En guide till hur du gör en hemmagjord fitta: 5 hemmagjorda vaginor

4375

Detta är en guide till hur du kan göra din egen hemmagjorda fitta. Vi rekommenderar dock att du köper en lösvagina. Men om du vill spara pengar till din nästa date eller kanske till att köpa kondomer så kommer här också en förklaring på hur du kan göra din egen hemmagjorda vagina. Njut av resan och ta fram pysselsinnet.

Det finns en mängd olika så kallade lösvaginor eller konstgjorda fittor på marknaden. Du kan se ett stort urval här. De är skapade för att göra din onani som man bättre och för att du ska njuta mer. Vissa män undgår dock att köpa dessa härliga produkter på grund av att det känns lite pinsamt. Det kan förhindra dig i att njuta helt optimalt.

Om det är så att du är rädd för att bli upptäckt i ditt köp eller att något annat håller dig tillbaka kan du faktiskt bygga din egen hemmagjorda fitta.

Vad är en hemmagjord fitta eller en lösvagina?

En lösvagina är en låtsas vagina eller konstgjord vagina som ska vara som en kopia av äkta vara. Den ska män kunna använda för att onanera med, alltså som en hemmagjord fleshlight. Ofta liknar både material och utseendet en riktig vagina så mycket som möjligt.

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Vad använder man en lösvagina till?

De kan användas endast för njutning men dom kan också vara användbara på andra sätt. Till exempel använder många män produkterna, till att arbeta på sin uthållighet och hålla tillbaka ejakulering. Det betyder med andra ord att du kan lära dig att hålla längre.

Är du singel kan en lösvagina vara bra sällskap och om du är i ett förhållande kan ni använda den tillsammans för variation. En hemmagjord fleshlight kan även användas i relationer där penetration inte är möjlig. Det kan till exempel handla om klimakteriet, religiösa preferenser, graviditet, när ni inte har några kondomer eller vid menstruation.

Glidmedel är ett måste vid användning av en hemmagjord fleshlight

När du ska använda en lösvagina eller en hemmagjord fitta så är glidmedel din bästa vän. En konstgjord vagina kan inte producera våthet. Du kan skada din penis om du inte använder glidmedel så det är därför inte bara skönt att använda det men nödvändigt.  Blödande förhud kan skapa panik och en tur till akuten. Detta kan enkelt undgås med ett bra glidmedel.


5 hemmagjorda fittor

Dessa 5 hemmagjorda fittor är enkla uppfinningar där du bara behöver normala hushållsprodukter. Dom går i ordning från den lättaste och snabbaste hemmagjorda vaginan till den som är mest komplicerad och tar längst tid.

Följ de enkla stegen nedan för en hemmagjord fitta. Du kan välja att integrera de alternativa stegen om du vill.

Metod 1: Hemmagjord fitta – handduk

Denna passar för nybörjare som inte har så mycket tid eller resurser där hemma.

Du behöver: En handduk, en latexhandske, elastiskt band eller bälten.

 1. Vik en liten handduk i fyra.
 2. Placera latexhandsken på handduken med öppningen hängande ut från ena sidan.
 3. Rulla handduken runt handsken. Det här kan ta lite övning då en för tajt handduk kan leda till svår och frustrerande penetration. Motsatt så blir det ingen friktion om handduken är för lös. Prova att rulla den flera gånger för att hitta en perfekt passform på din hemmagjorda fitta.
 4. När rätt tajthet har hittats så ska du säkra handduken med elastiskband eller ett bälte för att förhindra att den rullar ut sig.
 5. Dra öppningen av handsken över handdukenskant.
 6. Placera extra bälten eller gummiband runt längden på handduken för att skapa motstånd.

Metod 2: Hemmagjord vagina – gurka

Denna metod passar nybörjare som letar efter en lätt hemmagjord vagina. Den kan också passa dig som söker variation och som gillar en lite kylig känsla runt din penis.

Du behöver: En gurka i rumstemperatur, en vass kniv, silvertejp, gummiband.

Eventuellt: En kondom

 1. Skär bort en ände av gurkan.
 2. Skär gurkan mitt itu på längden. Så du får två långa halvor.
 3. Öppna gurkan och ta bort fröna från varje sida. När fröna är borta, ta bort små delar av gurkans kött tills båda sidor av din penis passar perfekt.
 4. När du har hittat den perfekta passformen ska du säkra gurkan med gummibanden till optimalt motstånd.
 5. Tejpa därefter gurkan med silvertejpen. Här kan du fortfarande styra tajtheten på din hemmagjorda vagina.
 6. Här kan du om du föredrar det, föra in en kondom. Så ska du veckla in sidorna över gurkans kant.
 7. Även om gurkan kommer kännas våt så är glidmedel fortfarande viktigt då den inte kommer fortsätta vara vår hur länge som helst.

Metod 3: Hemmagjord fitta – Mrs Pringles / Mr Pepsi

Den här passar dig som älskar textur eftersom fodret lätt kan anpassas.

Du behöver: En stor läskflaska eller ett tomt rör Pringles, två kökssvampar, silvertejp, latexhandske, vass kniv.

Eventuellt: Bubbelplast, ris, sandwich påse.

 1. Ta av locket på din Pringles tub eller skär av botten på din läskflaska. Om du använder en läskflaska placera flera lager av silvertejp på kanten för att undvika skärsår.
 2. Gör en handske macka med svamparna. Lägg en svamp ned, placera handsken ovanpå och placera sedan den andra svampen över den.
 3. Dra i handsken lite så att den hänger ut över änden på svamparna.
 4. Placera handske mackan inne i Pringles röret eller läskflaskan så att den ligger jämnt med öppningen. Det ska inte vara några hål och svamparna borde mosas ihop. Om de inte gör det får du hitta en ny behållare eller försöka fixa det med hjälp av hushållspapper.
 5. Slit sönder handsken och låt de yttersta av handsken glida över sidan på behållaren tills du inte kan se kanten mer.
 6. Tejpa den sedan på plats.
 7. Om du har använt ett Pringles rör, klipp ett litet hål i basen för att undvika att ett sug byggs upp.

Som alternativ för struktur kan du använda rutor av bubbelplast ovanpå svamparna före du för dem in i behållaren. Eller använd dig av risfyllda sandwich påsar.

Metod 4: Grattis på födelsedagen hemmagjord fitta

Den här passar dig som lätt vill kunna gömma bevis och gillar att hålla i något större.

Du behöver: Fyra ballonger, latexhandske, en behållare som är större än ett Pringles rör som ska kunna innehålla fyra stycken halvt upplåsta ballonger, som till exempel en papperskorg till badrummet, silvertejp.

 1. Placera ballongerna i din behållare med munstycket på utsidan.
 2. Blås lite luft in i alla ballonger.
 3. Placera en latexhandske i mitten av ballongerna. Med fingrarna ned och på insidan och botten lite upp över toppen på din behållare.
 4. Blås upp ballongerna till önskad tajthet. Knyt dem därefter för att förhindra att luften försvinner.
 5. Tejpa ändarna av ballongerna till utsidan på behållaren.
 6. Klipp av den ribbade manschetten på latexhandsken eftersom den gör så att handsken inte kan töjas.
 7. Töj ut handsken över ballongknytningen och nedför behållarens kanter så att öppningen är mjuk.
 8. Tejpa fast den i positionen.

Metod 5: En hemmagjord silikonvagina

Till dig som inte gillar att vänta på njutning och som letar efter en hemmagjord vagina med flera användningsområden.

Du behöver: Ett ljus som är större än en penis, en vass kniv och silikontätningsmedel.

 1. Mät din penis längd och bredd mot ett ljus.
 2. Markera med en penna på ljuset där det är cirka 25% mindre än din penis.
 3. Skär av sidorna på ljuset på längden vid 25% märket.
 4. Skär av de två resterande sidorna för att skapa en rektangulär figur.
 5. Gör kanterna mjukare så att ljuset liknar en morot men behåll omkretsen på 25% mindre som tidigare.
 6. Täck ljuset i silikontätningsmedel, cirka 1,5 cm tjockt.
 7. Lämna så här i flera veckor tills silikonet har torkat helt.
 8. Ta bort ljuset och släng det, eller om det visar sig vara perfekt storlek kan du behålla det för framtida hemmagjorda fittor.
 9. Det som blir kvar är din hemmagjorda fitta. Det kan ta flera försök att hitta rätt storlek men det är det värt eftersom den kan återanvändas.

Alternativ: Du kan skära skåror i stearinljuset för konsistens.


Tips på hur du får en hemmagjord fitta att fungera för dig

Handfria alternativ

I sin natur är lösvaginor små och kompakta. Det gör dem perfekta för att resa med och förvara diskret. Men om du letar efter en handfrilösning är detta givetvis inte helt optimalt.

Men det är möjligt att göra en handfrilösning till din hemmagjorda fitta även denna givetvis hemmagjord. Placera din hemmagjorda vagina i kroppen på en handdukstack. Det är också möjligt att placera din produkt i ett ihop rullat täcke som är säkrat med ett skärp. Det ger dig som användare möjlighet för att ligga ned eller stå upp.

Du kan också prova mellanrummet mellan dina soffkuddar och andra liknande placeringar. När du väl börjar leta efter handfri alternativ så verkar dom vara oändliga.

Anpassa temperaturen

Om du inte är en av de få användarna som gillar en kylig känsla runt din penis kan det vara skönt att addera värme till din hemmagjorda fitta. Det ger också en mer realistisk när du gör en egen lösfitta.

Detta kan göras på flera olika sätt.

 1. Blötlägg handdukar i varmt vatten eller om möjligt kan du sänka ned hela din hemmagjorda fitta eller lösvagina i ett varmt bad.
 2. Lämna den i solskenet, på en varmvattentank eller på ett element.
 3. Använd varmt glidmedel.
 4. Du kan mikra en lösvagina om den inte innehåller metalldelar eller annat som kan explodera vid detta.

Säkerhets upplysningar när du gör en egen lösfitta:

Som med alla DIY projekt kan att bygga din egen hemmagjorda fitta komma med vissa risker. När du följer denna pocketpussy Guide så tänk på:

 1. Vassa kanter. Du måste säkra dig när du gör hemmagjorda fittor att alla vassa kanter täcks av tejp eller annat mjukt material. Alla material vi har nämnt ovan kan skära dig vilket inte är så skönt speciellt inte på din penis. Därför rekommenderar vi inte heller att du använder glas när du ska tillverka en hemmagjord vagina.
 2. Fysiken visar oss att friktion bygger upp ett vakuum. Det kan i värsta fall resultera i att din penis fastnar i en lösvagina. Det är därför du aldrig ska använda en hel flaska när du gör en hemmagjord vagina. Säkra dig att det finns utluftningshål så att vakuum inte byggs upp. Om du använder en läskflaska eller ett Pringles rör så måste du försäkra dig om att det alltid finns små hål i botten. Lite vakuum är eftertraktad eftersom det liknar känslan av en riktig vagina men för mycket vakuum kan vara obekvämt och i värsta fall smärtsamt.
 3. Friktion kan orsaka brännskador och det är lätt att man tar det lite för långt i stundens hetta. Friktions skador kommer från en icke glatt yta som handdukar, ballonger och silikon. Använd alltid glidmedel för att undgå att friktion byggs upp och var varsam med kontaktytan. Kondomer och latex är de bästa kontaktyta alternativen men köp bra kvalitet, speciellt latexhandskar eftersom den billiga versionen lätt går sönder.

Fördelarna med hemmagjorda fittor

Hemmagjorda fittor är att föredra för några män då de är byggda för att passa mottagaren. Alla små egenheter som storlek, böjningar osv kan det jobbas med för perfekt passform. Dock är de varianter man kan köpa också helt fantastiska. För vissa är dock den hemmagjorda varianten att föredra om man är ute efter något väldigt specifikt.

Hemmagjorda vaginor är bra för dem som har barn som gillar att undersöka lite för mycket eller partners som inte gillar sexleksaker. På grund av att du inte behöver speciellt konstiga grejor för att tillverka dem så kan du vara diskret där hemma. Hemmagjorda fittor kan också lätt tas isär eller slängas efter användning.

Det enda problemet som finns med lösvaginor och fleshlights är att de verkligen ser ut som sexleksaker och är därför svåra att gömma. Vilket är synd eftersom de är så härliga. Men där finns en hemmagjord fitta i alla fall som ett alternativ.

Vi föredra definitivt de produkterna som finns på marknaden men om du känner att en hemmagjord vagina passar dig bättre vet du nu hur den kan tillverkas. Det är inte svårt och de flesta sakerna har du faktisk där hemma.

Vi hoppas du får kul under processen när du gör din egen lösfitta, kanske blir det en annan hemgjord sexleksak snart, kanske en hemgjord dildo?

Dessvärre kan det vara svårt att få till en hemmagjord vibrator, men vi önskar dig all lycka till med dina framtida DIY Sexleksaker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här