Recension – Oxana Pussy And Ass

575

Förhandlare Prismaskin
sinful Se priset här
(öppnar ny flik)

Summering av Oxana Pussy and Ass recension:

Härligt realistiska onaniprodukter har aldrig varit så populära som de i nuläget är, och det är lätt att förstå varför. Med en naturtrogen onanileksak kommer man så nära den äkta varan som möjligt, så det gäller bara att blunda och njuta av upplevelsen.

En av onaniprodukterna som verkligen har tagit världen med storm är Oxana Pussy And Ass med sina realistiska vaginala och anala öppningar framställda i ett mycket naturtroget material.

Leksaken är därtill tillverkad för att passa en majoritet av penisstorlekar, så oavsett vem man är kan man få stor glädje av denne härliga onanileksak. Kika på produkten här.


 

Recension

Fördelar:

 • Väldigt naturtroget utseende
 • Tillverkad av ett mycket naturtroget Silky Soft Skin material
 • Två härliga hål för penetrering
 • Medföljande puder vid köp av Oxana Pussy And Ass
 • Vattentät
 • Prisvärd
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Kan upplevas som trång om man har ett brett kön
 • Kan lätt bli sladdrig om man inte använder sig av det medföljande pudret

Oxana Pussy And Ass är en sexleksak som är framtagen i materialet Silky Soft Skin för en yta som påminner om äkta hud. Leksaken kommer med två öppningar som kan penetreras: en analöppning och en vaginaöppning.

Vill du ha en sexleksak till vardera så kan du kolla in lösvaginor och realistiska rumpor.

Vaginalöppningen har ett djup på 16 cm medan den sistnämnda kommer med ett djup på 14 cm. Oxana Pussy and Ass är en vattentät leksak, och man kan därför ta med den in i badrummet för härliga onanistunder i antingen duschen eller badkaret.

Vid köp av produkten ingår även ett puder som kan användas för att se till så att Oxana Pussy And Ass behåller sin mjuka yta. Nedan finns ytterligare kort fakta som kan vara bra att veta om just Oxana Pussy And Ass.

 • Material: Silky Soft Skin, TRP.
 • Fri från ftalater: Ja.
 • Mått: 25 x 21 x 9 cm.
 • Djup analt hål: 16 cm.
 • Djup vaginalt hål: 14 cm.
 • Vattentät: Ja.
 • Inkluderar: 20 g puder att använda efter rengöringen.

Förberedelse innan användning

Precis som med de flesta andra onanileksakerna för män kan det komma att bli mycket obekvämt att omedelbart penetrera leksaken utan någon förberedelse.

För att ge ett härligt och bekvämt glid som kommer att påminna om ”the real deal” rekommenderas ett vattenbaserat glidmedel som appliceras på ens kön eller i en av hålen på leksaken.

Det är alltid en god idé att ha ett vattenbaserat glidmedel i hemmet istället för exempelvis en oljebaserad variant då den sistnämnda har förmågan att förstöra latexprodukter såsom kondomer. Använd heller aldrig hudkräm, kroppsolja eller dylikt för samma skäl, utan se istället till så att ett vattenbaserat glidmedel inhandlas samtidigt som Oxana Pussy And Ass.

Rengöring av Oxana Pussy And Ass efter användning

Det är av yttersta vikt att se till så att ens sexleksaker blir väl rengjorda efter användning, och här kan man gå tillväga på olika vis.

Vissa väljer att göra rent Oxana Pussy And Ass genom att helt enkelt hålla leksaken under varmt rinnande vatten och skölja ordentligt, men andra föredrar att inhandla ett sexleksaksrengöringsmedel. Detta medel är särskilt framtaget för att användas till just sexleksaker, och man kan därför vara säker på att ens Oxana Pussy And Ass blir riktigt ren igen.

När man väl har rengjort onanileksaken får man heller inte glömma 20 grams pudret som ingår vid köpet av Oxana Pussy And Ass. Detta puder ser till så att den mjuka ytan återskapas, och på så vis blir leksaken så gott som ny för att återigen dras nytta av.

Vad anser konsumenterna om Oxana Pussy And Ass?

Det första omdömet kommer från Napoleon som anser att Oxana Pussy And Ass har mycket att bjuda på. Trots att flera år har passerat är han fortfarande lika nöjd som den dagen då han mottog produkten. Det visar verkligen prov på hur högkvalitativ Oxana Pussy And Ass är samt hur intresset för onanileksaken har funnits där under flera års tid!

Detta omdöme från en person som går under namnet Alex anser att Oxana Pussy And Ass är en skön onanileksak att ta del av, men att man ska vara på sin vakt om man har ett bredare könsorgan då vaginalöppningen kan vara lite trång för vissa.

Slutligen har vi ett kort och koncist omdöme från Alex som talar om hur Oxana Pussy And Ass är behaglig att använda och nästan känns precis som den äkta varan. Det är sannerligen ett stort plus för de som lägger vikt på realism.

 


 

SUMMERING

När allt kommer till kritan har Oxana Pussy and Ass mycket att bjuda på till ett resonabelt pris, så om man vill ta onanistunderna till en helt ny nivå kan detta vara en bra produkt att satsa på. Vid skapandet av denne leksak har det sannerligen lagts stort fokus på att ta fram en så realistisk leksak som möjligt med en härlig vaginal och anal öppning att penetrera.

Förutom det realistiska utseendet kommer även känslan att komma så nära den äkta varan som möjligt tack vare materialet Silky Soft Skin som är riktigt behagligt och verklighetstroget. Men vill du komma ännu närmre den verkliga upplevlesen rekommenderar vi en sexdocka.

Så länge man har ett vattenbaserat glidmedel tillhands råder det inga tvivel om att man kommer att njuta av denne bästsäljare antingen om man vill använda Oxana Pussy And Ass på egen hand vid onanisessioner eller tillsammans med ens partner i sovrummet. Nedan ska vi avsluta denne recension med ett par för- och nackdelar för att hjälpa en att ta ett beslut kring huruvida detta är en onaniprodukt som kommer att passa ens individuella önskemål och behov eller inte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här