Cock Extender – Bäst i test

367

Det finns två olika sätt att förlänga sin penis. En slags cock extender är penis sleeves, en penis sleeve är något du trär över din penis som gör den längre.

Dessa har ofta en struktur som stimulerar både invändigt och utvändigt. Dessa slags cock extenders ger dig ökad längd och bredd så du kan ge din partner en mer kraftfull stimulering.

En annan cock extender är penisförlängare, här handlar det om att faktiskt göra sin penis större. Det betyder alltså att det är din penis som växer och inte överdrag som ger känslan av att den är större.

Att få en större penis är något många drömmer om och som tur är kan du välja det sättet som passar dig bäst för att förverkliga din dröm.

Det ska sägas att en stor skillnad är tiden man ska sätta av till projektet. Med en penis sleeve tar du bara snabbt och smidigt på din produkt och är klar till en stor penetrering.

En penisförlängning tar tid. Ska du permanent förlänga din kuk så handlar det om månader av dedikerat arbete varje dag. Det låter kanske hårt och det kan det också vara men du får å andra sidan en penis som alltid är stor och kan penetrera helt fantastiskt.

Läs om några olika permanenta cock extenders nedan och hitta det som fungerar bäst för dig.

Androextender Penisförstorare

Androextender Penisförstorare

Se priset här

 • Medicinsk
 • Gradvis förlängning
 • Användarvänlig

Androextender Penisförstorare är en cock extender från Andromedical. Det är en appart som är medicinskt tillverkad vilket gör att du kan känna dig säker när du använder den. Målet är att du ska få en permanent större penis.

Det tar tid att få en permanent större penis och resultatet blir givetvis bättre ju längre tid du använder produkten. Faktiskt så rekommenderar verksamheten att du ska använda din cock extender 4 till 9 timmar varje dag i mellan 6 och 9 månader. Det beror givetvis på vilket resultat du drömmer om. Vill du inte öka storleken så mycket kan du använda den i en kortare period.

Stoppa projektet när du känner att din cock extender har gett dig det helt perfekta resultatet. Om du använder produkten 4 till 9 timmar om dagen så kan du få en förlängning på 0,5 cm i månaden. Totalt om produkten används på rätt sätt, kan du förvänta en ökning på upp till 4 cm i längd. Bredden beräknas kunna öka med 1,5 cm.

Det här får du med i paketet med din cock extender:

 • Själva penisförlängaren
 • Du har möjlighet att nyttja medicinsk support under hela ditt förlopp.
 • Två komfortband och två skumkuddar till dessa.
 • Instruktionsbok på svenska eller 29 andra språk.
 • En guide
 • En e-bok som har tips på sex.

Denna produkt ska kunna bäras i långa perioder åt gången, det är därför viktigt att den är bekväm. Andromedical har därför valt att lägga enormt fokus på komforten.

Det kan verka som ett väldigt stort projekt att kasta sig ut i och det är det. Du kan inte förvänta dig en smärtfri resa. Därför är denna produkt mest till dig som verkligen mår dåligt över storleken på din penis och inte vill använda dig av tillfälliga lösningar.

För många män är det i penisen som manligheten sitter och att ha en liten penis kan leda till dåligt självförtroende. Har du dåligt självförtroende kan det påverka de flesta ting i din vardag och du kan börja må psykiskt dåligt.

Vi lovar dig inte att en penisförlängare kan bota detta. En penisförlängare kan ge dig en större penis. Om dina problem med din penis bottnar i andra psykiska besvär så rekommenderar vi att du söker professionell hjälp.

Vill du ha en cock extender som ger ett permanent resultat kan det dock vara att föredra en Androextender. Det som gör Androextender till ett bra val är givetvis att apparaten är medicinskt framtagen och du får medicinskt stöd under hela processen.

Fördelar:

 • Du får medicinskt stöd genom hela din behandling och kan förlita dig på experter genom processen.
 • Bruksanvisningen finns på flera språk, det gör att du kan läsa den på det språket du förstår bäst, för att få den absolut bästa förståelsen.
 • Du får en penis som är permanent längre.
 • Den har 15 dagars nöjdkundgaranti.

Nackdelar:

 • Det tar lång tid att se resultat och du behöver bruka väldigt mycket tid till projektet.
 • Din penis måste vara längre än 8 cm när du har stånd.
 • Företaget har stort fokus på komfort men det betyder inte att det är en njutningsfull process.

Male Edge Basic

male edge basic penis forstørrer ny

Förhandlare Pris
sinful.se Se priset
mshop logo Se priset

 

 • Medicinsk
 • Bekväm
 • Öka storleken permanent

Även denna penisförlängare har medicinen i ryggen och har skapat en cock extender som faktiskt fungerar. Du kanske har hört om den kända Jes Extender, en penisförlängare som har varit otroligt populär, MaleEdge är den senaste produkten från företaget bakom den.

Det är DanaMedic som skapat MaleEdge och de har givetvis studerat dess effekt. Den har visat varit otroligt effektiv jämfört med krämer och kosttillskott som också finns på marknaden med samma syfte.

Det kanske låter konstigt att man kan förlänga en kroppsdel utan kontakt med sin läkare men du behöver inte oroa dig. Denna cock extender jobbar nämligen med att sträcka. Det kroppen gör när sträckningen sker är att den försvarar sig genom att skapa mer cellvävnad.

Cellvävnaden gör då så att din penis töjs ut och faktiskt blir längre. Det är inte något hokuspokus det är bara biologi.

På 30 dagar ska du kunna märka en ökning av din storlek på mellan 10% och 15% vilket är en stor skillnad på så kort tid. Det vanligaste resultatet är att en penis ökar med 24% på längden och 17% i omkretsen. Du har stora resultat att se fram emot med andra ord.

Produkten väger 69 gram och är en relativt lätt penisförlängare. Den är lätt för att du lättare ska kunna gå runt med den. Dock är dragningskraften faktiskt hela 2,8 kilo, du kommer inte märka hur mycket den faktiskt arbetar med tyngden när du går runt. Det är därför en mer behaglig produkt än många konkurrenter.

Den är också gjord i plast tillskillnad från sin storebror som hade metalldelar. Så MaleEdge kan beskrivas som mer bekväm också på grund av detta.

Är längden inte ett problem för dig? Men du kanske har problem med en penis som inte är rak. Väldigt många män har en krökt penis och det kan denna cock extender också hjälpa dig med. På ett år kan du förvänta dig att din penis är 90% rakare.

Du rekommenderas:

 • Att använda produkten dagligen.
 • 2 till 4 timmar om dagen.
 • I en period på mellan 6 månader och 18 månader.

Du kan sova med din produkt om du vill. Den kan användas av dig som har en penisstorlek på mellan 23,5 cm och 4,5 cm. Är din penis under eller över dessa mått kan produkten inte användas.

Det får du med på köpet:

 • Själva penisförstoraren.
 • En linjal så du kan mäta dina resultat.
 • En gummirem.
 • En påse att förvara produkten i om du ska ut och resa eller något liknande.
 • En DVD med instruktioner (se hela).

Fördelar:

 • Den har medicinen i ryggen vilket gör att du kan känna dig trygg när du använder den.
 • Du kan öka din storlek något helt otroligt.
 • Den är inte så tung att gå runt med trots att den har en mer kraftfull dragningskraft.
 • Produkten är prisvärd.
 • Den är enkel att använda.

Nackdelar:

 • Den må vara mer behaglig än sina föregångare men den är inte bekväm att bära.
 • Det tar tid att få stora resultat och du ska göra det dagligt för att få de resultat som utlovas.
 • Den passar inte alla storlekar.

Jes Extender Titanium – Den populära

jes extender titanium penisforlænger ny

Förhandlare Pris
sinful.se Se priset
mshop logo Se priset

 

 • Legenden
 • 40% förstoring
 • Medicinskt godkänd

Här får du hjälp med att räta ut eller förlänga din penis med den mest kända cock extender på marknaden. Jex Extender har blivit en klassiker inom penisförlängare eftersom den verkligen fungerar. Detta är Titanium versionen, det finns även andra.

Det som skiljer Titanium från klassikern är egentligen inte så mycket. Du får med Titanium en fräck väska i aluminium som du förvarar din produkt i. Produkten har dessutom två års garanti och du får med extra förlängningsgängor för att du lättare ska kunna följa processen.

Den första Jes Extender kom ut 1995 och vi kan lova att det är en anledning till att produkten forfarande är marknadsledande. Denna cock extender är nämligen framtagen av läkare för att ge dig det absolut bästa resultatet.

Det finns dokumenterade resultat på succé från över 500 000 män, ett helt otroligt nummer som bara stiger hela tiden.

Precis som med de andra kan du förvänta det resultat som du kämpar för, ju längre du använder produkten, desto större skillnad på penis. Vi rekommenderar användning till du är helt nöjd.

Det är viktigt att du vet att den storleken du kommer upp till inte kommer försvinna. När den kommit är den där för att stanna. Så du kan sluta använda den när du känner dig redo. Vill du öka den med 40% så får du hålla på ett tag dock.

När du är ny till din cock extender så rekommenderas det att du försöker använda den i alla fall 5 till 6 timmar om dagen. Om du tycker att det känns hårt att ha den på så länge när du ska göra andra saker så kan du bara ha den på under natten. Det kan underlätta i början och även göra så att det inte känns som en så lång process eftersom du sover dig igenom den.

Om du väljer att använda din cock extender 5-6 timmar om dagen eller natten kan du räkna med att se tydliga resultat redan efter cirka 2 till 3 månader.

Jex Extender passar till alla penisar som är mellan 4 cm och 22 cm långa slakt. Det vill säga om din penis mäter över detta vid erektion så är det inga problem. Du kan inte använda den om din penis är bredare än 4,1 cm vid roten. Ringen som sitter där fungerar nämligen max till den storleken.

Du kan dessutom känna dig trygg med att materialet inte kommer skada din penis som är så känslig. Det materialet som används är nämligen elastiskt och bekvämt mot din hud. Eftersom du ska bära produkten i längre tid är det viktigt att den sitter behagligt.

Fördelar:

 • Du får en professionell produkt som har varit på marknaden länge så du vet att den fungerar.
 • Den har uppbackning från medicinensvärld och är skapad av läkare som vet vad som fungerar.
 • Det är två års garanti.
 • Väskan är perfekt till förvaring av produkten.
 • Den är behaglig att använda.
 • Du kan använda den när du sover.

Nackdelar:

 • Det tar långt tid att uppleva resultat.
 • Du ska använda den dagligen för bra resultat.
 • Det är inte bekvämt att förlänga sin penis fast produkten är gjord för att vara så bekväm som möjligt.
 • Är din penis bredare än 4,1 cm kan du inte använda produkten.
 • Dyrare än de andra vi har kollat på.

Ska jag köpa en tillfällig eller permanent cock extender?

Det som är viktigt när du ska välja mellan en permanent och en tillfällig förlängning är att du tänker på hur mycket du lider av din penisstorlek i din vardag. Är det något som verkligen besvärar dig och som får dig att må dåligt varje dag så ska du definitivt överväga en permanent cock extender.

Är det något som du tänker på någon gång ibland så rekommenderar vi inte att du kastar dig ut i en permanent cock extender. Då kan du hitta penissleeves, penispumpar, penisringar och andra produkter som hjälper till med ett tillfälligt större resultat.

Men om det är ett permanent resultat du är ute efter ska du räkna med att det tar tid. Du ska vara villig att offra flera månader, flera timmar om dagen för ett bra slutresultat.

Det är också viktigt att du förstår att det inte är skönt att töja ut sin penis. Men om du verkligen vill uppleva en större lem som är härlig att hålla i, penetrera med och se på så är det en permanent cock extender du ska ha.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här