Sex robot – Bästa i test

54

En sex robot eller sexdocka kan ofta bli ett ganska dyrt kalas, men det som du får är värt varenda krona. Sexrobotar och sexmaskiner kan exempelvis se till så att du får njuta av penetrering i form av snabba eller långsamma stötar medan du själv inte behöver göra någonting.

Sexdockor, å andra sidan, må inte göra jobbet åt dig, men det du får är otroligt realistiska sexleksaker som kommer så nära en riktig kvinna som det bara går.

Oavsett om det är en sexmaskin såsom en sybien som intresserar dig eller om du hellre vill titta närmare på sexdockor har du tur: i listan nedan går vi nämligen igenom leksaker inom båda kategorierna och ser till så att du kan hitta din favorit.

Se Sinful produkter här

 

TESTVINNARE – Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy Sexdocka

pipedream extreme ultimate fantasy dolls mandy sexdukke

Se priset här

”Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy Sexdocka” är en realistisk docka som från topp till tå är framställd för att efterlikna en riktig kvinna. Dockan har en höjd på 166 cm, en vikt på 33 kg och kan penetreras både oralt, analt samt vaginalt. Om du vill ha sex med en fräck docka som kommer så nära en äkta människa som möjligt är det här din chans!

Fördelar:

 • En fullkomlig sexdocka som kan positioneras på nästintill oändliga sätt
 • Har ett material, utseende, vikt och längd som påminner om en äkta kvinna
 • Kan penetreras oralt, vaginalt och analt

Nackdelar:

 • Väldigt kostsam

Min personliga upplevelse

För härlig robot sex kan en sexdocka sitta på sin plats, och just Mandy är riktigt snygg på många sätt och vis. Med sitt vågiga långa hår, bröst i C-kupa och slanka kropp är hon lika snygg att titta på som hon är att röra vid. Det finns en ingång vid munnen, en vid vaginan och en vid anus så att du ska få den upplevelsen som passar dig. Den här typen av sexrobot är också möjlig att positionera i nästintill oändliga ställningar så att du kan njuta av henne på flera sätt.

Rekommenderat till

Om du älskar sexrobotar, inte har en för tajt budget och vill njuta av fräckt robot sex med en docka som verkligen liknar en riktig kvinna kommer du att få stor nytta av den här leksaken. Kom bara ihåg att den är en aning tung, och därför lite svår att smidigt flytta på.

Så säger andra kunder

Hos Sinful går det att hitta den här recensionen om dockan:

”Vilken trevlig docka. Har tidigare köpt en falsk märkesdocka och det va inte mycket att säga om den. Denna var toppkvalitet, äkta och härlig.”

Sammanfattning

Njut av denne detaljerade sexrobot i form av en sexdocka med tre ingångshål. Den vattentäta dockan både ser ut och känns som en riktig kvinna, så när det kommer till sexleksaker är det här den närmaste du kan komma till den äkta varan!

TILL NYBÖRJAREN – Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

fuck me silly 2 mega masturbator

Se priset här

Om en hel sexdocka är lite för stor och dyr kanske istället en mindre sexrobot faller dig i smaken. Här har vi en leksak som består av en överkropp, midja och höfter. Dockan har stora härliga bröst som du kan ta på, en smal midja och två penetreringshål: ett vaginalt och ett analt. Inte nog med att det här är en typ av sexrobotar som ser riktigt realistisk ut, utan den känns också verklighetstrogen tack vare sitt Fanta-Flesh material.

Fördelar:

 • Perfekt för de som inte vill tömma ur plånboken för stora hela sex robots
 • Två penetreringshål och härliga bröst att ta på
 • Väger hela 6 kg för att ligga stadigt utan att glida runt

Nackdelar:

 • Lite smått kostsamt

Min personliga upplevelse

Det finns mycket att älska hos sex robots såsom den här sexdockan. Då den är tillverkad i Fanta-Flesh material känns dockan nästan som om den har äkta hud, och den är fullkomligt vattentät så att det ska bli enkelt att rengöra den efter användning. Med lite vattenbaserat glidmedel tillhands kan du penetrera dockan antingen vaginalt eller analt och få en upplevelse som du sent kommer att glömma. Lägg dockan antingen på rygg, mage eller låt den vila mot en vägg för att få tillfredsställning på det sättet som passar dig.

Rekommenderat till

Är du intresserad av robot sex och letar efter den där fantastiska sexdockan som gör onanistunderna bättre? Här har vi en sexdocka med härliga bröst och två penetreringshål att njuta av. Om du släcker ljuset och applicerar en klick glidmedel känns det nästan som att du penetrerar den äkta varan! Missa inte din chans att få en snygg sexdocka i hållbar kvalité redan idag.

Så säger andra kunder

En kund har lämnat det här omdömet hos Mshop:

”Var först skeptiskt men när jag väl provat var ren överraskning. Skön att ha den hemma när frun inte vill eller kan ha sex.”

Sammanfattning

Det finns mycket att älska hos sex robots, och just den här sexdockan är ett perfekt alternativ för dig som kanske inte har råd eller plats med en fullkomlig sexdocka. Leksaken gör det den ska och är efter användning mycket lätt att göra ren tack vare den 100 procentiga vattentätheten.

DEN BILLIGA – Fuck Me Silly Masturbator – Hannah

realistic vagina rear entry

Se priset här

Nästa produkt på listan är en stor och rund lösrumpa som är framställd i ett material som påminner om hud för att ge en fantastiskt realistisk känsla. Det finns ett penetreringshål i form av en vagina och ett vid anus. Det är därför upp till dig vilket hål du vill njuta av, och du bestämmer även i vilken position dockan ska ligga så att du kommer åt på bästa möjliga sätt precis såsom du föredrar!

Fördelar:

 • Både ser ut och känns mycket realistisk
 • Har en tyngd på hela 10 kg så att den ligger på plats
 • Har två olika penetreringshål att välja mellan

Nackdelar:

 • Vissa påstår att leksaken har en smått kemisk lukt

Min personliga upplevelse

För en ännu billigare sex robot än den tidigare nämnda produkten kommer här en oemotståndlig lösrumpa. Den stora härliga rumpan i ett realistiskt material kan tas och klämmas på, men glöm inte att det också finns ett vaginalt samt analt penetreringshål. Det sistnämnda är tajtare än det förstnämnda, så du väljer själv vad som passar just dig. Då en sex robot eller sexdocka som den här väger så mycket som 10 kg ligger den där du placerar den utan att glida iväg. På så sätt får du den optimala onanisessionen.

Rekommenderat till

Älskar du prisvärda onaniprodukter såsom en sex robot eller docka? Står realism högt på din lista över preferenser? Kan du uppskatta en stor och mjuk rumpa lite då och då? I så fall har du tur, för den här lösrumpan blir helt rätt för dig.

Så säger andra kunder

Det finns flera olika kundomdömen under den här produkten hos Mshop, men följande är ett exempel på en recension:

”Större än jag trodde. Fittan är trångt skön. Analen ännu trängre och skönare. Rekommenderar verkligen denna leksak. En hand på varje skinka, kuken in och kör.”

Sammanfattning

Den sköna vattentäta TPR/TPE-lösrumpan är som en dröm att ta fram när du vill uppleva känslan av att ta en kvinna bakifrån. Det gäller bara att antingen välja mellan vaginaöppningen eller analöppningen, att sedan spruta in lite glidmedel och därefter börja pumpa ut och in!

MEST POPULÄRA – Real Doll Emma

real doll emma

Se priset här

Real Dolls är en serie sexdockor som alltid bjuder på hög kvalitet och naturtrogenhet på högsta nivå. ”Real Doll Emma” är en av dessa dockor, och om du alltid har drömt om att få njuta av en sex robot är det här your time to shine! Dockan är 158 cm lång, väger 33 kg och ser nästan ut precis som en riktig kvinna. Med den här sexleksaken får du därför många sköna stunder som kommer så nära sex med en riktig kvinna som det går.

Fördelar:

 • En fullständig sexdocka för känslan av en äkta kvinna
 • Ger dig möjligheten att penetrera dockan både oralt, vaginalt och analt
 • Du kan testa på flera ställningar då dockan kan positioneras på ett lätt vis

Nackdelar:

 • Lite svår att flytta med tanke på att den väger så mycket

Min personliga upplevelse

Det är sannerligen lite spännande och unikt att ha en fullständig sex robot eller sexdocka i hemmet, men oj, vilken skillnad det är från att bara använda en lösvagina! Med en hel docka kan du utforska hennes kropp hela vägen från ansiktet ner till tårna. Här kan du förvänta dig sköna realistiska bröst, en tajt vagina och ett ännu tajtare anus. Du kan till och med sticka ner din kuk i hennes mun om du så föredrar. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad ni kan göra tillsammans.

Rekommenderat till

En sex robot eller sexdocka som den här ligger på den dyrare sidan, men när du ser den otroligt detaljerade dockan som du får märker du snart att det är väl värt varje krona. Materialet TPE som leksaken är tillverkad av kommer så nära äkta hud som det går, och hennes kurviga kropp är någonting som du inte vill gå miste om.

Så säger andra kunder

Hos Mshop har en kund haft detta att säga om sexdockan:

”Fin kvalitet! Denna har mörkare hy än de ”vitaste” vilket ger en mer verklighetstrogen upplevelse. Otymplighets och svårigheterna kring att gömma den är största nackdelen. Och håret… Dålig kvalitet på peruk samt svår att sätta dit. Skön att knulla och vacker att se på.”

Sammanfattning

En mer underbar sex robot eller sexdocka än de från Real Dolls serien blir svårt att få tag på. Om du också tar hjälp av den medföljande värmestången kan du se till så att dockan känns varm och skön på insidan – precis som en riktig kvinna!

DEN FRÄCKA – Real Doll Robyn

real doll robyn

Se priset här

Då var det ännu en fräck realistisk sexdocka som gäller. För dig som vill ha en sex robot som finns där för dig i ur och skur är det här en docka som du inte vill missa. Skillnaden mellan den här produkten och de tidigare nämnda dockorna är att just Real Doll Robyn kommer utrustad med en avtagbar dildo så att du kan bestämma om du vill penetrera dockan eller låta dockan penetrera dig!

Fördelar:

 • Framställd i ett verklighetstroget material som får dockan att kännas äkta
 • Realistisk längd, vikt och utseende
 • Två dildos ingår som kan fästas eller tas av

Nackdelar:

 • Dockan kan få det att göra lite ont i plånboken

Min personliga upplevelse

Den 165 centimeter långa dockan med en vikt på 33 kg är naturtrogen på flera sätt och vis. Först av allt ser materialet TPE till så att Robyns hud kommer riktigt nära en äkta människas hud. Utformningen av dockan är också verklighetstrogen med sitt vackra ansikte, härliga bröst, smala midja och flera hål att penetrera. Det finns också två medföljande dildos som kan sättas på och tas av så att du får just den upplevelsen som blir rätt för dig.

Rekommenderat till

Här har vi en docka som blir rätt för dig om du skulle vilja ha en sex robot eller sexdocka som påminner om en riktig kvinna. Alla detaljerna finns där, och det är ett stort plus att två dildos ingår. Dessa kan sättas fast på dockan eller tas av så att du ska kunna välja om du vill penetrera henne vaginalt, analt eller låta dig själv bli penetrerad av henne!

Så säger andra kunder

Hos Mshop har en recension lämnats som lyder:

”Tyckte det var mycket fint och skulle gärna bjuda in frugan till en kopp kaffe. Sexig och vacker dam i ca 20 års åldern. Mums filibabba.”

Sammanfattning

En perfekt sex robot eller sexdocka behöver inte vara långt borta. Du kan helt säkert få utomordentligt hög kvalitet när du väljer en Real Doll sexdocka som den här. Med en fantastisk kropp, ett vackert ansikte och långt vågigt hår finns det ingen bättre sex robot därute!

DEN LYXIGA – Real Doll Babette

real doll babette

Se priset här

Det är gynnsamt att ha så många valmöjligheter som det går när man letar efter sin perfekta sex robot eller sexdocka, så här kommer ännu en autentisk docka – den här gången med fylliga bröst och kort hår. Dockan är 168 cm lång och väger 35 kg, med andra ord en aning lättare än en riktig kvinna, men inte långtifrån!

Fördelar:

 • Naturtrogen kropp gällande både utseende och det hudliknande materialet
 • Kan penetreras genom antingen mun, vagina eller anus
 • En värmestång som ingår kan användas för att värma upp leksaken

Nackdelar:

 • Svår att flytta runt på då dockan är ganska tung

Min personliga upplevelse

En sex robot ska kunna bjuda på variation, och det kan sannerligen den här sexdockan skryta med. Penetrera henne antingen i munnen, vaginan eller anus – och det är upp till dig vilken ställning hon ska stå i. När hon väl har intagit en viss ställning står hon stadigt för att kunna ta emot dig.

Rekommenderat till

Real Doll Babette kommer att hitta sitt perfekta hem hos någon som alltid har drömt om en autentisk sex robot eller sexdocka. Hon kommer så nära sex med en riktig kvinna som det går, så för dig som vill ha en partner som alltid är redo för sexiga lekar blir den här dockan rätt för dig.

Så säger andra kunder

En kund har lämnat det här omdömet hos Mshop:

”Jag blev imponerad hur skön den är. Trånga hål som är lätta att penetrera, sköna stora bröst. Ännu skönare med glidmedel.”

Sammanfattning

Med sin vackra kropp och lockande penetreringshål kan du experimentera med en sex robot eller sexdocka som den här på flera sätt och vis. Klä upp henne, ha vilt samlag tillsammans eller njut bara av hennes sällskap. Det finns mycket att älska här, och allt är riktigt autentiskt.

TILL DEN ERFARNE – Real Doll Angelina

real doll angelina

Se priset här

Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge, och som en sista sex robot ska vi kika lite på ”Real Doll Angelina”, en sexdocka med len och naturtrogen hud samt ett riktigt realistiskt utseende.

Fördelar:

 • Slank och snygg kropp att utforska
 • Njut av henne analt, vaginalt eller oralt
 • Står upp på egen hand och kan ställas i diverse positioner

Nackdelar:

 • Väger ganska mycket, så det kan vara svårt att flytta runt på henne

Min personliga upplevelse

Ta på hennes sexiga kropp och penetrera henne antingen oralt, vaginalt eller analt. Den här sexdockan är redo för dig närhelst du vill ha henne. Som en högkvalitativ sex robot finns det många imponerande realistiska detaljer att uppskatta, och att ha sex med henne påminner utan tvekan om den äkta varan.

Rekommenderat till

För en sex robot som tar onanitillfällena från helt-okej stunder till utomordentliga upplevelser är det Real Doll Angelina som du bör titta lite närmare på. Den otroliga uppmärksamheten på detaljer gör dockan så realistisk som det bara går.

Så säger andra kunder

Hos Mshop stöter du på den här recensionen:

”Bästa köpet någonsin rekommenderar till alla. Snabb leverans och snygg tjej och kläder.”

Sammanfattning

Låt varje stund för dig själv fulländas när du har en otroligt autentisk docka vid din sida. Värm upp henne med värmestången som följer med i paketet, applicera lite glidmedel och börja njuta av henne som du föredrar. Positionera henne ståendes, sittandes, liggandes eller böjd för att ta henne i ställningarna som är härliga för dig.

Summering

Kanske en sex robot står högt upp på din önskelista, och om din budget klarar av den ganska dyra kostnaden – eller om du väljer att delbetala – kommer du inte att ångra köpet av en högkvalitativ sex robot. Serier såsom Real Doll garanterar att du får en sexleksak som är så lik en riktig kvinna som det bara går att komma, och du kan oftast njuta av henne på flera olika sätt.

En sex robot kan bland annat positioneras i otaliga ställningar, du kan klä på henne olika fräcka kläder och du kan också penetrera henne på flera sätt: vanligtvis oralt, vaginalt och analt. En sex robot kommer därför aldrig att svika dig och alltid vara redo för heta nätter där du njuter av henne till fullo. Det finns till och med verktyg såsom värmestänger för att se till så att din sex robot har mänsklig temperatur!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här