Sexdoll – Bäst i test

952

Det finns få sexleksaker som har en så verklighetstrogen känsla som en sexdoll. Här får du en sexleksak som kan tillfredsställa alla dina snuskigaste behov precis när du vill ha dem och dessutom känns det realistiskt.

En sexdoll är som att ha en sexpartner tillgänglig när som. Du kan passa på att pröva nya sexställningar och andra spännande tekniker för att sedan kunna utforska tillsammans med din partner.

Vad är en sexdoll?

Sexdoll är en slags sexdocka som kan bestå av en del av en kropp eller en helkropp, huvudsaken är att den består av ett könsorgan. Den är framställd för att efterlikna en realistisk kropp så mycket som möjligt.

Att tänka på vid användning av sexdoll:

Kom ihåg att använda rikligt med glidmedel och att rengöra den ordentligt efter användning. Likaså är det viktigt att den förvaras korrekt, kom ihåg att de flesta sexdolls tar mer plats än du tror.

Översikt Priskoll
REAL DOLL JESSICA Testvinnare Se priset
pipedream-fuck-me-silly-realistisk-vagina-og-numse-onaniprodukt Nybörjaren Se priset
REAL DOLL SOPHIA Den billiga Se priset

Ta fram din sexdoll när du är upphetsad eller varför inte när du bara vill mysa lite. Du kan köpa en sexdoll med en hel kropp eller bara med en underkropp eller överkropp.

Klicka här för att se hela utbudet av sexdolls 


TestvinnareReal Doll Jessica

Se priset här

Jessica är en riktig lyxprodukt när det kommer till en sexdoll. Hon är 168 cm lång och väger 36 kg vilket gör att du kan penetrera henne helt stabilt. Hennes kropp är ledad vilket dessutom gör att du kan välja precis vilka kittlande ställningar ni ska in i.

Fördelar

 • Det är det mest verklighetstrogna du kan hitta på marknaden
 • Passar bra till dig med erfarenhet av tillexempel fleshlights som är ute efter något lite vildare

Nackdelar

 • Hon kräver mycket plats i förhållande till förvaring
 • När du ska förvara henne så får inte din sexdolls leder vara böjda då de fastnar om de är i samma position i längre än 30 minuter

Recension

Du kan penetrera henne i tre olika hål. Oralsex, analsex och vaginaltsex är möjligt. Ta henne i ditt favorithål samtidigt som du tar på hennes heta och verklighetstrogna mjuka kropp. Rör vid hennes heta bröst samtidigt som du kommer i henne.

Vi rekommenderar att du använder glidmedel tillsammans med henne för att det ska kännas precis som en våt sexpartner. Gör hennes så våt du vill. Du kan värma hennes hål med den medföljande värmestaven.

Vill du att det ska pirra ännu mer så kan du använda den medföljande vibratorn samtidigt som du penetrerar henne. Gillar du inte hennes blonda, vackra hår så kan du bara byta peruk så att den passar din smak bättre.

 

Hur använder du den?

Tillbehören hjälper dig att få en ännu mer verklighetstrogen upplevelse. Du kan värma hålen med hjälp av värmstaven och applicera därefter rikligt med glidmedel i det hål du vill penetrera.

Ibland när dockan är ny kan hålen upplevas som nästintill stängde, ta då hjälp av ett finger för att töja lite.

När du är klar och har gjort rent rekommenderar vi att du använder lite puder för att återfå huden att kännas som innan.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte nöjer sig utan vill ha allt.

 

Det säger andra kunder

Kalle – ” Om du värmer upp henne med filten och warmern, släcker ljuset och smetar på med glidmedel så känns det läskigt likt originalet. Rekommenderas starkt!”

 

Sammanfattning

Det här är en sexdoll som är väldigt lik en riktig kvinna både till utseende och känsel. Det krävs en del utrymme för att kunna förvara henne, men det brukar de flesta tycka är värt.’

 


Till nybörjaren Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Detta är inte en helkropps sexdoll utan en 9kg fantastisk realistisk rumpa kommer lastat, perfekt för dig som har en rumpfetisch och vill kunna variera mellan olika sexställningar.

Fördelar

 • Passar de flesta penisstorlekar
 • Realistisk känsla
 • Går att använda i flera sexställningar (exempelvis ridande, missionären och doggy)

Nackdelar

 • Trots sin lilla storlek är den otymplig att flytta på då den väger en del
 • Svår att rengöra

Recension

Det här är en sexdoll i form av en kvinnas intima delar. Du får en rumpa som har två hål. Det betyder att du kan penetrera sexdockans härliga anus på hela 18 cm och den kittlande vaginan som är 15 cm djup.

För att det ska se lika realistiskt ut som TPR materialet får det till att kännas så är produkten handmålad. Hennes blygdläppar ser både lockande ut och väldigt verklighetstrogna.

Produkten är tung med sina 9 kg. Det gör att din sexdoll håller sig stabil under akten. Tyngden bidrager också till att den upplevs som mer äkta.

Du får med glidmedel på köpet vilket kommer göra att produkten blir skönare att använda och dessutom ge den där äkta våta känslan som en riktigt kvinna. Eftersom det inte är en riktig person kan den inte producera våthet så glidmedel är en enkel och skön lösning.

Du får även med rengöring för sexleksaker vilket vi rekommenderar att du använder framför andra former för rengöring. Det följer även med ett pulver som är vårdande och som hjälper dig med att hålla produkten i nytt och fint tillstånd.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med glidmedel och därefter kan du penetrera valfritt hål. Rengör noggrant efteråt och använd det medföljande pudret.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en sexdoll men inte har plats för en hel där hemma.

 

Det säger andra kunder

Jocke – ” Känns äkta att sätta på den här bubbelrumpan! Båda hålen är lagom tajta och ger garanterat orgasm. Fyll upp dom med med glid och alternera, super nice! Tyngden och storleken på rumpan gör att det upplevs mer äkta. Vill man pumpa på ordentligt vaginalt är det bästa att lägga den på rygg tycker jag.

Den är däremot lite merkrävande vid rengöring än en enklare pocket pussy el likn. Rekommenderar verkligen att använda det medföljande pudret efter varje rengöring för att ge den en len ochskön känsla, och för att minska att smuts fastnar på den. Mer puder skulle däremot behöva följa med i förpackningen.!”

 

Sammanfattning

En realistisk rumpa med två hål, enkel att använda men lite svårare att rengöra. Använd alltid rikligt med glidmedel och rengör noga efteråt så kommer den att hålla länge.

 


Den billigaReal Doll Sophia 

Se priset här

Ingen sexdoll är egentligen billig om du vill ha garanterad bra kvalité, men det här är åtminstone en av de billigare helkropps-sexdolls som finns.

Fördelar

 • Det ingår flera tillbehör, bland annat en värmestav
 • Du kan byta peruk
 • Du kan byta underkläder på din sexdoll. Ett par följer med

Nackdelar

 • Hon kan vara svår att förvara. Eftersom hon har en nästan naturlig storlek så kan du inte bara lägga henne i en låda som med en fleshlight

Recension

Real Doll Sophia har ett lika verklighetstroget utseende som känsla. Du kan nästan förvirra din härliga sexdoll med en riktig person. Hon väger dessutom 32 kg och är 158 cm vilket ger din sexdoll en lite mer mänsklig storlek.

Hennes kropp är ledad vilket gör att du enkelt kan ta in henne i alla dina drömpositioner. Detta gör även stående positioner möjliga. Sophia ger dig därmed riktigt många möjligheter.

När vi talar om hennes möjligheter så har du flera möjligheter i förhållande till penetration. Hon har tre hål som du kan leka med. Välj mellan vagina, anal och mun och variera din lek så mycket du vill.

För att göra henne ännu mer naturtrogen så kan du värma hennes hål med den medföljande värmestången. Det gör att hon får en kroppstemperatur vilket ger henne en känsla av en riktig person.

Med glidmedel kan du också uppleva den våtheten som du får med en riktig sexpartner. Vi rekommenderar alltid användningen av glidmedel för att minska friktion och göra upplevelsen skönare.

Kom ihåg att varje docka kommer med olika underkläder, är du inte nöjd så kan du alltid köpa egna.

 

Hur använder du den?

Använd tillbehören för att få en så bra upplevelse som möjligt. Börja med att värma upp det håll du vill penetrera och därefter kan du använda det vibrerande ägget. Passa på att utforska olika sexställningar med denna sexdoll.

Var noggrann med att alltid rengöra ordentligt efteråt.

Rekommenderad till

En sexdoll som passar alla som vill ha en verklighetstrogen upplevelse. Så länge du använder alla tillbehör så kommer det känns nästintill äkta.

 

Det säger andra kunder

Robban – ” Fin på bild – men ännu finare i verkligheten! Så ett STORT plus för utseendet! Du kommer garanterat att gå igång på dockan!

Minus för att den är ömtålig. Blev sprickor i knäna av att, inte hårdhänt, justera benen första gången.

Förväntar man sig perfektion när det gäller Realdolls, så ligger prislappen på runt 70 000. ”

 

Sammanfattning

Variera sexställning efter hur du känner dig för dagen och därefter kan du välja hål. Se till att värma upp med värmestav och använd ordentligt med glidmedel, vi rekommenderar dessa. Därefter är det bara att njuta.

 


Prisvärd Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass 

Se priset här

Har du inte plats eller råd med en hel sexdoll? Eller är det mer än onaniprodukt du är ute efter? Det här är en perfekt onaniprodukt för dig som drömmer om att ha en sexdoll hemma.

Fördelar

 • Verklighetstrogen produkt till lågt pris.
 • Töjbara hål – passar alla
 • Skönt material

Nackdelar

 • Liten storlek vilket gör den lite otymplig

Recension

Till ett riktigt bra pris får du en skön rumpa i verklighetstroget material.

Blygdläpparna kan skymtas och när du tränger igenom dessa kommer du till den härligt stimulerande vaginan. Du kan här penetrerar hela 16 cm som har en inre struktur som påminner om en verklig vagina. Den har en diameter på 0,5 cm som är töjbar vilket gör att den passar nästan alla.

Du får även möjligheten för att penetrera hennes anus. Här har du 12 härliga cm och en bredd på 0,5 cm som även denne är töjbar. Den smala diametern leder till en tajt och kramande stimulering.

Vissa upplever dock att det har spruckit mellan de båda hållen och därför blivit ett enda hål, men med tanke på priset och att den fortfarande går att njuta av så är den mycket uppskattad ändå.

 

Hur använder du den?

Du kan värma upp sexdollen i ljummet/varmt vatten och därefter applicera glidmedel för att få en ännu mer realistisk känsla när du penetrerar.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ny till sexdolls och vill pröva innan du köper hem en helkropps-sexdoll.

 

Det säger andra kunder

Joel – ” En bra produkt med ett riktigt bra pris. Lite knepig att hantera på grund av den lilla storleken och kan endast placeras enligt produktens bilder. Njutningsmässigt är den toppen, finns inte så mycket mer att säga än så. Ett minus är att materialet är väldigt tunt mellan öppningarna, min gick sprack där vid första användningen. Gårdock att använda utmärkt ändå. Rekommenderas!”

 

Sammanfattning

En rumpa i den mindre storleken till ett mindre pris, du har två hål och välja mellan och den är relativt enkel att förvara.

 


Till vardagen – Pipedream Fuck Me Silly Sista 2 Real Doll Pipedream Fuck Me Silly Sista 2 Real Doll

Se priset här

Här får du en kvinnas intima delar samtidigt som du får en läcker överkropp med stora bröst, så det nästbästa utifrån vad en sexdoll kan erbjuda.

Fördelar

 • Behagligt material
 • Du kan komma in i många ställningar och variera din stimulering.
 • Den är vattentät vilket dessutom gör den väldigt enkel att rengöra.

Nackdelar

 • Få nackdelar, men priset är rätt saftigt för att inte vara helkropp

Recension

Denna sexdoll är spänstig och har en stram kropp som är läcker att ta på. Det ger en extra dimension till din onaniprodukt att du kan röra vid hennes överkropp samtidigt som du penetrerar ett av hennes två hål.

Det som är mest uppskattat med denna sexdoll är hur den känns att ta på. Materialet känns så verklighetstroget och kroppen är så sexig.

Du kan penetrera både anus och vagina samtidigt som du håller fast i de stora brösten. Den har ett djup på 18 cm vilket gör att den passar alla längder på penis. Denna sexdoll är vattentät vilket betyder att du kan göra dina lekar ännu fräckare i duschen eller badet.

Du rekommenderas att använda den tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en mer naturtrogen känsla.

 

Hur använder du den?

Du kan värma sexdollen i varmt vatten innan användning eller låta den vara precis som det är, det viktiga är att du använder rikligt med glidmedel, kika in vårt bäst i test.

 

Rekommenderad till

Det här är en sexdoll som passar alla, det är få personer som inte skulle bli nöjda.

 

Det säger andra kunder

Peter – ” Extremt naturtrogen form, look och känsla(om man värmer upp den). Man är långt mer än halvvägs i mål bara av att sen på den underbara KK´n med helt perfekta bröst, som vid sidan om bägge hålen är helt galet upphetsande att köra staken mellan. Har ett underbart motstånd och sug oavsett om man tar den i övre eller nedre hålet. Denenda nackdelen är att man kommer i praktiken direkt när om man inte tar det lugnt.”

 

Sammanfattning

En sexdoll i halvkropp, du får det bästa av det bästa. Materialet får hela kroppen att upplevas realistisk och är mycket uppskattad att ta på.

 


Den fräcka Real Doll Miley

REAL DOLL MILEY

Se priset här

Miley är en sexdoll från Real Doll, det gör att hon likt två av de tidigare dockorna vi kollat på är väldigt realistisk. Hon väger 27 kg och har en längd på 157 cm, så en orealistisk storlek men känslan och utseendet är realistiskt.

Fördelar

 • Du får en värmestång på köpet
 • Går att använda i flera sexställningar
 • Utbytbar peruk

Nackdelar

 • Kroppen kan upplevas som hård
 • Otymplig att förvara, viktigt att inte förvaring sker med böjda leder på din sexdoll

Recension

Miley är petit men har givetvis stora och härliga bröst som du kan leka med. Materialet känns som riktigt hud. Hon har tre hål som du kan leka med. Alla hennes hål kommer krama din penis skönt. Njut av att du kan röra hennes kropp samtidigt som du penetrerar henne.

Din sexdoll har en kropp som är ledad vilket gör att du kan prova henne i en massa olika ställningar. Du kanske har ett par ställningar du alltid drömt om att prova men aldrig har fått chansen till. Med Miley har du möjligheten att förverkliga alla dina sexuella fantasier och bestämma precis hur du vill ha det.

Tänk på att inte förvara denna sexdoll med böjda leder, då riskerar de att fastna så. Hennes vikt gör den dock stabil att kunna använda i flera olika ställningar, så låt det inte hindra dig från att utforska.

Denna sexdoll har ett utseende som är vackert och hennes peruk är utbytbar. Du kan också byta ut hennes underkläder till det som passar dig och din upphetsning bäst.

 

Hur använder du den?

Variera position och värm upp valfritt hål med den medföljande staven. Därefter kan du applicera ordentligt med glidmedel och penetrera.

 

Rekommenderad till

Passar dig som har stort utrymme där hemma för att kunna förvara Miley på bästa sätt.

 

Sammanfattning

En sexdoll som är i något av det hårdare slaget, vilket gör att det blir svårt att finjustera ställningen. Dock gör detta att den är mer stabil och kan användas rätt vilt. Glöm inte bort att alltid rengöra efteråt bara.


Till den erfarna Real Doll Kimberly

REAL DOLL KIMBERLY

Se priset här

En sexdoll som alltid levererar, en läcker kropp som är gjord av ett behagligt material. När materialet är uppvärmt och glidmedlet insmort så känns det nästintill äkta.

Fördelar

 • Hon hålls helt stabil under hela akten på grund av hennes vikt.
 • Medföljande värmestav.
 • Kan stå upp på egen hand

Nackdelar

 • Vi rekommenderar inte Kimberly till nybörjare. Är du ny rekommenderar vi att du börjar med tillexempel en fleshlight. Det är ett bra första steg ut i verklighetstrogna sexleksaker.

Recension

Med sina 158 cm och 32 kg har denna sexdoll en storlek som håller henne stabilt på plats i alla möjliga fräcka ställningar. Hon kan dessutom komma in i en mängd olika ställningar då hon har en ledad kropp. Den ledade kroppen gör att även stående ställningar är möjliga.

Penetrera ett av hennes tre hål samtidigt som du rör hennes mjuka och verklighetstrogna kropp. Hennes stora bröst är otroligt sexiga och sköna att gripa tag i.

Du får även med denna sexdoll en värmestång för att göra dockan ännu mer verklighetstrogen. Värm hålen till kroppsvärme och ta på lite (eller mycket) glidmedel så kommer du nästan tro att hon är äkta.

Kimberly har en härlig blond hårfärg. Gillar du inte hårfärgen men älskar hennes övriga kropp och utseende så kan du byta peruken till något som gör dig mer upphetsad. Även underkläderna kan bytas ut.

Tycker du att hennes kropp känns kall kan du värma upp henne med en medföljande filt.

 

Hur använder du den?

Placera sexdollen i valfri position, värm med staven och använder sedan glidmedel. Vill du läsa mer om olika glidmedlen kan du kolla här.

 

Rekommenderad till

Vi rekommenderar denna sexdoll till de som är mer erfarna just för att det är ett dyrt pris att spendera på sin första sexleksak, ifall det skulle visa sig inte matcha.

 

Sammanfattning

En läcker sexdoll som går att variera ställningar med och penetrera tre olika hål.

 


Med penis Pipedream Fuck Me Silly Dude

Här kommer en sexdoll i halvkropp för dig som både vill kunna ge och få, se till så att du är ordentligt uppvärmd innan så att du kan njuta maximalt.

Fördelar

 • Du kan både penetrera och bli penetrerad
 • Töjbar vilket gör att den passar de flesta storlekar
 • Smidig att använda trots sin storlek

Nackdelar

 • På grund av storleken på hans penis så passar produkten endast till erfarna. Du som nybörjare rekommenderas något som fyller lite mindre.
 • Det är en produkt som primärt riktar sig till män dock kan även kvinnor njuta av den. Vi rekommenderar den dock inte till kvinnor då de inte kan penetrera anus som är hälften av produktens egenskaper.

Recension

Här får du överkroppen av en dröm-man. Denna sexdoll har otroliga magrutor som du kan ta på samtidigt som du penetreras av hans stora penis. Hans penis är 20 cm lång och har en diameter på 4,6 cm vilket gör att den fyller upp helt fantastiskt.

Gillar du fyllig stimulering kommer du att älska den verklighetstrogna sexdoll. Som om den stora stimuleringen inte vore nog så kan du också penetrera honom i hans tighta anus. Hans anus är räfflat för att ge ytterligare stimulering och njutning.

Att du har en överkropp att ta på ger en ytterligare sensation än en normal onaniprodukt. Du kan nämligen precis som med en sexpartner smeka och smiska samtidigt som du upplever penetration. Känn på hans sexpack och upplev upphetsningen.

 

Hur använder du den?

För att penetrera – värm upp din sexdoll med hjälp av varmt vatten eller en värmestav använd därefter glidmedel och sedan penetrera.

För att bli penetrerad analt – Se till så att du har värmt och töjt din anal och applicerar ordentligt med glidmedel. Låt därefter din anal fyllas.

För att bli penetrerad vaginalt – Följ stegen ovan, se till att du är uppvärmd och använder mycket glid.

 

Rekommenderad till

Passar den som vill ha variation och därmed både kan ge och ta.

 

Det säger andra kunder

Samuel – ” Den är tung men gör att man får en styrke träning på köpet men materialet är extremt realistickt och man märker inte att den är fake. Det gör inte ont för knäna att rida på den och analöppningen är underbart skön att stoppa in sin sak i. Rekomenderar stort 5/5”

 

Sammanfattning

En unik sexdoll för det här testet då du även kan bli penetrerad. Se alltid till att både du och din sexdoll är uppvärmda innan.

 


Q&A Sexdolls

[/su_column]

Olika typer av sexdolls

Det finns flera olika typer av sexdolls. När det kommer till utseende så finns de i flera olika hudfärger och så finns de i olika kroppsstorlekar. Vissa består enbart av en rumpa och vaginan, vissa är en hel kropp och vissa enbart av huvud. Tänk efter på vad du föredrar för typ av penetration eller om du vill ha alla tre möjligheter.

[/su_row]

Olika material

Det finns flera olika material på sexdolls men de vanligaste är TPE och Silikon. Det finns en och annan gjord i latex, men det är inte lika vanligt.

Sexdolls i TPE vanligast, de är mer flexibla och mjuka samt billigare. Men kan upplevas vara svåra att göra rent.

Sexdolls i silikon är oftast hårdare men behåller fortfarande sin elastiska känsla. Enkla att hålla rena men för att bibehålla mjukheten krävs det att du använder babypuder på.

Köp billiga sexdolls

Vi rekommenderar att du väljer någon av återförsäljarna som vi har hänvisat till i det här testet, det innebär bra priser och högkvalitativa produkter. Risken med att köpa billiga sexdolls från utlandet är att kvalitén kan svaja och det blir hög tullavgift.

Hur fungerar en sexdoll?

En sexdoll som består av en hel kropp är oftast så pass flexibel att du kan böja kroppen och forma den för att anpassa efter vilka sexställningar ni ska köra i.

De går att värma upp antingen med hjälp av värmefiltar, värmestav eller vanligt varmvatten. Använder du sedan rikligt med glidmedel så förstärker du den verklighetstrogna känslan ytterligare.

Varför ska du köpa en sexdoll?

En sexdoll kan både uppskattas hos dig som är singel och för dig med partner. Att kunna ha verklighetstroget sex utan tillgång till en partner brukar vara väldigt uppskattat.

Att göra din och din partners trekants fantasier till verklighet är fullt möjligt genom att använda en sexdocka.

Du kan styla din sexdocka precis som du själv vill, sminka den och byta kläder på den.

Förvara din sexdoll

Tänk på att förvara din sexdoll bort från starkt solljus. Så svalt, torrt och dammfritt som möjligt är den ultimata förvaringen. Tänk även på att inte ha sexdockan i några konstiga positioner eller mot någon hård yta, då det sliter.

Tänk även på om du inte använder den på länge att vrida och vända på den, för att inte exempelvis rumpan ska formas efter en platt yta. Men då pratar vi verkligen en längre tid.

Ta hand om din sexdoll

För så lång hållbarhet som möjligt så krävs det att du tar hand om din sexdoll. Du behöver rengöra den ordentligt. Vissa fungerar bra med att använda enbart vatten och andra rekommenderar vi att använda sexleksaksrengöring.

Tänk också på att vissa dockor kräver ett särskilt puder för att huden ska behålla sin naturtrogna känsla.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här