll

Excellent power lusting

Se priset här

En sista manlig sexdocka som vi ska ta en titt på är återigen en docka med både kvinnliga och manliga detaljer. Lusting Trans – Transsexual Love Doll har en naturtrogen längd på 165 cm, och för att börja använda dockan gäller det bara att blåsa upp den. Tack vare att onaniprodukten är uppblåsbar är den mycket enkel att förvara då man enbart behöver tömma ut luften för att dockan plötsligt ska ta upp ett mycket litet utrymme.

Kläm på de sköna brösten eller den kurviga kroppen som älskar varje beröring. Dockan har både ett detaljerat ansikte, fylliga bröst samt kan penetreras analt och oralt. För att göra upplevelsen ännu bättre ingår en verklighetstrogen penis på hela 21 cm i längd som kan penetrera en. Just därför är det fullt möjligt för både män och kvinnor att dra nytta av dockan under onanisessionerna – eller varför inte ha med leksaken under en fräck trekant?

Dildon är lätt att sätta på och att ta av med hjälp av ett kardborreband. Man kommer utan tvekan att imponeras av dildons verklighetstrogna utseende med detaljerade ådror och ett synligt penishuvud som får den att kännas som den äkta varan. Med allt detta i åtanke är dockan fortfarande mycket billig, så den blir passande även för de med en tajt budget.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Passande både för honom och henne
 • Kommer med analt penetreringshål, oralt hål och medföljande dildo

Nackdelar:

 • Inte särskilt verklighetstrogen

Hur väljer man rätt manlig sexdocka?

Med ett ganska brett sortiment av sexdockor kan man mycket väl ställa frågan: ”Vilken manlig sexdocka blir rätt för mig?”. Svaret är ganska individuellt, men det finns vissa punkter som är värda att ha i åtanke. En stor fördel med sexdockor är att de säljs i så många olika prisklasser, så oavsett om man är villig att lägga 15 000 kr eller 300 kr på en manlig sexdocka kan man vara säker på att hitta en passande variant. Det är naturligtvis värt att nämna hur de dyrare dockorna brukar vara mer verklighetstrogna, men de är också tyngre och svårare att förvara efter användning. Detta är därför någonting att tänka på innan man köper en ny manlig sexdocka.

Därefter kan det vara bra att fråga sig själv vilken typ av manlig sexdocka man är ute efter. Det finns dockor som kommer utrustade med en vagina och ett anus som kan penetreras, men det finns andra dockor med dildos som är avtagbara för de som är ute efter en transsexuell upplevelse.

Glöm heller inte att tänka över huruvida man vill ha en hel manlig sexdocka eller en del av en sexdocka. Hela sexdockor består av en fullständig kropp med armar, ben och huvud medan det också finns ofullständiga sexdockor som kanske bara består av en överkropp eller en underdel. Fullständiga sexdockor brukar vara dyrare, större, tyngre och svårare att förvara, men samtidigt känns det naturligtvis mer verklighetstroget att ha en hel man eller kvinna framför sig i sängen. När allt kommer till kritan beror valet av en manlig sexdocka både på ens budget samt ens föredragna typ av docka, så det gäller att man noga tittar på sina valmöjligheter.

Real Doll eller uppblåsbar docka?

Om man velar mellan en riktigt verklighetstrogen Real Doll sexdocka eller en uppblåsbar docka är det bra att veta hur det finns fördelar och nackdelar hos båda alternativen. Den stora fördelarna med Real Dolls är hur verklighetstrogna de är både när det gäller utseendet och materialen som har använts. När lampan släcks och glidmedlet kommer fram är det lätt att fantisera om att man faktiskt har sex med en riktig person. Det hjälper naturligtvis också att de endast väger lite mindre än en äkta människa samt att de kan positioneras precis såsom man vill ha dem. Nackdelen med en Real Doll manlig sexdocka är att deras tyngd gör dem svåra att flytta, storleken gör dem svåra att förvara samtidigt som de är mycket dyra.

Om man jämför med en uppblåsbar docka är dessa väldigt enkla att förvara tack vare att de är uppblåsbara. Man tömmer nämligen då bara ut luften ur dockan för att se hur den plötsligt tar upp ett mycket litet utrymme. En ytterligare fördel är att en uppblåsbar manlig sexdocka är riktigt billig. Vi talar här om några hundralappar istället för 12 000 – 20 000 kronor som Real Dolls ofta kostar. Den stora nackdelen med uppblåsbara varianter är dock att de är ganska orealistiska. De kommer därför inte att kännas som den äkta varan, men visst får man ändå stor valuta för den billiga pengen som man betalar för dockan!

Tillbehör till ens manliga sexdocka

Beroende på vilken manlig sexdocka man köper kan det hända att vissa tillbehör ingår, men om ens docka inte kommer med ytterligare produkter kanske man frågar sig själv vad man egentligen behöver. Det finns särskilt tre tillbehör som är bra att beställa samtidigt som ens sexdocka, och dessa är glidmedel, sexleksaksrengöringsmedel samt ett puder för realistiska sexleksaker.

Det förstnämnda tillbehöret ”glidmedel” är A och O för en så härlig upplevelse som möjligt. En manlig sexdocka producerar självfallet inget naturligt glidmedel, så för att skönare penetrera dockan utan för stor friktion bör man applicera en klick glidmedel. Sexleksaksrengöringsmedlet är såsom det låter: ett rengöringsmedel som används till sexleksaker, och även detta är viktigt att ha i badrumsskåpet så att ens sexdocka kan hålla sig ren och fin efter användning. Sist men inte minst ser ett puder till så att realistiska sexdockor förblir lena och sköna efter användning. Kom ihåg att dessa puder inte riktar sig till uppblåsbara dockor, utan enbart sexleksaker i realistiska material.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här