Topplista – topp 9 penisfodral

572

Med ett högkvalitativt penisfodral kan man se till så att man får bjuda på extra längd under de härliga stunderna i sovrummet tillsammans med partnern. Vissa penisfodral fungerar till och med som en penisring genom att se till så att man får en kraftigare och mer långvarig erektion för att de heta lekarna med ens käraste ska vara lite längre.

Nedan listar vi några av de bästa penisfodralen som man kan hitta på marknaden, så varför inte ta en titt på listan och hitta favoriten idag? Är man ute efter ett billigt penisfodral, en riktig testvinnare eller någonting som specifikt passar nybörjare? Det är upp till en själv att välja!

TESTVINNARE – Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve

sinful vibrating penis extender

Se priset här

 

Penisfodral är härliga för paren som vill se till så att det blir extra hett i sovrummet, men varför inte lägga till en extra dimension av njutning genom att satsa på ett penis fodral som kommer med en härlig vibrator? Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve bärs över ens penis för att se till så att man håller ut längre samtidigt som ens kön känns större under exempelvis samlag. För att upplevelsen ska bli så härlig som möjligt kommer sexleksaken med en viss textur på både insidan och utsidan för att både förse honom och henne med stor tillfredställelse.

Som sagt är dock det här penisfodralet även en vibrator, och detta kommer i form av en bulletvibrator som kan fästas i ens kukfodral. Välj mellan så mycket som 10 olika vibrationsmönster för att hitta ett läge som passar både honom och henne som handen i handsken. Storleken på själva penisfodralet ligger på 16 cm i längd och en yttre diameter på 4 cm med en inre diameter på 3 cm, men det kan vara bra att veta hur detta kuk fodral är töjbart och därför med största sannolikhet kommer att passa en oavsett storlek på ens kön.

Fördelar:

 • Får ens kön att verka större
 • Utrustad med en bulletvibrator med 10 vibrationslägen
 • Töjbar för att passa de flesta

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite tjock för vissa

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

sinful stretchy penis extender sleeve

Se priset här

 

Har du inte tidigare testat på ett penisfodral? Då har du tur, för Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är ett penisfodral som blir perfekt för nybörjaren. Till en mycket prisvärd kostnad får man ett penisfodral som enkelt kan träs på ens kön för att ge extra fyllighet under lekarna i sovrummet. Då fodralet även ser till så att känsligheten minskar kommer man att kunna hålla ut längre, vilket säkerligen uppskattas av både en själv samt ens partner.

Storleken på Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve ligger på 16 cm i längd och ett inre djup på 11 cm, men man får inte glömma att fodralet är töjbart, så trots dess storlek kommer det att passa de flesta perfekt. Penisfodralet är ftalatfritt och tillverkat i materialet TPR för en mjuk och len känsla när man bär fodralet. För ännu större njutning finns det en viss textur på insidan av penisfodralet som stimulerar en under användning vid exempelvis samlag. För en så bra passform som möjligt finns det dessutom hål till ens testiklar, och om man på enklare vis vill kunna trä på fodralet rekommenderas ett vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Flexibel för att passa de flesta storlekar
 • Ser till så att man håller längre i sovrummet
 • Inre textur för ytterligare njutning

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite för stor för vissa

Läs hela recensionen här

DEN BILLIGA – Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

baseks stretchy penis sleeve set

Se priset här

 

Vill du inte att din sexleksak ska kosta skjortan? Hade det varit trevligt med en stor mängd valmöjligheter så att du får precis den njutningen som passar dig? Då har du tur. Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är inte bara en förvånansvärt billig produkt, utan ser även till så att man kan prova sig fram för att hitta det perfekta penisfodralet. Hur då? Jo, detta är ett paket med sex olika penisfodral där varje variant har sin egen textur och mönster. Texturen kommer partnern att känna av om man bär penisfodralet vid penetrering, så det är bara att testa sig fram till dess att man hittar den perfekta varianten för ens individuella behov och önskemål.

När man väl har trätt på ett penisfodral kommer det inte bara att förse ens partner med njutning, utan produkten agerar dessutom som en penisring. Vad detta betyder är att ens erektion blir mer långvarig och kraftig för njutning som aldrig förr. Med andra ord kommer både han och hon att älska resultatet av detta penisfodral set, så testa er fram redan idag för att hitta den rätta. Då dessa penisfodral är töjbara kommer de att passa i princip alla när det kommer till storlek.

Fördelar:

 • Flera olika penisfodral att välja mellan i ett och samma set
 • Förvånansvärt billigt
 • Gör ens erektion mer kraftig och långvarig

Nackdelar:

 • Effekt varierar beroende på användare

Läs hela recensionen här

MEST POPULÄRA – California Exotic Adonis Extension Mörk

California Exotic Adonis

Se priset här

 

För de som vill göra sitt kön mer fylligt under samlag samtidigt som ens erektion blir mer långvarig får man inte glömma att kika närmare på California Exotic Adonis Extension Mörk. Detta penisfodral träs på ens kön för att ge en 5 cm i längd, någonting som säkerligen kommer att uppskattas av både honom och henne. Både insidan och utsidan kommer med en viss textur som ser till så att man får en extra dimension till njutningen – både för personen som bär penisfodralet och för personen som blir penetrerad av det.

Penisfodralet är töjbart och passar därför de flesta. Välj även mellan en mörk eller transparant variant för att få ett penisfodral som passar en helt perfekt. Introducera fodralet i sovrummet under förspel för att ta njutningen till en helt ny nivå. Njut av en längre och mer långvarig erektion som verkligen kommer att imponera på partnern.

Fördelar:

 • Förlänger ens kön med hela 5 cm
 • Textur på både insidan och utsidan för extra njutning
 • Enkel att trä på med hjälp av glidmedel

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL VARDAGEN – Lust Cluster Vit

lust cluster bla 2000x2000

Se priset här

 

I en snygg vit färg kommer det här billiga penisfodralet Lust Cluster. Njut av detta penisfodral som är utrustat med en härlig textur på utsidan för att tillfredsställa ens partner vid samlag. Allt man behöver göra är att applicera en klick vattenbaserat glidmedel som köps separat, trä på penisfodralet och sedan är det fritt fram att njuta av samlag med ens käraste.

Förutom texturen fungerar Lust Cluster som en penisring på så vis att den ser till så att man får en mer kraftig och långvarig erektion. Både en själv och partnern kommer därför att gynnas storslaget när man drar nytta av ett penisfodral såsom Lust Cluster. Som kronan på verket är detta också en mycket billig produkt, så om man inte tidigare har använt penisfodral kan detta bli en förträfflig förstaprodukt att testa på. Tack vare sin lilla storlek är penisfodralet mycket enkelt att förvara och transportera utan några problem – men samtidigt är det mycket töjbar för att passa de flesta penisstorlekar.

Fördelar:

 • För en mer kraftig och långvarig erektion
 • Textur på utsidan för en extra dimension till njutningen
 • Mycket billigt penisfodral

Nackdelar:

 • Kan vara för liten för vissa

DEN FRÄCKA – Lust Cluster Blå

lust cluster bla 2000x2000

Se priset här

 

Lust Cluster kommer inte bara i en vit färg, utan kan dessutom beställas i en snygg blå färg för de som föredrar någonting lite annorlunda. Med Lust Cluster vid ens sida kan man njuta av heta stunder i sovrummet som aldrig förr tack vare bland annat den sköna texturen på utsidan av detta penisfodral. Vid samlag kommer partnern att tjuta av glädje när den härliga texturen med knottror och piggar tillfredsställer henne.

Använd penisfodralet som en penisring med sin tajta fit som ser till så att erektionen både blir starkare och varar längre. Ett bättre penisfodral till ett sådant billigt pris blir sannerligen svårt att hitta, så satsa på Lust Cluster Blå för många prisvärda upplevelser i sovrummet med den som man håller kär. Glöm inte att det kan vara gynnsamt att beställa ett vattenbaserat glidmedel separat som man sedan applicerar på sitt kön innan man trär på sitt penisfodral.

Fördelar:

 • Läcker textur på utsidan för att partnern ska njuta lite extra
 • Få en mer långvarig och kraftig erektion
 • Högkvalitativ produkt till ett mycket billigt pris

Nackdelar:

 • Kan spricka om ens kön är för stort

DEN LYXIGA – Loving Joy Mighty Penis Sleeve

loving joy mighty penis sleeve

Se priset här

 

För att imponera på sin partner med en förbluffande förstoring kommer ett penisfodral såsom Loving Joy Mighty Penis Sleeve att göra susen. Upplevelserna med ens partner i sovrummet blir härligare än någonsin när man bär detta penisfodral som förser en med en penisförstoring på hela 7,6 cm med en 25 % större fyllighet. Med hjälp av en ball-strap runt ens testiklar kommer detta penisfodral dessutom att sitta fast även vid lite vildare lekar.

Längden på Loving Joy Mighty Penis Sleeve ligger på 17,6 cm med ett inre djup på 10 cm. Penisfodralet kan dock töjas ut ganska mycket, vilket resulterar i att man lätt kan trä på sitt penisfodral oavsett storlek på ens kön. Det kan dock hjälpa att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel som köps separat för att säkerställa att man på ett bekvämt vis kan få på sig Loving Joy Might Penis Sleeve.

Fördelar:

 • Förser en med hela 7,6 cm extra i längd
 • Sitter stadigt fast även vid vilda lekar
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Hade gynnats av att vara lite styvare

TILL DEN ERFARNE – Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Se priset här

 

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve är perfekt för de som både vill förstora sitt kön på längden och bredden. Med hjälp av detta penisfodral får man nämligen en förstorad omkrets på hela 5 cm som verkligen imponerar på partnern i sovrummet. Använd ett penisfodral för att både fylla ut ens partner samt för att se till så att ens erektion varar längre. För en extra härlig känsla kommer just detta penisfodral med en viss textur inom sig som användaren kommer att stimuleras av när han bär Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve.

Penisfodralet är tillverkat av TRP och silikon för att ge en fantastiskt bekväm känsla, och tack vare det faktumet att penisfodralet är flexibelt kan det töjas ut för att passa nästan alla penisstorlekar. Dra nytta av detta penisfodral antingen vid onani, förspel eller samlag för att lägga till en helt ny dimension till njutningen.

Fördelar:

 • Förser en med en extra omkrets på 5 cm
 • Njutbar textur på insidan
 • Tillverkad i bekväma material

Nackdelar:

 • Lite dyr

NYHET – Size Matters Clear Sensations Vibrerande Penis Sleeve

size matters clear sensations vibrerende penis sleeve

Se priset här

 

Då har vi nått det sista penisfodralet på listan, och denne vibrerande sleeve är en produkt som man sannerligen inte vill missa. Inte nog med att den bjuder på alla fördelarna som en penisring erbjuder, utan den kommer dessutom utrustad med en vibrator för att ta njutningen till en helt ny nivå. Ta hjälp av lite vattenbaserat glidmedel för att lätt trä på Size Matters Clear Sensations Vibrerande Penis Sleeve. Resultatet blir en mer kraftig erektion som varar längre samtidigt som texturen på utsidan stimulerar ens partner vid penetrering.

Fördelarna med penisfodralet slutar dock inte där, utan Size Matters Clear Sensations Vibrerande Penis Sleeve kommer även att ge en fantastiska vibrationer som gynnar både honom och henne. Allt man behöver är ett LR754-batteri, och detta ingår i paketet när man köper det här penisfodralet. Allt som allt får man stor valuta för pengarna när man satsar på detta penisfodral, så varför inte överraska partnern med någonting lite extra i sovrummet redan nu!

Fördelar:

 • Förstärker och förlänger ens erektion
 • Textur på utsidan för extra njutning
 • Vibrationer tar tillfredställelsen till en ny nivå

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här