Realistiska Rumpor – Bästa lösrumpor i test

78

Realistiska rumpor är en typ av onaniprodukt som tar den verklighetstrogna känslan till en helt ny nivå. En lösrumpa är en sexleksak och många av dessa underbara sexleksaker kommer utrustade med ett analt och ett vaginalt penetreringshål, men hur onaniprodukterna känns och ser ut kan variera ganska stort.

För att ta reda på vilka realistiska rumpor som imponerar extra mycket har jag testat på en hel uppsjö av olika varianter som jag kommer att recensera nedan. Vilka var bäst, vilka var mindre bra och vad är varje produkts för- samt nackdelar? Fortsätt att läsa för att ta reda på mer!

Så här använder du en lösrumpa:

För att nyttja din lösrumpa på bästa sätt så rekommenderar vi att du införskaffar ett glidmedel. Applicera en klick både vid hålet du ska penetrera och på dig själv och därefter kan du föra in din penis.

Så här förvarar du och tar hand om din lösrumpa:

Förvara din lösrumpa i mörkt och svalt, se till så att inget annat ligger lutat eller tryckt mot din lösrumpa så att den formar sig efter det.

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Fuck Me Silly Masturbator Hannah

realistic vagina rear entry

Se priset här

Njut av en verklighetstrogen rumpa med både ett vaginalt och analt hål för njutning på dina villkor. Fuck Me Silly Masturbator Hannah är en naturtrogen onanileksak som väger hela 10 kg för att kunna bjuda på den där äkta känslan. Det är bara att applicera en klick glidmedel och börja njuta!

Fördelar:

 • Verklighetstroget material
 • Naturtrogen vikt
 • Kan penetreras både vaginalt och analt

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Fuck Me Silly Mastrubator Hannah känns nästan som den äkta varan, och det är lätt att förstå varför när man kikar på det naturtrogna TPR-materialet som leksaken är tillverkad av. Med en vikt på hela 10 kg, en ganska verklighetstrogen storlek och ett fräckt utseende är den här produkten sannerligen att rekommendera.

Rekommenderat till

Den här typen av realistiska rumpor blir perfekt för alla som letar efter en underbar onaniprodukt som aldrig sviker. Så länge du har ett glidmedel tillhands kommer du säkerligen att få många fräcka upplevelser tillsammans med den här leksaken.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Större än jag trodde. Fittan är trångt skön. Analen ännu trängre och skönare. Rekommenderar verkligen denna leksak.”

Sammanfattning

Satsa på realistiska lösrumpor såsom Fuck Me Silly Masturbator Hannah och få tillgång till två härligt trånga penetreringshål som du definitivt kommer att älska. Med ett realistiskt utseende, känsla och vikt finns det ingenting att klaga på här.

TILL NYBÖRJAREN – Sexdoll Doggystyle

kokos hera real hip masturbator

Se priset här

Om den tidigare typen av realistiska rumpor låg på den lite dyrare sidan kommer här en riktigt prisvärd produkt som du inte vill missa. Kokos Hera Real Hip Masturbator är en underbar verklighetstrogen sexleksak med två penetreringshål!

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Kan penetreras både analt och vaginalt
 • Skön inre struktur

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Den här masturbatorn både känns och ser realistisk ut, men den största fördelen är den härliga texturen som finns på insidan av de två penetreringshålen. Så länge du har glidmedel tillhands kan den här prisvärda produkten inte rekommenderas mer.

Rekommenderat till

Kokos Hera Real Hip Masturbator är ett ganska billigt och bra alternativ för nybörjarna som är ute efter realistiska rumpor att experimentera med. Njut av antingen det vaginala eller anala hålet och få fantastiska onanistunder.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Om du vill komma så nära det riktiga varan som möjligt så skaffar du den här!!

väldigt verklighetstrogen, väldigt enkelt att rengöra, liten och smidig att hantera och känns bra att klämma på”

Sammanfattning

Få stor valuta för pengarna och satsa på en typ av realistiska lösrumpor med två penetreringshål som inte bara känns härlig, utan även ser snygg ut. Med en skön inre textur blir det bara ännu bättre!

DEN BILLIGA – Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt

pipedream fuck me silly dirty talk interaktiv mini onaniprodukt

Se priset här

Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt är en naturtrogen sexleksak som kommer utrustad med en högtalare. Med andra ord stönar, pratar och vibrerar dockan med dig samtidigt som du njuter av de två sköna penetreringshålen.

Fördelar:

 • Interaktiv onaniprodukt
 • Har både ett vaginalt och analt penetreringshål
 • Tillverkad i realistiskt Fanta Flesh material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Jämfört med många andra realistiska rumpor är den här varianten sannerligen unik tack vare sin interaktiva egenskap. Det är härligt att njuta av de två penetreringshålen medan dockan stönar och bjuder på äkta sexy talk.

Rekommenderat till

Masturbatorn är det perfekta valet för dig som är trött på vanliga tysta sexleksaker. Ta njutningen till en helt ny nivå och satsa på en onaniprodukt som både känns skön och som svarar på din beröring.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”För att vara liten, så är den väldigt grymt skönt, som att det skulle vara på riktigt… Mmmm”

Sammanfattning

Med sitt naturtrogna utseende och fantastiska Fanta Flesh material är det här en typ av realistiska rumpor som utan tvekan kan rekommenderas. Högtalaren är dessutom ett stort plus som du säkerligen kommer att älska.

MEST POPULÄRA – Sexdoll Doggy Style

sexdoll doggy style

Se priset här

Sexdoll Doggy Style är en leksak som är tillverkad i ett mycket hudliknande material, och även utseendet är lika verklighetstroget. Med en vikt på 10 kg känns den här typen av realistiska rumpor som den äkta varan, och visst får du möjligheten att ta del av två olika penetreringshål.

Fördelar:

 • Verklighetstroget material och utseende
 • Väger hela 10 kg
 • Har både ett analt och vaginalt penetreringshål

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Min personliga upplevelse

Sexdoll Doggy Style kan vändas, så det var ett stort plus att kunna använda den i flera olika ställningar. Med ett vaginalt penetreringshål och ett ännu tajtare analt penetreringshål är det här en produkt som känns fantastisk att dra nytta av.

Rekommenderat till

Om du letar efter ett alternativ som verkligen påminner om att ta en kvinna bakifrån är det här det rätta valet för dig. Både vikten, utseendet och känslan kommer så nära den äkta varan som möjligt, så missa inte den här underbara onaniprodukten.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Trevlig lösrumpa i lämplig storlek och tyngd, får inte bli större och tyngre än så här för att kunna hanteras.”

Sammanfattning

Om din budget inte är alltför tajt är det väl värt att välja realistiska rumpor såsom Sexdoll Doggy Style. Få en vikt, känsla och look som påminner om en riktig rumpa, så det är bara att blunda och drömma dig bort!

DEN FRÄCKA – Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt

pipedream fuck me silly to go petite fantasy bubble butt

Se priset här

Realistiska rumpor behöver inte kosta skjortan, och här är beviset på det. Med en naturtrogen storlek, en fräck look och en skön känsla vill du inte missa Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt.

Fördelar:

 • Vattentät
 • Tillverkad i naturtroget Fanta Flesh material
 • Mycket billig

Nackdelar:

 • Kan ta ett tag att torka efter rengöring

Min personliga upplevelse

Här är det stor valuta för pengarna som gäller, och det är verkligen någonting som uppskattas. Den här naturtrogna onaniprodukten har ett vaginalt hål med ett 13 cm djup samt ett analt hål med ett djup på 10 cm – och båda känns fantastiska.

Rekommenderat till

Om du har en tajt budget är det här en perfekt typ av realistiska rumpor för dig. Trots det billiga priset håller leksaken en mycket hög standard för att påminna om den äkta varan.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”En väldigt bra och “Well rounded” sexleksak!”

Sammanfattning

Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt är billig, bra och kan positioneras för att passa dig perfekt. Dra nytta av den sköna onaniprodukten med två penetreringshål redan idag!

TILL DEN ERFARNE – Pipedream Extreme Fuck Me Silly Bubble Butt

pipedream extreme fuck me silly bubble butt

Se priset här

Älskar du bubble butts? Då har du verkligen hittat rätt. Den här fräcka onaniprodukten finns i två olika färger och kan penetreras antingen analt eller vaginalt. Med en stor härlig lösrumpa sexleksak att klämma på samtidigt kan det knappast bli bättre än så.

Fördelar:

 • Två penetreringshål
 • Hål rakt igenom för enkel rengöring
 • Realistiskt utseende och material

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Det naturtrogna Fanta Flesh materialet ser till så att den här typen av realistiska rumpor blir fantastisk att dra nytta av. Med två penetreringshål och två olika färger att välja mellan är valmöjligheterna också många.

Rekommenderat till

Om du har en förkärlek till stora bubble butts är Pipedream Extreme Fuck Me Silly Bubble Butt att föredra. Vänd onaniprodukten på det hållet som du föredrar och njut av de två penetreringshålen.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Är man som jag – en asslover, så är den här produkten perfekt. Känns otroligt verklig och har perfekta former. Hålen ger en nära-verklighets-upplevelse! Min kvinna vill se mig med en annan så nu börjar vi så här.”

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är detta en härlig typ av realistiska rumpor om du är villig att lägga lite pengar på den. Med två penetreringshål, högkvalitativa samt realistiska material och en enorm härlig storlek finns det mycket här allt älska.

DEN LYXIGA – Real Doll Legs For Days

real doll legs for days

Se priset här

Anser du inte att det är nog med endast realistiska rumpor? Välj då en produkt som bjuder på både lösrumpa, vagina, ben och fötter. Med sina hela 15,5 kg har den en ganska verklighetstrogen vikt och två penetreringshål att njuta av.

Fördelar:

 • Realistisk look och material
 • Naturtrogen storlek och vikt
 • Få både rumpa, vagina, ben och fötter

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

För en mycket realistisk halvdocka kan det inte bli mycket bättre än den här onaniprodukten. Det är underbart att kunna njuta av den trånga vaginan, den ännu trängre analen och de långa slanka benen.

Rekommenderat till

Kanske är realistiska rumpor inte riktigt nog för dig samtidigt som en hel sexdocka blir lite för mycket. Då är Real Doll Legs For Days en fantastisk kompromiss. Njut av både vagina, rumpa, ben samt fötter och få härliga onanistunder som aldrig förr.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Jag är väldigt nöjd. Underbar rumpa, väldigt naturtrogen och lätt att ställa i olika positioner. Fitta och anus är trånga och mönstrade. Kom nästan direkt de tre fyra första samlagen. Har blivit duktigare på att hålla emot nu 🙂 kan rekommenderas!”

Sammanfattning

Real Doll Legs For Days är inte bara prisvärd, utan har dessutom ett utseende, känsla och vikt som verkligen påminner om den äkta varan. Ta tjuren vid hornen och testa på den fantastiska leksaken redan idag.

Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Lösrumpa Onaniprodukt

pipedream fuck me silly dirty talk interaktiv numse onaniprodukt

Se priset här

Här kommer ytterligare en typ av interaktiva realistiska rumpor som bjuder på heta stunder i sovrummet. Den här leksaken vibrerar och pratar dirty talk som varierar beroende på hur hårt du stöter in i antingen det anala eller vaginala penetreringshålet.

Fördelar:

 • Interaktiv
 • Två penetreringshål
 • Realistiska material och utseende

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det mycket naturtrogna Fanta Flesh materialet tillsammans med det realistiska utseendet gjorde mycket för att imponera. Trots detta var det röstfunktionen som fulländade upplevelsen som mest.

Rekommenderat till

Om du älskar interaktiva realistiska rumpor som kan krydda till onanisessionerna har du hittat rätt. Testa på den här leksaken för en naturtrogen känsla som aldrig kommer att svika dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Är positivt överraskad av denna leksaken! Var lite orolig att den skulle se plastig ut men det gjorde den absolut inte. Härligt formad inuti och en rätt ok tyngd. Något mindre i storlek men den väger upp det med röstfunktionen som fungerade mycket bra så ett stort + för den. En härlig leksak helt enkelt. Kan rekommendera denna produkt!”

Sammanfattning

När allt är sagt och gjort finns det många positiva aspekter att hitta här: realistiskt Fanta Flesh material, naturtroget utseende, två penetreringshål och en interaktiv röstfunktion. Den här leksaken har allt man kan vilja ha!

Anna-Lena Mina Hål Är Till För Dig

cyberskin realistic hot ass kimmie

Se priset här

Många typer av realistiska rumpor tar upp ett ganska stort utrymme, men det är här som Anna-Lena står ut i mängden. Den här onaniprodukten har nämligen en lite mindre och smidig storlek så att leksaken lätt kan förvaras efter användning.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Liten och smidig för enkel förvaring
 • Kommer med två penetreringshål

Nackdelar:

 • Kan anses vara en aning för liten

Min personliga upplevelse

Gällande förvaring och transport är den här onaniprodukten utomordentligt smidig, och även priset är förvånansvärt imponerande. Ett litet minus är att penetreringshålen kan anses vara en aning tajta.

Rekommenderat till

Den här typen av realistiska rumpor blir passande för de som vill ha en mycket enkelförvarad onaniprodukt och samtidigt jobbar med en ganska tajt budget. Med sitt naturtrogna utseendet och realistiska material har det definitivt lagts fokus på realism.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Mycket skön leksak som ligger kvar när den används mycket tight och bra textur inne i båda hålen svårt och hålla igen”

Sammanfattning

Det är lite synd att onaniproduktens hål är så tajta, men om man har överseende med detta är leksaken realistisk, snygg, billig och superenkel att förvara. Du får därför väga fördelarna mot nackdelarna.

Bangin Betty Masturbator

bangin betty masturbator

Se priset här

Bangin Betty Masturbator är den prisvärda onaniprodukten med två penetreringshål som du inte vill missa. Tillsammans med den verklighetstrogna rumpan får du en DVD med fyra timmars inspiration som verkligen tar njutningen till nya höjder.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende och material
 • Två penetreringshål
 • DVD med fyra timmars innehåll ingår

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Med hål som går rakt igenom hela leksaken är det här en onaniprodukt som är mycket enkel att hålla ren. Naturligtvis är det också ett stort plus att den känns och ser realistisk ut för att bjuda på en fulländad onanisession alla dagar i veckan!

Rekommenderat till

Med två djupa penetreringshål som du kan ta del av är det här en typ av realistiska rumpor som både är prisvärd, snygg samt härlig att använda. Den kan därför rekommenderas till de allra flesta.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Kika närmare på Bangin Betty Masturbator om du vill ha en prisvärd lösrumpa som gör sitt jobb väl. Naturtrogen, snygg, skön att använda och enkel att rengöra.

Fuck Me Silly Mega Masturbator

fuck me silly mega masturbator

Se priset här

Den stora 9 kg onaniprodukten är en av få realistiska rumpor som bjuder på sådan här utomordentlig realism. Så länge du har ett glidmedel tillhands kommer du få stor glädje av antingen det vaginala eller anala penetreringshålet.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende och känsla
 • Både analt och vaginalt penetreringshål
 • Realistisk vikt

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Min personliga upplevelse

Det är få realistiska rumpor som är så naturtrogna som den här onaniprodukten. Den uppskattas verkligen i sovrummet, och tack vare den ganska tunga vikten flyttar den sig inte under användning.

Rekommenderat till

Den här sexleksaken är perfekt för alla som älskar realistiska rumpor och skönt tajta penetreringshål. Om du är villig att betala det aningen dyra priset är det här utan tvekan ett måste att ha!

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Känns sjukt verklig, känns som hud och vaginan å analen är underbar. Kör med VR glasögon å porr å du är hemma! Aldrig mera ragga brudar på krogen.”

Sammanfattning

Beställ ett glidmedel separat och njut av den otroligt realistiska känslan som den här sexleksaken kommer med. Det finns många skäl att vända dig till just Fuck Me Silly Mega Masturbator, så ta chansen redan idag!

Jesse Jane Side Action Vagina och Rumpa Masturbator

jesse jane side action vagina og numse masturbator

Se priset här

Visst kan lite variation vara skönt ibland, så här kommer en sexleksak som står ut i mängden bland andra realistiska rumpor. Det här är nämligen en verklighetstrogen lösrumpa i en kinky sidliggande ställning!

Fördelar:

 • Två penetreringshål
 • Kommer i en fräck sidliggande ställning
 • Realistisk look och material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Den snygga realistiska lösrumpan med sin fräcka sidliggande ställning känns härlig att penetrera både analt och vaginalt. Med två olika typer av inre strukturer kommer känslan riktigt nära den äkta varan.

Rekommenderat till

Onaniprodukten rekommenderas till både nybörjare och veteraner som vill prova på en ganska unik typ av realistiska rumpor.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

När allt kommer till kritan är Jesse Jane Side Action Vagina och Rumpa Masturbator både naturtrogen i form av material, utseende, storlek och känsla. Med två penetreringshål och härliga inre strukturer kan den här leksaken verkligen rekommenderas.

Mona – All That Ass

cyberskin realistic spanked lisa

Se priset här

Bland realistiska rumpor kommer här en riktigt populär variant. Med extra fylliga blygdläppar och ett naturtroget Cyberskin material kan du förvänta dig realism som aldrig förr.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Tillverkad i högkvalitativt Cyberskin material
 • Snygg tatuering och andra fräcka detaljer på rumpan

Nackdelar:

 • Hade gynnats av att vara lite djupare

Min personliga upplevelse

Med lite glidmedel tillhands känns de två penetreringshålen riktigt verklighetstrogna, och det fräcka utseendet med en snygg tatuering på rumpan är ett extra plus. Den här leksaken kan utan tvekan rekommenderas.

Rekommenderat till

Även om din budget är tajt blir det inga problem, för den här onaniprodukten är fantastiskt billig. Inte nog med det, utan den känns även verklighetstrogen samtidigt som den har ett riktigt snyggt utseende.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Allt gillas. Riktigt skön att pumpa i båda hålen, otroligt tight men önskar att den var lite djupare bara. Stort plus för priset”

Sammanfattning

Satsa på Mona – All That Ass och få en typ av realistiska lösrumpor som ser snygg ut, känns verklighetstrogen och kommer utrustad med två penetreringshål som du kan njuta av!

TLC Cyberskin Carmen Luvanas Doggy Style Vibrerande Pussy and Ass

tlc cyberskin carmen luvanas doggy style vibrerende pussy og ass

Se priset här

Den nästsista produkten på listan är en sexleksak som vibrerar för att göra onanisessionerna mer realistiska än någonsin. Vibrationerna kommer i form av en bullet vibrator, och kom ihåg att köpa batterier till den separat.

Fördelar:

 • Mycket naturtroget utseende
 • Två penetreringshål att njuta av
 • Medföljande bullet vibrator för en ytterligare realistisk känsla

Nackdelar:

 • Batterier till bullet vibratorn köps separat

Min personliga upplevelse

Den medföljande bullet vibratorn såg verkligen till så att man fick njuta av en helt unik och realistisk känsla. Självfallet hjälpte det dock att den här typen av realistiska rumpor kommer i ett naturtroget Cyberskin material som känns underbart.

Rekommenderat till

Om prislappen inte är ett problem rekommenderas den här onaniprodukten starkt. Med sitt naturtrogna utseende, material och den sköna bullet vibratorn som ingår blir det här en utomordentlig sexleksak till de flesta.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Njut av den fantastiskt realistiska onaniprodukten i ett skönt Cyberskin material. Den medföljande bullet vibratorn är bara ett stort plus, och med två penetreringshål väljer du själv vad som passar dig bäst.

Twerking Butt Deluxe

twerking butt deluxe

Se priset här

Då har vi kommit till den sista produkten inom kategorin ”realistiska rumpor”, och trots att den ligger på den ganska dyra sidan har leksaken imponerande funktioner som gör den utomordentligt prisvärd.

Fördelar:

 • Kan värmas upp till 37 grader
 • Två penetreringshål att njuta av
 • Kommer utrustad med vibrationer

Nackdelar:

 • Mycket dyr

Min personliga upplevelse

Twerking Butt Deluxe har sex olika vibrationsinställningar som man kan skifta mellan, och detta gör enligt mig onaniprodukten riktigt överlägsen. Även möjligheten att värma upp leksaken får känslan att bli ännu mer naturtrogen.

Rekommenderat till

För dig som vill ha den mest realistiska känslan som det bara går är detta det rätta valet. Värm upp lösrumpan till kroppstemperatur, sätt igång vibrationerna och njut av antingen det realistiska anala eller vaginala penetreringshålet.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

När det kommer till realistiska rumpor är det här utan tvekan en av de mest naturtrogna som går att hitta. Både uppvärmningen, vibrationerna och det realistiska utseendet är ett stort plus – för att inte tala om det hudliknande materialet.

Summering

Då har vi tagit en titt på en mängd realistiska rumpor, och de kommer alla med sina individuella för- och nackdelar. Om du har en tajt budget och letar efter en prisvärd onaniprodukt rekommenderar jag en variant såsom ”Mona – All That Ass”, men om din budget inte är särskilt tajt kan realistiska rumpor såsom ”Twerking Butt Deluxe” ge dig de bästa funktionerna. Vilka realistiska rumpor som passar dig beror därför på dina egna önskemål och vad du personligen föredrar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här