Bulletvibrator – Bäst i test

721

Marknadens smidigaste och mest effektiva sexleksak måste vara bulletvibratorn.

Den är otroligt diskret, vilket betyder att du kan ha den med dig nästan överallt. En bulletvibrator är känd för starka vibrationer i en liten förpackning. De flesta är faktiskt mindre än 10 cm.

Det är en liten produkt som ger otroligt skön stimulering och härliga orgasmer. Hitta din bulletvibrator bland våra favoriter nedan.

Testvinnaren: Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Se priset här

 • Intensiv stimulering
 • 3 hastigheter
 • 7 vibrationsmöjligheter

En liten, snygg och kraftfull bulletvibrator i härligt material. Så vill vi beskriva denna fantastiskt sköna produkt. Med sin längd på 7,6 cm och en diameter på endast 2 cm ser denna vibrator inte mycket ut för världen. Men här kan vi säga att skenet bedrager.

Den lilla produkten har otroligt starka vibrationer och är en riktigt kundfavorit. Att den är så liten och inte särskilt dyr, får verkligen kunderna att häpna över den styrkan och stimulans den erbjuder.

Designen är väldigt diskret och du kan ta med den överallt, utan att någon skulle se den eller veta vad det är. Ta den i jackfickan när du ska över till din partner för lite rajtan-tajtan och gör ert förspel bättre än någonsin.

Produkten är perfekt för stimulering av dina bröstvårtor och din klitoris men du kan också använda den på din partners penis. Växla mellan de sju vibrationsmönstren och de tre hastigheterna för att hitta det perfekta läget för dig.

Ytan är slät och känns behaglig mot dig oavsett på vilken kroppsdel du väljer att använda den. Den är tillverkad i ABS-plast som är helt fri från ftalater och därmed också skonsam mot din hud. Produkten är uppladdningsbar vilket bara gör den ännu mer smidig.


Den billiga: Sinful 7-Speed Silver Bullet Vibrator

Sinful 7-Speed Silver Bullet Vibrator

Se priset här

 • 7 vibrationsinställningar
 • Många användningsområden
 • Kundfavorit

Den är inte ens 6 cm lång och ser ut som ett läppstift men den kommer med otrolig power för en så liten produkt. Denna bulletvibrator är kundernas bästa vän.

Letar du efter en produkt som kan stimulera din klitoris för ett lågt pris så har du hittat rätt. Den är perfekt för härlig klitorisstimulering då den lilla storleken gör den väldigt lätt att rikta mot precis rätt område. Använd den när du onanerar eller samtidigt som din partner penetrera dig för härlig dubbelstimulering.

Men givetvis kan du använda din bulletvibrator på andra ställen en klitoris den är faktiskt perfekt för de flesta erogena zonerna på kroppen. Prova att dra den över kroppen och utforska alla dina erogena zoner.

Den är väldigt diskret på grund av storlek och form vilket gör den lätt att ta med sig. Du vill väl kunna njuta så många orgasmer som möjligt på din semester till exempel. Packa ned den i väskan och njut av en orgasm precis vart och när det passar dig.

Vibratorn använder sig av batterier för att fungera och de första får du med i köpet av produkten.


Mest populära: Power Bullet Jessi

Power Bullet Jessi

Se priset här

 • 10 vibrerande inställningar
 • Snygg design
 • Vattentät

En bulletvibrator som på grund av sin lilla storlek passar perfekt mellan dig och din partner. Färgen som är rosé guld är nästan oemotståndlig och gör att produkten känns extra fin och fräck. Formen liknar ett läppstift och därför är den otroligt diskret att ha med i handväskan.

Den är superenkel att använda. Du byter mellan de tio olika vibrationsmöjligheterna genom en knapptryckning i botten av produkten. Det kan du lätt göra utan att byta position eller att ens se produkten. Med 10 vibrerande möjligheter kommer du garantera hitta en som passar dig helt perfekt.

Sex i duschen eller badet är otroligt hett och romantiskt det kan sex med dig själv i vatten också vara. Ta med din lilla bulletvibrator i duschen och låt det härliga strålarna skölja din kropp samtidigt som du stimuleras av härliga vibrationer. Det blir en riktigt våt stund.

Jessi är dessutom uppladdningsbar vilket gör att den alltid kan vara redo när du är det. Kunderna beskriver den som en orgasmmaskin.


Till nybörjaren: Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

Se priset här

 • Klitorisstimulering
 • Vattentät
 • Kundfavorit

Denna bulletvibrator är patronformad och det är för att den ska passa helt perfekt för klitorisstimulering. Det är nämligen så att just den formen gör att den är bra för målinriktad stimulering. Färgen är silver vilket ger den ett elegant utseende.

Den har 3 olika hastigheter som du kan byta mellan och utöver det har den också 7 vibrationsmönster. Det gör att du kan prova en massa kombinationer och hitta din absoluta favorit. Produkten är dessutom vattentät så gör dig redo för sexiga vattenlekar.

För att du alltid ska kunna njuta av den behöver du bara komma ihåg att ladda den lite då och då. Den är 9 cm lång och 1,8 cm bred så du kan också använda den tillsammans med din partner mellan era kroppar.


Till den erfarne: Rocks Off Rouge Allure

Rocks Off Rouge Allure

Se priset här

 • 17 cm lång
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Otrolig precision

Den här bulletvibratorn är längre än de tidigare vi har kikat på och det är den för att den också är införbar. Av de 17 cm kan du föra in 13,5 cm i din kropp. Det gör att bulletvibratorn faktiskt kan stimulera yttre och inre erogena zoner.

Du styr mellan de 10 vibrationerna med en enkel knapptryckning. När du sätter igång den så börjar den med den starkaste vibrationsinställningen så bli inte rädd om du tycker den är för stark. Känns den för stark trycker du bara på knappen så den byter till en mildare inställning. Det finns garanterat en eller flera vibrationer som passar dig perfekt.

Den kan användas med både silikon- och vattenbaserat glidmedel och vi rekommenderar att du använder glidmedel speciellt vid underlivsstimulering. Det ingår batterier vid köp av produkterna.


Nyhet: Hot Lipstick Vibrator

Hot Lipstick Vibrator

Se priset här

 • Väldigt diskret
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Skönt silikon

Vi har talat om diskreta produkter tidigare men det här är den mest diskreta bulletvibratorn du kan hitta. Den ser ut som ett läppstift vilket betyder att du bara kan slänga ned den i sminkväskan när du går ut. Tänk om du träffar en het person på klubben som du gärna vill ha som sexpartner för natten. Ni åker hem till hen och du har den lilla bulletvibratorn med så att er natt kan bli extra het.

Den kan hållas otroligt fräsch även när den ligger i din väska då du först ska ta av locket före användning. Vibratorn är gjord av mjuk silikon som känns skönt mot din kropp. Den har en läng på 10,2 cm och är 2,3 cm bred. Storleken gör den helt perfekt att rikta mot dina erogena zoner med precision.

Växla mellan de tio vibrationsinställningarna och hitta den som tar dig till orgasmhimlen. Något som gör produkten extra smidig är att den är uppladdningsbar så du behöver inte tänka på några batterier som ska bytas.


Vad är en bulletvibrator?

Det är en av de tidigaste vibratorerna som kom ut på marknaden. Förmodligen är det också den sexleksaken som flest av dina kompisar har. Bulletvibratorn är nämligen en otroligt populär produkt över hela världen. Dessa produkter är kända för att både vara billiga och effektiva.

Anledningen till att det heter bulletvibrator är för att de oftast liknar patroner. Det allra vanligaste är att de är gjorda av plast och är lätta ha med sig på grund av den lilla storleken. De är gjorda för att primärt stimulera de yttre erogena zonerna som klitoris, bröstvårtor och penisskaftet.

Både män, kvinnor och par kan använda bulletvibratorer. Det är faktiskt en underskattad parleksak då den egentligen passar perfekt mellan två kroppar.

Varför ska jag köpa en bulletvibrator?

Det finns många anledningar till att du ska investera i en liten orgasmmaskin och vi har samlat en lista med de allra bästa nedan.

 • En bulletvibrator är diskret: Det här är otroligt viktigt för många som köper sexleksaker speciellt om det handlar om din första sexleksak att den är diskret. Att äga njutningsfulla produkter är fortfarande rätt tabu och inget vi vill skylta med. En bulletvibrator liknar inte en sexleksak och den är dessutom otroligt liten och därför lätt att gömma. Dess diskreta utformning gör den också perfekt att ha med på resan.
 • Du kan lätt använda den själv eller med en partner: Oavsett om du vill krydda din onani eller ditt sexliv med din partner är det den perfekta produkten för båda två. Den gör din onani till en helt ny upplevelse när du kan ligga och leka, genom att dra den över dina erogena zoner och få kittlande orgasmer. Tillsammans med din partner så passar den på grund av dess lilla storlek perfekt mellan era kroppar. Den är perfekt för klitorisstimulering under penetration, hörde jag dubbelorgasm?
 • Den är billig: Sexleksaker kan vara rätt dyra. Men bullervibratorer är ofta väldigt prisvärda.
 • Otroliga rekommendationer: Det finns ingen kategori av sexleksaker som har så många nöjda kunder som bulletvibratorn. Alla produkter ovan har otroliga rekommendationer från sina användare med texter som ”wow, wow, wow”.
 • Fantastisk precision: Eftersom den är så liten kan du få väldigt precis stimulering som passar dig och din kropp.

Bulletvibrator för klitorisorgasm

Som nämnt ovan vid flertalet av produkterna är de optimala när du är ute efter en klitorisorgasm. Detta är den vanligaste formen för orgasm bland kvinnor och den är otroligt skön. Bulletvibratorn är extra bra för denna typ av orgasm då den är enkel att styra precis dit där det är skönast för dig.

En större vibrator täcker ofta hela klitoris medan en bullet går att rikta mot det området, du tycker är mest stimulerande.

Vad är en klitorisorgasm?

Låt oss börja med vad klitoris är. Klitoris är den yttre erogena zonen i ditt underliv. Det betyder att klitoris är synlig. Men det är faktiskt en otroligt liten del av området vi kan se, det kallas ibland för toppen av isberget. Man har upptäckt att klitoris består av cirka 8000 nervänder som finns i och utanpå din kropp. Den största delen är dock placerad inuti dig.

Klitoris kallas även för kroppens njutningscenter och det gör den för att den endast har en funktion; sexuell njutning. Det är det enda av människans organ som har den funktionen. Vilket gör klitoris väldigt unik och fantastisk. Att området består av 8000 nervänder gör den väldigt känsligt ungefär dubbelt så känsligt som en mans penis.

Det sker i kroppen när du får en klitorisorgasm:

 1. När du blir upphetsad så rusar blodet ned i din klitoris så den svullnar. Det är precis det som sker när en man får stånd. Dock har du nog märkt att den inte svullnar så mycket.
 2. När den svullnar blir den känsligare för beröring, som då känns ännu skönare.
 3. Vid upphetsning ökar också din puls och ditt blodtryck.
 4. När din orgasm närmar sig kan du märka att dina muskler rycker eller krampar okontrollerat.
 5. Vid orgasm upplever de flesta kvinnor att klitoris pulserar i några sekunder.

Använd din bulletvibrator tillsammans med din partner

Vi har nämnt detta förr men något men nu när vi har pratat om orgasmer så väljer vi att ta upp punkten igen. Den orgasm som det fokuseras på i en heterosexuell relation är en så kallad g-punktsorgasm. Det är den orgasmen du kan uppleva inne i din vagina alltså igenom penetration. Den är dock otroligt svår att uppnå och endast 20% av kvinnor har någon gång upplevt det.

Det är en otroligt stor skillnad på hur ofta män och kvinnor får orgasm i en heterosexuell relation. Mannen får oftast orgasm varje gång, medan kvinnan upplever det cirka hälften av gångerna. Det finns en stor anledning till det och det är att vi fokuserar för lite på klitoris.

Släng in en bulletvibrator i mixen nästan gång du och din partner ska ligga. Kanske låter du honom stimulera din klitoris i ett hett förspel eller dra den längs alla din kropps erotiska zoner. Det är dags att ni sätter fokus på din orgasm och en bulletvibrator är ett lätt sätt att göra detta på.

De kittlande vibrationerna kan även vara sköna för din partner. Upptäck nya erogena zoner tillsammans med den smidigaste sexleksaken på marknaden.

När ni har haft ett härligt förspel kan ni även behålla bulletvibratorn mellan era kroppar under penetration för extra stimulering. Det är den perfekta produkten för alla situationer och ett köp du inte kommer ångra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här