Med Pipedreams alla produkter kan man njuta av tillfredsställelse hela natten lång.

Det är sannerligen inte överraskande om man tidigare har hört talas om detta företag, då det snabbt har blivit känt som en symbol av kvalitet och realism för alla som föredrar onani på egen hand eller en vild kväll i sovrummet med sin partner.

Därför var det naturligtvis endast en tidsfråga innan priserna började rulla in, och redan år 2013 kammade de hem priset för Bästa Sexleksaksmärke. Om man är på jakt efter lite extra njutning i form av en sexleksak är det därför just Pipedream som man bör vända sig till.

 


Fuck Me Silly

Fuck Me Silly är en mycket populär kategori inom Pipedream som för det mesta består av mycket realistiska sexdockor. Skälet till populariteten är just hur nära dessa produkter kommer till den äkta varan, så om man inte har en partner tillhands eller helt enkelt vill introducera någonting nytt i sovrummet kommer man garanterat att älska produktkategorin Fuck Me Silly.

 

Pipedream Fuck Me Silly 2 – Realistisk docka

pipedream-fuck-me-silly-2-realistisk-real-doll

Se priset här

När man är trött på de plastiga sexleksakerna och istället suktar efter någonting som verkligen känns äkta är det väl värt att titta närmare på Fuck Me Silly 2 från Pipedream. Den här leksaken består av en kvinnokropp med realistiskt material för huden, stora bröst och två hål för penetrering både analt och vaginalt. Så länge man använder sig av ett vattenbaserat glidmedel kommer det att kännas gudomligt när man fyller ut henne.

När man släcker lampan kan man nästan tro att det är en äkta kvinna som ligger under en tack vare materialet TPR som gör att dockan känns fantastiskt äkta. Fuck Me Silly 2 är för goda skäl en av de allra mest populära Pipedream leksakerna.

 

Pipedream Fuck Me Silly – Realistisk vagina och rumpa

pipedream-fuck-me-silly-realistisk-vagina-og-numse-onaniprodukt

Se priset här

Om man vill ta en kvinna bakifrån i form av en mycket realistisk sexleksak kommer denne onaniprodukt från Pipedream sannerligen att imponera på en. Leksaken väger hela 9 kilo och kommer därför inte bara att kännas verklig gällande materialet, utan även vikten. På tal om materialet är Fuck Me Silly från Pipedream tillverkad av TPR, det absolut närmaste man kan komma i känsla till äkta hud. Underkroppen har två hål för vaginal och anal penetrering, så många sköna stunder med denne Pipedream leksak ligger och väntar inom en snar framtid.

 

Pipedream Fuck Me Silly – Dude

pipedream-fuck-me-silly-dude

Se priset här

Fuck Me Silly – Dude från Pipedream är den perfekta sexleksaken för män eller kvinnor som vill hetta till det i sovrummet. Denne leksak förser en med fantastiska onanimöjligheter då man både kan rida på honom samt penetrera honom analt. Med det realistiska TPR-materialet som dockan är tillverkad av kommer Fuck Me Silly – Dude från Pipedream verkligen att ge en den där realistiska känslan som vanligtvis bara går att drömma om när det kommer till sexleksaker.

Den vältränade överkroppen har snygga magmuskler att både se och känna på samtidigt som det stora paketet kommer att tillåta för många timmars njutning.

 


 

Pipedream Petite och Bubble Butt

För alla de som älskar att ta henne bakifrån kommer här fantastiska onaniprodukter från Pipedream i form av stora fasta rumpor att klämma på och att penetrera både analt och vaginalt.

Som några av de mest realistiska sexleksakerna på marknaden är Bubble Butt och Petite från Pipedream två onaniprodukter som man kommer att älska. Ta fram glidmedlet, släck ljuset och få en fantastisk upplevelse som varar hela natten lång.

 

Pipedream Fuck Me Silly – Petite

pipedream-fuck-me-silly-petite

Se priset här

En petite, nätt och fast rumpa som bara väntar på att få bli fylld låter inte särskilt pjåkigt. Med den heta Fuck Me Silly – Petite från Pipedream får man en sexleksak av TPR, med andra ord ett mycket verkligt och realistiskt material som får det att kännas som om man penetrerar en riktig kvinna. Välj mellan anal eller vaginal penetrering när du fyller henne med glidmedel och kör igång.

Med en sådan härlig sexleksak till ett lågt pris kommer framtida onanitillfällen att bli otroligt tillfredsställande, och med en vikt på hela 6 kilo är känslan inte långt ifrån den äkta varan. Efter användning är Fuck Me Silly – Petite från Pipedream mycket enkel att rengöra för att sedan återanvändas snart igen.

 

Pipedream Fuck Me Silly – Bubble Butt

pipedream-extreme-fuck-me-silly-bubble-butt

Se priset här

För en riktigt stor, skön och sexig rumpa som väger lika mycket som den äkta varan är Pipedream Fuck Me Silly – Bubble Butt ett utomordentligt val för onani i alla lägen. Rumpan känns mycket realistisk tack vare materialet som den är tillverkad av, och med en vikt på hela 15 kilo är Bubble Butt både den tyngsta, mest realistiska och största rumpan som finns på marknaden.

Penetrera onanileksaken antingen analt eller vaginalt och vänd den även på det hållet som känns skönast för en själv. Med lite glidmedel nära tillhands kommer man utan tvekan att få en upplevelse olikt någonting annat med den här naturtrogna onaniprodukten.

 


Pipedream Fuck My Face och Hot Water Face Fucker

De flesta uppskattar orala lekar lite då och då, men det finns i allmänhet inte många sexleksaker som kan ge en den här njutningen.

Fleshlights ger inte alltid den visuella stimulansen som man eftersöker, men lyckligtvis nog kommer Pipedream för att rädda dagen med sina onaniprodukter Fuck My Face och Hot Water Face Fucker för njutning i sovrummet, duschen eller varför inte badkaret. Ens fantasi är det enda som sätter gränserna.

Pipedream Fuck My Face – Brunett

pipedream-extreme-fuck-my-face-onaniprodukt

Se priset här

Om man eftersöker den där fantastiska kvinnan som aldrig blir trött på att ge en utomordentliga blowjobs och deepthroating står Fuck My Face alltid till ens förfogande, i den här versionen som brunett. Med det naturtrogna TPR materialet efterliknar denne onaniprodukt ett riktigt kvinnohuvud i både utseende och känsla med blåa ögon som blinkar och inbjudande läppar.

Med en sugkopp i botten kan man fästa huvudet på vilken plan yta man vill för en handsfree upplevelse där ens paket fyller hennes mun. Tack vare det faktum att denne Pipedream leksak är vattentät kan man ta med sig Fuck My Face – Brunett i badkaret eller duschen för spännande lekar.

 

Pipedream Fuck My Face – Blondin

Fuck My Face - Blonde

Se priset här

För de som föredrar blondiner över brunetter blir man nog glad över att stöta på Fuck My Face – Blondin från Pipedream. Denne heta onanileksak med blont hår och matchande ögonbryn bjuder på otrolig visuell stimulans med sina oskyldiga ögon och fylliga läppar. Penetrera hennes mun för en naturtrogen deepthroat upplevelse och spruta över hela hennes ansikte.

Det riktigt högkvalitativa materialet TPR som huvudet är tillverkat av får sexleksaken att kännas mycket nära den äkta varan. Ta med Fuck My Face – Blondin i badkaret, i duschen, i sovrummet eller använd sugkoppen på undersidan för att fästa henne på en plan yta. Den starka sugkoppen ser till så att man kan få en otroligt njutbar handsfree upplevelse.

 

Hot Water Face Fucker – Brunett

Hot Water Face Fucker! BrunetteSe priset här

För en varm, skön och realistisk känsla när man njuter av ett blowjob från Hot Water Face Fucker – Brunett gäller det bara att man fyller på med varmt vatten i en behållare bakom hennes mun. Hennes huvud kommer snabbt att värmas upp för tillfredsställande oralsex som verkligen känns som den äkta varan. Hot Water Face Fucker -Brunett från Pipedream har vackra blåa ögon, böljande brunt hår och läppar som inte kan få nog.

Penetrera hennes mun med alla dina centimetrar och spruta inuti henne eller över hela hennes ansikte – valet är upp till dig. Materialet som hon är tillverkad av tillåter för en utomordentligt verklighetstrogen känsla som varar så länge man själv vill. Deepthroat eller inte, det är helt upp till en själv att välja.

 


Pipedream Fleshlights

En sexig fleshlight är en onaniprodukt som både är enkel att använda, enkel att rengöra och som känns helst fantastiskt.

I de flesta fall känns fleshlights mycket verklighetstrogna, och om man därtill väljer att satsa på just en fleshlight från Pipedream kan man räkna med hög kvalitet. Oavsett om man kallar dem fleshlights eller pussy masturbator kommer man att älska dessa sexleksaker under en kväll av njutning.

Använd en Pipedream fleshlight själv, tillsammans med ens partner, i sovrummet, badkaret eller duschen. Många av dem är vattentäta, så det är helt upp till en själv att välja var tillfredsställningen ska ske.

 

Pipedream Fill My Tight Pussy Masturbator

pipedream_extreme_fill_my_thight_pussy_masturbator

Se priset här

Satsa på Fill My Tight Pussy Masturbator från Pipedream för att inte endast få en fleshlight som är högkvalitativ, men även mycket enkel att transportera med sig. Sexleksaken kan diskret läggas undan när den inte används, och när man väl vill dra nytta av onaniprodukten för lekar på egen hand eller med en partner kan man lita på att ens fleshlight känns fantastiskt. Med de tre medföljande ringarna som man kan fästa runt sin fleshlight får man dessutom en mycket stram och skön känsla, och tack vare materialet blir hela upplevelsen mycket verklighetstrogen. Fyll sexleksaken med glidmedel för extra njutning, och bestäm själv om onanin ska ske i sovrummet, badkaret, duschen eller någon helt annanstans. Leksaken är vattentät, så man begränsas endast av sin fantasi.

 

Pipedream PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbator

pdx-elite-air-tight-pussy-masturbator-01

Se priset här

En sista produkt som verkligen är värd att nämna är PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbator från Pipedream. Denne fleshlight har ett kraftigt vakuum som man själv justerar, och som ser till så att ens penis får det där tillfredsställande suget för njutning utan gränser.

Ta med ens portabla fleshlight på smekmånaden eller använd den i sovrummet när det ska gå riktigt hett till. Vaginaöppningen ser mycket äkta ut och bidrar till den fantastiska känslan vid alla onanitillfällen. Använd ett vattenbaserat glidmedel för att få ta del av den där fantastiska känslan som man alltid har drömt om. Med PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbator från Pipedream är de otroliga upplevelserna närmare än man tror.

 

Vilka är Pipedream?

Företaget Pipedream har som mål att erbjuda sexleksaker som kommer att positivt överraska och passa även de mest kräsna användarna. De bjuder på några av de mest populära onaniprodukterna i världen, och är välkända för att ha en mängd riktigt verklighetstrogna sexleksaker i sitt sortiment.

Oavsett om man är på jakt efter hela sexdockor eller en liten fleshlight som man kan ta med sig i väskan har Pipedream med största sannolikhet precis det som man eftersöker. De har flertal gånger vunnit priser för de bästa sexleksakerna på marknaden, och när man väl har provat på dem själv kan man verkligen förstå varför!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här