Onaniprodukter för män – bäst i test

1011

Det finns få saker som är så härliga, som en fantastisk onaniprodukt. Urvalet av onaniprodukter för män är dock enormt och det kan vara svårt att hitta den allra bästa produkten för just dig.

Om du letar efter den produkten som ska uppgradera din onani till helt nya nivåer, så har vi hittat produkterna som är perfekta för ändamålet.

Lösvaginor, fleshlights, automatisk stimulering eller något helt annat. Vi har garanterat produkten för dig och din njutning.

Läs om våra favoriter och hitta din nya kittlande onaniprodukt nedan.

Det här är Alexander, han har också testat Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator, du kan läsa hans detaljerade recension här.

Pink Lady Vagina – Testvinnare

pink-lady-vagina-e61

Se priset här

 • Fleshlight
 • Verklighetstrogen
 • Kundfavorit

Du har förmodligen hört att fleshlights är bland de bästa onaniprodukterna för män som finns. Detta är fleshlight originalet och vi lovar att du inte kommer bli besviken.

Materialet som använts är så kallat SuperSkin, som är bland det bästa som finns på marknaden för en äkta upplevelse. Detta material och utformningen av produkten gör den extremt verklighetstrogen och så nära en riktigt upplevelse du kan komma.

När du öppnar locket möts du av ett par härliga blygdläppar. Träng in i dessa och upplev en tajt sleeve som kramar om din penis helt perfekt. Använd vattenbaserat glidmedel vid penetrering för en skönare och mer verklighetstrogen upplevelse.

Vissa män använder denna onaniprodukt för att öva på sin uthållighet och andra för att ta sin onani till nya höjder. Det bästa är ju att man faktisk kan göra båda samtidigt. Träning har aldrig varit roligare.

Utsidan av produkten är väldig diskret vilket gör att du lätt kan förvara din ”ficklampa” där hemma utan upptäckt.

Fördelar:

 • Passar erfarna som nybörjare då produkten är otroligt användarvänlig och härlig.

Nackdelar:

 • Den kan upplevas som lite trång om du har en penis som är större än normal.

Nicole Aniston Fit – Till nybörjaren

NICOLE ANISTON FIT

Se priset här

 • Avgjutning av Nicole Anistons vagina
 • SuperSkin material
 • Kundfavorit

Om du någonsin drömt om att ligga med sexiga Nicole Aniston, så ger den här onaniprodukten dig nästan den upplevelsen. Du får i alla fall pröva avgjutningen av hennes läckra vagina. Den inre strukturen är en exakt kopia av hennes intima delar. Det blir inte hetare än så här.

SuperSkin materialet och det faktum att det faktisk är en avbild av en riktigt vagina gör denna upplevelse extremt äkta. Skruva på locket för att kontrollera trycket och anpassa det efter din njutning.

Tillskillnad från den första onaniprodukten så har den här en mer räfflad inre struktur. Det kan vara väldigt stimulerande att onanera med en struktur som stimulerar samtidigt.

Totalt mäter produkten på 25 cm och du blir bäst stimulerad när du använder den tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel. Din fleshlight är dessutom lätt att rengöra så att du alltid kan hålla den hygienisk.

Fördelar:

 • Du kan inte få en mer verklighetstrogen upplevelse, då det är en avbild av en riktigt människas vagina.

Nackdelar:

 • Den räfflad inre strukturen faller inte alla i smaken. Tänk på vad du normalt gillar.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator – Den billiga

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Se priset här

 • Tajt
 • Kundfavorit
 • Sugande vakuum

Även denna onaniprodukt för män erbjuder ett par sexiga blygdläppar när du öppnar locket. Du kan tränga in 20 cm i din produkt. Den inre strukturen kommer stimulera dig på ett otroligt härligt sätt.

I botten av din onaniprodukt så kan du justera dennes vakuum till precis det som passar dig och din njutning. Vi gillar alla olika saker så det är bra att du kan justera efter dina önskemål och behov.

Diametern inne i produkten är 0,5 cm men den kan töjas upp till 6 cm vilket gör att den passar nästan alla. Materialen är ABS plast och TPR som är fritt från latex och ftalater.

Fördelar:

 • En otroligt härlig produkt till ett lågt pris.

Nackdelar:

 • Är du erfaren kan modellen kännas lite för enkel.
Alexander, 32 år
Lovebuddy´s testare Alexander har också prövat produkten och därefter skrivit en egen recension, klicka på länken nedan för att läsa den.

 

Läs hela recensionen här


Mest populära – MR.MEMBR Harper Large Realistisk Pussy and Ass

MR.MEMBR Harper Large Realistisk Pussy and Ass

Se priset här

 • Doggy style
 • Två hål till penetrering
 • Flexibelt material

Denna onaniprodukt är otroligt het. Du möts av en fyllig rumpa, härliga blygdläppar och en smal midja. Penetrera din Samantha i hennes vagina eller anus. Att produkten har lite kropp ger den en väldigt verklighetstrogen känsla då du kan ta på henne och smeka rumpan samtidigt som du penetrerar.

Onaniprodukten är gjord i det flexibla och härligt mjuka materialet TPR, det är både fritt från ftalater och latex. Det gör produkten allergivänlig och skonsam mot kroppen.

Du kan penetrera vaginan 26 cm och hennes anal 17 cm. De inre diameterna är mellan 0,3-0,6 cm. Detta kanske låter litet men denna diameter är töjbar vilket gör att de flesta män kan använda produkten utan problem. Kunderna älskar allt med denna onaniprodukt och tycker alla att den är otroligt prisvärd.

Fördelar:

 • Produkten känns väldigt äkta på grund av material och utformning.

Nackdelar:

 • Den är inte så diskret. Produkten är rätt stor vilket gör att den är svår att gömma. Just med sexleksaker är det väldigt många som vill att de ska vara så diskreta som möjligt. Det är inte den produkten som dom flesta skryter om att dom äger.

Tenga Eggs 6-pack Onani Handjob för Män – Till vardagen

Tenga Egg Variety Wonder Masturbator 6-pack

Se priset här

 • Användarvänlig
 • Bra present
 • Kundfavorit

Påsken är över men det bästa 6-paketet ägg du någonsin kommer köpa finns fortfarande på marknaden. Dessa njutningsfulla ägg är perfekta som en härlig present till mannen du älskar eller kanske ska du köpa dom som present till dig själv och din onani.

Den här onaniprodukten för män innehåller 6 engångs ägg som alla har olika insidor som stimulerar dig otroligt skönt. Dom kommer göra ditt handjob till en helt ny upplevelse.

Onaniprodukten består av engångsägg men om du är bra på att ta hand om det kan det användas mer än engång. Äggen kan töjas ut hela 30 cm vilket gör att de passar alla storlekar.

Fördelar:

 • Härlig och kittlande produkt som älskas av kunderna.

Nackdelar:

 • Det är en rätt dyr produkt i förhållande till att den inte är gjord för att hålla flera gånger.

Autoblow A.I. Blowjob Maskin – Luxury

Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Se priset här

 • Automatisk
 • Tekniken som star bakom artificiell intelligens
 • 10 stimulerande möjligheter

Äntligen kom vi till den onaniprodukt för män som ger dig möjlighet för att slappna av och låta expert tekniken styra din njutning. Maskinen simulerar oralsex så du inte längre ska vara beroende av en partner för att få den här fantastiska njutningen.

Den är gjord med samma teknik som artificiell intelligens vilket gör det till en av de mest avancerade teknikerna på marknaden. Du kan välja mellan 10 olika oralsex tekniker som stimulerar dig på ett otroligt vis.

Din penis förs in i en fantastisk silikonsleeve som är mjuk och skön mot din lem. Här inne stimuleras din penis på hela 250 punkter.

Otroligt mycket research ligger bakom den blowjobsteknik som stimulerar dig och du kan vara säker på att den är verklighetstrogen.

Du kan penetrera produkten 20 cm och den inre diametern är 1 cm men även töjbar.

Fördelar:

 • Den är lätt att använda.
 • Du kan bara slappna av och njuta medan maskinen sköter arbetet.

Nackdelar:

 • Du kan max ha en diameter på 5,2 cm. Det betyder att maskinen inte passar dig med en lite större ädlare del.
 • Produkten kan kännas lite klumpig och odiskret med sin vikt på 1,5 kg och relativt stora yta.

Bättre onani med en onaniprodukt och härlig stämning

Nu kanske du har hittat din onani produkt, eller ja det hoppas vi i alla fall. När du har din härliga produkt så ska du givetvis göra din onanistund till något alldeles extra. Vi som män är riktigt dåliga till att göra vår onani sexig och het.

Det kräver faktiskt inte så mycket för att onani ska gå från något pinsamt till något läckert. Ofta när vi tänker på manlig onani så kommer bilden upp på någon som blir tagen med byxorna nere i familjebadrummet. Med denna bild som vi så ofta sett i serier och film så blir den manliga onanin gjord till något äckligt och något man ska skämmas för.

Onani är något alla gör, kvinnor som män. Det är inget att skämmas över och ingenting som behöver vara äckligt eller pinsamt. Saker blir vad man gör det till och du kan ta makten över din egen onani.

Känns det svårt att veta var du ska starta din sexiga onani kan du följa våra tips nedan:

 • Glöm badrummet: Det är inte sexig eller sensuellt att sitta på toaletten och onanera. Du nedgraderar din egen njutning och gör det till något som är äckligt och skamfullt. Prova istället din säng eller kanske din soffa. Eller bara det rummet i ditt hem som känns mysigast.
 • Det finns ett undantag: Jag sa precis att du skulle glömma badrummet men det finns ett undantag från den regeln. Duschen kan vara ett otroligt hett ställe att onanera på om du har en vattentät onani produkt. Har du ett badkar är det nästan en ännu bättre stämningshöjare.
 • Miljön: Hur ser omgivningen ut. Är du i ditt sovrum och tvättkorgen står helt full och det ligger ett par smutsiga strumpor på golvet så är detta varken hett eller sensuellt. Se till att din omgivning är ren och städad. Behandla dig själv som en gäst. Hade du haft smutstvätt på golvet om du hade sällskap på besök. Troligtvis inte.
 • Belysning: Släck ned och ha lite mörk och mysig belysning. Här rekommenderar jag verkligen att du bara har en diskret lampa tänd och satsar på stearinljus. Nu kanske du tänker att det känns onödigt för att det bara är till dig själv. Men att ta hand om oss själva är superviktigt och något som vi gör alldeles för lite. Vi gör alltid så mycket för alla andra men inte för vår egen njutning och vårt eget välmående.
 • Doft: Jag säger inte att du måste investera i en aroma diffuser eller ett doftljus men det kan verkligen göra mycket för stämningen. Det är även produkter som gör ditt hem trevligare även när du inte ska onanera. Min används flitigt och det finns väldigt sexiga dofter du kan använda dig av.
 • Lakan: Ett problem som finns bland oss män är att vi inte köper snygga lakan. Kanske är du en av dom som fortfarande har det där billakanet som din mamma köpte till dig för 20 år sedan. Investera i snygga sängkläder både för din egen onani och din framtida partner. Det kan vara i en bas färg och vara väldigt minimalistiskt.
 • Musik: Musik gör mycket för stämningen och kan verkligen få dig att komma i ett sensuellt humör. Spela sådan musik du skulle ha spelat om du ville ge dig och din partner en het stund.
 • Luta dig tillbaka: Hitta en position som känns otroligt bekväm och skön. Ligg inte halvstel i en position som känns lite sådär. Låt dig själv njuta och slappna helt av.
 • Andas: Före du börjar, lägg dig ned och andas djupt. Det kommer göra dig lugn att långsamt andas in genom näsan och ut genom munnen.
 • Fokusera: Var i stunden. Varje gång din uppmärksamhet vandrar till vad du ska göra senare eller serien du följer på Netflix försök att ta dina tankar tillbaka till din onani. Låt det vara din stund som du har fullt fokus på och njuter av.
 • Använd din fantastiska onaniprodukt: En onaniprodukt kommer göra din stund mer njutningsfull och spännande än normalt. Det kommer bli en stund du kommer ihåg och som stimulerar dig helt på djupet. Har du inte partner är det extra viktigt att din onani blir speciell och minnesvärd.

Du kanske tänker att dessa råd är töntiga och omanliga. Det är upp till dig vad du tycker och tänker. Jag tänker i alla fall att det är väldigt gammaldags att tänka på onani som något som bara ska överstökads och inte njutas helt optimalt.

Du kan välja om du vill följa dessa råd eller inte. Kanske följer du bara några av råden. Jag rekommenderar i alla fall att du börjar prioritera din onani och göra det till riktig self care och njutning.

Om det är ett råd jag verkligen rekommenderar att du följer dock så är det att köpa en eller annan form för onaniprodukt. Det är ett köp du inte kommer ångra och som garanterat kommer ta din onani till helt nya nivåer.

 

Vad finns det för olika onaniprodukter?

Det finns en bred variation av onaniprodukter för män, utformade för att tillfredsställa olika preferenser och behov. En vanlig typ är masturbatorn, en hylsa eller behållare med en mjuk insida som efterliknar känslan av vaginalt, analt eller oralt sex. Dessa kan vara enkla eller avancerade, med texturer och mönster för att öka stimulansen.

En annan populär kategori är penisringar, som kan användas för att förbättra erektionen genom att begränsa blodflödet från penis. Vibrerande penisringar ger extra njutning för både användaren och partnern.

Prostatastimulatorer är utformade för att stimulera mannens prostata och ger intensivare orgasmer. De kan vara böjda eller vibrerande för att öka njutningen.

Elektroniska onaniprodukter, som automatiska masturbatorer och virtuella verklighetsenheter, tar onaniupplevelsen till en ny nivå genom att kombinera mekaniska rörelser med avancerad teknologi.

För de som föredrar en diskret design finns mindre och mer transportvänliga alternativ, som diskreta masturbatorer eller onanifickor.

Sammanfattningsvis erbjuder marknaden för onaniprodukter för män en mängd olika val, från enkla till avancerade, och syftar till att tillgodose olika preferenser och fantasier.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här