Hur känns analsex för kuken, för fittan, för den som tar och den som får? Det finns många frågor kring analsex och ofta är det något som det talas om som förbjudna former av sex.

Men idag blir det allt mer vanligt att folk vågar testa sig på analstimulering både i form av penetration med kön, i form av buttplugs eller strapons och rimming, en form av oralt analsex. Det viktigaste att tänka på för att ha bra analsex är rikligt med glidmedel.

Som med allt annat man inte testat så undrar man såklart hur det känns, fortsätt läs så ska vi berätta.

 

Hur känns analsex för kuken? (Att ge analsex)

För dig som har kuk brukar analsex kännas tajtare, omslutningen kring kuken känns något stramare än vid klassisk vaginal penetration. Eftersom analsex ofta känns lite mer spännande och förbjudet så blir det mycket som påverkar psykiskt och skapar en annan upplevelse.

I början så är oftast ringmusklerna spända runt analen och tar därför en stund innan de blir avslappnade. Eftersom analen inte producerar egen lubrikation som vaginan gör så är det viktigt att i samband med uppvärmningen att använda rikligt med glidmedel, för att undvika smärta för både den som tar och ger.  För kuken kan det lätt uppstå friktion annars.

Det krävs tålamod och både ordentlig uppvärmning och upphetsning för att analsex ska bli skönt och bra.

Hur känns analsex i analen? (Att få analsex)

Såklart är det individuellt och analsex känns olika för alla, precis som det uppskattas olika för alla. Men eftersom alla har en anal så kan alla få analsex, oavsett kön.

Gemensamt för både män och kvinnor är att det sitter massor med nervtrådar precis vid analöppningen som gör att det blir extra känsligt just där. Likaså är det även ringmuskeln som sitter vid analen som vi behöver kunna slappna av i för att njuta av analsex.

Analsex innebär analpenetration och därför räknas inte enbart penetration med kuk utan även när du använder sexleksaker för analstimulering. Även fingret kan användas för penetration.

Hur känns det att ha analsex för män?

Som tidigare nämnt är det högst individuellt för hur analsex känns och A och O för bra analsex är glid. Vissa tycker inte alls det är skönt och det känns som att de ska bajsa på sig, andra säger att det är som en skön känsla av att bajsa och andra separerar känslan helt från dessa toabesök.

I analen hos män finns p-punkten och därför kan män få en annan typ av orgasm vid analsex. Den kan kännas ännu mer intensiv, särskilt eftersom den oftast är mer sällsynt än den klassiska orgasmen.

Fördelen är även att kuken blir fri från omslutning och den kan stimuleras samtidigt, ju fler erogena zoner som stimuleras samtidigt desto kraftfullare orgasm.

Hur känns det att ha analsex för kvinnor?

Precis som för män så känns analsex olika för alla. Hos kvinnor kan man komma åt den välkända g-punkten även från analen och därför få orgasm vid enbart analstimulering. Men skönast blir det såklart med stimulering av fler erogena zoner, varför inte testa på dubbelpenetration?

Det är viktigt med massor av glidmedel och ordentlig uppvärmningen. Vissa kvinnor upplever att det är jämförbart med vaginal penetration och andra säger tvärtom, att det är en helt annan känsla.

Precis som för män så jämför vissa det med känslan av att bajsa, antingen som den sköna känslan av att bajsa eller att det konstigt känns som de är bajsnödiga.

Det är ofta en kraftfullare orgasm vid analsex jämfört med klassiskt vaginalsex.

 

Analstimulering

Det går att få analstimulering på flera olika sätt, här nedan har vi listat några. Tänk på att alltid vara försiktig, särskilt i början. Ordentlig uppvärmning i form av fingrar och mindre penetration och mycket glidmedel, här kan du se vilka vi rekommenderar.

 

Analsex

Klassiskt analsex associeras vanligtvis till kuk i anal men det går även att använda strapon om den som inte ger har en kuk, här kan du se fler av de olika typer av strapons som finns på marknaden.

 

Sexleksaker för analen

Det finns allt från sexleksaker speciellt för prostatamassage, till buttplugs även kallat analpluggar med och utan vibration. Det finns även sexleksaker för analen som är kombinerade med andra sexleksaker, exempelvis en penisring och buttplug i ett.

 

Rimming – att slicka analt

Rimming är oralsex för analen, att använda mun och tunga för att analstimulering. Här har vi skrivit en komplett guide för dig som vill bli bäst på rimming.

 

Vill du lära dig mer och bli bäst på analsex? Då kan du läsa vår guide här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här