Lösvagina – De 9 bästa lösvaginorna

1352

Lösvaginor har blivit en älskad och uppskattad sexleksak för onanisessionerna, och det är inte svårt att förstå varför.

En lösvagina är framställd för att inte bara se ut som den äkta varan, utan att dessutom vara tillverkad av ett material som är så naturtroget som det bara går. Resultatet blir en utomordentlig onaniprodukt – där vissa till och med kommer utrustade med både en vaginal och anal-öppning.

Då realistiska vaginor har blivit så populära finns det numera ganska många att välja mellan, och just därför har vi tagit fram följande topplista. Fortsätt att läsa för att kika närmare på de mest högkvalitativa lösvaginorna på marknaden och hitta den bästa lösvaginan för ens individuella behov inom kort!

Vilken är den bästa lösvaginan för dig?

Det är såklart svårt för oss att säga vilken som är just din bästa lösvagina. Men vi ska hjälpa dig med några frågor du kan ställa dig när du letar. Självklart rekommenderar vi även att läsa våra recensioner här på Lovebuddy också.

 • Vad vill du ha för känsla? Ska det efterlikna oralsex, analsex eller vaginalt sex?
 • Vill du köra handsfree?
 • Vad gillar du för typ av material?
 • Vad har du för budget? Är det din första kanske du vill köpa en billigare.
 • Vill du ha med vibration eller utan?

Fortfarande tveksam?

Se hela Mshops utbud av lösvaginor här →

Eller

Se hela Sinfuls utbud av lösvaginor här →

Har du inte råd? Då kan du kolla in vår guide där vi förklarar hur du gjör en hemmagjord lösfitta.


 

TESTVINNAREJesse Jane Doggy Style Pussy and Ass Masturbator

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det är inte konstigt att den bästa lösvaginan enligt oss på Lovebuddy är Jesse Jane Doggy Style Pussy and Ass Masturbator utan det är även en bästsäljande lösvagina världen över.

Fördelar

 • Tillverkad i ett härligt Silky Soft Skin material
 • Enkel att rengöra
 • Både ett analt och vaginalt hål för penetrering

Nackdelar

 • Ingen räfflad insida
 • Färgerna kan upplevas som något blekare i verkligheten än på bild

Recension

För en riktigt realistisk lösvagina som trots sin kvalitet kommer till ett konkurrenskraftigt pris så har man hittat rätt. Jesse Jane Doggy Style Pussy and Ass Masturbator är en av de stora favoriterna inom världen av realistiska vaginor, och denne lösvagina är tillverkad i ett material som går under benämningen ”Silky Soft Skin”.

Det har tagits fram för att komma så nära äkta hud som möjligt. Materialet är dock inte det enda som är naturtroget, utan utseendet kan också bjuda på någonting riktigt verklighetstroget. Dock kan färgerna upplevas som något bleka jämförelse med bilderna.

Denne lösvagina kommer med ett analt hål och ett vaginalt hål, så det är upp till en själv vad man vill använda. Applicera bara en klick glidmedel, och sedan är man redo för utomordentliga onanistunder som högkvalitativa realistiska vaginor kan bjuda på. Insidan är varken räfflad eller gjord med någon särskild struktur men det är inget som hindrar det från att bli en skön upplevelse.

Efter användning är det inga problem att rengöra sin lösvagina förhand under kranen. Om man är på jakt efter en onanileksak som är så nära den äkta varan som det bara går blir Oxana Pussy And Ass sannerligen ett bra val.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med glidmedel i och runt valfritt hål (kika på vårt bäst i test för att hitta vilket som passar dig) och för därefter in din penis.

 

Rekommenderad till

Det här är en lösvagina som passar alla. Den väger endast två kilo och tar inte allt för mycket plats vilket gör det enkelt att förvara den hemma. Priset är även rimligt för både den som är ny och vill testa sig fram.

 

Det säger andra kunder

Dan – ” För priset är denna produkt mkt bra. Skön vikt. Lagom mjuk (dock ej lika mjuk som en Fleshlight) Tycker att det fungerar bra trots att den ej är räfflad invändigt el liknande. Iom att den är ganska tight så blir det mkt skönt ändå. Ett minus är att den inte riktigt ser ut som på bild.

Alll silikon är i samma ljusrosa färg (jag färgade själv de vitala delarna me tushpenna så det blev perfekt) Kan verkligen rekommendera denna då det är en verklighetstrogen avgjutning av det underbara kvinnliga könsorganet!”

 

Sammanfattning

Jesse Jane Doggy Style Pussy and Ass Masturbator är lösvaginan som är uppskattad av många. Trots att den inte har en strukturerad insida så känns den verklighetstrogen. Tack vare att det finns två hål att välja mellan så kommer du inte heller att tröttna.


 

TILL NYBÖRJARENPleasure Stroker Onaniprodukt

Se priset här

Vad blir passande för nybörjaren som vill testa på sin första lösvagina? Realistiska vaginor kan komma att kosta ganska många hundralappar men inte Pleasure Stroker.

Här behöver du inte tömma ut plånboken för att få en högkvalitativ leksak, och Pleasure Stroker Onaniprodukt är beviset på detta.

Fördelar

 • Fleshlight med textur på insidan
 • Skön att hålla i
 • Enkel att ta med sig
 • Enkel att variera hur tight den ska kännas

Nackdelar

 • Tillkommer ingen bra förvaring jmf med många andra i ”ficklamps”-modell

Recension

Denne lösvagina går inom kategorin ”fleshlights” och har en längd på 13 cm samt en utvändig bredd på 5 cm i utsträckt läge. Du kan enkelt variera hur tight den ska vara mot din penis genom att trycka hårdare med handen under tiden du använder den.

Med en skön invändig textur kommer man att få uppleva njutning som aldrig förr, och öppningen ser ut som en naturtrogen vulva för att lägga till en extra dimension av realism. För realistiska vaginor som håller hög kvalitet, är billiga och det perfekta valet för nybörjare är Pleasure Stroker Onaniprodukt sannerligen en lösvagina som kan leva upp till detta. En billig lösvagina som fungerar som en dyr, vem tackar nej?

Dessvärre kommer den inte i någon bra förpackning som du kan fortsätta förvara den i. Förvara den svalt och mörkt för längst hållbarhet.

 

Hur använder du den?

För att dra nytta av den här leksaken applicerar man en klick vattenbaserat glidmedel och för sedan in sitt kön i onaniprodukten.

 

Rekommenderad till

En lösvagina som passar dig som är helt ny till den här typ en av sexleksaker, eller kanske sexleksaker över huvudtaget.

Det säger andra kunder

Ronny – ” Denna sak är helt magisk, jag skulle säga att det här är så nära man kommer “the real thing” helt fantaskisk skön, kunde knappt hålla mig från att komma nästan direkt, lte glidmedel och du är i himlen på några sekunder .”

 

Sammanfattning

En smidig lösvagina som har en invändig struktur och som du enkelt kan variera tighthet med hjälp av handen. Den är skön att hålla i och den är enkel att använda.

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag har också skrivit om denna onaniprodukt. Läs min recension här..”

Läs hela recensionen här

 


 

DEN BILLIGATenga Cloudy

Se priset här

Tenga spider är ett av de populära äggen som finns med i Tenga serien. Det är en prisvärd produkt och trots att den är framtagen som en engångsprodukt så räcker den längre än så, så länge du tar hand om den.

Fördelar

 • Diskret utseende
 • Får plats överallt, till och med i jackfickan
 • Smidig och enkel att använda

Nackdelar

 • Håller inte särskilt länge (framtagen som engångsprodukt)

Recension

Det finns en stor sannolikhet att man tidigare har hört talas om Tenga Egg, och skälet till detta är just hur populära de har blivit som onaniprodukt. De må inte vara realistiska vaginor, men de fungerar på ett liknande sätt som en lösvagina i ett mycket diskret och enkelt transporterbart format.

Äggen agerar som en engångsprodukt, och man öppnar upp dem, applicerar en klick glidmedel och för in sitt kön i öppningen. Den här typen av lösvagina är förvånansvärt flexibel och kan därför sträckas ut ganska långt för att på så vis passa de flesta penisstorlekar.

Alla Tenga Egg kommer med olika mönster och texturer på insidan, så Tenga Spider är en av många varianter. Då de räknas som engångsprodukter kommer Tenga Egg till ett förbluffande lågt pris, någonting som blir perfekt för nybörjare eller de som helt enkelt är ute efter en billig sexleksak.

Trots Tenga äggens status som en engångsprodukt är det dock fullt möjligt att använda den här typen av lösvagina flera gånger om så länge man rengör ägget noga och förvarar det väl.

 

Hur använder du den?

”Skala” av ägget och applicera en klick glidmedel i. Därefter trär du på det på penisen och för det upp och ner. Var noggrann med rengöringen efteråt för att få den att hålla länge.
Tips på glidmedel finns här.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill lägga så mycket pengar på en sexleksak och framförallt för dig som vill testa för att se om denna typ av sexleksaker är något för dig.

 

Sammanfattning

Tenga egg spider är ett runkägg som går att använda som lösvagina, den är inte naturtrogen till sitt utseende men perfekt för att förvara diskret.

 


 

MEST POPULÄRAAngela White Indulge

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Drömmer du om hur det skulle vara att få njuta av porrstjärnan Angela Whites vagina? Då är det här helt rätt produkt för en.

Fördelar

 • Naturtrogen känsla
 • Mshop erbjuder 90 dagars nöjdgaranti med Angela White Indulge
 • Enkelt att variera trycket runt din penis under användning
 • Vattentät

Nackdelar

 • Priset

Recension

Denne lösvagina inom kategorin ”realistiska vaginor” är en avgjutning av Angela Whites vagina för att få en så naturtrogen upplevelse som det bara går. I materialet Real Feal Superskin kan man lita på att den här onaniprodukten inte bara ser realistisk ut, utan också känns så verklig som möjligt.

Applicera en klick glidmedel, för in ens kön i leksaken och gör sedan samma rörelser som under ett vanligt handjob.

Med en härlig inre textur läggs en extra dimension till njutningen, och den naturtrogna vulvan vid öppningen ser till så att man får fantastiska onanisessioner som aldrig förr.

Denne lösvagina är en typ av realistiska vaginor som blir riktigt lätt att både förvara och transportera tack vare sitt diskreta utseende, och då leksaken är vattentät ska man inte tveka att dra nytta av allt som den har att bjuda på i badet eller inne i duschen.

Njut av Angela White Indulge på egen hand eller under parlekarna tillsammans med ens partner. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

 

Hur använder du den?

För att få en så realistisk upplevelse som möjligt så rekommenderar vi att du lägger den i varmt vatten och därefter applicerar rikligt med glidmedel och därefter för in din penis.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en högkvalitativ produkt. Med tanke på priset passar den bäst till dig som har testat på lösvaginor innan och nu är ute efter en lyxigare version.

 

Det säger andra kunder

Oskar – ” Har länge varit på min sambo att det är okej att ha sexleksaker och att hon inte behöver skämmas. Då fick jag frågan varför inte jag har någon. Jag har alltid tänkt att det är inte är något speciellt och det är väll inget fel på min hand? Fan vad fel jag hade.

Den här fleshlighten har verkligen förbättrat mina ‘sessioner’ när min sambo inte är hemma. Den är otroligt skön och lätt att använda. Det är ju mer jobb än att bara köra med Lena Handen, men oj vad det är värt det. Känner en helt annat njutning och känsla under och efter.

Rekommenderar den här ‘Indulge’ produkten 10/10. Kanske något dyr, men jag tycker det var värt varenda krona.”

 

Sammanfattning

Din alldeles egna porrstjärna – Angela White hemma i din sängkammare, kan det bli bättre? Eftersom lösvaginan är stöpt efter Angelas vagina så blir det en naturtrogen upplevelse och ett köp du sent kommer ångra.

 


 

TILL VARDAGENFLESHLIGHT STAMINA VALUE PACK

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Här snackar vi valuta för pengarna, ett helt kit för dig som vill njuta av denna lösvagina till fullo. En mycket uppskattad lösvagina som kan hjälpa dig att bli mer uthållig i sängen. Det sägs att om du klarar 10 min med denna lösvagina, klarar du minst 20 minuter med din partner.

Fördelar

 • Valuta för pengarna, allt du behöver till din lösvagina
 • Handsfree- onani
 • Hjälper dig att bli att bli mer uthållig

Nackdelar

 • Kan upplevas som för stor och klumpig

Recension

Slipp tänka på alla tillbehören som kan behöva köpas till realistiska vaginor när man har Fleshlight Go Surge Combo. Det här paketet är ett set som inte bara innehåller en lösvagina, utan också allt man kan behöva använda till ens realistiska vaginor.

”Det känns exakt som att ha sex med kondom” är det flera som har sagt om denna lösvagina. Om inte det är bra betyg, så vet vi inte vad vi ska jämföra med.

Detta inkluderar ett vattenbaserat glidmedel som man applicerar på sitt kön innan användning för ett bättre glid och ett skönare känsla – samt ett sexleksaksrengöringsmedel som man drar nytta av för att rengöra sin lösvagina efter användning. Smidigare än så kan det knappast bli. Varför köpa all utrustning separat när man kan beställa ett paket med allt som behövs för realistiska vaginor.

Själva lösvaginan som ingår i det här paketet är 17 % mindre än storleken som original-fleshlighten har, och just därför kommer den att bli utomordentligt enkel att både förvara och transportera.

Med en öppning som ser ut som en realistisk vulva samt en invändig textur som gör njutningen mer fantastisk än någonsin är Fleshlight Go Surge Combo definitivt ett set som man inte vill missa. När det kommer till realistiska vaginor är detta en lösvagina som håller hög standard.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedlet för att minska friktionen och skapa skönare upplevelse. Pulvret som ingår använder du för att få materialet att bibehålla sin naturtrogna känsla och rengöringen använder du precis som det låter – för att rengöra.

Vill du förbättra din uthållighet i sängen ytterligare så kan vi rekommendera en penisring.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte har några sexleksaker hemma sedan tidigare och därför på ett smidigt sätt, får allt i ett på en gång. Passar även dig som vill träna upp din uthållighet inför sexet med din partner.

 

Det säger andra kunder

Martin – ” Kan bara beskriva denna produkt med en mening: Känns som att ha sex med kondom. Ni som har haft sex med kondom vet hur den känns. För er som inte har haft sex med kondom eller kanske inte haft sex alls rekommenderar jag verkligen denna produkt.

Den tar verkligen onanin till en ny level. Jag vet att 900 kr är mycket pengar men den är värd varje krona. Efter att ni har testat denna produkt kommer ni inse att 900 kr inte alls är så mycket.”

 

Sammanfattning

Smidigare än såhär blir det inte, ett klick och du får hem en lösvagina, glidmedel, sexleksakrengöring, Shower mount hållare och pulver.

Läs hela recensionen här


 

DEN FRÄCKADoc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass är en härlig lösvagina inom världen av realistiska vaginor som bjuder på både en skön vaginal öppning och trång anal öppning.

Fördelar

 • Naturtroget utseende
 • Tillverkad i realistiskt UltraSkyn material
 • Ihålig – enkel att rengöra

Nackdelar

 • Tight – krävs mycket glidmedel
 • Kan vara svår att få ett bra grepp om vid användning

Recension

I det naturtrogna UltraSkyn-materialet har den här onaniprodukten tagits fram, och den är avgjuten efter porrstjärnan Briana för ett så realistiskt utseende som möjligt.

Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass blir perfekt för de heta onanisessionerna på egen hand eller när man vill krydda till parlekarna lite extra genom att introducera en fantastisk lösvagina i sovrummet.

Mer realistiska vaginor är svåra att hitta, och det gäller både när det är tal kring utseende och känsla. Allt man behöver köpa till för att få en så fantastisk upplevelse som möjligt är ett vattenbaserat glidmedel, men när detta är klappat och klart är man redo att njuta av sin lösvagina fullt ut. Produkten är ihålig rätt igenom, så när man är färdig med att använda produkten är det lätt som en plätt att rengöra den genom att skölja vatten igenom.

Den har en invändig längd på 14 cm, längden fungerar bra för alla och det blir lätt att rengöra tack vara att den är ihålig. Dock är öppningen endast 0,5cm bred men går givetvis att töjas, men det är på grund av detta vi rekommenderar den till dig med genomsnittsstorlek eller lägre.

Alternativt se till så att du värmer upp den i varmt vatten innan användning och sedan applicera rikligt med glidmedel, titta här för att se vilka vi rekommenderar.

 

Hur använder du den?

Eftersom den är känd för att vara tight så rekommenderar vi att du värmer upp den innan användning, i varmt vatten. Därefter behöver du använda rikligt med glidmedel, i det här testet kand du se vilka glidmedel vi rekommenderar.

 

Rekommenderad till

Känslan som uppstår av Doc Johnsons´s Briana passar alla, men på grund av storleken så passar den dig bäst med genomsnittsstorlek eller mindre.

 

Det säger andra kunder

Patrik – ” Tycker denna produkt var helt klart värd och köpa, väldigt skön med två hål, samt att den var lätt o rengöra. Det var bra grepp och lätt och hantera. Formulärets överkant.”

 

Sammanfattning

En av de tightare lösvaginorna som finns på marknaden, du bör därför ha en genomsnittsstorlek eller mindre för att få en så bra upplevelse som möjligt. Tack vara att hålet som går rakt ut på andra sidan blir den enkel att hålla ren och du kan få njuta av den länge.

 


 

DEN LYXIGAAutobator 6+

Återförsäljare Pris
mshop rabatt Se priset

En vanlig lösvagina har mycket att bjuda på, men vad ordinära realistiska vaginor inte kan erbjuda är automatiskt oralsex utan att man själv behöver göra någonting. Det är här som Autobater 6+ kommer in i bilden, wow vilka funktioner denna en sådan här elektrisk lösvagina har.

Fördelar

 • Njut av oralsex utan att själv behöva göra någonting
 • Flera lägen att välja mellan
 • Lätt att använda

Nackdelar

 • Priset
 • Vissa tycker vibrationen är för svag

Recension

Den här sexleksaken fungerar som en sexmaskin där man sticker in sitt kön och sedan låter maskinen stimulera en med varierande rörelser och mönster – och allt man själv behöver göra är att luta sig tillbaka och njuta.

Maskinen är en uppdaterad variant av en tidigare sexmaskin, så denne har en ännu starkare motor för utomordentliga upplevelser som aldrig förr. Trots detta finns det fortfarande de som upplever att vibrationerna är för svaga.

Med hjälp av knapparna på framsidan av leksaken skiftar man själv mellan olika lägen för att få en så skräddarsydd upplevelse som möjligt. Du kan styra över intensitet och hur tight du vill att det ska vara.

Om man har pengarna att lägga på Autobater 6+ kommer man inte att ångra sig när man får en lösvagina som kan göra det som inga andra realistiska vaginor har möjligheten att göra.

 

Hur använder du den?

Fäst den elektriska lösvaginan med hjälp av sugproppen mot en plan yta, applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel och för därefter in din penis. Sedan kan du styra funktionerna med hjälp av knapparna på ovansidan.

 

Rekommenderad till

Det här är en elektrisk lösvagina som passar dig som vill slippa anstränga dig och för dig som gillar oralsex.

 

Det säger andra kunder

Richard – ” Tycker den är för trång, är inte överdrivet grov tycker jag själv men jag måste verkligen använda mycket glidmedel för att komma in. Den är skön när man har kommit in men önskar att motorn var lite starkare.”

 

Sammanfattning

Med sina särskilda tekniker skapar den här lösvaginan en verklighetstrogen känsla av oralsex och det bästa av allt, det är att du slipper göra någonting. Det enda du behöver göra är att fästa den på en plan yta och bestämma inställningar med hjälp av knapparna.

 


 

TILL DEN ERFARNEFuck Me Silly Masturbator Hannah

Återförsäljare Pris
mshop rabatt Se priset

För de som är trötta på vanliga lösvaginor och vill ge sig an en fullkomlig onaniprodukt med rumpa, lår, vagina och anus kommer här en typ av realistiska vaginor som man bara måste älska.

Fördelar

 • Stabil att använda
 • Tillverkad i ett realistiskt material
 • Kan penetreras både analt och vaginalt

Nackdelar

 • Vissa upplever att hålen är för trånga

Recension

Hannah – Fuck Me Silly Masturbator är en högkvalitativ sexleksak som är formad likt en kvinnlig rumpa, och kommer både i ett naturtroget utseende samt känsla.

Leksaken är nämligen tillverkad i ett mycket härligt material som liknar äkta hud. Som om inte detta vore nog är den här typen av realistiska vaginor vattentåliga, så om man föredrar att dra nytta av sin onaniprodukt i duschen eller badet blir det lätt som en plätt.

Den väger 10kg vilket gör att den är något otymplig att gå runt med, men gör att den känns mer äkta. Det blir även enkelt att placera den ex. på bordet eller stolen och låta den stå där stabilt utan större ansträngning.

Leksaken kan penetreras både analt och vaginalt, så det är upp till en själv vad man känner för. Allt som behövs för en så fantastisk upplevelse som möjligt är ett vattenbaserat glidmedel, och om man sedan släcker ljuset hade man nästan kunnat tro att det är den äkta varan som man njuter av.

”Hannah” kommer att förse en med njutning som man aldrig vill ska ta slut!

 

Hur använder du den?

Välj valfri plats, kanske i duschen eftersom den är vattentät. Applicera därefter rikligt med vattenbaserat glidmedel och därefter kan du penetrera. Dock kan den vara lite tung att bära upp själv samtidigt som du använder den, så hitta något attt luta den mot/lägga den på.

 

Rekommenderad till

Passar särskilt dig som vill ha allt, alltså inte kan välja mellan varken hål eller kroppsdel.

 

Det säger andra kunder

Edwin- ” Grymt skön! Känns riktigt bra och tyngden gör att den känns hyfsat verklighetstrogen. Trång mus, ännu tajtare rumpa. Enda minuset är att den luktar ganska starkt av något kemiskt…annars hade den fått 5 stjärnor.”

 

Sammanfattning

En lösvagina i form av en rumpa för alla rumpälskare. Den är något tung men det får känslan att bli mer äkta. Två olika håla att välja mellan och skön att använda.

 


 

NYHETDouble Ended Mouth And Vagina Stroker

Återförsäljare Pris
mshop rabatt Se priset

Sist på listan kommer Double Ended Mouth And Vagina Stroker för de som är ute efter flera valmöjligheter. Detta är nämligen en lösvagina där en sida är formad likt en vaginaöppning medan den andra sidan är formad likt en mun för att efterlikna oralsex.

Fördelar

 • Två sexleksaker i en
 • Töjbart material
 • Olika strukturer på insidan

Nackdelar

 • Om du inte tar hand om den och rengör den ordentligt efter användning samt handtorkar den så går den lätt sönder

Recension

Eftersom du kan välja vilken del du vill njuta av så kan du verkligen variera dig med den här lösvaginan. Inuti denna lösvagina finns en förträfflig invändig struktur som lägger till en extra dimension till njutningen, givetvis ser den olika ut i de båda ändarna.

Då leksaken är tillverkad i ett flexibelt material kan man använda den oavsett penisstorlek. På sidan där munnen sitter kan man njuta av den detaljerade utformningen. Förutom läppar har öppningen även tänder och en tunga för att förse en med en så verklighetstrogen upplevelse som det bara går.

Allt man behöver är en klick glidmedel, och sedan är man redo att dra nytta av den här fantastiska onaniprodukten. Med tanke på att leksaken är ihålig kommer den inte heller att bli svår att rengöra efter användning. Det finns helt enkelt mycket att uppskatta och imponeras av när det är tal kring Double Ended Mouth And Vagina Stroker.

 

Hur använder du den?

Fundera på om du är sugen på oralsex eller vaginalsex och välj därefter vilket hål du ska använda. När du bestämt dig kan du applicera rikligt med glidmedel och tänk på att använda ett vattenbaserat sådant, här hittar du våra tips.

 

Rekommenderad till

Det här passar dig som alltid vill ha mer, här kan du variera dig snabbare än du byter sexställning.

 

Det säger andra kunder

Göte – ” Helt ok som den är men något uppvärmd blir den grymt skön. Värm försiktigt t.ex inrullad i en handduk och en uppvärmd sk. vetekudde. Sprack dock efter ett par veckors användning. Kan ha berott på att jag vränger den ut och in när jag tvättar den. TPR/TPE ska inte ha några problem med värme av den här graden. Har självfallet beställt ny som jag kommer vara lite mer rädd om.”

 

Sammanfattning

En lösvagina som ger dig två sexleksaker i en, både oralsex och vaginalsex. Hålet går rakt igenom produkten och det gör det enkelt för dig att rengöra och smidig att använda. Materialet är töjbart och känns naturtroget.

 


Q&A – Allt du behöver veta om lösvaginor

Vad är en lösvagina?

En lösvagina är precis som det låter, det är en sexleksaks i form av en vagina som är helt portabel. Det finns flera olika sorter och vi kommer berätta mer om dem nedan. Men det handlar alltså om en sexleksak som både föreställer en vagina och känns som en vagina.

 

Vad finns det för olika sorter?

Det är en uppsjö av olika typer av lösvaginor där ute. Med det sagt så kan vi också lova att det finns minst en som är den bästa lösvaginan för just dig.

Vagina – Detta kanske är en självklarhet. Majoriteten av lösvaginor där ute är alltså formade med en struktur som ska efterlikna en riktig vagina.

Anal – Det finns lösvaginor som har en struktur på insidan som efterliknar en anal. Dessa har vanligtvis ett mindre hål och upplevs som tightare.

Oral – För dig som gillar oralsex finns det lösvaginor som där insidan får upplevelsen att efterlikna oralsex och där kan även öppningen av lösvaginan efterlikna en mun.

Automatisk/Maskin – Om du vill köra handsfree-onani passar det att köpa en automatisk lösvagina. Här kan du låta dina händer röra resten av kroppen och låta lösvaginan sköta jobbet. Vissa har endast vibration och andra hör även mer stötande funktioner.

Manuell – Här får du använda dig av samma teknik som när du runkar eller har vanligt penetrationssex i form av juckande. Men det betyder också att du själv kan välja tempo helt själv.

Vibration – Vissa lösvaginor har en vibratorfunktion, oftast kan du variera intensitet.

Vakumsug – Med dessa kan du ändra hur tight du vill att det ska kännas.

Öppen – Med en öppen lösvagina finns det ett hål för ollonet vilket gör att det är lättare att hålla rent din lösvagina, eftersom när du ejakulerar så ligger det inte kvar i produkten.

Helkropp – Det finns både stora och små lösvaginor, vissa går att hålla i en hand och andra består av en hel eller halvkropp. Vanligtvis består även dessa av flera olika sorters hål, så som både analt och vaignalt hål. Oftast går de under namnet sexdockor.

 

Vad är skillnaden på en Pocket pussy och en fleshlight?

Fleshlight är originalet, de första som uppkom med den är här typen av produkter. Fleshlights brukar även upplevas som lite lyxigare produkter.

Det finns även något som kallas fleshligt och riktar sig främst mot gaykillar där strukturen motsvarar en manlig anal.

Skillnaden på en pocket pussy och fleshlight i jämförelse med en lösvagina är att de två förstnämnda oftast har utseendet av en ficklampa. Lösvaginor finns som tidigare nämnt i flera olika former och däribland även i form av helkroppsprodukter.

 

Varför ska du köpa en lösvagina?

Det finns flera anledningar till att köpa en lösvagina och här kommer några.

 • Det här kan vara ett sätt för dig och din partner att få uppleva en trekant utan risken för avundsjuka.
 • Även om du är ensam kan du få uppleva penetrationssex.
 • Det är en sexleksak som gör sig perfekt i resväskan.

 

Hur rengör du en lösvagina?

Det är viktigt att ta hand om din lösvagina för att den ska hålla så länge som möjligt.

 • Rengör den alltid direkt efter användning genom att först skölja av den i varmt vatten.
 • Använd sedan sexleksakrengöring och se till så du kommer åt överallt.
 • Låt den därefter lufttorka eller handtorka den försiktigt med en handduk.
 • Beroende på vilket material den består av så kan du även behöva använda ett pulver för att återfå den naturtrogna känslan. Vi rekommenderar det här.
 • Förvara den därefter svalt och mörkt.

 

Hur använder du en lösvagina?

Börja med att värma den i ljummet vatten, detta är inget nödvändigt men det kan stärka den naturtrogna känslan. Därefter applicera rikligt med glidmedel, det är viktigt både för att undvika friktion så att det blir skönt och för att den ska hålla längre.

Vi har ett bäst i test av glidmedel, in och kika för att se vilket som passar dig.

Därefter är det fritt fram att föra in din penis i hållet och variera sedan dina rörelser och ditt tempo.

Hur känns en lösvagina?

Känslan av en lösvagina varierar beroende på materialet. Silikon ger en fast och slät känsla, medan TPE (termoplastisk elastomer) är mjukare och mer följsam. Cyberskin kan efterlikna hudens mjukhet och värme. En välgjord lösvagina, oavsett material, strävar efter att ge en realistisk och njutbar upplevelse genom att erbjuda olika texturer och former för att efterlikna mänskliga anatomiska detaljer.

Vilka olika material finns det för lösvaginor och hur påverkar de upplevelsen?

Lösvaginor tillverkas oftast i silikon, TPE (termoplastisk elastomer) eller cyberskin. Silikon är fast, hygieniskt och kroppssäkert, ger en realistisk känsla men kan vara mindre flexibelt. TPE är mjukt, elastiskt och prisvärt, men kan kräva extra underhåll. Cyberskin är extremt realistiskt och mjukt, liknande mänsklig hud, men kan vara mindre hållbart. Materialvalet påverkar direkt upplevelsen genom att definiera leksakens känsla, värmeledningsförmåga och underhållskrav, vilket gör det viktigt att välja ett material som överensstämmer med individuella preferenser och behov.

Vad bör man tänka på när man väljer storlek och form på en lösvagina?

Vid val av storlek och form på en lösvagina bör man överväga personliga preferenser, anatomiska passformer och önskad stimulering. En lämplig storlek och form ökar komforten och njutningen under användning och säkerställer en mer tillfredsställande upplevelse.

Läs mer om hur du gör egen lösvagina / Hemmagjord lösvagina här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här