Att hitta en sexbutik online är enkelt men att veta vilken av dem som passar dig är svårt.

Är du ute efter billiga sexleksaker? Vill du ha gratis frakt? Vill du kunna välja mellan ett stort utbud? Vill du att det ska finnas långa produktbeskrivningar?

Från och med nu kan du sluta leta. För vi har testat de främsta sexbutikerna online och därefter rangordnat dem. Det var tufft att välja ut förstaplats då det var en jämn kamp mellan Sinful och Mshop. Fortsätt läs så får du veta varför Mshops sexbutik slutligen tog hem förstaplatsen.


Topplista Sexbutik  Betyg

1

mshop logo mshop trustpilot sexleksaker förhandlar

2

sinful.se sinful trustpilot sexleksaker förhandlar

3

joyland

sexbutik

 

1. Mshop 

Mshop startsida

Besök hemsidan

Vår förstaplats för bästa sexbbutik online går till Mshop. Det finns fler som instämmer då de har 4,9 av 5 stjärnor på Trustpilot. Wow!

Det har varit väldigt jämnt mellan Mshop och Sinful. Varför Mshop hamnade på förstaplatsen var för att vi upplevde att deras service var bättre. De har fler och generösare öppettider och du kan kontakta dem både via mail, chatt och telefon.

Sedan har de faktiskt fysiska butiker också som är av världsklass och absolut värda ett besök men nu ska vi prata mer om dem som online sexbutik.

Mshop har funnits på marknaden sedan 1984 och hette från början Martinshop. Deras har ett fantastiskt brett utbud och vi gillar verkligen deras hemsida.

Hemsidan är smyckad av vackra fotografier av sexleksaker som redan där visar på kvalitékänslan. Det är lite av en upplevelse att besöka deras hemsida.

Vi vill även lägga in ett gott ord för deras eget märke Mshop Private Collection som även fått toppbetyg av Expressens expertpanel. Där har de prisvärda produkter av alla möjliga sorter och med bra kvalité.

Hemsida www.mshop.se
Utbud Ett av Sveriges största sortiment
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från 49 kr
Gratis frakt Över 999kr
Öppet köp 30 dagar
Leveranstid 1-2 dagar
Diskret leverans Ja, NAE står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Postförskott, Swish, Paypal och Apple Pay
Kontaktuppgifter kundtjanst@mshop.se 08-527 770 70

 


2. Sinful 

Sinful startsidaBesök hemsidan

Sinful är utsedd i det här testet till den nästbästa sexbutiken online. Hos Trustpilot finns det 3554 omdömen och har av dem fått ihop 4,6 av 5 stjärnor.

Det finns flera anledningar till att just Sinful tog hem den här platsen. Först och främst är hemsidans design användarvänlig. Det är lätt att hitta olika produkter – oavsett om du vet exakt vad du vill ha eller är osäker.

Flera av Sinfuls kunder är också duktiga på att lämna en kort kommentar efter köpet. Så du kan enkelt ta del av deras recensioner som ett komplement till det du läser hos oss på Lovebuddy.

De har ett otroligt stort utbud, marknadens kändaste märken och sexleksaker av hög kvalité. De har generösa öppettider och finns tillgängliga både vardagar och helger.

Precis som Mshop har de även ett eget sexleksaksmärke – Sinful, där de tagit fram exklusiva sexleksaker speciellt anpassade efter deras kunders önskemål till bra pris och kvalité.

Hemsida www.sinful.se
Utbud Skandinaviens största – över 10.000 produkter
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från 35 kr
Gratis frakt Över 700 kr
Öppet köp 365 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
Diskret leverans Ja,  är MCompany Aps
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna -faktura/Delbetalning, Swish, Paypal
Kontaktuppgifter service@sinful.se 0410-880 213


3. Joyland

Joyland startsida

Besök hemsidan

På tredjeplats kommer Joyland. Trots att det är ett relativt nytt företag så har de hunnit bygga upp ett ordentligt sortiment. Det levereras snabbt och diskret när du väl klickat hem dina nya sexleksaker. Precis som en sexbutik online ska vara helt enkelt.

Vi gillar hemsidans färger men ibland känns det som det finns lite väl mycket underrubriker. Det passar dig som vet exakt vad du är ute efter men kan göra det svårt för dig som är ny på sexleksaker, särskilt online.

De har oftast väldigt långa och utförliga produktbeskrivningar, vilket brukar vara uppskattat av många.

Joyland är en online sexbutik med stort sortiment och det finns priset från botten till toppen. Vi tycker dessvärre att de billigaste produkterna verkligen känns billiga och gör att vi inte skulle rekommendera just de produkterna. Men om du satsar på välkända märken ska det inte vara några problem.

Dessvärre har de inget nyhetsbrev och deras kundtjänst har inte så generösa öppettider.

Med andra ord tycker vi denna online sexbutiken passar bäst för den erfarna som vet vad den vill ha och klarar sig på egen hand. Även om den service vi har fått har varit toppen!

Hemsida www.joyland.se
Utbud 8000+ produkter i sortimentet
Nyhetsbrev Nej
Frakt Från 29 kr
Gratis frakt Över 700 kr
Öppet köp 365 dagar
Leveranstid 1-2 dagar
Diskret leverans Ja, JLAB står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Direktbetalning
Kontaktuppgifter Info@joyland.se 0480-22 999


4. KinoShopping 

Kino startsida

Besök hemsidan

Det bästa med kinoshopping är deras generösa öppettider oavsett vart du ska handla. Du kan nämligen nå dem både på plats i deras butik i Stockholm, via telefon och mail mellan 08.00-24.00 året om. Helt galet!

Deras hemsida är enkel att använda och stilren att kolla på. På den hittar du både deras KINO TV och Kino Blogg, värt en koll tycker vi.

Deras nyhetsbrev är informationsrikt och signar du upp dig för brevet blir du även medlem och får 10% på deras utbud.

Dock anser vi att KinoShopping är något dyrare än tidigare nämna sexbutiker online och även leveranstiden är något längre. Men kvalitén och servicen kompenserar upp.

Hemsida www.kinoshopping.se
Utbud Brett utbud men flera stora märken
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från 49 kr
Gratis frakt Över 800 kr
Öppet köp 14 dagar
Leveranstid 1-4 dagar
Diskret leverans Ja, Picus Nordic AB står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Direktbetalning
Kontaktuppgifter Kunservice@kinoshopping.se 08-244 141

 


5. Vuxen.se

Besök hemsidan

Vuxen.se är en sexbutik online som funnits med länge och som många känner igen namnet på. Deras hemsida är lätt att navigera runt sig på och produktbeskrivningarna är tydliga.

Dessvärre har de på senaste tiden fått en hel del kritik riktad mot sig, mycket gällande deras kundservice. Flera har fått vänta en längre tid och det står inte heller på hemsidan inom vilket tidsspann som ett svar kan förväntas.

Men något som är riktigt bra med Vuxen är deras nyhetsbrev. För i dem kan du få riktigt bra sexleksaker till pangpriser. De är ofta de väljer ut två favoriter som de halverar priset på eller så kör de 20% för en kort period.

Dessvärre går det inte att få någon gratis frakt oavsett hur mycket du handlar för hos Vuxen men det kan vara värt det ändå.

Hemsida www.vuxen.se
Utbud Stort utbud med både kända och okända märken
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från 45 kr
Gratis frakt Nej
Öppet köp 100 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
Diskret leverans Ja, PF Group AB står som avsändare
Betalningsmetod Qliro, Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Direktbetalning
Kontaktuppgifter info@vuxen.se 020-121 500


6. Sexleksaker Outlet

sexleksakeroutlet startsida

Besök sidan

Sexleksaker Outlet är en av dagens billigaste sexbutiker online. Anledningen till varför de kan vara så billiga är att de köper hem stora partier av sexleksaker med en gång och att all försäljning sker direkt på nätet.

Ytterligare en bra grej och som också är väldigt ovanlig är att de har gratis frakt. Så passa på att beställa även den minsta varan om den intresserar dig.

De har funnits sedan 2013 och har arbetat sig uppåt sedan dess. De har även bra service, dessvärre är öppettiderna endast under kontorstider. Så för dig som vill ha kontakt under mer diskreta omständigheter och jobbar dagtid kan det vara svårt.

Ibland kan de kännas som att de enbart har beställt en del av sortimentet på grund av det billiga priset på sexleksakerna. Så att det genererar i att kvalitén kan svika. Så gör ordentlig research innan du beställer hem ett okänt märke.

Men att det är bra priser och snabba leveranser är något vi verkligen uppskattar.

Hemsida www.sexleksakeroutlet.se
Utbud Ett stort utbud med flera budgetvarationer
Nyhetsbrev Ja
Frakt Gratis
Gratis frakt Alltid
Öppet köp 30 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
Diskret leverans Ja, EPRIX ONLINE står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning
Kontaktuppgifter support@sexleksakeroutlet.se 042-499 81 16


7. Easylover

easylover startsida

Besök sidan

Deras online sexbutik är en av de mindre om vi ser till utbudet. Men det finns minst en sexleksak i varje kategori. Dock så är det inte en sexbutik du bör vända dig till om du är ute efter sexleksaker utöver det vanliga.

Easylovers hemsida är enkel att navigera sig igenom med tydliga rubriker och stilrent utseende. Du får snabbt en överblick av vad som finns och det är enkelt att klicka dig vidare.

Även Easylover har gratis frakt dock behöver du handla för minst 99 kr. Men det brukar inte vara något problem vid köp av sexleksaker. Det är väl inte bara vi på Lovebuddy som ska klicka hem en sexleksak men råkar klicka hem minst två. Varje gång. Det finns ju så mycket spännande!

Dessvärre har de ingen kundtjänst över telefon utan endast via mejl. Men de svarar in 24h om du skriver till dem en vardag.

Något de är duktiga på är att skicka sina produkter i små förpackningar, de är inte onödigt stora som många andra förpackningar kan vara. Därför är det också troligare att du får din sexleksak direkt i brevlådan istället för att behöva hämta ut den hos ett postombud.

Hemsida www.easylover.se
Utbud Litet, finns alla olika sorters sexleksaker men få alternativ
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från
Gratis frakt Över
Öppet köp 30 dagar
Leveranstid 1-2 dagar
Diskret leverans Ja, NAE står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Postförskott, Swish, Paypal och Apple Pay
Kontaktuppgifter info@easylover.se


8. Intima

Besök sidan

De flesta brukar prata om Intimas enkelhet, hur enkelt det är att handla hos dem. Dels för att du enkelt kan beställa online för att sedan hämta upp den i butik och därmed slippa frakten och dels för en lättnavigerad hemsida.

Deras sexbutik i Norrköping är mycket populär och deras sortiment online finns även i butik. Ibland kan priserna skilja sig något dock. Men tips är då att titta runt i sexbutiken online och sedan åka till butiken för att känna och klämma, för att se om det känns rätt helt enkelt.

Det är även snabb leverans på endast 1-2dagar trots att de inte är ett av de större företagen. Det är inte det största sortimentet men det finns något för alla. Sedan har de även lite specialare som ex kalender med sexiga bilder i.

 


Så här hittar du de bästa sexbutikerna online:

Att hitta de bästa sexbutikerna online kan vara avgörande för att säkerställa en positiv och tillfredsställande köpupplevelse. Här är några tips för att navigera i det stora utbudet och hitta pålitliga och högkvalitativa sexbutiker:

Läs recensioner och omdömen: Ta del av andra kunders erfarenheter genom att läsa recensioner och omdömen om sexbutiker. Det ger insikt i produkternas kvalitet och företagets pålitlighet.

Jämför priser och utbud: Utforska olika sexbutiker för att jämföra priser och produktsortiment. Var uppmärksam på eventuella specialerbjudanden, rabatter eller fördelaktiga paket som kan göra köpet mer prisvärt.

Kontrollera diskretion och sekretess: Ser till att sexbutiken garanterar diskreta leveranser och skyddar kunders privatliv. Det är viktigt att känna sig trygg och anonym när man handlar intima produkter online.

Certifiering och säkerhet: Kontrollera att sexbutiken är certifierad och använder sig av säkra betalningsalternativ. Detta hjälper till att undvika bedrägerier och säkerställa en trygg transaktionsprocess.

Kundsupport: En pålitlig sexbutik erbjuder god kundsupport. Kontakta dem med eventuella frågor eller oro för att utvärdera deras respons och servicekvalitet.

Läs villkor och returpolicy: Förstå företagets villkor och returpolicy innan du gör ett köp. Detta är särskilt viktigt om du behöver returnera eller byta ut produkten av någon anledning.

Genom att använda dessa riktlinjer kan du öka chanserna att hitta en pålitlig och pålitlig online sexbutik som matchar dina behov och förväntningar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här