Masturbation Eggs – de bästa för män och kvinnor

187

För att göra onanisessionerna lite mer spännande med sexleksaker som är enkla att förvara, transportera och att använda kanske man skulle vilja testa på ett masturbation egg. Dessa kan komma i flera olika varianter såsom töjbara Tenga ägg i silikon för män eller en lyxig jadesten formad som ett ägg för kvinnor.

Oberoende av om man är på jakt efter ett masturbation egg för män eller kvinnor kan man hitta sin favorit här, för vi ska nämligen gå igenom de bästa äggen på marknaden som passar både honom och henne!

Masturbation eggs för män

När det gäller masturbation eggs för män brukar det vara tal om de riktigt omtyckta Tenga äggen. Den här typen av sexleksak kan töjas ut till hela 30 centimeter för att passa alla penisstorlekar, och med sitt kompakta format i oöppnat läge kan man ta med sig leksaken överallt. Tenga ägg har en viss textur och mönster inom sig för att lägga till en ny dimension till njutning. Vilket mönster man får beror på vilket Tenga ägg man väljer, så nedan ska vi kika lite närmare på några favoriter när det gäller härliga Tenga ägg för män!

TESTVINNARE – Tenga Egg Twister Onani Handjob för Män

tenga egg twister onaniprodukt

Se priset här

Ett maturbation egg såsom Tenga ägg har tagit världen med storm, särskilt tack vare hur lättillgängliga de är, det billiga priset samt de många olika varianterna att välja mellan. Just detta masturbation egg har flera olika triangulära knottror inom sig som stimulerar en när man för in sitt kön i ägget. Gällande storlek och utvändigt utseende påminner Tenga Egg Twister Onani Handjob för Män om ett helt vanligt ägg, men faktum är att det kan sträckas ut mycket långt för att passa de flesta penisstorlekar. Det som från början uppmäter 6,5 cm kan sträckas ut till hela 30 cm.

Allt man behöver göra för att dra nytta av detta masturbation egg är att applicera lite glidmedel i ägget och sedan använda leksaken på samma vis som en lösvagina. Med tanke på äggets form och storlek innan sexleksaken har öppnats upp blir det lätt som en plätt att transportera ägget med sig på resor och dylikt. Ha i åtanke att Tenga ägg räknas som en engångsprodukt, vilket är ett av skälen till varför det är så oerhört billigt, men om man tar hand om ägget väl kan det hålla under många användningar.

Fördelar:

 • Utomordentligt billigt
 • Passar de flesta penisstorlekar
 • Skön textur på insidan

Nackdelar:

 • Engångsprodukt som lätt går sönder

TILL NYBÖRJAREN – Tenga Wavy

tenga wavy

Se priset här

Till den lite mindre erfarna sexleksaksanvändaren som är ute efter ett masturbation egg som både är enkelt att använda samt kostar mycket lite är det gynnsamt att satsa på Tenga Wavy. Det snygga vågiga mönstret på insidan tar upplevelsen till en helt ny nivå, och med tanke på att ägget kan sträckas ut till hela 30 cm kommer den här leksaken att passa de flesta penisar. Applicera en klick glidmedel och använd ägget på liknande sätt som när man runkar.

Tenga Wavy är ett masturbation egg som fungerar som en engångsprodukt, och därför kan leksaken vara riktigt billig. Om man ser till så att man rengör ägget ordentligt efter användning och tar det försiktigt kan ens masturbation egg dock användas om och om igen. Ägget är tillverkat av silikon, och detta kommer att kännas fantastiskt mot ens hud. Testa på Tenga Wavy och få allt det härliga som en nybörjare kan önska sig av en onaniprodukt!

Fördelar:

 • Framställt i skön silikon
 • Stimulerande textur på insidan
 • Passar alla oavsett penisstorlek

Nackdelar:

 • Lite dyrare än vissa andra Tenga ägg

DEN BILLIGA – Tenga Egg 6 Styles

tenga egg 6 styles

Se priset här

Beställ ett förvånansvärt billigt masturbation egg och få ett överraskningsägg i form av antingen Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny eller Surfer. Alla dessa typer av Tenga ägg har olika mönster inom sig som stimulerar en på olika sätt, och vilket ägg paketet innehåller får man inte reda på förrän det har levererats till en.

Tenga äggen är från början 6,5 cm i längd, men när skalet har brutits kan man töja ut ens masturbation egg till hela 30 cm. För detta skäl är man garanterad ett ägg som passar en oavsett penisstorlek. Ett Tenga Egg 6 Styles är förvånansvärt billigt, men en anledning till detta är då leksaken räknas som en engångsprodukt. Hur många gånger man kan använda ägget beror dock på hur väl man tar hand om det, så om man inte är för aggressiv vid användning samt tvättar av ägget noggrant kan man dra nytta av det flera gånger om.

Fördelar:

 • Få ett av sex olika typer av Tenga ägg för att njuta av en överraskning
 • Tillverkat i lent och skönt silikon
 • Härlig inre textur för en bättre upplevelse

Nackdelar:

 • Engångsprodukt som lätt går sönder

Masturbation eggs för kvinnor

Då har vi gått igenom några förträffliga masturbation eggs som passar män, men hur blir det för kvinnorna? Populära äggformade sexleksaker till kvinnor är bland annat klitorisvibratorer som ger målinriktad stimulering för stor njutning. Även jadestenar formade som ägg är lyxiga favoriter som man kan stöta på – men mest populära är nog de vibrerande äggen som både är lätta att använda, förvara och transportera tack vare sin lilla storlek. Nedan ska vi kika närmare på några högkvalitativa masturbation eggs för kvinnor!

TESTVINNARE – Galaxy

galaxy

Se priset här

Inte behöver man nöja sig med ett ägg utan ytterligare funktioner. Med hjälp av vibratorägget Galaxy kan man stimuleras av fantastiska vibrationsprogram för att göra onanisessionerna och parlekarna mer spännande. Applicera bara en klick glidmedel, för in vibratorn och njut av vibrationerna. Det är möjligt att både dra nytta av detta masturbation egg som en klitorisvibrator och en g-punktvibrator, så vad man väljer är upp till en själv.

Galaxy styrs med hjälp av en trådlös fjärrkontroll, och det är via den här fjärrkontrollen som man kan skifta mellan hela 10 vibrationsprogram. Då fjärrkontrollen har en räckvidd på 30 meter blir leksaken perfekt under parlekarna där en partner tar del av vibrationerna medan den andra styr de olika programmen med fjärrkontrollen. Med ett lyxigt utseende samt en yta av silikon finns det mycket att uppskatta hos detta masturbation egg. Galaxy har till och med blivit Expressens testvinnare år 2019, så när man testar på detta masturbation egg kan man vara säker på att få kvalitet!

Fördelar:

 • Tillverkad med en len och skön silikonyta
 • Hela 10 olika vibrationsprogam att välja mellan
 • 30 meters räckvidd mellan fjärrkontrollen och leksaken

Nackdelar:

 • Laddningssladden kan ibland glappa

TILL NYBÖRJAREN – Magic Motion Vini Appstyrt Vibratorägg

magic motion vini app styret vibrator

Se priset här

Masturbation eggs för kvinnor slutar inte där, utan det finns ytterligare en produkt som man inte vill missa. Magic Motion Vini Appstyrt Vibratorägg kommer man att få stor nytta av som kvinna under onanisessionerna eller när parlekarna ska kryddas till lite extra. Med hjälp av en gratis applikation som man laddar ner till mobilen kan man skapa egna vibrationsprogram eller välja mellan sju förinstallerade program.

Själva vibratorägget är tillverkat av silikon, och det är både möjligt att använda leksaken som klitorisvibrator eller g-punktvibrator. Batterier är inget som man behöver tänka på då detta masturbation egg laddas upp med en sladd. Dra gärna nytta av ägget antingen under onanisessioner eller vid parlekar där ena partnern kan styra mellan vibrationerna medan den andra partnern njuter av stimulansen. Glöm heller inte att vibratorn är vattentät, så om man vill leka med den i exempelvis duschen är detta en möjlighet.

Fördelar:

 • Välj mellan flera olika vibrationsprogram eller skapa egna
 • Styr enkelt vibratorn genom en applikation i mobilen
 • Härlig silikonyta

Nackdelar:

 • En aning dyrt

DEN BILLIGA – Baseks Multispeed Vibratorägg

baseks fjernbetjent love vibrator

Se priset här

Kvalitet behöver inte alltid vara dyrt, och om man är okej med en leksak som drivs på batterier blir Baseks Multispeed Vibratorägg ett bra val. Här får man ett masturbation egg som verkligen inte gör ont i plånboken, och samtidigt förser det en med hela 10 olika vibrationsprogram att välja mellan. Ägget kan föras in för fantastisk g-punktstimulering, och med en räckvidd på 15 meter behöver fjärrkontrollen inte vara särskilt nära vibratorn för att fungera. Detta resulterar i att leksaken blir perfekt till parlekar där en person styr vibrationsprogrammen medan den andra njuter av vibrationerna.

Ytterligare förträffliga användningsområden är om man vill ta lekarna ut i det offentliga. Ingen kommer att märka att man har ägget under kläderna, och partnern kan sedan sätta igång vibrationerna när man minst anar det. Kanske sitter man i en biograf, på en restaurang eller så befinner man sig på en helt annan offentlig plats. Det är perfekt för paren som älskar lite mer fräcka lekar. Testa på Baseks Multispeed Vibratorägg redan idag för ett masturbation egg som inte sviker en!

Fördelar:

 • Hela 10 olika vibrationsprogram att välja mellan
 • Perfekt till parlekar
 • Utomordentligt billigt

Nackdelar:

 • Hade gynnats av en laddningssladd istället för att använda batterier

Ytterligare spännande sexleksaker för män

Trots att masturbation eggs har en stor plats i mångas hjärtan finns det flera andra sexleksaker till män som man inte vill gå miste om. Här kan det vara tal kring bland annat ordinära lösvaginor som har kommit att bli den mest populära sexleksaken för män någonsin. Den här typen av sexleksak är enkel att rengöra, enkel att använda och – beroende på vilken variant man väljer – känns lösvaginan nästan som den äkta varan. Leksaken har ibland en öppning som påminner om en slidöppning, men det finns också versioner vars öppning ser ut som en mun eller ett anus.

Om man vill experimentera med analsex kanske man istället vill vända sig till analdildoar. Dessa kommer i många olika former, färger, storlekar samt i olika material. Kanske föredrar man ett lent och skönt silikonmaterial eller så vill man testa på en dildo i glas som kan värmas upp och kylas ned för att lägga till en extra dimension till njutningen. Man har nästintill oändliga valmöjligheter.

För de som vill öka känsligheten vid onani eller samlag kan man vända sig till en penisring. Dessa ser till så att blodet samlas i ens kön, och resultatet blir en starkare erektion som både håller längre samt blir mer känslig. Detta kan förbättra onanisessionerna, men även bjuda på fördelar för både honom och henne vid samlag.

Ytterligare spännande sexleksaker för kvinnor

När det kommer till sexleksaker för kvinnor och ytterligare masturbation eggs har man tur. Ett exempel såsom den lyxiga jadestenen i form av ett ägg tackar man inte gärna nej till. Den här sexleksaken har sannerligen utseendet på sin sida och kommer att få många att ställa frågan ”Är det en sexleksak eller ett konstverk?”. Jadeägget kan dras nytta av som en onaniprodukt, men dess primära användning är som en knipkula. Men andra ord kan man föra in ägget när det är dags för bäckenbottenträning för att träna upp musklerna. Resultatet blir skönare orgasmer, en stramare vagina och helt enkelt bättre upplevelser i sovrummet.

En annan typ av leksak som uppskattas av många kvinnor är vibratorn. Det kan här vara tal om en klitorisvibrator, en g-punktvibrator… eller varför inte både ock på samma gång. Rabbit vibratorer är ett exempel på en vibrator som både stimulerar g-punkten och klitoris samtidigt med sina dubbla motorer. Även en lufttrycksvibrator kan komma att bli ens favorit i samlingen tack vare sin effektiva användning av tryckvågor.

Sist men inte minst får vi naturligtvis inte glömma bort dildoarna: de utomordentligt populära sexleksakerna som har tagit världen med storm. Välj en dildo i silikon, glas, stål eller något helt annat material som passar en. Det finns både realistiska dildoar, varianter med riktigt unika utformningar samt med en yttre textur som tar njutningen till en helt ny nivå. Varför inte testa på en dildo med en sugpropp i bottnen för handsfree lekar eller så vill man kika närmare på en strap-on dildo som kan dras nytta av tillsammans med partnern under parlekarna. Allt blir möjligt med rätt leksak!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här