Guide – Prostata massage

4083

I den här artikeln får du lära dig allt som finns att veta om prostatamassage, vi kommer att gå igenom allt steg för steg. Vi börjar med lite snabbfakta för att du ska få en grund att stå på och sedan består artikeln består av fyra olika delar.

Första delen handlar om rengöring, vad du bör tänka på för att få de bästa förutsättningar för din kommande prostata massage.

Andra delen består av uppvärmning och avslappning, vad som är viktigt att tänka på för att du ska bli bekvämt.

Tredje delen tar upp det du troligtvis är här för. Det som händer när du får den ultimata prostata massagen, prostata orgasmen. Vi går igenom olika tekniker och sätt för dig att testa dig fram.

Fjärde delen är till för dig som vill ta din prostata massage till nästa nivå och använda dig utav sexleksaker.

Snabbfakta om prostatan

 • Den kallas även p-punkt och brukar jämföras vid kvinnans g-punkt, ibland kallas den även mannens g-punkt.
 • Prostatan är den körtel som producerar vätska till sperman.
 • Prostatan finns enbart på män och om du utgår från analen så sitter den cirka 5 cm in mot naveln, den är ungefär lika stor som en valnöt.
 • Prostata orgasm är vanligtvis mycket starkare än en vanlig orgasm.

prostata guide

 

1.     Rengöring/Förberedelser

Det som hindrar många från att testa på och/eller njuta av analstimulering är rädslan för att det inte ska vara rent. Oavsett om din prostata massage sker på egenhand eller tillsammans med en partner så är det skönt att veta att det är rent. Men hur?

 • Gå på toaletten! Då kan du verkligen vara säker på att du tömt det som finns att tömma.
 • Duscha dig ren, använd gärna en intimtvål och ljummet vatten. Ta med dig din partner in i leken redan här och duscha ihop.
 • Om du inte är nöjd efter detta kan du använda en anal dousche/enema. En produkt som är specifikt skapad för att just detta ändamål, att rengöra din anal.
 • Tänk även på att ha kortklippta naglar och se till så att även din partner har det.

Så här använder du en anal dusch:

 1. Fyll pumpen med ljummet vatten, viktigt att det inte är för varmt.
 2. För in den i din anal, känns det obekvämt kan du använda lite glidmedel.
 3. Tryck försiktigt på bollen så att vattnet åker ut och rengör.
Anal Douche Prisjämförelse
anal douche
Se priset här
anal douche Se priset här

2.     Uppvärmning

Det är viktigt att du är försiktig och tar god tid på dig när du ska utföra prostata massage och särskilt om du vill få en prostata orgasm. Låt det ta tid, det ska inte göra ont. Se till så att du är i rätt stämning och känner dig upphetsad. Du kan ligga/stå i olika positioner och använda dig utav olika tekniker, pröva dig fram för vad som passar just dig.

 1. Omgivningen är viktig, vad tänder du på? Är det någon särskild musik, ljus eller kanske vill du titta på porr samtidigt?
 2. Du kan både ligga och stå upp när du utför prostata massage. De flesta föredrar att ligga ner.
 • Då kan du antingen ligga på sidan, med ena benet upp.
 • På rygg med benen upp i luften/knäna mot magen. Här kan du även ta hjälp med av en kudde under rumpan. Vi rekommenderar den här.
 • På mage med ansiktet ner mot madrassen.
 • Sitt på huk/knä, som om du skulle köra doggy.
 1. Nu kan du börja med att massera utanpå din anal och områden runtom för att få ringmuskeln att slappna av. Du kan lägga mycket tryck på mellangården här för att värma upp ordentligt, både med fingrar och knogar.
 2. Använd rikligt med glidmedel och för sedan sakta in fingret.
Glidmedel Prisjämförelse
glidmedel Se priset här
glidmedel Se priset här

3.     Prostata massagen som ger dig en prostata orgasm

När du hittat en position du tycker om kan du börja med att testa olika tekniker. Det handlar om olika rörelser, tryck och tempo. Ibland är det svårt att komma åt prostatan med fingrarna så för att nå hela vägen till en prostata orgasm kan det behövas hjälpmedel i form av sexleksaker. Mer om det i vår sista del.

 • ”Kom hit” rörelsen. Det är den mest uppskattade rörelsen för att komma åt både hos män och kvinnor. Då rör du fingret fram och tillbaka, här kan du variera trycket och tempot enkelt.
 • Cirkelrörelser. Variera mellan mindre och större rörelser, det är fyllt med nervtrådar runt om detta område vilket gör att det kan bli skönt för flera delar och inte bara din prostata.
 • När du väl har fingret i kan du röra det i cirkelrörelser eller också som i ett ”kom hit” tecken med fingret. Det sistnämnda brukar vara mest uppskattad och då är det även lättare att både kunna variera tempo och tryck.
 • Ut och in. Den här rörelsen är skön att kombinera ihop med ”kom hit” eller med cirkelrörelserna.

 

4. Sexleksaker för att stimulera prostatan

Som tidigare nämnt kan det vara svårt att stimulera prostatan på egen hand och då kan vi rekommendera dig att använda sexleksaker för att nå hela vägen till prostata orgasm. Det finns flera olika sorter, de populäraste sexleksakerna är de med vibrator på. Här nedan har vi skrivit om några av marknadens populäraste sexleksaker för prostata massage.

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av leksaker till prostatamassage →


 

TESTVINNARERocks Off Bad Boy Prostatavibrator

Rocks Off Bad Boy Prostatavibrator

Se priset här

För att stimulera prostatan och få en prostata massage som aldrig förr kommer du att älska Cheeky-Boy Intense – Uppladdningsbar Prostatavibrator

Fördelar:

 • 10 olika vibrationsprogram att välja mellan
 • Helt vattentät för användning i badkaret eller duschen
 • Räfflad yta

Nackdelar:

 • Relativt dyr

Recension

Den här sexleksaken har hela 10 olika vibrationsprogram för att förse dig med den största möjliga njutningen samtidigt som du inte själv behöver utföra något arbete.

Tack vare det behagliga silikonmaterialet kommer den här prostatavibratorn att kännas mycket skön och bekväm både när du använder den själv för onani eller när du tar fram den i sovrummet tillsammans med din partner för att krydda till sexet.

För att slippa att konstant köpa nya batterier så är denna variant av sexleksak uppladdningsbar. Detta betyder att du kan få en fantastisk prostata massage om och om igen utan att behöva köpa en ny vibrator. Den snygga svarta designen är någonting som du kommer att älska och imponeras av i alla lägen, och med en längd på 22 centimeter kan du vara säker på att den når alla de skönaste områdena.

Cheeky-Boy Intense är fullkomligt vattentät, och du kan därför välja att använda den i badkaret eller duschen för en extra sensuell känsla. För de som vill göra penetreringen lite enklare kan du satsa på ett vattenbaserat glidmedel som du applicerar på vibratorn innan du använder den för prostata massage.

När vibratorn väl har laddats upp fullt så kan den användas i en hel timme innan du behöver ladda den igen. Förspelet eller onanin kan därför vara hur länge du själv vill utan att behöva oroa dig för ett kort batteriliv.

Hur använder du den?

Börja med att ladda den och applicera därefter rikligt med glidmedel. Sedan är det upp till dig att fortsätta prostata massagen. Variera små in och ut rörelser med stora och variera tempo.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en lyxig sexleksak för att använda vid prostata massage, den passar alla – både erfaren som oerfaren.

 

Det säger andra kunder

Brad ” Det här är en riktigt bra prostatavibrator. Jag är mycket nöjd med den, då den verkligen gör sitt jobb.
Kanske inte en nybörjarleksak, dock.

+ Kulformen är en riktigt skön detalj.
+ Vattentät
+ Bra kvalite
– Kan vara lite knepig att använda i början
– Bara ett vibrationsläge”

Sammanfattning

För få prostata massage som aldrig förr, kika på Cheeky-Boy Intense. Den må ha en relativt stor prislapp, men den stimuleringen och prostata massage som du får är verkligen värt priset.


 

TILL NYBÖRJARENSinful Curved Vibrerande Prostate Massager

 

prostataorgasm

Se priset här

Tack vare det faktum att den är böjd kommer sexleksaken att stöta emot prostatan på bästa möjliga sätt för en fantastisk prostata massage

Fördelar:

 • Inbyggd vibrator som även är avtagbar
 • Vattentät för lekar i badrummet
 • Tillverkad av bekvämt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som inte ingår
 • Vibrationerna blir inte lika starka som med en uppladdningsbar leksak

Recension

Att massera prostatan är en tillfredsställande känsla som kan leda till prostataorgasm, men för att få den här fantastiska känslan till att börja med så måste du satsa på en prostatavibrator. Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager är perfekt för den ultimata njutningen med sina fem olika vibrationsnivåer så att du själv ska kunna välja vad som passar dig.

Tack vare det faktum att den är böjd kommer sexleksaken att stöta emot prostatan på bästa möjliga sätt för en fantastisk prostata massage. Vilket även gör det perfekt för dig som nybörjare som har svårt att hitta din prostata.

Sexleksaken har även en bulletvibrator som också är avtagbar.

För att starta Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager för en fantastisk prostata massage i behöver du införskaffa dig ett AAA-batteri. Viktigt att veta, är att det inte ingår. Så länge detta är fixat kommer du dock att få en lång rad fantastiska stunder med kittlande orgasmer och hett sex.

Denna sexleksak är tillverkad av silikon samt ABS, material som är mycket enkla att rengöra. Allt du behöver är tvål och vatten, men om du vill vara helt säker på att det blir rent kan du investera i ett rengöringsmedel som är framtaget för att användas på sexleksaker.

På tal om användning kan det vara händigt att ha ett glidmedel för anallekar tillhands så att ens prostata massage blir så njutbar som möjligt.

Hur använder du den?

Börja med att sätta in batteriet och applicera därefter rikligt med glidmedel.

Sedan är det upp till dig att fortsätta prostata massagen. Variera små in och ut rörelser med stora och variera tempo.

Rekommenderad till

Passar egentligen alla men extra bra för dig som är nybörjare. Tack vare att den är böjd sedan innan blir det enklare för dig att komma i kontakt med din p-punkt för att kunna utföra bra prostata massage.

 

Det säger andra kunder

Jesper – ” Vi har lekt med anala leksaker tidigare och har haft stor glädje av det. MEN denna produkt har sänt framför allt honom till helt oanade höjder. Den träffar precis där det stimulerar som mest och får det att kännas i hela kroppen.

Det är framför allt möjligheten att variera vibrationerna som gör den helt enastående. För första gången har han kommit helt utan att vidröra penis.”

Sammanfattning

Oavsett om du vill använda den här leksaken själv eller tillsammans med din partner i sovrummet så kommer du att få många timmar av fantastisk njutning vid förspel eller onani på egen hand. Tack vare att apparaten själv vibrerar så kan du slappna av och låta sexleksaken utföra arbetet.

 


 

Sinful Next Step Analkit med A-Z Guide

Se priset här

En prostata massage behandling är någonting som inte någon borde neka, men hur skulle det då vara om man får ett helt set med allt som man behöver för prostata onani? Visst låter det helt fantastiskt, och hos Sinful är det fullt möjligt att köpa ett sådant kit till en förvånansvärt billig peng

Fördelar:

 • Flera tillbehör i ett kit
 • Perfekt för prostata massage
 • Stort värde för en billig peng

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

Recension

Just Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide innehåller ett analt glidmedel, en anal douche, en prostatamassager samt en penisring som kommer med en prostatastimulator. Som om detta inte vore nog får man dessutom en A-Z guide som hjälper en kring hur man använder sina sexleksaker på bästa sätt.

Sinful Next Step Analkit med A-Z Guide blir fantastisk för prostata massage antingen själv eller tillsammans med din partner vid förspel innan samlag. Du behöver inte tänka på att köpa till några extra tillbehör, då allting finns inkluderat i ditt kit. Innan du börjar din prostata massage bör du exempelvis applicera analt glidmedel för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt, och lyckligtvis nog är detta ett tillbehör som finns med i ditt kit.

Om det är första gången som du utforskar prostatastimulering eller använder några av de andra leksakerna, behöver du inte oroa dig. Då guiden som ingår kommer att hjälpa dig igenom alla stegen som du behöver ta på vägen till ultimat njutning.

Det som ingår är:
Anal Glidmedel – vattenbaserat och fungerar därför även bra till kondom

Vibrerande Analplugg – Krävs ett AAA-batteri som inte ingår

Analkulor – Olika breda kulor, 2,9 cm som bredast

Analdildo – En enklare böj för att komma åt p-punkten

 

Hur använder du den?

Börja med att applicera glidmedlet som är särskilt framtaget för analt bruk både på sexleksaken och runt/på din anal.

Därefter för du sakta in en av sexleksakerna och arbetar fram och tillbaka, sakta, snabbt och med små och stora rörelser.

Rekommenderad till

Passar dig som inte har någon produkt hemma och behöver köpa allt med en gång, därmed är det perfekt att klicka hem ett sådant här kit.

 

Det säger andra kunder

Sören ”- Efter mycket övertalning har jag äntligen lyckats introducera frugan till den här Boxen. Guiden har gett henne trygghet och vi har lagt en del tid på att läsa den och snacka om hennes gränser. Utöver att guiden uppenbarligen är fantastisk – så är produkterna också riktigt läckra att hålla i handen. Storleken är perfekt – inte skrämmande men däremot inbjudande, så det blir ännu mer lek i framtiden.

Sammanfattning

Prostata massage blir enkelt med detta analkit från Sinful. Är du osäker på något så finner du högst troligast svaret in guiden som tillkommer och annars är det bara att utforska dig fram.


Sinful penisring med prostatastimulator

Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

Varför köpa en penisring eller stimulator när du kan få båda varianterna i en och samma sexleksak?

Fördelar:

 • Stor njutning till ett lågt pris
 • Stimulering från både penisring och prostata massage
 • Enkel att rengöra efter användning

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

Recension

För de som är ute efter prostata massage samtidigt som de vill ha en så långvarig erektion som möjligt behöver de inte titta längre än till Sinful penisring med prostatastimulator.

Den här förträffliga produkten är både en penisring för att se till så att blodflödet stannar i penisen för längre erektioner och en stimulator för prostatamassage och prostatastimulering i allmänhet. Med andra ord får du stor njutning för pengarna!

Med en snygg design kommer Sinful penisring med prostatastimulator att älskas av både dig själv och din partner.

Den kan sannerligen bli ett perfekt val oavsett om du vill onanera på egen hand eller använda sin sexleksak vid förspel i sovrummet.

För att börja använda sin sexleksak trär du på penisringen runt roten av ditt kön. Detta ser till så att blodet stoppas från att flöda bort från ens penis, vilket i sin tur leder till starkare och mer långvariga erektioner. Som om detta inte vore nog kommer silikonpluggen att stöta emot ens P-punkt och ge en njutning som aldrig förr.

Tack vare det faktum att sexleksaken för prostata massage är tillverkad av silikon kommer det att vara enkelt att föra in den samtidigt som det inte kommer att finnas några svårigheter gällande att rengöra denne prostataleksak.

Använd tvål och vatten eller se till så att leksaken blir extra ren genom att satsa på ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för att rengöra sexleksaker.

 

Hur använder du den?

Till att börja med behöver du applicera rikligt med glidmedel på den delen som ska föras in i analen. Använd måttligt med glidmedel på själva ringen, den blir lätt för otymplig annars.

Trä ringen över penisen ned till penisroten om du vill kan du även trä igenom pungkulorna. Därefter för du försiktigt in den andra delen i din anal.

Rekommenderad till

Passar dig som gärna vill stimulera penisen samtidigt som din anal.

 

Det säger andra kunder

Niclas  – ” Bara att ha den när man runkade va ju hur jävla skönt som helst. Bli defenetivt en hit med partner också. Rekommenderar denna starkt. Lite stor för nybörjare kanske, men ta det lugnt och mycket glidmedel så går det nog bra.”

 

Sammanfattning

Två sexleksaker i en, mer går väl inte att begära? Det här öppnar upp för andra lekar och gör upplevelsen ännu ett snäpp vassare.

 


 

LELO Loki Wave Prostata Massager

 

prostata onani

Se priset här

Det här är en leksak som kommer att ge dig prostata massage som aldrig förr, den är uppbyggd på ett helt annat sätt än de tidigare recenserade sexleksakerna

Fördelar:

 • 10 olika vibrationsnivåer
 • Två olika färger att välja mellan
 • Högkvalitativt medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Mycket dyr

Recension

Till ett ganska saftigt pris kan du få denna förträffliga produkt som kommer att förse dig med en prostata massage som du sent glömmer. Trots priset så är det helt klart värt ett köp.

Välj mellan LELO Loki Wave Prostata Massager i antingen en blå eller svart färg för att passa ditt personliga tycke.

Då den är tillverkad i 100 % medicinskt silikon kan du njuta av en underbart härlig känsla utan besvär med att föra in leksaken vid prostata massage.

Även om det är en mjuk yta så rekommenderar vi starkt att använda mycket glidmedel.

LELO Loki Wave Prostata Massager har 10 olika vibrationsnivåer, så det är fullt möjligt att få precis den typen av stimulans som passar dig. Den har en annorlunda teknologi där vibrationerna liknar den sköna ”kom hit” rörelsen.

Välj att använda vibratorn tillsammans med en partner eller använd produkten själv vid onani.

Det som är unikt med den har en vibrerande del som kommer åt mellangården på ett sätt som inte vanliga sexlekser för prostata massage gör.

Oavsett vad kommer den sannerligen att leverera orgasmer som aldrig förr. Tack vare det faktum att den drivs på uppladdningsbara batterier behöver du heller inte konstant behöva byta batterierna så fort den är urladdad.

Efter användning, satsa på ett rengöringsmedel för sexleksaker eller tvätta helt enkelt av leksaken med tvål och vatten. Det är upp till en själv var man föredrar.

Kika närmare på LELO Loki Wave Prostata Massager för utomordentlig prostata massage.

 

Hur använder du den?

Börja med att ladda din sexleksak med hjälp av den medföljande USB-laddaren.

Applicera därefter ordentligt med glidmedel och för sakta upp den i analen. Placera den korta delen så att den stimulerar mellangården och styr därefter vibrationerna med hjälp av knappen.

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter det där extra, där du både för analstimulering och mellangårdsstimulering. Vi lovar att de orgasmer du får kommer inte göra dig besviken.

 

Det säger andra kunder

Thomas – ” Jag hade lite erfarenhet med anallek på förhand och ville uppgradera min vanliga vibrerande buttplug till en lite kraftigare. Det ångrar jag inte.
Loki är en väldigt kraftig vibrator och stimulator.

Det känns fantastiskt med vibrationerna på mellangården medan själv huvudet rör sig fram och tillbaka i ena änden. Jag rekommenderar den varmt.”

 

Sammanfattning

Unik av sitt slag är en sak som är säker med den här sexleksaken. Den kommer få dig att undra om du någonsin upplevt protatamassage tidigare.

Här behöver du enbart fokusera på att hålla staven på plats och därefter låta vibrationerna göra jobbet.

 


Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager

 

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager

En prisvärd sexleksak som är uppskattad av många, Sinful Rippled Vibrerande Prostata Massager har gjort succé

Fördelar:

 • Skönt material
 • Hög kvalitet till ett billigt pris
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Inte särskilt böjbar – kan upplevas vara för hård
 • Batteridriven (ingår ej)

Recension

Med bara en sexleksak kan båda parterna få het stimulans när ni vill krydda till det under förspelet. Det hjälper naturligtvis att Sinful Ripped Vibrerande Prostate Massager är en prisvärd sexleksak.

Sinful Ripped Vibrerande Prostata Massager är vattentät, vilket med andra ord betyder att den blir perfekt vid vattenlekar i badkaret eller duschen. Använd den vid onani eller som sexigt förspel innan samlag tillsammans med din partner.

Den har fem olika vibrationsnivåer som inte är av de kraftfullaste laget men den är trots allt batteridriven.

Leksaken är mjuk till utsidan men inte lika böjbar som sexleksak. Ytan gör den lätt att föra in, men om du vill göra upplevelsen så bekväm som möjligt är det bäst att inhandla ett vattenbaserat glidmedel.

Eftersom den inte är särskilt böjbar kan vissa uppleva att den är något för hård men med ordentlig uppvärmning uppskattas den av de flesta.

Rengöring är någonting som du inte behöver oroa sig för. Beroende på vad du föredrar kan du antingen endast använda tvål och vatten för att göra rent sin sexleksak, men det är dessutom fullt möjligt att vända sig till ett rengöringsmedel framtaget för sexleksaker.

 

Hur använder du den?

Köp ett AAA-batteri och styr vibrationen med hjälp av knappen som finns. Därefter använd rikligt med glidmedel och för sakta in den.

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en simpel leksak för prostata massage. Bulletvibratorn är även avtagbar, så tekniskt sätt får du två sexleksaker i en.

 

Det säger andra kunder

Shila – ” Jag köpte äntligen denna för att använda på min partner, men det slutade med att jag blev så glad i den själv att vi nu har varit tvungna att köpa en till. rekommenderas varmt. ”

 

Sammanfattning

En prisvärd sexleksak som hjälper dig att uppnå p-punkts orgasm. Varken svaga eller starka vibrationer utan någonting där mittemellan. En sexleksak uppskattad av många.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här