Prostatavibratorer är ett fantastiskt verktyg för män vid onani eller förspel innan samlag.

Den här sexleksaken används primärt för prostata massage när man vill krydda till det i sovrummet, men man kan dessutom komplettera dessa prostatavibratorer med andra leksaker.

Det finns exempelvis varianter som både fungerar som en penisring och som en leksak vid prostata massage, men oavsett vad så kan man vara säker på att få fantastisk njutning.

Man känner säkerligen till tal om kvinnans G-punkt. På samma sätt kan män få njutning när deras P-punkt stimuleras, med andra ord prostatan.

Om man är ute efter prostata massage som aldrig förr är det sannerligen läge att titta närmare på prostatastavar eller prostatavibratorer.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av leksaker till prostatamassage →


 

TESTVINNARECheeky-Boy Intense: Uppladdningsbar Prostatavibrator

 

prostata leksak

Se priset här

Fördelar:

 • 10 olika vibrationsprogram att välja mellan
 • Helt vattentät för användning i badkaret eller duschen
 • Fantastisk vid prostata massage

Nackdelar:

 • Relativt dyr

Recension

För att stimulera prostatan och få en prostata massage som aldrig förr kommer man att älska Cheeky-Boy Intense – Uppladdningsbar Prostatavibrator.

Den här sexleksaken har hela 10 olika vibrationsprogram för att förse en med den största möjliga njutningen samtidigt som man inte själv behöver utföra något arbete. Tack vare det behagliga silikonmaterialet kommer den här prostatavibratorn att kännas mycket skön och bekväm både när man använder den själv för onani eller när man tar fram den i sovrummet tillsammans med sin partner för att krydda till förspelet.

För att slippa att konstant köpa nya batterier så är denne variant av sexleksak uppladdningsbar. Detta betyder att man kan få en fantastisk prostata massage om och om igen utan att behöva köpa en ny vibrator. Den snygga svarta designen är någonting som man kommer att älska och imponeras av i alla lägen, och med en längd på 22 centimeter kan man vara säker på att den når alla de skönaste områdena.

Cheeky-Boy Intense är fullkomligt vattentät, och man kan därför välja att använda den i badkaret eller duschen för en extra sensuell känsla. För de som vill göra penetreringen lite enklare kan man satsa på ett vattenbaserat glidmedel som man applicerar på vibratorn innan man använder den för prostata massage.

När vibratorn väl har laddats upp fullt så kan den användas i en hel timme innan man behöver ladda den igen. Förspelet eller onanin kan därför vara hur länge man själv vill utan att behöva oroa sig för ett kort batteriliv. För prostata massage som aldrig förr, kika på Cheeky-Boy Intense. Den må ha en relativt stor prislapp, men den stimuleringen och prostata massage som man får är verkligen värt besväret.

 


 

Prostata massage set

Se priset här

Fördelar:

 • Flera tillbehör i ett kit
 • Perfekt för prostata massage
 • Stort värde för en billig peng

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

Recension

En prostata massage behandling är någonting som de flesta män inte tackar nej till, men hur skulle det då vara om man får ett helt set med allt som man behöver för prostata onani? Visst låter det helt fantastiskt, och hos Sinful är det fullt möjligt att köpa ett sådant kit till en förvånansvärt billig peng.

Just Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide innehåller ett analt glidmedel, en anal douche, en prostatamassager samt en penisring som kommer med en prostatastimulator. Som om detta inte vore nog får man dessutom en A-Z guide som hjälper en kring hur man använder sina sexleksaker på bästa sätt.

Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide blir fantastisk för prostata massage antingen själv eller tillsammans med sin partner vid förspel innan samlag. Man behöver inte tänka på att köpa till några extra tillbehör, då allting finns inkluderat i ens kit. Innan man börjar sin prostata massage bör man exempelvis applicera analt glidmedel för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt, och lyckligtvis nog är detta ett tillbehör som finns med i ens kit.

Om det är första gången som man använder en prostatavibrator eller några av de andra leksakerna behöver man inte oroa sig då den guiden som man får kommer att hjälpa en igenom alla stegen som man behöver ta på vägen till ultimat njutning.

Efter användning av sexleksaken är det upp till en själv om man enbart vill tvätta av dem med tvål och vatten eller om man vill gå ett steg längre och använda sig av rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker.

 


 

TILL NYBÖRJARSinful Curved Vibrerande Prostate Massager

 

prostataorgasm

Se priset här

Fördelar:

 • Inbyggd vibrator som gör jobbet åt en
 • Vattentät för lekar i badrummet
 • Tillverkad av bekvämt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som inte ingår

Recension

Att massera prostatan är en tillfredsställande känsla som kan leda till prostataorgasm, men för att få den här fantastiska känslan till att börja med så måste man satsa på en prostatavibrator. Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager är perfekt för den ultimata njutningen med sina fem olika vibrationsnivåer så att man själv ska kunna välja vad som passar en.

Tack vare det faktum att den är böjd kommer sexleksaken att stöta emot prostatan på bästa möjliga sätt för en fantastisk prostata massage.

Oberoende av om man vill använda den här leksaken själv eller tillsammans med sin partner i sovrummet så kommer man att få många timmar av fantastisk njutning vid förspel eller onani på egen hand. Tack vare att apparaten själv vibrerar så kan man slappna av och låta sexleksaken utföra arbetet.

För att starta Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager för en fantastisk prostata massage är man i behov av ett AAA-batteri. Det kan dock vara bra att veta att man måste köpa detta batteri separat. Så länge detta är fixat kommer man dock att få en lång rad fantastiska stunder med kittlande orgasmer och heta förspel.

Denne sexleksak är tillverkad av silikon samt ABS, material som är mycket enkla att rengöra. Allt man behöver är tvål och vatten, men om man vill vara helt säker på att det blir rent kan man investera i ett rengöringsmedel som är framtaget för att användas på sexleksaker. På tal om användning kan det vara händigt att ha ett glidmedel för anallekar tillhands så att ens prostata massage blir så njutbar som möjligt.

 


 

MED PENISRINGSinful penisring med prostatastimulator

Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

Fördelar:

 • Stor njutning till ett lågt pris
 • Stimulering från både penisring och prostata massage
 • Enkel att rengöra efter användning

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

Recension

Varför köpa en penisring eller stimulator när man kan få båda varianterna i en och samma sexleksak? För de som är ute efter prostata massage samtidigt som de vill ha en så långvarig erektion som möjligt behöver man inte titta längre än till Sinful penisring med prostatastimulator.

Den här förträffliga produkten är både en penisring för att se till så att blodflödet stannar i penisen för längre erektioner och en stimulator för prostatamassage och prostata stimulering i allmänhet. Med andra ord får man stor njutning för pengarna!

Med en snygg design kommer Sinful penisring med prostatastimulator att älskas av både en själv och ens partner, så den kan sannerligen bli ett perfekt val oavsett om man vill onanera på egen hand eller använda sin sexleksak vid förspel i sovrummet. Man kan med stor framgång krydda till stunderna i sovrummet så länge man har en högkvalitativ penisring med prostatastimulator vid ens sida, och visst tackar man inte nej till prostata massage.

För att börja använda sin sexleksak trär man på penisringen runt roten av ens kön. Detta ser till så att blodet stoppas från att flöda bort från ens penis, vilket i sin tur leder till starkare och mer långvariga erektioner. Som om detta inte vore nog kommer silikonpluggen att stöta emot ens P-punkt och ge en njutning som aldrig förr.

Tack vare det faktum att sexleksaken för prostata massage är tillverkad av silikon kommer det att vara enkelt att föra in den samtidigt som det inte kommer att finnas några svårigheter gällande att rengöra denne prostata leksak. Använd tvål och vatten eller se till så att leksaken blir extra ren genom att satsa på ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för att rengöra sexleksaker.

 


 

NYHETLELO Loki Wave Prostata Massager

 

prostata onani

Se priset här

Fördelar:

 • 10 olika vibrationsnivåer
 • Två olika färger att välja mellan
 • Högkvalitativt medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Mycket dyr

Recension

Till ett relativt häftigt pris kan man få denne förträffliga produkt som kommer att förse en med en prostata massage som man sent glömmer. Välj mellan LELO Loki Wave Prostata Massager is antingen en blå eller svart färg för att passa ens personliga tycke.

Då den är tillverkad i 100 % medicinskt silikon kan man njuta av en underbart härlig känsla utan besvär med att föra in leksaken vid prostata massage. Det kan dock vara bra att ha i åtanke hur man kommer att gynnas av att satsa på ett analt glidmedel för bästa möjliga känsla.

LELO Loki Wave Prostata Massager har 10 olika vibrationsnivåer, så det är fullt möjligt att få precis den typen av stimulans som passar en. Välj att använda vibratorn tillsammans med en partner vid förspel innan samlag eller använd produkten själv vid onani.

Oavsett vad kommer den sannerligen att leverera orgasmer som aldrig förr. Tack vare det faktum att den drivs på uppladdningsbara batterier behöver man heller inte konstant byta batterierna så fort den är urladdad. Enklare kan det knappast bli.

Efter användning, satsa på ett rengöringsmedel för sexleksaker eller tvätta helt enkelt av leksaken med tvål och vatten. Det är upp till en själv var man föredrar. Kika närmare på LELO Loki Wave Prostata Massager för utomordentlig prostata massage.

 


 

UTGÅTT

His & Hers G-spot Dildo

 

HIS & HERS G-SPOT DILDO

Fördelar:

 • Perfekt för att stimulera både honom och henne
 • Hög kvalitet till ett billigt pris
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

För de som vill njuta tillsammans med sin partner i sovrummet finns det ingenting bättre än His & Hers G-spot Dildo. Den här sexleksaken blir perfekt för mannen i förhållandet när det gäller prostata massage för en fantastisk prostata orgasm – men det är även ett förträffligt val för kvinnan i förhållandet när det kommer till att stimulera G-punkten.

Med bara en sexleksak kan båda parterna få het stimulans när man vill krydda till det under förspelet. Det hjälper naturligtvis att His & Hers G-spot dildo är riktigt billig, så man får mycket för pengarna.

För att ens prostata sexleksaker ska leva upp till alla ens fantasier är det upp till en själv vilken färg som dildon ska ha. Antingen kan man satsa på en snygg vit design eller en rosa variant. Oavsett vad kommer man att få uppleva en fantastisk prostata massage eller G-punkts massage när som helst och var som helst.

His & Hers G-spot Dildo är vattentät, vilket med andra ord betyder att den blir perfekt vid vattenlekar i badkaret eller duschen. Använd den vid onani eller som sexigt förspel innan samlag tillsammans med sin partner samtidigt som man gläds åt hur den kan stimulera både mannen och kvinnan. Leksaken är mjuk och böjlig för att lätt föras in, men om man vill göra upplevelsen så bekväm som möjligt är det bäst att inhandla ett vattenbaserat glidmedel. Då kan man verkligen få ens drömmars prostata massage.

Rengöring är någonting som man inte behöver oroa sig för. Beroende på vad man föredrar kan man antingen endast använda tvål och vatten för att göra rent sin sexleksak, men det är dessutom fullt möjligt att vända sig till ett rengöringsmedel framtaget för sexleksaker om man vill se till så att His & Hers G-spot Dildo verkligen blir skinande ren.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här