Uppblåsbara dockor – Bästa i test

32

Uppblåsbara dockor är leksaken för de som vill ha en fullständig docka i naturlig storlek utan att behöva stå ut med det dyra priset av Real Dolls eller det stora utrymmet som behövs för att förvara silikondockor. Genom att istället välja sexdockor som är uppblåsbara får du tillgång till en prisvärd sexleksak som enkelt kan tömmas på luft efter dess att du är färdig med den.

När vi nu har fastställt att det finns mycket att älska hos en uppblåsbar docka återstår det att ta reda på vilken av dockorna som är den bästa. Rikta då blicken mot listan nedan där vi ska kika på flera olika uppblåsbara dockor och tala lite mer om vad som gör dem speciella.

Se MShop produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Anna Swedish Lovedoll

anna swedish lovedoll elskovsdukke

Se priset här

Anna är en svensk uppblåsbar docka med ljus hud, blont hår och hårda bröstvårtor att leka med. Dockan har dessutom tre hål att penetrera: mun, vagina och anus. Det billiga priset gör uppblåsbara dockor som den här passande om man vill spara på pengar och utrymme.

Fördelar:

 • Få en hel docka till ett mycket billigt pris
 • Tre ingångshål att njuta av
 • När luften har tömts ut är den riktigt lätt att förvara

Nackdelar:

 • Du får inte samma realism som en silikondocka

Min personliga upplevelse

Uppblåsbara dockor som den här blir riktigt härliga att ta fram när onanistunderna ska bli lite extra spännande. Här är det en fullkomlig uppblåsbar docka som gäller med hela tre penetreringshål så att du kan ta henne i den ställningen som du föredrar.

Rekommenderat till

Uppblåsbara dockor är det ypperliga valet för dig som vill få tillgång till en hel sexdocka utan att behöva betala flera tusenlappar. Dockan tar heller inte upp något utrymme då du enkelt kan tömma henne på luft efter användning.

Så säger andra kunder

Hos Sinful har en kund lämnat följande recension:

”Den här sexdockan är fantastisk bra för sitt pris, rätt trång men riktigt skön du kan göra lita vad som med den och jag tipsar absolut att köpa den om du inte vill lägga allt för mycket pengar.”

Sammanfattning

Tack vare att dockan är lättviktig kan du positionera henne hur du än vill för att kunna experimentera med sköna ställningar. Det här är ett riktigt prisvärt sätt att få en hel sexdocka som alltid finns där för dig.

TILL NYBÖRJAREN – African Queen Lovedoll

african queen lovedoll lolitadukke

Se priset här

Om du älskar mörka uppblåsbara dockor är ”African Queen Lovedoll” kanske passande för dig. Det här är en helkroppsdocka som nästan är lika stor som en riktig person, men trots detta är den inte svår att förvara. Det är nämligen bara att tömma dockan på luft, vika ihop den och sedan tar den inte upp någon plats alls!

Fördelar:

 • Perfekt för de som älskar mörkhyade uppblåsbara dockor
 • En mycket mer prisvärd variant av de dyrare silikondockorna
 • Lätt att blåsa upp och tömma på luft

Nackdelar:

 • Ger inte känslan av en äkta person

Min personliga upplevelse

Uppblåsbara dockor som den här är billig, fräck och lätt att ha att göra med. Det finns en öppning in i munnen, en i rumpan och en därframme så att du ska kunna njuta av din docka såsom du vill.

Rekommenderat till

Den här produkten rekommenderas till alla de som suktar efter en fullständig sexdocka, men som kanske inte vill betala det där dyra priset för en silikondocka. Välj då istället den här prisvärda varianten!

Så säger andra kunder

Hos Sinful har den här kundrecensionen skrivits:

”WOOOOOOW vilka underbara bröst. Det var svårt att sluta suga på dem.”

Sammanfattning

Med ett material i PVC är det här kanske inte den mest naturtrogna dockan, men med tanke på kostnaden är den förvånansvärt prisvärd!

DEN BILLIGA – You2Toys Joann Love Doll Uppblåsbar Sexdocka

you2toys joann love doll oppustelig sexdukke

Se priset här

Om du inte trodde att det kunde bli billigare så får du tänka om! Nästa typ av docka är en av de billigaste uppblåsbara dockorna som går att hitta, men du ska inte låta priset lura dig: det finns mycket att älska med den här produkten.

Fördelar:

 • Kommer i naturlig storlek
 • Tre strama hål att ta del av
 • Kan lätt göras ren efter att du är klar

Nackdelar:

 • Lite plastigt material

Min personliga upplevelse

Blås upp dockan, ha lite glidmedel tillhands och ta del av den här fräcka uppblåsbara dockan som bara kommer att kosta dig någon hundralapp. Du får därför stor valuta för pengarna när du beställer den här dockan!

Rekommenderat till

Om du har en budget att hålla dig till trots att du fortfarande vill ha fräcka uppblåsbara dockor är den här produkten det optimala valet för dig. Här får du en fullkomlig docka från topp till tå som kan penetreras i ett av tre olika hål.

Så säger andra kunder

Det är lite ont om kundomdömen just nu.

Sammanfattning

Det låter nästan för bra för att vara sant att kunna få hela uppblåsbara dockor till ett så billigt pris, men visst är det sant. Penetrera dockan i den anala öppningen, den vaginala öppningen eller i den öppna munnen.

MEST POPULÄRA – Naughty Housewife

naughty housewife

Se priset här

Uppblåsbara dockor är den smidiga lösningen för de som vanligtvis oroar sig för kostnad och förvaring. När luften är uttömd ut dockan tar den nämligen inte upp mer plats än ett hopvikt lakan, och de få hundralapparna som du betalar för dockan är verkligen ett drömpris!

Fördelar:

 • Docka i form av en husfru med fräcka kläder
 • Det är bara att blåsa upp dockan och köra på
 • Tre öppningar som går att penetrera

Nackdelar:

 • Orealistiska materialval

Min personliga upplevelse

Istället för det nakna utseendet hos vissa tidigare nämnda uppblåsbara dockor är det här en docka som kommer med kläder! Mer specifikt en tvådelad French Maid utstyrsel som har ett tryckt förkläde.

Rekommenderat till

Nakna uppblåsbara dockor är självfallet riktigt sexiga, men en maid outfit säger man gärna inte nej till. Om detta låter som någonting intressant – tillsammans med de tre penetreringshålen som du kan njuta av – rekommenderas den här dockan till dig.

Så säger andra kunder

Hos Mshop har den här recensionen skrivits av en nöjd kund:

”Den var ju stimulerande att ha där! Speciellt utformningen och de 3 hålen var jag mycket nöjd med. Dock var brösten lite för hårda för min smak.”

Sammanfattning

En docka med en het outfit som består av både överdel, kjol och ett tryckt förkläde tar idén om uppblåsbara dockor till en helt ny sexig nivå!

DEN FRÄCKA – Sexdocka Faye

sexdocka faye

Se priset här

Nästa docka är en aning dyrare än tidigare nämnda uppblåsbara dockor, men den är samtidigt mer detaljerad och har dessutom en vibrator som följer med i paketet.

Fördelar:

 • Positionerad så att du enkelt kan ta henne både framifrån och bakifrån
 • Detaljrikt ansikte med en öppen mun som väntar på dig
 • Vibrator följer med i paketet

Nackdelar:

 • Enligt vissa är munöppningen lite liten

Min personliga upplevelse

Ta på de fasta brösten, penetrera ett av de tre hålen eller njut bara av hennes vackra utseende med långt blont hår, bruna ögon och en öppen mun som väntar på dig. Här finns mycket att älska!

Rekommenderat till

Tycker du om uppblåsbara dockor, men skulle vilja ha någonting lite mer detaljerat? Då är den här heta dockan ett bra val för dig.

Så säger andra kunder

Kundrecensioner finns ännu inte att hämta.

Sammanfattning

Flera olika hål att penetrera, möjligheten att positionera dockan i flera ställningar och det lite mer realistiska utseendet jämfört med andra uppblåsbara dockor gör den här leksaken mycket prisvärd.

DEN LYXIGA – Banging Bonita Sexdocka

banging bonita sexdukke

Se priset här

Snart har vi tagit oss till slutet av listan, och här har vi Banging Bonita Sexdocka – en het blondin i sexiga underkläder. Med tre hål att penetrera kommer du aldrig att ha en tråkig stund tillsammans med henne!

Fördelar:

 • Docka i verklig storlek
 • Härliga bröst med hårda bröstvårtor
 • Både anus, vagina och mun som du kan penetrera

Nackdelar:

 • Ger inte en verklighetstrogen känsla

Min personliga upplevelse

Vad finns det inte att älska hos uppblåsbara sexdockor som den här? Stora sexiga bröst, heta underkläder och tre hål att välja mellan. Priset är samtidigt billigt och bra!

Rekommenderat till

Uppblåsbara dockor som den här blir gynnsamma hemma hos dig som vill ha en händig docka som du kan njuta av fullt ut samtidigt som den efter användning inte tar upp någon plats i hemmet.

Så säger andra kunder

Recensionssektionen är just nu tom.

Sammanfattning

Välj den här typen av uppblåsbara dockor och vet att du få bra kvalitet till en billig peng. Med både ett munhål, vaginahål och anushål som du har möjligheten att penetrera kan du alternera från dag till dag.

TILL DEN ERFARNE – NMC Antonya Vidra Love Doll Uppblåsbar Docka med Vibrator

nmc antonya vidra love doll oppustelig dukke med vibrator

Se priset här

Det är sant som de säger att man får vad man betalar för, så även om den här dockan är relativt dyr jämfört med andra uppblåsbara dockor som vi har kikat på finns det en god anledning till detta som du märker av när du kikar på de fantastiska detaljerna.

Fördelar:

 • Detaljerad docka i sittande ställning
 • Realistiskt ansikte, hår, fötter och händer
 • Ta henne antingen vaginalt eller analt

Nackdelar:

 • Vissa tycker att dockans position är lite knepig

Min personliga upplevelse

Här har det lagts lite mer krut på realismen än vad du kanske annars stöter på när du beställer uppblåsbara dockor. Särskilt det detaljerade ansiktet och håret är ett stort plus.

Rekommenderat till

För dig som vill ha en lite mer realistisk uppblåsbar docka är det här valet för dig. Fasta bröst, verklighetstroget ansikte och två sköna penetreringshål kommer att ge dig många vilda nätter. Tänk bara på att hon är tillverkad i en sittande ställning, så sexställningen cowgirl rekommenderas.

Så säger andra kunder

Inga recensioner att hämta än.

Sammanfattning

Leksaken kanske kostar en liten slant och är inte fullt så billig som andra uppblåsbara dockor på listan, men realismen mellan de olika produkterna är verkligen som natt och dag. Här får du en relativt naturtrogen docka som har mycket att ge.

Summering

Har du stött på din drömpartner i listan ovan eller ska du fortsätta ditt sökande? Det finns utan tvivel mer än några få skäl till varför uppblåsbara dockor som dessa är så populära. Den absolut största fördelen är att du i vanliga fall bara måste betala någon hundralapp för att få en hel docka som är lika stor som en riktig människa.

Ytterligare fördelar är att du inte behöver en hel garderob för att förvara din uppblåsbara docka. Du tömmer den bara på luft, och sedan tar den inte upp något utrymme alls. Detta är sannerligen en stor skillnad jämfört med de stora och tunga silikondockorna, så det här är utan tvekan någonting som uppskattas med de här leksakerna. Ta en titt på de olika dockorna, hitta din favorit och få sexiga nätter med din nya uppblåsbara partner!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här