Testosteron tillskott – bäst i test

408

När du tänker på testosteron tillskott till män kanske du tänker på ett hjälpmedel för bodybuilders. Det kanske då känns som en intensiv behandling för att bli stor och stark.

Det behöver absolut inte vara sanningen. När vi tänker på en testosteron kur så tänker vi på naturliga boosters som kan hjälpa din prestation och uthållighet i sängen.

Det är ett hjälpmedel som inte kommer med biverkningar utan kan hjälpa dig liksom dina övriga vitaminer. Du kan också få hjälp med att bygga muskler vilket bara är en bonus.

Läs om de bästa naturliga testosteron tillskotten på marknaden och hitta din favorit.

Viaman Viper PRO – Testvinnaren

Viaman Viper PRO

Se priset här

 • Prestations höjande
 • Naturligt
 • Du behöver inget recept

Detta härliga testosteron tillskott för män har väldigt många positiva effekter och det är helt naturligt. Vilket gör det till den perfekta produkten för dig som gärna vill prestera bättre i sängen eller få ökad upphetsning. Högre upphetsning leder också till en härligare stund och förbättrad prestation.

Viaman har spenderat år på att undersöka vad män behöver för att uppnå dessa fördelar och resultatet är fantastiskt. Tänk att du kan hitta ett potensmedel helt receptfritt som hjälper dig att prestera när du behöver det som mest.

Förpackningen är väldigt diskret vilket är något som uppskattas av många när det kommer till den här typen av produkt. Produkten är dessutom smidig vilket gör att du kan ha de med dig om en intim situation skulle dyka upp. Eller varför inte på resan när man vill njuta så mycket som möjligt.

För att du ska få den bästa effekten ska du ta det cirka 30 minuter före samlag eller onani. Produkten består av 6 ingredienser som samlat ger dig det där perfekta resultatet som du är ute efter.

De sex ingredienserna är:

 • Koffein: Det ger dig inte bara mer energi men kan också ha en väldigt positiv inverkan på din prestation enligt forskning.
 • Selen: Det finns i många normala livsmedel men kan vara svårt att få tillräckligt av. Selen kan både hjälpa ditt immunförsvar och spermatogenes. Därför ses det ofta i denna typ av kosttillskott.
 • Zink: Det kan hjälpa dig att hålla fokus och koncentrera dig. Zink kan också ha en positiv påverkan på fertiliteten vilket gör det ännu bättre.
 • Vitamin B5: Hjälper mot trötthet och kan därför hjälpa dig med att hålla igång.
 • Vitamin B12: Hjälper mot utmattning och bidrager till förbättrade psykologiska funktioner.

Du ska vara över 18 år för att köpa produkten. Testosteron tillskottet är veganskt, vegetariskt och glutenfritt. Om du har några andra allergier rekommenderar vi att du läser ordentligt på produktinformationen.

Fördelar:

 • Det är en helt naturlig produkt som därför kommer med få biverkningar jämfört med receptbelagd medicin.

Nackdelar:

 • Receptbelagd medicin kan ha en bättre effekt.

Test RX – Till nybörjaren

Test RX

Se priset här

 • Balanserar dina hormoner
 • För träning
 • För intimitet

Är du på jakt efter ditt första testosteron tillskott för män så har du hittat rätt. Denna testosteron kur hjälper dig att balansera hormoner du redan har och förbättrar därmed prestation. De kan inte bara hjälpa dig i dina mest intima stunder men också i din träning eller bara i din vardag.

Meningen är att dina hormoner ska komma till en hälsosam nivå med ett naturligt preparat. Det kan hjälpa med din manlighet i förhållande till muskelmassa, behåring och fertilitet.

I förpackningen får du hela 120 kapslar så att du kommer igång ordentligt med ditt testosteron kosttillskott. Du kan tänka på det lite mer som vitaminer och du rekommenderas att ta två kapslar på morgonen och två på eftermiddagen.

Huvudingredienserna är:

 • Vitamin D3: Den ska gärna bidraga med energi och styrka.
 • Vitamin K2: Den är bra för manliga hormoner.
 • Vitamin B6: Bra för fokus, prestation och träning.
 • Magnesium: Bra för din aktivitet.
 • Zink: Bevara din hormonbalans.
 • D-Asparginsyra: Hjälper med det manliga hormonet.
 • Bockhornsklöver: En krydda som är vanlig i asiatiska maträtter som också är bra för den manliga hormonproduktionen.

Produkten är halal och kosher vänlig samt glutenfri.

Fördelar:

 • Höjer naturligt din normala hormonproduktion för bättre prestation.

Nackdelar:

 • Fungerar lite mer som en vitamin än den första produkten vi kikade på vilket gör att den tar längre tid att värka.

Prosolution Gel – Den billiga

Prosolution Gel

Se priset här

 • Starkare erektion
 • Hårdare erektion
 • Långvarig erektion

Detta testosteron kosttillskott är för dig som gärna vill prestera bättre i sovrummet och ha längre och starkare upplevelser med din partner. Den ger dig en starkare, hårdare och mer långvarig erektion med endast naturliga ingredienser. Ja, det är en riktigt drömprodukt.

Den fungerar på det sättet att den ökar blodflödet till din lem. Detta gör att du får en mer kraftfull erektion. Det är en liknande effekt som du kan få av en penispump. Du applicerar enkelt produkten och eftersom det är en gel vi talar om kan ni använda den som en del av ett sexigt förspel.

Den verkar otroligt fort så gör det bara ett par minuter före det är dags för hanky panky för en otrolig natt. Att blodflödet ökar till din penis gör den också mer känslig vilket betyder att stimulering och orgasmer kommer kännas skönare än någonsin förr.

Om du har några orosmoln i förhållande till vad den innehåller, kan vi berätta att du kan använda den som glutenfri, kosher, halal, vegetarian och vegan. Det är med andra ord en produkt de flesta kan använda sig av oavsett eventuella kostrestriktioner.

Ta ett par droppar gel på din penis topp och skaft och massera in detta. Du kan göra detta igen efter orgasm för att fortare kunna köra igen. Det gör denna produkt perfekt för dig som har en tendens att komma lite för tidigt.

Fördelar:

 • Snabb och direkt inverkan. Det gör produkten otroligt effektiv.

Nackdelar:

 • Den har en kortvarig effekt medan de tidigare vi har kollat på hjälper dig över längre tid.

MaxSize Peniskräm – Mest populära

MaxSize Peniskräm

Se priset här

 • Hårdare erektion
 • Snabb inverkan
 • Bästsäljare

Det som är smidigt med att välja en kräm istället för ett testosteron kosttillskott är att det har en snabbare effekt. Något som uppskattas av många när de befinner sig i intima stunder.

Det är en naturlig produkt som inte är oljig och därför kan du vara hur diskret du vill med användandet av den. Eller så kan du bjuda in din partner i leken. Kanske blir förspelet extra hett med en härlig penismassage som leder till en större och hårdare erektion.

När du eller din partner smörjer in krämen så ska du inte bli orolig om du märker en lite varm känsla i början, detta är helt normalt. Du väljer själv mängden av produkten och masserar in den på din penis precis som du behagar.

Produkten ska användas av män över 18 år. Vad man vet så har den inga biverkningar men det rekommenderas att du inte tar den vid ögonen. De flesta produkter ska hållas borta från ögonen så detta är inte en konstig rekommendation.

Fördelar:

 • Snabb effekt och en stämningshöjare.
 • God doft med pepparmynta och aloe vera som två huvudingredienser.

Nackdelar:

 • Produkten har ingen långvarig effekt.

Maca Capsules – Till vardagen

Maca Capsules

Se priset här

 • Virilitet
 • Styrka
 • Uthållighet

Ja, detta testosteron kosttillskott för män har några starka ledord för vad det kan göra för dig i sovrummet. Macarot är känt för att vara ett effektivt hjälpmedel för fertilitet och prestation i sovrummet med denna produkt får du hela 500 mg per dag för bäst resultat.

Det är en helt naturlig produkt som hjälper dig att nå perfekta resultat. Produkten kan öka din uthållighet, koncentration, fokus och hjälpa din träning framåt. Två kapslar varje dag hjälper dig att nå dessa resultat.

Produkten kan användas av dig som har särskilda mat förhållanden som att vara vegan, vegetarian, halal eller kosher. Du får produkten i en diskret förpackning så om du inte vill att någon ska veta att du använder dig av hjälpmedel behöver du inte berätta det.

Fördelar:

 • Produkten passar både nybörjare och erfarna inom denna form för testosteron tillskott.

Nackdelar:

 • Det är en produkt med långvarig effekt vilket betyder att det kan ta ett tag tills du upplever resultat.

Testosteron tillskott för fertilitet

Vi har talat mycket om hur testosteron tillskott kan hjälpa dig med din prestation men de kan också vara positiva på andra sätt. Det är mycket som talar för att boosta testosteron också hjälper dig med din fertilitet. Forskning har kunnat visa en god effekt även om bekräftande studier saknas på området i många fall.

Något som är svårt för många är reproduktion. Det kan handla om antalet spermier eller hur effektiva dina spermier är. Här kan du med fördel börja med ett testosteron tillskott för män för att se om det kan vara lösningen för er.

Annat som kan hjälpa är en livsstilsändring det vill säga mindre alkohol, mer motion och bättre kost. Men kosttillskott kan supplera och vara en icke medicinsk väg till att inte bara prestera bättre men kanske också producera fler spermier.

Vi säger inte att det är 100% säkert som med det mesta så kan effekten variera från person till person. Det kan dock vara värt ett försök istället för att gå direkt på starkare mediciner med eventuella biverkningar.


Testosteron kur för färre pinsamma stunder

Det kan vara riktigt pinsamt att inte kunna få upp den i stundens hetta eller att inte kunna bevara ståndet tillräckligt länge. Detta är något som många män skäms över trots att det faktiskt är ett vanligt problem som ofta kan avhjälpas.

Med ett naturligt kosttillskott som fungerar som en testosteron kur kan du få märkbara resultat och ditt självförtroende tillbaka i sängen. Det är ingenting som har biverkningar eller på något sätt är skadligt för dig.

Tänk att kunna ha skönt sex länge utan oro och skam. Det kan låta som ett drömscenario för dig med problem men produkterna ovan kan hjälpa dig.

Varför ska jag bli mer uthållig i sängen?

Att ha en högre uthållighet kan hjälpa dig med mycket i livet bland annat kan det förbättra dina intima stunder.

Några positiva effekter som en högre uthållighet kommer med är:

 • Du kan ha sex i längre tid vilket gör din partner glad. Om din partner är av motsatta könet kan det ta längre tid för henne att komma. Det betyder att för tidig utlösning kan göra så att din partner inte får ha sin sköna stund. Hon kanske till och med blir lite besviken över att inte få orgasm gång efter gång.
 • En glad partner leder till ett bättre förhållande. När sexet fungerar i er relation kan denna bli bättre. Ni kan knappt hålla händerna ifrån varandra.
 • Det är positivt för ditt självförtroende. Om du upplever trötthet och utmattning som nästan gör sex till ett besvär istället för en skön stund kan testosteron tillskott hjälpa dig. Du får mer energi så du inte ska oroa dig över att sex ska kännas som en ansträngning. Det ger dig också ökat självförtroende för att du orkar hela natten.
 • Längre njutning tillsammans är bra för er båda. Ja, det är inte bara separat som ni kan bli nöjda med resultatet. Ni får ju njuta effekterna tillsammans och dela långa stunder av intimitet.

Uthållighet på grund av en bättre balans av hormoner kan givetvis också hjälpa din uthållighet med andra saker. Du orkar mer på gymmet, jobbet och ja allt annat i livet egentligen.

Ska jag välja kräm eller kapslar?

När det kommer till en testosteron kur kan du som du sett ovan välja mellan två olika slags kurer. Man kan säga att testosteron tillskott är mer av än kur medan kräm handlar om du vill ha snabbt och direkt tillfälligt resultat.

Välj kräm om du:

 • Vill ha en tillfällig effekt och inte orkar eller känner för att ta kapslar varje dag. Ni kan se krämen som en del av förspelet och märker effekt direkt. Det är därför för dig som inte känner att du behöver förbättra din hormonbalans direkt men endast i dina intima stunder.

Välj testosteron tillskott om du:

 • Vill ha en effekt generellt och kunna märka det över tid. Det är för dig som upplever problem eller bara vill ha det bättre i din vardag. Processen är långsammare än med kräm men resultaten ger dig en hållbar effekt.

Det handlar om vilken slags testosteron tillskott du har behov för i ditt liv och vad som passar dig och din livsstil bäst.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här