Tenga Egg – De bästa i test

837

Tenga Ägg (Eller Tenga Egg, som de även kallas) har kommit att bli en mycket populär typ av onanileksak för flera olika skäl. De är sköna att använda, mycket diskreta, enkla att förvara och transportera samt att de kommer med flera olika texturer på insidan.

Detta betyder att man med största sannolikhet kan hitta ett Tenga Egg som passar ens individuella behov oavsett vilken sorts textur man föredrar – och detta till ett ganska lågt pris.

Kika på vår topplista nedan för att ta reda på mer om olika Tenga Egg. Hitta det mest högkvalitativa, det billigaste, det mest unika eller en variant som helt enkelt fångar ens intresse.

Stadig tvekan?

Se urvallet av Tenga ägg här →

 


TESTVINNARE – TENGA Egg Twister Onani Handjob för Män

tenga egg twister onaniprodukt

Se priset här

Det första ägget vi ska kika lite närmare på är testvinnaren TENGA Egg Twister Onani Handjob för Män. Ägget kommer i ett äggskal som man först tar bort för att sedan få tillgång till onanileksaken, och man använder den genom att helt enkelt föra ner sin penis i ägget/tuben.

Tänk på att inhandla ett vattenbaserat glidmedel separat så att det blir mer bekvämt att penetrera sitt Tenga Egg. På insidan finner man en härlig knottrig textur som kommer att stimulera en under onanisessionerna – eller så låter man partnern använda ägget på en under heta lekar i sovrummet.

När ägget är som mest utsträckt är det hela 30 cm långt, och när man sedan avlägsnar ägget från ens kön kommer det återigen att gå tillbaka till sin äggform. Ett Tenga Egg är en mycket diskret leksak tack vare sin passform, och man kan därför utan problem både förvara och transportera ägget utan att andra märker av det. TENGA Egg Twister Onani Handjob för Män är särskilt framtaget som en engångsprodukt då det kan gå sönder om man är för hård mot produkten, men om man rengör ägget väl och inte är för tuff mot det är det möjligt att använda ens Tengaägg flera gånger om.

Fördelar:

 • Kommer med en härlig knottrig textur
 • Enkel att använda för både nybörjare och veteraner
 • Perfekt vid onanisessioner och förspel

Nackdelar:

 • Kan gå sönder om man inte är försiktig

 

TILL NYBÖRJAREN – TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män

tenga egg shiny onani håndjob til mænd

Se priset här

Vid köp av ett TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män får man en högkvalitativ onaniprodukt som förser en med njutning som aldrig förr. Då ägget är mycket billigt blir det perfekt för nybörjare eller de som helt enkelt inte vill få ont i plånboken när de satsar på en helt ny sexleksak. Dra nytta av ett Tenga Egg under onanisessionerna eller låt partnern ta handjobs till en helt ny nivå genom att använda detta Tenga Egg på en under förspelen.

För att använda sina Tenga Eggs behöver man bara ta bort skalet på utsidan, applicera en klick vattenbaserat glidmedel i ägget och sedan är det bara att föra leksaken över ens penis. Det som gör upplevelsen ännu bättre är texturen på insidan tillsammans med det sköna silikonmaterialet som ägget är tillverkat av.

Leksaken är 6,5 cm långt, men när det sträcks ut kan det nå till hela 30 cm i längd. För detta skäl kan man dra nytta av onaniprodukten oavsett ens penisstorlek. Huruvida detta Tenga Egg förblir en engångsprodukt eller inte beror på hur hårdhänt man är vid användning samt hur noggrant man rengör ägget efter användning.

Fördelar:

 • Textur på insidan för extra stimulans
 • Enkel att använda för nybörjaren
 • Passar en majoritet av penisstorlekar

Nackdelar:

 • Kan gå sönder vid för hårdhänt användning

 

DEN BILLIGA – TENGA Egg Crater Onani Handjob för Män

tenga egg crater onani handjob til mænd

Se priset här

Satsa på ett Tenga Egg när man vill njuta av onanisessionerna lite extra. Kika närmare på just TENGA Egg Crater Onani Handjob för Män för en sexleksak i ett skönt silikonmaterial med en textur på insidan som kommer att förse en med extra njutning.

Allt man behöver göra är att avlägsna ägget från sin förpackning och sedan trä det över sitt kön – men detta kan bli svårt utan glidmedel. Därför rekommenderas det att inhandla ett vattenbaserat glidmedel separat, applicera en klick glidmedel i ägget och sedan börja använda det.

Hur ser då detta Tenga Egg ut gällande mått? Jo, när man får produkten kommer den att ha en längd på 6,5 cm. Onanileksaken är dock mycket töjbar och kan sträckas ut till max 30 cm vid användning. Detta betyder att man kan njuta av det härliga ägget oavsett penisstorlek, och med en diameter på 15 cm blir bredden inte heller några problem. Materialet i medicinskt silikon har mycket att göra med hur härligt ägget blir att använda som onanileksak, och det mycket billiga priset är inte så pjåkigt heller.

Fördelar:

 • Detaljerad textur på insidan för extra stimulans
 • Enkelanvänd för nybörjare och veteraner
 • Passar alla penisstorlekar

Nackdelar:

 • Det finns en risk att ägget går sönder vid för tuff användning

 

MEST POPULÄRA – Tenga Iroha Mini Klitorisvibrator

iroha by tenga mini klitoris vibrator prisvinder

Se priset här

Tenga äggen som vi har talat om ovan ser relativt identiska ut förutom texturen på insidan, men här kommer en typ av Tenga Egg som har ett riktigt unikt utseende. Tenga Iroha Mini Klitorisvibrator är en liten droppformad vibrator med ett mycket stilrent utseende.

Tack vare hur liten den är samt hur diskret leksaken ser ut kommer det att bli utomordentligt enkelt att både förvara och ta med leksaken i handväskan när man ger sig ut. Som namnet antyder är detta en vibrator som stimulerar ens klitoris med hjälp av ett kraftfullt vibrationsprogram, och då sexleksaken är fullkomligt vattentät kan man njuta av den både i sängen, duschen och badkaret.

Få en mer givande upplevelse genom att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat. Någonting som man dock inte behöver köpa separat är batterierna som Tenga Iroha Mini Klitorisvibrator drar nytta av. AAA-batteriet som krävs för att vibratorn ska gå igång ingår nämligen i paketet, och med hjälp av ett batteri kan man njuta i hela fem timmar, så man får gott om tid att uppleva härliga onanisessioner eller förspel med partnern.

Fördelar:

 • Utrustad med ett kraftigt vibrationsläge
 • Batteri ingår
 • Tystlåten

Nackdelar:

 • Kommer enbart med ett vibrationsläge

 

TILL VARDAGEN – TENGA EGGs 6-Pack Onani Handjob för Män

tenga eggs 6 pack onani handjob til mænd

Se priset här

Varför nöja sig med ett Tenga Egg när man kan få sex stycken? TENGA EGGs 6-Pack Onani Handjob för Män är en ask som innehåller sex olika Tenga Egg som man kan dra nytta av under onanisessionerna och lekarna med partnern i sovrummet. Det som skiljer dessa Tenga Egg åt är texturen på insidan, så det är bara att testa sig fram till dess att man har funnit ett Tenga Egg som passar en likt handen i handsken.

Med detta paket slipper man att oroa sig för att inhandla äggen en efter en tills man hittar en passande variant, och med ett medföljande glidmedel kommer upplevelsen att bli fantastisk. Applicera enbart en liten mängd glidmedel i ett av äggen och stimuleras därefter av leksaken som aldrig förr.

Användningen av Tenga Äggen påminner om att bli avrunkad, men skillnaden är att äggen gör upplevelsen härligare tack vare det sköna silikonmaterialet som de är tillverkade av. Äggen kommer med en längd på 6,5 cm, men de kan töjas upp till hela 30 cm och kommer därför att passa i princip alla penisstorlekar. Testa dig fram redan idag och njut av de sex äggen i ett och samma paket.

Fördelar:

 • Sex Tenga Egg att välja mellan i ett paket
 • Tillverkade i härlig medicinsk silikon
 • Utrustade med stimulerande texturer på insidan

Nackdelar:

 • Beskrivs som en engångsprodukt

 

DEN FRÄCKA – TENGA Egg Thunder Onani Handjob för Män

tenga egg thunder onani håndjob til mænd

Se priset här

Då återgår vi till de vanliga Tenga äggen, och här kommer en variant med en mycket häftig och stimulerande textur på insidan. TENGA Egg Thunder Onani Handjob för Män kommer tillsammans med en mängd vattenbaserat glidmedel, och detta applicerar man på insidan av ägget innan man använder det. Vid onanisessioner eller härliga lekar med partnern i sovrummet gäller det bara att föra ägget över sitt kön efter dess att man har applicerat glidmedlet och njuta av det behagliga silikonmaterialet tillsammans med texturen på insidan.

Penisstorlek gör ingen skillnad då detta ägg kan dras ut från 6,5 cm till 30 cm, så det kommer definitivt att passa en oavsett vad. Tack vare att ett Tenga Egg inte ser ut som en sexleksak kan man förvara och transportera det utan att andra misstänker något. Ha dock i åtanke att denne sexleksak är en engångsprodukt, men visst går den att använda många gånger om så länge man är försiktig med ägget och inte är för våldsam vid användning.

Fördelar:

 • Njut av den härliga texturen på insidan
 • Förvara och transportera enkelt leksaken
 • Få ägget till ett mycket lågt pris

Nackdelar:

 • Kan gå sönder då det är en engångsprodukt

 

DEN LYXIGA – TENGA Egg Wavy Cool Edition Onani Handjob för Män

tenga egg cool edition

Se priset här

Vad sägs om ett Tenga Egg med ett häftigt vågigt mönster på insidan för extra stimulans vid onanisessioner? Då är det TENGA Egg Wavy Cool Edition Onani Handjob för Män som man ska välja. Detta Tenga Egg behöver bara öppnas upp och föras över ens penis efter dess att man har applicerat lite vattenbaserat glidmedel. Det är ett alternativ till att bli avrunkad – och ett mycket skönare sådant tack vare det förträffliga silikonmaterialet som sexleksaken är framtagen i.

Just detta Tenga Egg är unikt på så sätt att det kommer med kylande mentol för en extra stimulerande och kittlande känsla. Ägget är 6,5 cm långt när man öppnar det, men kan sträcka sig hela vägen till 30 cm i längd vid användning. Satsa på detta Tenga Egg idag och få en upplevelse utöver det vanliga!

Fördelar:

 • Kommer utrustad med kylande mentol
 • Tillverkad av behagligt medicinskt silikon
 • Vågigt mönster på insidan som förbättrar upplevelsen

Nackdelar:

 • Engångsprodukt som därför kan gå sönder vid våldsam användning

 

TILL DEN ERFARNE – TENGA Deep Throat Cup Original

tenga deep throat cup original

Se priset här

Den nästsista produkten som vi ska tala om inom TENGA-familjen är en variant som blir perfekt till den erfarne sexleksaksanvändaren. TENGA Deep Throat Cup Original är en onanileksak som kommer så nära en avsugning som det går gällande känsla. Med hjälp av ventilen som man finner på toppen av leksaken kan man själv bestämma hur starkt vakuumet ska vara kring ens kön.

Leksaken är framtagen som en engångsprodukt, men det är möjligt att använda den flera gånger om. Då ska man dock tänka på att trä på en kondom innan man drar nytta av leksaken. Tack vare det ganska billiga priset kommer det verkligen inte att göra ont i plånboken när man satsar på TENGA Deep Throat Cup Original, så varför inte antingen köpa leksaken till sig själv eller ge bort den som en Alla Hjärtans Dags present? Oavsett vad är det nästintill en garanti att man kommer att få härliga stunder tillsammans med TENGA Deep Throat Cup Original.

Fördelar:

 • Känns mycket nära en äkta avsugning
 • Tillverkad i bekvämt TPE material
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Är enbart framtagen som en engångsprodukt

Läs hela recensionen här


 

NYHET – TENGA Deep Throat Cup Cool

Tenga deep throat cup cool

Se priset här

Till sist kommer en variant av den tidigare nämnda TENGA Deep Throat Cup. Den här versionen av onanileksaken går under namnet TENGA Deep Throat Cup Cool och har utrustats med en kylande effekt som ger en extra dimension till njutningen. Leksaken är en engångsprodukt, men om man bär en kondom och ser till så att man gör ren leksaken noggrant är det inga problem att använda den flera gånger om.

TENGA Deep Throat Cup Cool känns så nära en avsugning som det bara går, och tillsammans med både det härliga materialet, den inre texturen och vakuumet som kan skapas kan man förvänta sig stimulans som man sent kommer att glömma. Leksaken är framställd i Japan där de har höga krav på kvalitet, så förutom att vara just effektiv är leksaken också högkvalitativ.

Fördelar:

 • Kommer med en härlig kylande effekt
 • Så nära en avsugning som man kan komma
 • Tillverkad av ett behagligt material

Nackdelar:

 • Är endast framtagen för engångsbruk

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här